Gość: lawenda IP: 82.139.11.* 11.07.06, 21:48 po moim balkonie - II piętro - łażą dziesiątki czarnych mrówek.Jak je wyprosić z balkonu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kobitka Re: mrówki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.06, 00:07 Kup sobie w sklepie ogrodniczym lub kwiaciarni środek pod nazwa PIRIMOR-jest on ma mszyce-i spryskuj po owadach ,scianach,poręczach ,tam którędy mogą wchodzic.Pryskałam juz nawet podłogi w domu bo małpom chciało sie do słodkiego.Jak narazie mam spokój.Robię tak wtedy kiedy pojawią się nawet niewielkie ilości.Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lawenda Re: mrówki IP: 82.139.11.* 12.07.06, 10:38 Serdecznie dziękuję za rady i życzę aby mróweczki trzymały się od Was z daleka, ode mnie też. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonia Re: mrówki IP: *.kielce.net.pl 12.07.06, 10:41 U mnie też to pieroństwo się pojawiło na balkonie, z tym że na 4 piętrze:) Próbowałam najrózniejszych specyfików i niestety nic nie pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś