Dodaj do ulubionych

Na kogo pracujemy?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 05:42
Bo na pewno nie na emeryturę:).Za parę lat nie będzie w Polsce osób, które
utrzymują emerytów. Pewnie wtedy ojciec rydzyk wszystkim pomoże. Modlitwą z
Kanarów. O pissie nie wspomnę:).Bo już nie bedzie partii zwanej piss.

gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33182,3512407.html
Obserwuj wątek
    • Gość: Filip Re: Na kogo pracujemy? IP: *.sympatico.ca 30.07.06, 06:23
      ...gdybym cie spotkal gnido - to bym ci tal w.. ze nawet nakjlepsi lekarze
      w Szpitalu wijewodzkim ,,,nie byli by ci w stanie pomoc...!
      • Gość: as Re: Na kogo pracujemy? IP: 82.139.11.* 30.07.06, 09:19
        ...gdybys go spotkal pajacu...to pewnie bys puscil w spodnie ze strachu...tacy jak ty sa tylko od gadania...sam spieprzyles stad a teraz komentujesz...wracaj do roboty na zmywak...albo reniferom tylki podcierac...
      • Gość: as Re: Na kogo pracujemy? IP: 82.139.11.* 30.07.06, 09:22
        ...jak widac tobie najlepsi lekarze w Kanadzie nie moga pomoc...opowiedz nam, jak to byles przesladowany w Polsce...jak to musiales uciekac...a moze spieprzyles bo byles poszukiwany za jakies przestepstwo...
        • Gość: Klon Re: Na kogo pracujemy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.06, 09:48
          Problem poruszony przez "Bondka" nie jest pozbawiony sensu. Na bierzące
          emerytury składaja sie składki przyszłych emerytów czyli aktualnie pracujących.
          Jeżeli tych pracujacych stale ubywa a w kraju nie przybywa stanowisk pracy to
          skąd brac pieniądze? Ty Filipie pracując płacisz na emerytury Kanadyjczyków.
          Nie znając sytuacji w kraju lepiej nie komentuj bo wkurzasz ludzi. A groźby i
          wyzwiska cechują ludzi, którzy nie mają argumentów ale koniecznie chcą się
          wtrącic do dyskusji. Żadna partia problemu tego nie rozwiąe bo nie jest
          cudotwórcą. Jedyny sposób to takie działanie by emigracja zarobkowa była
          nieopłacalna, a praca czekała w kraju na młodych i zdolnych. Tylko kto to zrobi?
          • Gość: salonowiec Re: Na kogo pracujemy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 10:06
            1. Irlandia: Polak jako monter wind zarabia 4000 EU.
            2. Anglia: Polak jako monter wind = 2500 F.

Wystzrczy znać podstawowe zdania po agielsku.

I kogo Ty chcesz powstrzymać.
            • Gość: Klon Re: Na kogo pracujemy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.06, 10:25
              Pisząc powyzszy post nie miałem na myśli zatrzymywania ludzi w kraju srodkami
              prawnymi lecz ekonomicznymi. Niech ten monter zarabia w kraju 3000 to juz
              pewnie nie wyjedzie. Zwiększone płace to większa konsumpcja, a to z kolei
              pobudza produkcję, powstaja nowe stanowiska pracy. Czy jest dobrze, że jeden
              zarabia 50.000 i więcej a drugi harując kilkanaście godzin 1000-1500 Nic
              dziwnego, że ludzie wyjeżdżają, kazdy ma prawo do godnego życia. Nie wiem jak
              to zrobić, ale mamy wielu ekonomistów, mamy "światły" parlament, więc niech się
              nie zajmuje pierdołami tylko poważnymi problemami dotyczącymi kraju.
          • berta7 Re: Na kogo pracujemy? 30.07.06, 10:20
            Mówię o tym od kilku lat. Czasami publicznie;). Problem polega na tym, że w
            Polsce ludzie żyją według zasad komunistycznych (im się należy), a wymagania
            mają całkiem kapitalistyczne (tak ma być, bo my za to płacimy). Ja już od
            dłuższego czasu martwię się o stan finansów państwowych, bo przecież podstawowa
            zasada ubezpieczeń społecznych opiera się na wymienialności pokoleń.Ja płacę na
            emerytów całkiem duże pieniądze. Kto na mnie zapłaci za lat 30? Stać nas
            przecież na kształcenie ludzi i wysyłanie ich do Irlandii, USA i innych krajów,
            które chcą nas, Polaków, przyjąć. Ja też na to kształcenie płacę. Bo pracuję w
            tym kraju. Co z tego będę mieć? Brak emerytury, brak świadczeń lekarskich, brak
            bezpieczeństwa. Jako premię niezawinioną mam też kaczyzm.
            Filipie, wkurzasz mnie swoimi uwagami. Wróć, kup sobie mieszkanie w Kielcach,
            pracuj tu, rób tu zakupy, łaź po parku, wałęsaj się po Sienkiewicza, wtedy
            podyskutujemy o polityce. Polityce polskiej, nie kanadyjskiej. Według mnie na
            tym forum możesz dyskutować tylko o polityce kanadyjskiej. Kochasz Kaczyńskich,
            kochasz lustrację, świetnie. Rozumiem Cię. Zrozum jednak mnie. Bo mnie naprawdę
            nie interesuje już przeszłość. Jestem zmęczona myśleniem o przeszłości, chociaż
            ją szanuję i doceniam.Prawie jak prezydent.
            Ja - jak większość Polaków - koncentruję się na przyszłości. Bo tylko
            przyszłość zależy od nas. Przyszłośc z kaczyzmem mnie przeraża. Bo przypomina
            mi czasy dzieciństwa. Przypomina mi, ile szans zmarnowano, ilu zdolnych ludzi
            przepadło, bo nie dane im było mieć legitymacji partyjnej.
            Teraz jest to legitymacja pissu. Nie wiem, czy ta legitymacja jest czerwona.

PS. Doceniam dzisiejsze przemówienie Lecha Kaczyńskiego z okazji 62 rocznicy
            POWSTANIA WARSZAWSKIEGO. Przemówił do moich uczuć i emocji. Co roku podziwiam
            ludzi, którzy oddali życie... np. za mnie. I za Ciebie, Filipie. Oni jednak
            zostali w Polsce.
            • Gość: salonowiec Re: Na kogo pracujemy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 10:33
              To nie wina czerwonych, niebieskich czy czarno-białych! Unia Europejska daje
              możliwość każdemu dobrze zarobić, likwidacja granic to jest TO!

O emeryturę nie musisz się martwić, ponieważ urzędnicy mają bardzo wysokie,
              nierealne zarobki jak na Polskie warunki. To oni tworzą dla Ciebie przyszłą
              emeryturę i tak trzymać!
              • Gość: babetka Jak czytam te brednie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 10:37
                to ogarnia mnie pusty śmiech i przestaję się dziwić, że Kielce mają opinię i
                praktykę zapyziałego zaścianka zasiedlonego przez głupców.

Jeden chce podnieść płace. Inną przeraża widmo "kaczyzmu" podobnie, jak idiotkę
                z SLD Senyszyn.
                Jeszcze inni nie umieją czytać.
                A wszyscy nie lubią Filipa, który dobrze się ma w Kanadzie i przejmuje się
                losem Polski, bo jest patriotą.
                • berta7 Re: Jak czytam te brednie 30.07.06, 10:47
                  Babetko, Ty jednak nie znasz kobiet;). Ja też jestem patriotką. Przejmuję się
                  losem Polski. Bardzo. Może za bardzo. Nie jestem idiotką. Umiem czytać.I bardzo
                  lubię Filipa, któremu życzę jak najlepiej. To mi jednak nie przeszkadza, żeby
                  trochę Go pomęczyć:)i powkurzać. W końcu kobiety mają jakąś poważną misję w
                  życiu:)))).
                  Ciągle jednak przeraża mnie widmo kaczyzmu. Piss bierze wszystko, prawda? Czy
                  to nie jest jakaś reaktywacja? Wytłumacz mi, Babetko:), dlaczego Gross jest w
                  RK. Jeden powód. Racjonalny. Nie przyjmuję "powodów koalicyjnych".
                  • Gość: babetka Re: Jak czytam te brednie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 10:59
                    Filip akurat w tym watku nie popisał się wypowiedzią i nie wiem,
                    co "forumowicze" zrozumieli z tej wypowiedzi :)

PiS bierze mniej niż brało SLD i AWS. Trzeba sobie tylko przypomnieć :)

A w czym ten Gross jest gorszy od prymitywnego ZMS-owca Przetacznika?
                    • Gość: as Re: Jak czytam te brednie IP: 82.139.11.* 30.07.06, 11:06
                      habetko, to straszne patrzec i widziec takie dziury w mozgu. Czerwone ci padlo na oczy.
                      • Gość: babetka Bardzo się cieszę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 11:08
                        że kolejny "inteligent" dokonuje analizy mojej skromnej osoby :)

Tak to jest, gdy "inteligent" nie ma nic innego do powiedzenia.
                        • Gość: as Re: Bardzo się cieszę IP: 82.139.11.* 30.07.06, 11:19
                          ja po prostu ubolewam nad stanem twojego pseudointelektu
                      • krokodylik Re: Jak czytam te brednie 30.07.06, 11:09
                        A na dodatek czarny myli z białym.
                        • Gość: as Re: Jak czytam te brednie IP: 82.139.11.* 30.07.06, 11:20
                          nie dam sobie wmowic, ze biale jest biale a czarne jest czarne.
                    • berta7 Re: Jak czytam te brednie 30.07.06, 11:22
                      Wstydzę się teraz okrutnie, bo... jakoś nie interesowałam się Przetacznikiem
                      (tym z Jasła chyba:)))). Nie byłam widocznie w momencie jego powoływania
                      uświadomiona politycznie:))).Teraz się jednak czepiam na forum, bo nie podoba
                      mi się sposób tworzenia kadr przez piss. Kiedyś ktoś:) mi powiedział, że ludzie
                      angażujący się w politykę chcą coś osiągnąć: zdobyć pracę, uzyskać jakieś
                      stanowisko, uwolnić się od bezrobocia. Wtedy tego nie rozumiałam. Potem
                      zobaczyłam, na czym polega polityka kadrowa pissu. Zbierałeś/aś podpisy,
                      będziesz sekretarką/sekretarzem, asystentką/asystentem; zdobyłeś głosy -
                      będziesz robił karierę zawodową, zasłużyłeś się czymś - cała twoja rodzina
                      znajdzie zatrudnienie w strukturach wojewódzkich. W Polsce nie ma myślenia
                      społecznego. Jest myślenie indywidualne i egoistyczne. Przynależność partyjna
                      ma zapewniać profity. I to jest ważne, nie jest natomiast ważna partia i
                      poglądy polityczne. Co mnie naprawdę zastanawia:).
                      Byłoby chyba prościej, gdyby w Polsce powołano partię karierowiczów i partię
                      ludzi, którzy nie muszą wykorzystywać partii do robienia kariery zawodowej:).
                      Sytuacja byłaby wtedy czysta. Ale czy ta druga partia miałaby szanse zaistnieć?
                      • Gość: babetka Czemu się oburzasz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 11:25
                        Dlaczego to lewicowy PiS ma być inny niż inna zbrodnicza lewica, która roziadła
                        się tu 60 lat temu?

A teraz ta zbrodnicza lewica ma do tego za sobą komunistyczno-faszystowską UE.
                        • Gość: krochmal Re: Czemu się oburzasz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 11:29
                          Uwielbiasz prawicowy system to do Izraela!
                          • Gość: babetka Poucz się Misiaczku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 11:39
                            Gość portalu: krochmal napisał(a):

> Uwielbiasz prawicowy system to do Izraela!

Izrael jest państwem o systemie socjalistycznym. Zapomniałeś o kibucach itp.?

Zapomniałeś, że ogromna część obywateli Izraela to komuniści?
                            • Gość: krochmal Re: Poucz się Misiaczku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 12:12
                              Państwo Izrael (hebr. Medinat Israel, מדינת ישראל, arab. Dawlat Israil, دولة
                              إسرائيل) jest demokracją parlamentarno-gabinetową, w której większość władzy
                              spoczywa w rękach premiera, stojącego na czele rządu. Prezydent pełni role
                              głównie ceremonialne i reprezentacyjne. Parlament izraelski, Knesset, jest
                              jednoizbowy (unikameralizm), a wybory do niego odbywają się co 4 lata. Mandaty
                              rozdzielane są za pomocą systemu proporcjonalnego (metoda Bader-Ofera),
                              pomiędzy tymi listami partii politycznych, które przekroczyły, niewielki próg
                              wyborczy - 2%. Władza sądownicza sprawowana jest przez niezawisłe sądy.

Twórcy ustroju politycznego Izraela wzorowali się zarówno na wielu
                              rozwiązaniach brytyjskich (brak konstytucji spisanej w jednym akcie,
                              ograniczona rola głowy państwa, podobieństwa w systemie sądowniczym), jak i
                              kontynentalnych (m.in. proporcjonalne wybory do parlamentu).

Niezawisłe sądy i komuniści. Śmiechu warte.

• Gość: babetka Re: Poucz się Misiaczku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 12:18
                                Doceniam wysiłek, jaki włożyłeś w swoją wypowiedź.

Jednak na nic to się zdało. Izrael jest krajem typowo socjalistycznym.
                                Z socjalistyczną gospodarką, socjalistycznym systemem pomocy społecznej,
                                socjalistycznymi PGR-ami zwanymi kibucami i socjalistyczną zgrodniczą polityką
                                zagraniczną.
                                • Gość: as Re: Poucz się Misiaczku IP: 82.139.11.* 30.07.06, 12:28
                                  klapy na oczy i heja do przodu. dlatego wlasnie nie warto z toba gadac, mozg ci juz skostnial i wapno dawno sie zlasowalo. nic nowego juz sie nie nauczysz
                                • krokodylik Re: Poucz się Misiaczku 30.07.06, 16:59
                                  ZSRR też był socjalistyczny, Chiny też.
                                  • Gość: babetka Re: Poucz się Misiaczku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 17:33
                                    krokodylik napisał:

> ZSRR też był socjalistyczny, Chiny też.

I nie znajdujesz podobieństw między polityką społeczną i narodową Izraele oraz
                                    ZSRR i Chin?

Dokonywali mordów na innych narodowościach w podobny sposób i w podobny sposób
                                    umieszczali inne narodowości w obozach koncentracyjnych.
                        • berta7 Re: Czemu się oburzasz? 30.07.06, 11:52
                          Polska to jest jednak dziwny kraj...u nas nawet lewica jest jakaś inna:).
                          Zwłaszcza że mamy dwie (silnie opozycyjne) partie prawicowe:))).
                          • Gość: babetka Re: Czemu się oburzasz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 11:54
                            To PO I SLD są prawicą?

A ja byłam przekonana, że to komunistyczni zbrodniarze i ich potomkowie.
                            • Gość: as Re: Czemu się oburzasz? IP: 82.139.11.* 30.07.06, 11:59
                              no zobacz jak to polityczna indoktrynacja moze wyprac mozg do cna
                            • berta7 Re: Czemu się oburzasz? 30.07.06, 12:06
                              Ja jestem raczej z PO:). Czyli jestem komunistyczną zbrodniarką... lub jej
                              potomkiem? Tzn. potomkiem tej zbrodniarki? Babetko, nie przesadzasz?
                              • Gość: babetka Re: Czemu się oburzasz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 12:07
                                berta7 napisała:

> Ja jestem raczej z PO:). Czyli jestem komunistyczną zbrodniarką... lub jej
                                > potomkiem? Tzn. potomkiem tej zbrodniarki? Babetko, nie przesadzasz?

Przecież nie neguję istnienia tzw. "pożytecznych idiotów" :)
                                • Gość: as Re: Czemu się oburzasz? IP: 82.139.11.* 30.07.06, 12:10
                                  a co z "niepozytecznymi idiotkami" ?
                                  • berta7 Re: Czemu się oburzasz? 30.07.06, 12:12
                                    Prawo używania tego określenia rezerwujemy tylko dla ciebie.
                                • berta7 Re: Czemu się oburzasz? 30.07.06, 12:10
                                  Ja też nie neguję istnienia tzw. pożytecznych oszołomów:P.
                                  • Gość: babetka Re: Czemu się oburzasz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 12:23
                                    berta7 napisała:

> Ja też nie neguję istnienia tzw. pożytecznych oszołomów:P.

Rozumiem, że "oszołomem" jestem ja. To chyba nic trudnego, aby tego dowieść?

Spróbujesz?

P.S.

"Oszołom" to słowo, które zrobiło karierę dzięki komunistycznym kanaliom.
                                    Oczywiście uzywanie tego słowa nie oznacza, że ktoś jest komunistyczną kanlią :)
                                    • Gość: as Re: Czemu się oburzasz? IP: 82.139.11.* 30.07.06, 12:29
                                      mysle, ze nie trzeba udowadniac. oszolom jaki jest - kazdy widzi
                                    • berta7 Re: Czemu się oburzasz? 30.07.06, 12:29
                                      Nie będę próbowała, bo uważam to za prawdziwy komplement:). Ja też tak właśnie
                                      o sobie myślę:).
                                      Ale jesteś czepliwy:).
                            • Gość: krochmal Re: Czemu się oburzasz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 12:17
                              Uważaj co piszesz! Ojciec Kaczyńskich był ponoć PZPRowcem.
                              • Gość: babetka Re: Czemu się oburzasz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 12:19
                                Przecież już dawno stwierdziłam, że PiS jest partią lewicową.
                                To dlaczego Kaczyńscy mieliby być ludźmi prawicy?
                                • Gość: krochmal Re: Czemu się oburzasz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 12:22
                                  To nasz Kościół popiera lewicą? W tym Rydzyk!
                                  • Gość: babetka Re: Czemu się oburzasz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 12:24
                                    Przecież ojciec Rydzyk jest człowiekiem o poglądach lewicowych.

Czy nie wiesz tego?
                                    • Gość: krochmal Re: Czemu się oburzasz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 12:27
                                      Czyli lewica a przede wszystkim komunizm to prawidłowy system poltyczny!
                                      • Gość: babetka Re: Czemu się oburzasz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 12:30
                                        Gość portalu: krochmal napisał(a):

> Czyli lewica a przede wszystkim komunizm to prawidłowy system poltyczny!

Jakże prznikliwy wniosek!

Ale , bzo się cieszę, że doceniasz wartość ludobójców np. Lenina, Stalina, czy
                                        gnoja Jaruzelskiego.
                                        Oni przynieśli nam szczęśliwość. Nieprawdaż?
                                        • Gość: krochmal Re: Czemu się oburzasz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 12:35
                                          Babetka napisał:
                                          <Ale , bzo się cieszę, że doceniasz wartość ludobójców np. Lenina, Stalina, czy
                                          <gnoja Jaruzelskiego.
                                          <Oni przynieśli nam szczęśliwość. Nieprawdaż?

Czyli wg twojego rozumowania do wymienionych lewicowców zaliczasz także
                                          obecnych Kaczyńskich!
                                          • Gość: babetka Re: Czemu się oburzasz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 12:38
                                            Kaczyńscy są niewatpliwie lewicowcami.
                                            Nie są jednak ludobójcami i gnojami, jak Lenin, Stalin, Jaruzelski,
                                            Kwaśniewski, Olejniczak, Szmajdziński, Borowski...
                                            • Gość: as Re: Czemu się oburzasz? IP: 82.139.11.* 30.07.06, 12:44
                                              niebywale, coz za przenikliwosc
                                        • Gość: as Re: Czemu się oburzasz? IP: 82.139.11.* 30.07.06, 12:36
                                          no i habetke, wytwor indoktrynacji politycznej kraju rad
                                    • Gość: as Re: Czemu się oburzasz? IP: 82.139.11.* 30.07.06, 12:29
                                      no popatrz, jakos umknelo to naszej uwadze
                  • Gość: Miki Oliwę wylewać na wzburzone fale... IP: 195.205.147.* 09.08.06, 14:55
                    Doceniam to, że bardzo starasz się głaskaniem pokonać adwersarzy, tylko że
                    odnoszę wrażenie, że to "głaskanie" nie jest szczere. Wygląda na to, że jesteś
                    z tych, co "Panu Bogu świeczkę, a diabłu ogarek"... Mało wyrazista/wyrazisty
                    jesteś. Pozdrawiam.
                • Gość: as Re: Jak czytam te brednie IP: 82.139.11.* 30.07.06, 11:10
                  jak dlugo mieszkac tu beda takie habetki z ich skrzywionym spojrzeniem na rzeczywistosc, a "pomagac" nam beda pajace, ktorzy nie maja bladego pojecia o sytuacji tutaj - tak moze byc.
                  • Gość: babetka Opowiedz mi Łaskawco o sytuacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 11:12
                    Proszę!

Opowiedzi mi też o przyczynach sytuacji i o mozliwych rozwiązaniach.

Spręż się Łaskawco. Tylko nie zrób nic wstydliwego przy okazji sprężenia :)
                    • Gość: as Re: Opowiedz mi Łaskawco o sytuacji IP: 82.139.11.* 30.07.06, 11:21
                      zle trafilas, nie jestem uzdrowicielem
                      • Gość: babetka Nie daj się prosić Łaskawco! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 11:27
                        Z twojej wypowiedzi wywnioskowałam, może mylnie, że znasz sytuację.

Jeżeli znasz, to z pewnością zastanowiłeś się nad przyczynami i możliwymi
                        rozwiązaniami.

Okaż się intelektem i opowiedz. Proszę!
                        • Gość: as Re: Nie daj się prosić Łaskawco! IP: 82.139.11.* 30.07.06, 11:29
                          nie udawaj, habetko - myslenie to akurat nie jest twoja mocna strona
                          • Gość: babetka Re: Nie daj się prosić Łaskawco! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 11:40
                            Gość portalu: as napisał(a):

> nie udawaj, habetko - myslenie to akurat nie jest twoja mocna strona

Dlatego proszę o naukę takiego geniusza, jak ty.

Śmiało, opowiedz :)
                            • Gość: as Re: Nie daj się prosić Łaskawco! IP: 82.139.11.* 30.07.06, 11:58
                              niestety, wtwoim przypadku jest juz za pozno, wiec szkoda sie meczyc
              • berta7 Re: Na kogo pracujemy? 30.07.06, 10:37
                A czy ja jestem urzędnikiem?
                • Gość: babetka Re: Na kogo pracujemy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 10:41
                  To nie jest istotne.
                  Wypisujesz brednie podobne majaczeniom idiotki Senyszyn.
                  • Gość: krochmal Re: Na kogo pracujemy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 10:50
                    Ale tu Senyszyn się nie wypowiada!
                    • Gość: as Re: Na kogo pracujemy? IP: 82.139.11.* 30.07.06, 10:56
                      nie szkodzi, ze ta osoba sie tu nie wypowiadala. babetka ma fiksacje na punkcie kilku osob i wszystko widzi przez ten pryzmat - oznaka lekkiej choroby psychicznej
                      • Gość: babetka Re: Na kogo pracujemy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 11:02
                        Widzisz kolego, idiotka Senyszyn jest jednym z szefów SLD. Jej wypowiedzi są
                        stanowiskiem SLD.
                        Natomiast koleżanka Berta zaprezentowała w swojej wypowiedzi słownictwo
                        i "logikę" idiotki Senyszyn.
                        • Gość: as Re: Na kogo pracujemy? IP: 82.139.11.* 30.07.06, 11:08
                          widzisz, habetko, masz pie..a zlosliwego na punkcie niektorych osob i partii politycznych. Nawet gdyby dyskucja byla nt. czy pietruszka jest zielensza w tym roku - to i tak bys w to wpieprzyla polityczne dywagacje. Podejrzewam ze to efekt wieloletniego prania mozgu.
                  • berta7 Re: Na kogo pracujemy? 30.07.06, 10:50
                    Babetko, nie obrażaj mnie, proszę:). Już pominę milczeniem:)))) fakt, że po
                    ostatniej naszej niedzielnej dyskusji miałam kłopoty na forum:P.
                    • Gość: babetka Re: Na kogo pracujemy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 11:03
                      Widocznie kłopoty to Twoja specjalność :)
                      • berta7 Re: Na kogo pracujemy? 30.07.06, 11:25
                        Oj, chyba masz rację:).
                • Gość: salonowiec Re: Na kogo pracujemy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 10:48
                  Na pewno nie jesteś urzędnikiem! Ale ja mam takie odczucia, że na twoją
                  emeryturę "ciężko" pracują urzędnicy państwowi. Za Wł. Stępnia w UM był tylko
                  jeden dyrektor ZOU a teraz za obecnego prezydenta jest jeszcze dwóch zastępców.
                  Wnioski: za czasów SLD na twoją emeryturę pracowała jedna osoba a teraz trzy
                  osoby, czyli będzie TRZY razy lepiej.
          • Gość: Ric Re: Na kogo pracujemy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.06, 11:01
            To proste czs już wurównać 1 złoty = 1 euro, czy dolar
            • Gość: Darek Re: Na kogo pracujemy? IP: *.anon-online.org 06.08.06, 14:18
              Popieram !!!
    • Gość: babetka A odpowiedź jest prosta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 10:40
      Pracujemy na bydlaków z PZPR, WP, SB, MO, ZOMO, ORMO i inne gnidy, które np.
      biesiadowały przy tzw. okrągłym biesiadnym stole, gdzie Bolkowi wóda skapywała
      na wizerunek Matki Boskiej.

Pracujemy m.in. na gnoja i mordercę Jaruzelskiego.
      • Gość: NIESTETY Re: A odpowiedź jest prosta IP: *.futuro.kielce.msk.pl 30.07.06, 11:19
        To prawda. Pracujemy na wszelkiej maści ubopodobnych i ich rodzinki.Przez tyle
        lat uzbierało się trochę.Obszar plantacji widoczny jest w poziomie
        płac ,zarezerwowanych dla pracowników najemnych.
    • Gość: babetka Niedługo się okaże IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 10:44
      że to ojciec Rydzyk nakazał prymitywom Olowi i Joli Kwaśniewskiej kumplować się
      z kryminalistami i brać udział we wszelkich szemranych interesach.
    • Gość: babetka A przypomnijcie mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 10:46
      kto, jako jeden z głównych argumentów przystapienia Polski do komunistyczno-
      faszystowskiej UE, opowiadał, jak to będziemy mieli możliwość pracy na
      zachodzie?
      • Gość: Gość F Re: A przypomnijcie mi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.06, 10:50
        Koniec dyskusji. Idiota się odezwał.
      • Gość: as Re: A przypomnijcie mi IP: 82.139.11.* 30.07.06, 10:57
        babetko, czy to woda tak wyzarla ci mozg czy to moze skutek dlugotrwalej indoktrynacji politycznej?
        • Gość: babetka A co kwestionujesz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 11:06
          Czy to, że UE jest oparta na idei komunistyczno-faszystowskiej?

Czy może to, że ci, którzy teraz biadolą na tym, że Polacy masowo pracują za
          granicą przedstawiali to, jako główny pozytyw przystąpienia?
          • Gość: as Re: A co kwestionujesz? IP: 82.139.11.* 30.07.06, 11:15
            ech, habetko, jak ty malo wiesz o swiecie... no ale rozumiem, ze wychowanie pod opieka kraju rad zostawia slady na psychice.
          • krokodylik Re: A co kwestionujesz? 30.07.06, 11:17
            Ty sku..elu, to twoim marzeniem jest żeby kazdy Polak w Polsce zapie.dalał za
            psie pieniądze tak jak za komuny?
            • Gość: babetka Re: A co kwestionujesz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 11:21
              krokodylik napisał:

> Ty sku..elu, to twoim marzeniem jest żeby kazdy Polak w Polsce zapie.dalał za
              > psie pieniądze tak jak za komuny?

A w jaki sposób kolega doszedł do tak genialnych wniosków? :)
            • Gość: as Re: A co kwestionujesz? IP: 82.139.11.* 30.07.06, 11:22
              uwazaj, bo ci cisnienie skoczy, a to niezdrowe przy upalach
              P.S. ja zas nazwe cie jedynie pieszczotliwie - pajacykiem.
    • Gość: babetka A poza tym, czemu się oburzać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 11:20
      że prymitywna miernota, która przyczyniła się walnie do ruiny i rozkradzenia
      Polski, Krzysio Bielecki zarabia jakieś pieniążki?

Przecież Krzysiowi i innym, którzy przyczynili się do złodziejstwa na skalę
      niespotykaną, należą się jakieś pieniążki :)
      • Gość: as Re: A poza tym, czemu się oburzać IP: 82.139.11.* 30.07.06, 11:25
        ach, jak prosto jest oskarzac na necie, gdy jest sie bezkarnym i mozna produkowac pierdoly...
        • Gość: babetka Re: A poza tym, czemu się oburzać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 11:34
          To, że rządy Bieleckiego i & były jedne z najbardziej aferalnych pokazują fakty.

To najbliższy współpracownik Bieleckiego przy Bieleckiego udziale dokonał wielu
          wielu największych złodziejstw w dziejach ostatnich 16 lat.

Mówię o Lewandowskim. Jest przesłuchiwany i sądzony, ale niewiele z tego wynika.

Jednak, jeżeli oceniam fakty, to wychodzi mi, że Lewandowski, a za nim
          Bielecki, jest albo wielkim złodziejem, albo kretynem, który powinien w
          najlepszym wypadku zostać babcią klozetową.

Możemy porozmawiać o faktach. Np. o tzw. "prywatyzacji" zakładów papierniczych
          w Kwidzynie.

Chcesz?
          • Gość: as Re: A poza tym, czemu się oburzać IP: 82.139.11.* 30.07.06, 11:38
            jak juz mowilem, czerwone padlo ci na oczy. Na glowe chyba takze.
      • Gość: salonowiec Re: A poza tym, czemu się oburzać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 11:26
        A teraz PiSowcy zagarniają chciwymi swoimi łapami stanowiska z bajecznymi
        pensjami po Bieleckich i innych. I jeszcze te pensje powiększają. A Ty Polaczku
        zapie.dalaj za 1000 złotych.
        • Gość: babetka Re: A poza tym, czemu się oburzać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 11:36
          Widzisz Misiu, nie jesteś w temacie. Po Bieleckim PiS nie może zgarnąć
          stanowiska.

Wyrażaj się precyzyjnie, o ile precyzja jest możliwa u ograniczonych samców :)
          • Gość: as Re: A poza tym, czemu się oburzać IP: 82.139.11.* 30.07.06, 11:42
            po prostu bredzisz
            • Gość: babetka Nie ma to, jak rzeczowy argument IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 11:57
              Gość portalu: as napisał(a):

> po prostu bredzisz

To tak, jak bym słyszała jakiegoś kretyna z SLD lub z FMS, że o innych
              lewicowych kanaliach nie wspomnę.
              • Gość: as Re: Nie ma to, jak rzeczowy argument IP: 82.139.11.* 30.07.06, 12:02
                czy masz moze PMS?
                • berta7 Re: Nie ma to, jak rzeczowy argument 30.07.06, 12:16
                  Lubię takie rzeczowe argumenty:). Może wiesiołek pomoże?
                  • berta7 Re: Nie ma to, jak rzeczowy argument 30.07.06, 12:52
                    Brak odpowiedzi (wynikający na pewno z szoku poznawczego:))))) doprowadza mnie
                    do strasznego wniosku, że dyskutuję z wyłącznie facetami:(.
                    Chyba muszę zmienić zainteresowania:). Polityka to śliski temat:).
                    • berta7 Re: Nie ma to, jak rzeczowy argument 30.07.06, 12:57
                      Ale jestem szybka:). Miało być, że dyskutuję wyłącznie z facetami:).
                    • Gość: as Re: Nie ma to, jak rzeczowy argument IP: 82.139.11.* 30.07.06, 13:03
                      habetka to facet, jakub z Sandomierza. My mozemy ci najwyzej sprzedac sposob na kaca.
                      • berta7 Re: Nie ma to, jak rzeczowy argument 30.07.06, 19:26
                        Myślę, że jest to sposób przetestowany?:P
    • Gość: mark3 Babetka znow gora :-) IP: 85.214.39.* 30.07.06, 12:14
      Nie macie z nia szans w jakiejkolwiek dyskusji. Mozecie tylko ublizac.
      • berta7 Re: Babetka znow gora :-) 30.07.06, 12:20
        A kto ubliża Babetce????
        • Gość: mark3 Re: Babetka znow gora :-) IP: 85.214.39.* 30.07.06, 12:26
          W tym watku praktycznie wszyscy. Ty tez chyba masz ochote :-)
          • berta7 Re: Babetka znow gora :-) 30.07.06, 12:37
            Ja??? Cóż, czasami się nie zgadzamy i kłócimy, ale trzeba przyznać, że dyskusja
            z Babetką jest jednak przyjemnością:). Chociaż złośliwa to ta bestia:) jest. I
            to bardzo. To też jest wina PO :D.
            • Gość: krochmal Re: Babetka znow gora :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 12:41
              I Rydzyka!
              • berta7 Re: Babetka znow gora :-) 30.07.06, 12:44
                To bardzo rydzykowne stwierdzenie;).
              • Gość: Gość Re: Babetka znow gora :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.06, 12:45
                Jak zwykle za sprawą Bab. zasadniczy problem został daleko na marginesie.
                Zostały wyzwiska. Idioto! co ma wspólnego Olejniczak z ludobójstwem?
                • Gość: babetka To odpowiedz Geniuszu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 12:59
                  w jaki to sposób podniesiesz płace i nastanie powszechna szczęśliwość?

To chyba ty wpadłeś na ten genialny pomysł?!

A jaki jest główny temat?

W pierwszej wypowiedzi jest odnośnik do tekstu o zarobkach, w tym zarobkach
                  prymitywnego Krzysztofa Bieleckiego. To jaki jest ten główny temat?

Olejniczak jest szefem SLD, która jest bezpośrednim następcą zbrodniczej PZPR,
                  która skupiała ludobójców.

Olejniczak nie odciął się od ludobójców z PZPR tym samym ma wiele wspólnego z
                  ludobójstwem.
                  • Gość: as Re: To odpowiedz Geniuszu IP: 82.139.11.* 30.07.06, 13:05
                    jak patrze na wyciagane przez ciebie zaleznosci przyczynowo-skutkowe, nabieram pewnosci ze nie ma juz dla ciebie ratunku
                    • Gość: babetka Ludobójca Olo Kwaśniewski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 13:11
                      Ilu ludzi trzeba zabić, aby zostać ludobójcą?

Wg mnie wystarczy jednego.
                      W czasach, kiedy Olo Kwaśniewski działał w PZPR i był w komunistycznym rządzie,
                      partia komunistyczna usmierciła co ładnych kilka tysięcy Polaków.
                      Namacalnym dowodem ludobójstwa PZPR i Kwaśniewskiego, oraz jego szmatławych
                      kolesi, jest chociażby tzw. "lista Rokity" obejmująca około sto nazwisk osób
                      zamordowanych przez siepaczy PZPR.

Natomiast Olejniczak został szefem SLD z namaszczenia m.in. Kwaśniewskiego i
                      jego PZPR-owskich towarzyszy.
                      Tym samym został szefem z namaszczenia ludobójców i jest z ludobójcami i
                      ludobójstwem związany.

cbdu
                    • Gość: babetka Służę dowodami ludobójstwa PZPR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 13:19
                      LISTA SMIERTELNYCH OFIAR KOMUNISTYCZNEGO APARATU REPRESJI W LATACH 1981 - 1989.

1.CZEKALSKI JOZEF, l.48. Zamordowany w dniu 16 grudnia 1981 r. podczas
                      pacyfikacji strajku w KWK Wujek, postrzal klatki piersiowej i brzucha, ponadto
                      postrzal lewej stopy;
                      2.GIZA JOZEF, l.28. Zamordowany w dniu 16 grudnia 1981 r. podczas pacyfikacji
                      strajku w KWK Wujek, postrzal boczny szyi;
                      3.GNIDA JOACHIM, l.28. Zmarl w dniu 25 stycznia 1982 r. w wyniku ran
                      odniesionych w dniu 16 grudnia 1981 r. podczas pacyfikacji strajku w KWK Wujek,
                      postrzal przeszywajacy glowe;
                      4.GZIK RYSZARD, l 35. Zamordowany w dniu 16 grudnia 1981 r. podczas pacyfikacji
                      strajku w KWK Wujek, postrzal przeszywajacy glowe;
                      5.KUPCZAK BOGUMIL, l.28. Zamordowany w dniu 16 grudnia 1981 r. podczas
                      pacyfikacji strajku w KWK Wujek, postrzal brzucha;
                      6.PELKA ANDRZEJ, l 20. Zamordowany w dniu 16 grudnia 1981 r. podczas
                      pacyfikacji w KWK Wujek, postrzal przeszywajacy glowe;
                      7.STAWISINSKI JAN, l.22. Zmarl w dniu 25 stycznia 1982 r. w wyniku ran
                      odniesionych w dniu 16 grudnia 1981 r. podczas pacyfikacji strajku w KWK Wujek,
                      postrzal przwszywajacy glowe;
                      8.WILK ZBIGNIEW, l.20. Zamordowany w dniu 16 grudnia 1981 r. podczas
                      pacyfikacji strajku w KWK Wujek, postrzal w plecy i postrzal od tylu w okolicy
                      ledzwiowej;
                      9.ZAJAC ZENON, l.22. Zamordowany w dniu 16 grudnia 1981 r. podczas pacyfikacji
                      strajku w KWK Wujek, postrzal przeszywajacy klatke piersiowa;
                      10.BROWARCZYK ANTONI, l.23. Zamordowany strzalem w glowe podczas rozpedzania
                      demonstracji w Gdansku, w dniu 17 grudnia 1981 r.;
                      11.KOSECKI TADEUSZ. Zmarl na zawal serca pobity przez ZOMO w czasie pacyfikacji
                      strajku na Politechnice Wroclawskiej w dniu 17 grudnia 1981 r.;
                      12.ADAMOWICZ MICHAL, l.28. Zmarl w dniu 5 wrzesnia 1982 r. w wyniku ran
                      postrzalowych odniesionych w czasie demonstracji w dniu 31 sierpnia w Lubinie;
                      13.POZNIAK MIECZYSLAW, l.26. Zmarl w dniu 31 sierpnia w Lubinie, w wyniku rany
                      postrzalowej brzucha odniesionej w czasie demonstracji w Lubinie;
                      14.TRAJKOWSKI ANDRZEJ, l.32. Zmarl w dniu 31 sierpnia w Lubinie, w wyniku rany
                      postrzalowej glowy odniesionej w czasie demonstracji w Lubinie;
                      15.BARCHANSKI EMIL, l.17. Uczen, wiezien polityczny. Zaginal w dniu 16 czerwca
                      1982 r. Cialo wylowiono z Wisly. W trakcie sledztwa byl bity, mial byc
                      swiadkiem na rozprawie kolegow;
                      16.CIELECKI WOJCIECH, l.19. Zastrzelony przez (...) zolnierza LWP w dniu 2
                      kwietnia 1982 r., w Bialej Podlaskiej;
                      17.CIESLEWICZ WOJCIECH, l.29. Zmarl w dniu 2 marca 1982 r. w wyniku pobicia
                      przez ZOMO podczas demonstracji w Poznaniu, w dniu 13 lutego 1982 r.;
                      18.DURDA WLADYSLAW, zmarl w nocy z 3 na 4 maja 1982 r. zatruty gazami
                      lzawiacymi uzytymi do rozpedzania demonstracji w dniu 3 maja 1982 r., w
                      Szczecinie. Milicja odmowila wezwania pogotowia;
                      19.GRUDZINSKI ADAM, l.36. Zmarl na serce po pobiciu w obozie internowania w
                      Zalezu, w pazdzierniku 1982 r.;
                      20.JURGIELEWICZ ZDZISLAW, l.29. Zmarl w dniu 21 wrzesnia 1982 r. po pobiciu w
                      dniu 12 wrzesnia 1982 r. w KM MO, w Gizycku;
                      21.KAMINSKI WACLAW, l.32. Zmarl w dniu 28 listopada 1982 r., trafiony petarda w
                      czasie demonstracji w dniu 11 listopada 1982 r., w Gdansku;
                      22.KOLODZIEJCZYK WANDA, l.59. Przewieziona do szpitala w stanie agonalnym ze
                      sladami pobicia z aresztu sledczego na ul. Rakowieckiej w Warszawie, zmarla w
                      dniu 4 stycznia 1982 r.;
                      23.KOT STANISLAW. Po pobiciu przez patrol ZOMO w dniu 31 marca 1982 r. zmarl w
                      dniu 3 kwietnia 1982 r. w Rzeszowie;
                      24.KROLIK STANISLAW, l.39. Pobity w czasie demonstracji w dniu 10 listopada
                      1982 r. w Warszawie, zmarl w dniu 16 listopada 1982 r.;
                      25.LENARTOWICZ JOANNA, l.19. Zmarla w dniu 5 maja 1982 r. po pobiciu w czasie
                      rozpedzania demonstracji w dniu 3 maja 1982 r. w Warszawie;
                      26.LISOWSKI WLODZIMIERZ, l.67. Zmarl w dniu 13 lipca 1982 r. po pobiciu podczas
                      demonstracji w dniu 13 maja 1982 r. w Krakowie;
                      27.MAJCHRZAK PIOTR, l.19. Zmarl w dniu 18 maja 1982 r. po pobiciu pezez ZOMO
                      podczas demonstracji w dniu 13 maja 1982 r. w Poznaniu;
                      28.MAJEWSKI KAZIMIERZ, l.46. Na skutek nagonki, inwigilacji, grozb i
                      naklaniania do wspolpracy z SB popelnil samobojstwo w dniu 29 pazdziernika 1982
                      r. w Jeleniej Gorze;
                      29.MICHALCZYK KAZIMIERZ, l.27. Zmarl w dniu 2 wrzesnia 1982 r. w wyniku obrazen
                      poniesionych w czasie rozpedzania demonstracji we Wroclawiu w dniu 31 sierpnia
                      1982 r.;
                      30.RACZEK STANISLAW, l.35. Zmarl w dniu 7 wrzesnia 1982 r. po pobiciu w czasie
                      demonstracji w Kielcach w dniu 31 sierpnia 1982 r.;
                      31.RADOMSKI MIECZYSLAW, l.56. Zmarl w dniu 3 maja 1992 r. w czasie zajsc
                      ulicznych w Warszawie;
                      32.ROKITOWSKI MIECZYSLAW, l.47. Zmarl w dniu 3 kwietnia 1982 r. po pobiciu w
                      areszcie sledczym w Zalezu;
                      33.SADOWSKI PIOTR, l.32. Zmarl w dniu 31 sierpnia 1982 r. trafiony petarda
                      podczas demonstracji w Gdansku;
                      34.SZULECKI ADAM, l.32. Zmarl w dniu 9 maja 1982 r. po pobiciu w czasie
                      demonstracji w dniu 3 maja 1982 r. w Warszawie;
                      35.WILKOMIRSKI EUGENIUSZ, l.52. Zmarl w dniu 3 wrzesnia 1982 r. po pobiciu
                      przez ZOMO w czasie demonstracji w Czestochowie w dniu 1 wrzesnia 1982 r.;
                      36.WLOSIK BOGDAN, l.30. Zamordowany z broni palnej przez funkcjonariusza SB w
                      czasie demonstracji w Nowej Hucie w dniu 13 pazdziernika 1982 r.;
                      37.WOZNIAK TADEUSZ, l.49. Zmarl w dniu 1 wrzesnia 1982 r. po pobiciu przez ZOMO
                      podczas demonstracji w dniu 31 sierpnia 1982 r. we Wroclawiu;
                      38.ZDUNEK FRANCISZEK, l.49. Przewodniczacy Komitetu Budowy Kaplicy w Sobolewie
                      w woj. lubelskim. Zastrzelony przez sierzanta MO (...);
                      39.BLESZCZYNSKI ZENON, l.24. Zmarl w nocy z 13 na 14 stycznia 1983 r. po
                      pobiciu w areszcie sledczym w dniu 28 grudnia 1982 r.;
                      40.DRABOWSKA JANINA, l.63. Zmarla we wrzesniu 1983 r. na skutek obrzeku pluc
                      spowodowanego dzialaniem gazow lzawiacych uzytych do rozpedzania demonstracji w
                      Nowej Hucie w dniu 31 sierpnia 1983 r.;
                      41.GRZYWNA ANDRZEJ, l.62. Zmarl w nocy z 29 na 30 sierpnia 1983 r. po pobiciu
                      palka po glowie w milicyjnym areszcie;
                      42.KOWALSKI RYSZARD, l.44. Przewodniczacy KZ NSZZ "Solidarnosc" w Hucie
                      Katowice, dwukrotny wiezien polityczny. Zaginal w dniu 7 lutego 1983 r. Cialo
                      wylowiono z rzeki w dniu 31 marca 1983 r.;
                      43.LARYSZ JOZEF, l.41. Przewodniczacy Komisji Zakladowej NSZZ "Solidarnosc" w
                      zakladach ELWRO. Internowany, zwolniony z pracy. Zmarl w dniu 7 marca 1983 r.
                      po kolejnym przesluchaniu w KW MO;
                      44.LYSKAWA BERNARD, l.56. Zmarl na zawal serca uciekajac przed ZOMO po
                      demonstracji w Krakowie w dniu 1 maja 1983 r.;
                      45.MIASKO ZDZISLAW, l.29. Zmarl w dniu 3 czerwca 1983 r. po pobiciu na
                      posterunku MO w Nowej MIlosnej;
                      46.MARZEC JERZY, l.21. Zaginal w dniu 21 czerwca 1983 r. po uroczystosciach
                      powitania Papieza. Cialo znaleziono nad Odra w dniu 22 czerwca 1983 r. Powodem
                      smierci bylo zachlysniecie sie krwia;
                      47.PODBORACZYNSKI BOGUSLAW, l.21. Dzialacz NSZZ "Solidarnosc". Prawdopodobnie
                      zatrzymany przez funkcjonariuszy MO, cialo wydobyto z rzeki w dniu 30 kwietnia
                      1983 r.;
                      48.PRZEMYK GRZEGORZ, l.19. Zmarl w dniu 14 maja 1983 r. w wyniku obrazen po
                      pobiciu przez milicjantow na Komisariacie MO przy ul. Jezuickiej w Warszawie w
                      dniu 12 maja 1983 r.;
                      49.STEFANSKI JACEK, l.25. Zmarl w dniu 9 wrzesnia 1983 r. Pobity w dniu 2
                      wrzesnia 1983 r. na ulicy przez "nieznanych sprawcow". Brata denata i swiadkow
                      wydarzenia funkcjonariusze MSW naklaniali szantazem do zaniechania wyjasnienia
                      sprawy;
                      50.SYMONIUK ZBIGNIEW, l.33. Czlonek Komitetu Obrony Wiezionych za Przekonania.
                      Internowany, wiezien polityczny. Zmarl w dniu 8 stycznia 1983 r. Wg oficjalnej
                      wersji popelnil samobojstwo w czasie odbywania kary 2 lat pozbawienia wolnosci
                      w wiezieniu w Bialymstoku;
                      51.SMAGURA RYSZARD, l.29. Zmarl w dniu 1 maja 1983 r. w Krakowie po trafieniu
                      petarda w czasie demonstracji;
                      52.SZYMANSKI ZBIGNIEW. Zmarl w kwietniu 1983 r. po pobiciu przez ZOMO-wcow - R.
                      Rudowczaka i J. Niemca;
                      53.WASILUK HENRYK, l.28. Wiezien polityczny. Zmarl w dniu 25 listopada 1983 r.
                      • Gość: babetka Służę dowodami ludobójstwa PZPR cd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 13:20
                        53.WASILUK HENRYK, l.28. Wiezien polityczny. Zmarl w dniu 25 listopada 1983 r.
                        Po zwolnieniu z wiezienia popelnil samobojstwo przez samospalenie przed
                        eksmisja z mieszkania;
                        54.WEDROWNY JERZY, l.28. Aresztowany za udzial w manifestacji w dniu 31
                        sierpnia 1983 r. Zmarl w areszcie sledczym we wrzesniu 1983 r. w
                        niewyjasnionych okolicznosciach, przed terminem rozprawy;
                        55.WITKOWSKI WLODZIMIERZ, l.31. Zaginal podczas manifestacji w dniu 31 sierpnia
                        1983 r. we Wroclawiu. Zwloki znaleziono w dniu 7 wrzesnia 1983 r. wiszace na
                        drzewie pod Olesnica;
                        56.ZIOLKOWSKI JAN, l.56. Wspolpracownik Komitetu Budowy Pomnika Ofiar Czerwca
                        1956 r. Zmarl w dniu 5 marca 1983 r. pobity w czasie przesluchania w V
                        komisariacie MO w Poznaniu;
                        57.BARTOSZCZE PIOTR, l.34. Dzialacz NSZZ "Solodarnosc" RI. Zmarl w nocy z 7 na
                        8 lutego 1984 r. Cialo znalezioni w dniu 8 lutego 1984 r. w studzience
                        melioracyjnej na polu ze sladami bicia i duszenia;
                        58.FRACZEK LECH. Zmarl w dniu 25 maja 1984 r. po pobiciu w dniu 5 kwietnia 1984
                        r. na posterunku MO;
                        59.FRAS TADEUSZ, l.33. Nauczyciel, przewodniczacy NSZZ "Solodarnosc" w szkole.
                        Zmarl w dniu 7 wrzesnia 1984 r. Cialo znaleziono na przedmiesciu Krakowa. Wg
                        oficjalnej wersji wyskoczyl z II pietra. Sekcja zwlok ujawnila slady bicia i
                        duszenia;
                        60.GEBOSZ ANDRZEJ, l.31. Zmarl w dniu 26 pazdziernika 1984 r. po pobiciu
                        podczas przesluchania w DUSW Lodz - Srodmiescie;
                        61.HAC ALEKSANDER, l.44. Przewodniczacy KZ NSZZ "Solidarnosc" w Fabryce
                        Samochodow Ciezarowych w Lublinie. Zmarł w dniu 18 pazdziernika 1984 r.
                        Znaleziony w dniu 16 pazdziernika 1984 r. w piwnicy domu przy ul. Krolewskiej z
                        ciezkimi obrazeniami glowy;
                        62.HANT EDYTA, l.8. Uczennica, Zmarla w dniu 29 marca 1984 r. Zginela w parku
                        od strzalu oddanego z okien mieszkania przez sierzanta MO Halonia;
                        63.JASINSKI KRZYSZTOF, l.25. Dzialacz NSZZ "Solidarnosc". Internowany. Zmarl w
                        dniu 10 listopada 1984 r. Zwloki znaleziono na przystanku PKS w Elblagu z
                        silnymi urazami;
                        64.KULKA STANISLAW, l.47. W dniu 15 listopada 1984 r. zostal zastrzelony na
                        szosie przez milicjanta Jana Zurka;
                        65.LAWRYNOWICZ HENRYK, l.42. W dniu 8 listopada 1984 r. zostal zatrzymany na
                        Komisariacie Kolejowym. Zmarl w dniu 9 listopada 1984 r. Lekarz stwierdzil
                        krwiaka skroni i liczne obrazenia;
                        66.LAZARSKI KAZIMIERZ, l.58. Pobity we wlasnym mieszkaniu przez funkcjonariuszy
                        MO. Zmarl w dniu 24 wrzesnia 1984 r. Sad Rejonowy w Olesnicy skazal
                        funkcjonariuszy Ryszarda Boryga, Zbigniewa Krolaka i Jozefa Jarosika na kary od
                        1 do 2 lat pozbawienia wolnosci;
                        * * * * * * *
                        67.POPIELUSZKO JERZY, l.37. Kapelan NSZZ "Solidarnosc". Zamordowany w dniu 19
                        pazdziernika 1984 r. przez funkcjonariuszy MSW: W. Chmielewskiego, L. Pekale,
                        G. Piotrowskiego, A. Pietruszke;
                        68.ROMANOWSKI JAROSLAW, l.23. Zmarl w dniu 12 maja 1984 r. Zatrzymany przez MO.
                        Wg oficjalnej wersji powiesil sie w areszcie;
                        69.STRUSKI KRZYSZTOF, l. 28. Zmarl w dniu 14 listopada. Zatrzymany przez
                        funkcjonariuszy MO zostal wyrzucony z milicyjnego samochodu;
                        70.SZTENCEL PAWEL, l.19. Zmarl w dniu 22 grudnia 1984 r. na astme sercowa w
                        areszcie sledczym przy ul. Smutnej w Lodzi, po odmowieniu pomocy lekarskiej;
                        71.TOKARCZYK ZBIGNIEW, l.31. Dzialacz NSZZ "Solidarnosc" i KPN. Internowany i
                        szykanowany przez SB. Zmarl w nocy z 22 na 23 lutego 1984 r. Cialo znaleziono
                        kolo domu denata. Sekcja wykazala urazy watroby i pluc oraz slady ciosow;
                        72.WALCZAK BOGUSLAW, l.57. Zmarl w marcu 1984 r. Zostal zatrzymany przez patrol
                        MO w dniu 8 marca 1984 r. Zonie wydano cialo w dniu 16 marca 1984 r. twierdzac,
                        ze znaleziono je na ulicy;
                        73.ANTONOWICZ MARCIN, l.19. Zmarl w dniu 2 listopada 1985 r. Zostal zatrzymany
                        przez patrol MO w dniu 19 pazdziernika 1985 r. W milicyjnym samochodzie doznal
                        smiertelnych urazow glowy;
                        74.BUDNY JAN. Zmarl w dniu 14 lutego 1985 r. Zatrzymany przez funkcjonariuszy
                        MO Witolda Jablonskiego i Kazimierza Klonowskiego w dniu 11 lutego 1985 r.
                        Pobity w czasie przesluchania. W szpitalu stwierdzono krwiaka mozgu, ktory byl
                        przyczyna zgonu;
                        75.BULKO ZDZISLAW, l.30. Zmarl w dniu 17 grudnia 1985 r. Znaleziony w rowie pod
                        Zamosciem z ciezkimi obrazeniami. Zwolnieni przez niego z pracy za pijanstwo i
                        kradzieze trzej ORMO-wcy grozili mu zemsta;
                        76.CZARNY MIKOLAJ, l.56. Zmarl w dniu 14 lutego 1985 r. Zostal zatrzymany przez
                        MO.(...) Zmarl w wyniku urazow czaszki. Wg oficjalnej wersji spadl ze schodow;
                        77.FRANZ ROMAN, l.32. Zmarl w dniu 8 stycznia 1985 r. Zostal zatrzymany przez
                        milicje na Komisariacie Kolejowym. Znaleziony martwy na lawce kolo dworca PKP.
                        Sekcja wykazala stluczenie mozgu;
                        78.KRAWIEC JAN, l.22. Zmarl w dniu 30 pazdziernika 1985 r. W dniu 30
                        pazdziernika 1985 r. zostal zatrzymany na Komendzie MO w Miechowie. Wg
                        oficjalnej wersji popelnil samobojstwo w areszcie przez powieszenie. Cialo
                        nosilo slady urazow piersi, brzucha i glowy;
                        79.KRZYWDA JACEK, l.37. Zmarl w dniu 26 czerwca 1985 r. Zostal pobity w bramie
                        domu, w ktorym mieszkal, przez patrol MO;
                        80.KASPROWSKI DARIUSZ, l.23. Zmarl w dniu 9 grudnia 1985 r. Wg. oficjalnej
                        wersji powiesil sie, w ZK w Koronowie. Na zwlokach stwierdzono liczne urazy
                        szyi, ramion i plecow;
                        81.MARTIN LESLAW, l.37. Czlonek Komisji Rewizyjnej Zarzadu Regionu
                        NSZZ "Solidarnosc". Zamordowany w dniu 23 stycznia 1985 r. Zostal zrzucony
                        przez "nieznanych sprawcow" z kladki dla pieszych nad ulica, z wysokosci 20m;
                        82.POPLAWSKI PIOTR. Pop cerkwi prawoslawnej w Narwi. Zaginal w dniu 15 czerwca
                        1985 r. Zwloki znaleziono w dniu 20 czerwca 1985 r. w lesie kolo Zabludowa. Wg
                        oficjalnej wersji popelnil samobojstwo;
                        83.PRZEPIORZYNSKI WITOLD, czlonek NSZZ "Solidarnosc". Zaginal w dniu 9 maja
                        1985 r. Zwloki znaleziono w dniu 17 maja 1985 r. w kanale portowym ze sladami
                        silnych obrazen;
                        84.SZUSTER ALEKSANDER, l.25. Zmarl w dniu 30 stycznia 1985 r. po pobiciu na
                        Komisariacie MO w Swidniku. Przyczyna smierci bylo zlamanie podstawy czaszki;
                        85.SLUSARSKI RYSZARD, l.25. Zmarl w dniu 4 marca 1985 r. po pobiciu przez
                        funkcjonarjuszy MO w mieszkaniu, na ulicy i w komisariacie. Smierc nastapila w
                        wyniku zmiazdzenia watrobyn nerek i pekniecia jelit
                        86.BEDNAREK MARIAN, l.35. Zmarl w dniu 27 grudnia 1986 r. po pobiciu na
                        komisariacie MO:
                        87.SZKARLAT ZBIGNIEW, l.43. Dzialacz NSZZ "Solidarnosc", wiezien polityczny.
                        Zmarl w dniu 9 lutego 1986 r. Znaleziony na ulicy w dniu 2 lutego 1986 r.
                        ciezko pobity, stwierdzono pekniecie czaszki i uszkodzenie mozgu;
                        88.LUKS GRZEGORZ, l.19. Zmarl w dniu 14 stycznia 1987 r. Zostal zbity i skopany
                        przez patrol MO w nocy z 29 na 30 sierpnia 1986 r. Przy niedostatecznej pomocy
                        lekarskiej, zmarl w wyniku powiklan po pourazowej torbieli trzustki;
                        89.KALINOWSKI WACLAW. Zmarl w dniu 27 marca 1987 r. W dniu 22 marca 1987 r.
                        zostal pobity w samochodzie milicyjnym;
                        90.STRZELECKI JAN, l. 69. Zmarl w dniu 11 lipca 1988 r. Znaleziony ciezko
                        pobity nad Wisla w dniu 30 czerwca 1988 r.;
                        91.NIEDZIELAK STEFAN. Proboszcz parafii Sw. Karola Boromeusza. Zmarl w dniu 20
                        stycznia 1989 r. Cialo znaleziono w mieszkaniu denata. Sekcja wykazala liczne
                        urazy i rozerwanie wiazadel kregu szyjnego jako przyczyne smierci;
                        92.SUCHOWOLEC STANIALAW. Proboszcz parafii Najswietszej Marii Panny na
                        Dojlidach. Zmarl w dniu 30 stycznia 1989 r. Wg wersji prokuratury smierc
                        nastapila w wyniku zatrucia tlenkiem metali spowodowanego pozarem w pokoju
                        powstalym z zapalenia sie grzejnika;
                        93.ZYCH SYLWESTER, l.39. Wikariusz parafii Sw. Jakuba. Wiezien polityczny.
                        Zmarl 11 lipca 1989 r. Cialo znaleziono na dworcu PKS.
                        • Gość: salonowiec Re: Służę dowodami ludobójstwa PZPR cd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 15:30
                          Podając listę zamordowanych Polaków w tamtych latach spowodujesz, że Polacy
                          teraz nie będą uciekać z Polski?
                          P.S.
                          A czy posiadasz listę Polaków, którzy popełnili samobójstwa przez to że nie
                          mieli pracy w latach 1990 - 2006? O nich nikt nie wspomina a Ty szczególnie!!!
                          • Gość: babetka Przypominam miły Salonowcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 17:30
                            że od 1989 roku przy władzy pozostaje nieprzerwanie lewica, w tym lewica ściśle
                            PZPR-owska 10 lat.
                            Tak więc ewentualnym samobójstwom także jest winna lewica.

Za rządy prawicy i to nie w pełni, uznaję epizod rządu pana Olszewskiego. Nie w
                            pełni, bo ten rząd był także przesycony komunistycznymi kanaliami i prezentował
                            w dużej mierze program lewicowy. Tym niemniej próbował położyć kres lewicowemu
                            rabunkowi i próbował wyeliminować najwieksze komunistyczne kanali z kręgu
                            władzy.

Reasumując - ewentualne samobójstwa popełnione w tym okresie obciążają sumienie
                            bolszewickiego łajna.
                            • Gość: krochmal Re: Przypominam miły Salonowcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 17:53
                              Boże, dziękujemy Tobie, że prawica nie rządziła, bo byłaby to tragedia -
                              tysiące samobójstw, i żadnego samobója nie przyjąłbyś do Nieba!
                              • Gość: babetka Widzisz Krochmalku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 19:12
                                Ty nie masz bladego pojęcia, co to jest prawica.

Ty i inni poruszacie się w sferze sloganów operując pojęciami "prawica"
                                i "lewica".

Jeżeli przejdziemy na poziom konkretów, to z pewnością ze zdiwieniem zauważysz,
                                że nie ma praktycznie żadnej różnicy między skrajnie "prawicowym" LPR i
                                skrajnie lewicowym SLD.

A co powiesz o lewicowym premierze Hiszpanii, który jest skarajnym antysemitą?
                                • Gość: as Re: Widzisz Krochmalku IP: 82.139.11.* 30.07.06, 19:35
                                  upal na ciebie bardzo zle dziala
                              • Gość: babetka Bo widzisz Krochmalku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 19:22
                                Nawet SLD, FMS, SdPl, Demokraci.pl itp. szumowiny przyznają, że szef LPR Romek
                                Giertych jest człowiekiem lewicy.

Bo to przecież te szlachetne jednostki krzyczą:
                                - Roman Giertych – faszystowska świnia”.

A idiotka Senyszyn uśmiech się przy tym z aprobatą.

A przecież nikt zdrowy na umyśle nie zaprzeczy, że faszyści byli ludźmi lewicy.
                                To faszyści wprowadzili opiekę socjalną, interwencjonizm państwowy, roboty
                                publiczne itp.

To z faszystami przyjaźnił się wielki człowiek lewicy Stalin.
                                To faszyści zafundowali klasie robotniczej gów.niane żarcie zwane obecnie
                                parówkami.

To faszyści-komuniści są prekursorami UE.
                                • Gość: as Re: Bo widzisz Krochmalku IP: 82.139.11.* 30.07.06, 19:36
                                  upal na ciebie bardzo zle dziala
                                • Gość: krochmal Re: Bo widzisz Krochmalku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 19:37
                                  Już lepiej nic nie twórz bo czarne z białym Ci się popie..oli.
                                  • Gość: babetka Re: Bo widzisz Krochmalku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 19:47
                                    A na samobójstwa nie powinieneś się oburzać.
                                    Jest to całkowicie zgodne z lewicową teorią rozwoju ludzkości. Jednostki słabe,
                                    nieprzystosowane, powinny wyginąć w drodze procesu naturalnego.

Faszyści i komuniści tylko pomagali naturze tworząc obozy koncentracyjne i
                                    dokonując np. eutanazji.
                                    To jest przecież podejście typowo lewicowe, właściwe obecnej UE.

Ja bardzo się cieszę na lewicową wizję świat, w którym rozwój zapewnia nam
                                    mniejszości seksualne pedałów, pedofilów, zoofilów i tym podobne jednostki.

I zastanawiam się poważnie nad tym, czy ktoś, kto nie chce dać do dyspozycji
                                    odbytu pedałowi nie powinien wyginąć?!

Wszak nie dając odbytu do dyspozycji nie przyczynia się do rozwoju gatunku.

A lewicowy premier Hiszpani, skrajny antysemita, zwolennik poglądów Hitlera,
                                    chce przecież przyznać prawa ludzkie małpom.

Stosunki seksualne z małpami na pewno bardzo wzbogacą ludzkość.
                                    • Gość: as Re: Bo widzisz Krochmalku IP: 82.139.11.* 30.07.06, 20:26
                                      powiedz mi, jak to jest z malpami - ja jeszcze nie probowalem
                                  • Gość: babetka Re: Bo widzisz Krochmalku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 21:24
                                    O stosunki z małpami musisz zapytać premiera Hiszpanii lewicowca Zapatero,
                                    który jest miłośnikiem Hitlera i w grudniu 2003r. powiedział w kontekście
                                    eksterminacji Żydów:

„całkiem rozumiem motywy Nazistów”.

Tenże lewicowy Zapatero sprzeciwiał się także zamknięciu satelitarnego kanału
                                    telewizyjnego nadawanego przez Hezbollah.

A ostatnio, ta ostoja europejskiej faszysto-lewicy walczy o prawa małp.
                                    Widocznie wie z praktyki, że stosunki z małpami są atrakcyjne.

Może miał kontakt z prymitywną Jolantą Kwaśniewską?

Jak sądzisz?
                                    • Gość: as Re: Bo widzisz Krochmalku IP: 82.139.11.* 30.07.06, 21:26
                                      myslalem, ze lubisz z malpami, dlatego pytalem ciebie
                                      • Gość: Gość Re: Bo widzisz Krochmalku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.06, 21:30
                                        Spróbuj z Babetką, podobno takie samo wrażenie.
                                      • Gość: babetka Widzisz kretynie z SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 21:33
                                        Ty kochanie to możesz sobie pogruchać z jakąś kretynką pokroju Senyszyn,
                                        Kizińskiej, czy Grzeli.

Dla mnie jesteś niczym, czyli SLD-owskim łajnem.

I możesz "komentować" moje wypowiedzi. To tylko będzie świadczyło o kretynach z
                                        SLD :)))
                                        • Gość: as Re: Widzisz kretynie z SLD IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 30.07.06, 21:49
                                          skoro moge - to komentuje :) cos mi sie widzi, ze SLD bedzie mialo przeze mnie przechlapane :) zbrodnia doskonala - ja zawinie a kowala, znaczy SLD powiesza :)
                                          P.S. Jak nie z malpami to co wolisz?
                        • Gość: as Re: Służę dowodami ludobójstwa PZPR cd. IP: 82.139.11.* 30.07.06, 16:53
                          ja pierdykam, takiego wyprania mozgu to sie nie spodziewalem
            • Gość: krochmal Re: Babetka znow gora :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 12:42
              I Izraela (wg doktryny babetki)!
            • Gość: krochmal Re: Babetka znow gora :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 12:43
              I Unii Europejskiej (teoria babetki)!
      • Gość: as Re: Babetka znow gora :-) IP: 82.139.11.* 30.07.06, 12:31
        nie ma szans na prowadzenie dyskusji z habetka, podobnie jak i z filipem. oni wiedza lepiej, innych argumentow nie przyjmuja. po co tluc glowa w mur - lepiej go olac cieplym moczem.
        • Gość: mark3 Re: Babetka znow gora :-) IP: 85.214.39.* 30.07.06, 12:34
          A ty masz jakies argumenty bo nie zauwazylem?

Zauwazylem ze chcesz zaistniec.
    • Gość: fann Re: Na kogo pracujemy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 16:29
      na pracujących na czarno,na cwaniaków co biorą zalatwiane emerytury,na całą
      bande niepotrzebnych urzedali ,na sejm ,senat,na bezrobotnych co latami biorą
      zasilki,jednym slowem ta garstka normalnie pracujacych zapie.. na wszystkich
    • little_dreamer Re: Na kogo pracujemy? 30.07.06, 21:35
      ja pracuję na siebie :)i po części także na moją galerię.
      a resztę mam w nosie :P
      • little_dreamer Re: Na kogo pracujemy? 30.07.06, 21:39
        może to nie jest najbardziej błyskotliwa odpowiedź jaką mozna tu umieścić, ale
        na pewno najbardziej prawdziwa.
        moze gdy będę starsza niz jestem i gdy przyjemności studiowania zostaną
        zastąpione nieprzyjemnościami pracy w moim przyszłym, cholernie niewdzięcznym
        zawodze, to zacznę gderać i zwieję z tego popiep***** kraju...
        ale na razie... chyba nie chcę sobie psuc młodości...
    • Gość: salonowiec Re: Na kogo pracujemy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 21:43
      Kochani Polacy! Wyjeżdżjcie do Anglii, Anglicy nas lubią! Mają dosyć kolorowych
      cwaniaków, obiboków. Za pierwsze dziecko otrzymujesz zasiłek wychowawczy co
      miesiąc 350 F, za drugie 450 F. Tego w Polsce nikt Ci nie da.
    • Gość: salonowiec Re: Na kogo pracujemy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 12:06
      Pracując w Angli, Szwecji czy Irlandii odczujesz finansowo, że pracujesz dla
      siebie. A jeśli raz w miesiącu odpalisz na tacę kościelnemu 1% (150 zł), to
      każdy dobrodziej, z każdej parafii już coś wymyśli i powie że jesteś patriotą.
    • Gość: edu Babetka loi wam tylki IP: 196.40.76.* 31.07.06, 17:42
      Widze ze nie macie z nia szans. Musicie sie jeszcze bardzo dlugo uczyc.

Pozdro dla Babetki
      • Gość: salonowiec Re: Babetka loi wam tylki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 19:35
        U nas na salonach takich słów (u babetki to normalka) kanalia, wredni, c*uje,
        ku*wy nie używa się. Rzeczywiście, ja to nie mam szans.
        • Gość: kron Re: Babetka loi wam tylki IP: 199.253.99.* 31.07.06, 19:51
          Zauwazylem ze Babetka nazywa komuszkow tak jak na to zasluguja.
          A ty to chyba jestes salonowiec z salonu Stalina
          • Gość: salonowiec Re: Babetka loi wam tylki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 20:11
            Uważam, że komuniści zapracowali na maksymalną karę. Ale nie stosujmy takich
            samych metod jak ONI, bo wpadniemy w pułapkę...
            • Gość: VeniVidi Kielecka dyskusja - debili IP: 138.49.32.* 01.08.06, 21:20
              Ktos na tym forum zarzucil ze w Kielcach zamiszkuja zapyziali debile, no moze
              nie debile ale jakies tam cieniasy.
              Kazdy odwoluje sie do Solidarnosci, prawicowosci, antykominizmu, anty SLD,
              anty... i tylko PRO... etc.
              W sumie jednak niewiele rozumie z tego co mowi, co glosi, o czym krzyczy. W
              jednym zdaniu potrafi byc demokrata, socjalista a nawet taki sam jak
              stalinowiec... Przyklady znajdziecie na tym forum w trakcie tej dyskusji.
              Nie bede nikogo nawracal, przekonywal, uswiadamial. Chce wam tylko powiedziec,
              ze ta dyskusja miala byc na inny temat. Tytul artykulu byl: Na kogo pracujemy.
              Czy ktos z was jeszcze to pamieta?
              Wybaczcie wiec ze posunales sie tak daleko w mojej szczerosci do oceny tego
              forum i jego uczestnikow. Powodzenia.
              A ci co chca zyc godniej niech siadaja w samochod i jada w kierunku zachodniej
              granicy, zatrzymujac sie jednak nad kanalem La Manche w kolejce do tunelu :-)
              • Gość: salonowiec Re: Kielecka dyskusja - debili IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.06, 17:24
                Masz kase, jesteś i będziesz szanowany, nawet jako przestępca. Tylko w stronę
                słońca (kanału La Manche)
    • Gość: Miki Na kogo? A na górników i rolników IP: 195.205.147.* 09.08.06, 14:45
      Teraz jeszcze będziemy ich (rolników z Lepperem na czele) musieli ubezpieczyć.
      Szkoda, że ta masa nie pojmuje, skąd hochsztapler Lepper bierze pieniądze na
      pomoc dla nich...
    • framberg Re: Na kogo pracujemy? 18.08.06, 22:54
      .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka