Dodaj do ulubionych

O Kobietach i dla kobiet!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 21:06
Moje spostrzeżenia o kobietach porzuconych.
O kobietach, ktore dalyby sie sku..c, byleby tylko ich wielka milosc nie
odeszla na zawsze.
Zainspirowal mnie przeczytany swego czasu list zalamanej kobiety po
trzydziestce, ktora byla w szczesliwym zwiazku z mlodszym od siebie facetem,
bodajze 19-letnim. Gó..arz robił z nią co chciał aż w końcu ona mu się
znudziła i "nagle" podziękował za miłą znajomość mowiąc jej, że musi
"przemyslec czy cos do niej czuje". Coraz wiecej jest takich idiotek, ktore
dowartosciuja sie mlodszymi facetami, coraz wiecej jest idiotek, ktore nie
rozumieja, ze jak sie zwiazek rozpie.. to trzeba spie..c, a nie walczyc
o gowno warta pseudomilosc.

Rzygac sie chce czlowiekowi, kiedy widzi jak jakas starsza laska wybiera sobie
mlodego ogiera i jeszcze pozwala sie gowniarzowi kontrolowac. Pozwala, by jej
uczucie do niego bylo silniejsze niz jego uczucie do niej.
Wy glupie szmaty! Zostawcie mlodych facetow mlodym kobietom, jesli nie
potraficie sie z nimi obchodzic. Ku.., zakompleksione, niedowartosciowane
cipki probujace odmlodzic sie poprzez ssanie mlodych kutasow.
Wara od nich. Zajmujecie im drogocenny czas. Mlodosc winna wyszalec sie z
mlodoscia, zeby taki chlopak jak podrosnie nie musial podrywac nastoletnich
dupek, bo kiedy sam byl nastolatkiem, to jakies staruchy wykorzystywalu jego
brak dojrzalosci.

Kobiety, ktore macie zostac porzucone przez faceta, lub zostalyscie porzucone
niedawno! Wiedzcie jedno. Nie ma, ku.., nie ma czegos takiego jak
"przemyslec_czy_cos_do_ciebie_czuje".
Rozumiecie czy powtorzyc?
Gdzie wasz honor?
Gdzie wasza duma?
Obserwuj wątek
    • Gość: bondek Re: O Kobietach i dla kobiet!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 23:56
      Aleś się chłopie zakochał:))).
      Też nie wiem, gdzie twój honor i twoja duma:D. Musisz poszukać.
    • Gość: Basia Re: O Kobietach i dla kobiet!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 03:39
      Masz najwyraźniej duże kompleksy, kompleksy i raz jeszcze kompleksy!
      Pozbądź się tej zawiści i chamstwa, bo daleko nie zajedziesz.

A tak w ogóle to żałosny tekst.
    • Gość: babochłop Re: O Kobietach i dla kobiet!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.06, 22:02
      uuuuuuuuu koleś nie jest dobrze. Przemyśl jeszcze raz parę rzeczy, ale dopiero
      jak wytrzeźwiejesz.
    • ikser Re: O Kobietach i dla kobiet!!! 15.08.06, 22:38
      Babiarzu-lowelasie zachaczyłeś o poważny problem społeczny. W Polsce mamy więcej
      kobiet niż mężczyzn. Wiele z tych kobiet nie zakładało rodziny, tylko budowało
      karierę (zjawisko ogólnoświatowe). To, że w późnym wieku próbują sobie stworzyć
      życie osobiste i rodzinne jest zrozumiałe. Dziwię się bardziej tym smarkaczom,
      którzy oszukują te kobiety, licząc na "kasę", wygodne życie i często tzw. awans
      społeczny. Smarkacze oszukują, również swoje rówieśniczki. Taka uroda smarkaczy.
      Wracając do "nadwyżek" w populacji kobiet nad mężczyznami, to chyba lepiej jeśli
      jest tak jak jest. Odwrotna sytuacja zawsze kończyła się wojną i likwidacją
      męskich nadwyżek.
      • Gość: misia Re: O Kobietach i dla kobiet!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 01:11
        Powiem nawet więcej. W Polsce mamy naprawdę mało przystojnych facetów, którzy
        potrafią napisać "zahaczyć". Stąd też biorą się problemy społeczne iksera:).
        • Gość: babiarz -lowelas głupiaś "misiaś",jak Jaś IP: 82.139.11.* 16.08.06, 13:52
          przygotowuję następny smakowity tekścik dla was-tzn dla tych mądrych,co to moje
          teksty czytają ze zrozumieniem.I dla przychlastek i przychlastów,co to
          twierdzą,że JA-mam coś nie tak pod deklem!! czekajcie i czytajcie!!!JA ZĘBY
          ZJADŁEM NA "BABACH".
          • Gość: misia Re: głupiaś "misiaś",jak Jaś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 18:15
            To ty i szczerbaty też jesteś?:D
          • Gość: bab-low baby to hu !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 23:41
            taktak
    • Gość: chris Re: O Kobietach i dla kobiet!!! IP: *.futuro.kielce.msk.pl 19.08.06, 00:42
      W wieku 30 lat bardzo trudno zbudowac trwaly, wartosciowy zwiazek. Chociaz nie
      jest to oczywiscie niemozliwe. Jednak w tym wieku, w wiekszosci, dojrzale
      psychicznie i wartosciowe jednostki spoleczenstwa sa juz dawno zagospodarowane
      przez plec przeciwna :) Takie sa prawa rynku. Nie odmawiam kobietom prawa do
      romansow z mlodymi chlopcami ale prawda jest taka, ze zdrowy zwiazek buduja
      osoby w podobnym wieku (+/- 5 lat, mezczyzna jednak powinien byc starszy,
      pozniej dojrzewamy), o podobnym intelekcie, wywodzace sie z podobnego
      srodowiska i o podobnej zamoznosci. Z mojego doswiadczenia wynika, ze najlepszy
      okres na znalezienie drugiej polowy to okres studiow. Wtedy jest szansa na
      planowanie, budowanie wspolnego zycia a to najbardziej laczy dwie osoby. Nie
      jestesmy wtedy jeszcze az tak wymagajacy a i zyciowa naiwnosc pomaga milosci.
      To takie moje sprostrzezenia :)
      • Gość: edyta do chrisa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.06, 18:06
        wiesz nie zgodze sie z Toba...wlasnie po 30 buduja sie najwartosciowsze zwiazki
        bo sa to zwiazki juz dojrzale, oparte na wczesniejszych i tych dobrych i tych
        zlych dos. ale aby taki zwazek zbudowac jednak potrzeba dojrzalego faceta ,
        wiedzacego czego chce od siebie, od zycia a tym smamym od drugiej osoby, coz ta
        druga strona choc nie wiem jakby sie starla to nie jestw koncu "alfa i omega"
        trzeba jej pomoc i tu sie pojawia problem bo to nie wiek +/- 5 lat jest tym co
        daje szanse na dobry zwiazek tylko wlasnie dojrzalosc emocjonala mozna miec 20
        lat i byc odpowiedzialnym facetem a mozna miec 40 i nadal nie wiedziec co sie
        chce od zycia i po co ja zyje, wiec Wy Panowie coz czasem nie dojrzewacie i
        czekajac na Was mozna sie zaczekac na smierc:))....nie mowie bo to samo dotyczy
        tez kobiet....wiec to nie jest takie proste i oczywiste....dla mnie oczywiste
        sa wspolne pragnienia , potrzeby to one sa podstawa do budowania
        czegokolwiek..nie status majatkowy i tak dalej:)) ...pozdrawiam bo tak ogolnie
        to madrze to ujoles ale splyciles:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka