Dodaj do ulubionych

Gdzie wesele w Kielcach,bądź w okolicy?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 16:30
Witam, nie jestem z waszego miasta,ale palnuje tu swoje wesele.No i tu moje
pytanie-gdzie zrobić fajne wesele, ok.80-90 osób,Czy ktoś może polecić
ciekawe miejsce na ta uroczystość? w Kielcach, bądź w okolicy.Z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • Gość: 122 Re: Gdzie wesele w Kielcach,bądź w okolicy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 16:36
      polecam zaborowice k.mniowa niedaleko kielc ladna sala fajny kosciol
    • bmwariat Re: Gdzie wesele w Kielcach,bądź w okolicy? 31.08.06, 08:25
      www.eliot.pl/
      będe tam na weselu
    • michel2 Magnolia 31.08.06, 09:34
      www.hotelmagnolia.pl/html/hotel.html
    • charl75 Re: Gdzie wesele w Kielcach,bądź w okolicy? 31.08.06, 10:58
      Cedzyna - super miejsce, mila okolica, duzo zieleni i ladne otoczenie, polecam
      Uroczysko:)
    • Gość: mart Re: Gdzie wesele w Kielcach,bądź w okolicy? IP: 80.51.251.* 31.08.06, 12:32
      polecam Hotel Karczówka
      www.hotelkarczowka.oit.pl/
      • Gość: marta Re: Gdzie wesele w Kielcach,bądź w okolicy? IP: 82.139.30.* 31.08.06, 15:13
        ja natomiast nie polecam Hotelu Karczówka,byłam tam ostanio na weselu i czas
        jakby stanął w miejscu:)jedzienie nieapetycznie podane,rzucone wprost na
        talerze,przybranie marne,zastawa i sztućce też powinny być bardziej
        eleganckie,stoły prawie nie udekorowane,chleb rzucony na talerzyk,ciasto razem
        na kupę na paterze,ale najgorsze było jak przyszły panie kelnerki,słowo
        "proszę","dziękuję","smacznego"jest im obce,do tego w pewnej chwili Panie
        wjechały wielkim metalowym wózkiem na środek sali ,vis'a vis stołu Państwa
        Młodych i zaczęły zbierać do wielgaśnych garów resztki jedzenia:(orkiestra
        akurat nie grała więc przez jakiś czas Panie miały okazję się wyżyć:)tłucząc
        się niemiłosiernie...eeh,naprawdę wybór złego lokalu i niewłaściea obsługa moga
        popsuć zabawę i ten jeden jedyny najważniejszy dzień w życiu dla Młodych,rodzin
        i przyjaciół;(stanowaczo odradzam
        • chewela Re: Gdzie wesele w Kielcach,bądź w okolicy? 31.08.06, 15:33
          Witam ja polecam ci hotel ameliówka mialam tem swoje wesele super sala obsługa
          tez a jedzenie jeszcze lepsze na maila moge ci wysłac zdjecia sali bo mam ze
          swojego wesela moj mail chewela@wp.pl napisz do mnie to ci wysle
    • Gość: Kaśka Re: Gdzie wesele w Kielcach,bądź w okolicy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 13:55
      Bardzo prosze pisać dużo, opienie itp. Bo naprawde nie orientuje sie gdzie są
      restauracje czy hotele na które warto zwrócić uwagę.Z góry dzieki za pomoc:)
      aha, jakbyście mogli-gdy piszecie o miejscach gdzie mieliście wesele-tak
      oreientacyjnie wpisać cenę.byłabym wdzięczna,a napewno oferowane przez was
      miejsca sprawdzę:)
    • Gość: ddd Re: Gdzie wesele w Kielcach,bądź w okolicy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 20:18
      stary mlyn w morawicy
      • Gość: Kaśka Re: Gdzie wesele w Kielcach,bądź w okolicy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 20:59
        Interesują mnie również ceny:)ale to chyba oczywiste. Jak na razie piękne
        miejsca polecacie:)
        • Gość: Janek Re: Gdzie wesele w Kielcach,bądź w okolicy? IP: *.215.219.81.static.kielce.msk.pl 31.08.06, 22:59
          Na tym portalu weselnym są dwie ciekawe restauracje
          www.waszeudanewesele.pl/
    • tgif Re: Gdzie wesele w Kielcach,bądź w okolicy? 01.09.06, 07:12
      Ja mialem swoje wesele na Jamajce, ale jak bym mial to robic w kraju, to by
      bylo w Sielpi k/Konskich.
    • tgif Re: Gdzie wesele w Kielcach,bądź w okolicy? 01.09.06, 08:26
      Kasiu jesli jestes zainterseowana nie weselem tylko, NOCA POSLUBNA pisz na
      mail. Albo podaj gg.Pzdr
      • Gość: Kaśka Re: Gdzie wesele w Kielcach,bądź w okolicy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 11:02
        :)
      • Gość: Marek Re: Gdzie wesele w Kielcach,bądź w okolicy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 13:30
        jak palnuje Kaśka ślub:)to do nocy poślubnej tym bardziej już kandydata
        ma:):):)...a powżnie pewnie kasiu wybierzesz jakieś fajne miejsce...jest tego
        trochę.A w sumie to nie okolica, ale słyszałem też fajne rzeczy o Dworku w
        nagłowicach-ale niestety namiarów nie mam.Pozdr:)
    • Gość: Kaśka Re: Gdzie wesele w Kielcach,bądź w okolicy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 12:34
      No widzę, i jestem zachwycona:) nie wiedziałam,że w kielcach są tacy mili i
      pomocni ludzie.A juz sie bałam,że nie poradze sobie w znalexieniu sali...a tu-
      full servis:):)...napewno coś wybiorę.Nawet nie przypuszczałam,że tu tyle
      pięknych miejsc na weselicho:)
    • Gość: Kaśka Re: Gdzie wesele w Kielcach,bądź w okolicy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 17:27
      najpierw wszystkim dziękuję za wszelkie namiary-a co do zdecydowania. To
      jeszcze sie nie zdecydowałam.Zacznę jeździć i oglądać salę-czasu mało-bo pewnie
      terminy wszędzie maja napięte.My jeszcze nie mamy terminu,ale plany są:) za 1,5
      roku ślub.Mam kilka miejsc które mi się spodobałay-teraz jeszcze mój mężczyzna
      musi powiedzieć swoje zdanie. W końcu to nie tylko mój slub:)
      • Gość: Julies Re: Gdzie wesele w Kielcach,bądź w okolicy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.06, 21:25
        Ja polecam Dworek w MAslowie. Sama niedlugo bede tam urzadzac swoje wesele. Cena
        zalezy od wybranego menu.Sala jest piekna,a maja ja jeszcze rozbudowac!
        • ania_k83 Re: Gdzie wesele w Kielcach,bądź w okolicy? 23.09.06, 16:07
          Ja polecam Ośrodek Wypoczynkowy WAKO w Czarnieckiej Górze. Urocze meisjce! W lesie, duzy ogrodzony teren, parking, zadaszony grill na zewnatrz:))) jedzenie PYSZNE! Obsluga jak zauwazylam bardzo mila:)
          Ich stronka:

www.czarniecka.com
    • Gość: Tomek i Kasia Re: Gdzie wesele w Kielcach,bądź w okolicy? IP: *.onkol.kielce.pl 23.09.06, 16:16
      Polecam Hotel Magnolia.
      Mielismy niedawno tam wesele, jest bardzo ladnie, u nas bylo ok 100 gosci,
      rewelacyjna obsluga, fajne pokoje. Naprawde polecam, no i niedaleko Kielc.
    • Gość: ala Re: Gdzie wesele w Kielcach,bądź w okolicy? IP: 82.139.11.* 23.09.06, 20:22
      Moja znajoma urządzała przyjęcie weselne (na 50 osób) dla córki w hotelu La
      Mar, przy Warszawskiej i była bardzo zadowolona.
      Osobiście nie polecam "reliktów poprzedniej epoki", typu Okrąglak, przy
      Urzędzie Wojewódzkim, gdzie inni znajomi zorganizowali swoje wesele - wystarczy
      obejrzeć "toalety", brak klimatyzacji, mała salka, niziutka, w niejednej
      remizie lepsze warunki do dobrej zabawy.
      • Gość: xxx Re: Gdzie wesele w Kielcach,bądź w okolicy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 20:36
        a Leśny Dwór?
        • ostroszyc Re: Gdzie wesele w Kielcach,bądź w okolicy? 24.09.06, 10:19
          my mielismy w Lesnym Dworze - bylo super, jedzenie, obsluga, apartamencik i
          wszystkie modyfikacje co nam sie w trakcie imprezy "wykluly" byly od razu
          uwzgledniane. To bylo 4 lata temu, zanim jeszcze dobudowali duza sale - nie wiem
          jak jest teraz.
          • Gość: Kaśka Re: Gdzie wesele w Kielcach,bądź w okolicy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.06, 13:41
            No ja też się skłaniam do Leśnego Dworu-bardzo mi się podoba:) Ale u nas
            pojawia się inny problem ,dodatkowy-ja nie jestem stąd,no i moi goście
            (ok.40osób też nie jest stąd)-więc musze mieć taka sale,przy której mogłabym
            mieć też nocle dla gości(dlatego koszta się bardzo liczą-bo przecież to nie 10
            osób).....
            • johnny85 Re: Gdzie wesele w Kielcach,bądź w okolicy? 25.09.06, 18:27
              Bardzo dobre warunki są też u Ziółka w Łącznej przy "siódemce".Polecam zwłaszcza
              jak masz dużo gości z dalszych okolic albo z za granicy i trzeba ich
              przenocować.Miejsca tam raczej pod dostatkiem.Obsługa też w porządku i dojazd
              dobry.Co do cen się nie orientuję,ale myślę że są takie jak wszędzie.
              • Gość: ewelinka Re: Gdzie wesele w Kielcach,bądź w okolicy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.06, 17:42
                HEJ . Ja miałam wesele na stadionie lesnym w restauracji STANGRET było
                super ,było duzo i dobrego jedzenie ,super obsługa(najlepsza) zawsze ktos
                chodził miedzy stolikami i wymieniał talezyki, bardzo ładna sala i super
                przystrojone stoły!!!!

Jak sama nazwa wskazuje STANGRET ma cos zwiazane z konmi a wiec na terenie
                obiktu znajduje sie osrodek jezdzicki i do slubów woża karetą ,jak byłam na
                weselu kolezanki to tarta o 12 wywiezli stangreci , oprucz tego,teren jest cały
                ogrodzonu=y i znajduje sie na nim mini zoo ,plac zabaw i bardzo ładne altany w
                sam raz na poprawiny a miesci sie w nich do 100 osób!!!!

Polcam Było SUPER
                • iza_daw Re: Gdzie wesele w Kielcach,bądź w okolicy? 11.10.06, 00:54

Podpisuję się pod Ewelinką.Ostatnio obskoczyłam kilka wesel i zdecydowanie
                  Stangret jest super.Doskonała obsługa,świetny wystrój.Jedynym minusem jest może
                  długa,a wąska sala do tańczenia.Ale przy 50-ciu gościach spoko.Przy weselach
                  powyżej 100 osób trochę słabo
                  • Gość: aga Re: Gdzie wesele w Kielcach,bądź w okolicy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.06, 11:08
                    jestem na świezo w doborze sali, siostra bierze slub 09.2007.Wybraliśmy
                    Stangreta.Bardzo ładne miejsce.Sa również pokoje do dyspozycji.Można sie
                    targować:)
                    Kasiu, radze sie pośpieszyć bo cieżko nam było znaleźć sale na wrzesień 2007...
    • bmwariat Re: Gdzie wesele w Kielcach,bądź w okolicy? 11.10.06, 11:17
      Niedawno byłem w ELIOCIE gm. Morawica( pisałem o tym tu). NIE POLECAM. Fatalna
      obsługa, okolica i wystrój może ładny, ale obsługa FATALNA! Zwłaszcza taka
      czarna. Podczas tańców słychać było muzykę puszczoną z radia przez te właśnie
      panie.. Na drugi dzień właścicielka unikała kontaktu.
    • Gość: niezadowolona Re: Gdzie wesele w Kielcach,bądź w okolicy? IP: *.dynamic.chello.pl 08.05.14, 22:31
      Witam, chciałabym przestrzec wszystkich przed firmą Galeria Ślubna mieszczącą się w Kielcach przy ulicy Dużej 3. Wraz z narzeczonym zamawialismy tam zaproszenia, po odbiór których umowiliśmy się z 3 tygodniowym wyprzedzeniem. Zaproszenia, owszem, odebraliśmy. I zaczęło się. Każde z nich miało być wykończone kokardką. Od prawie wszystkich się one odklejały, a połowa z zaproszeń miała kokardki wykonane, jak nam się wydaje, przez 4 letnie dziecko. Złożyliśmy reklamację z prośbą o poprawienie zamówienia. Tu wystąpił kilkudniowy poślizg i odebraliśmy je później niż był umówiony termin. W tym momencie kokardki są przyklejone, ale wyglądają tak, jak poprzednio. Załączam zdjęcie. Zapłaciliśmy kupę pieniędzy za szmelc. Odradzam zdecydowanie tę "firmę".

Podaję link do zdjęć. Zaproszenie z różową kokardką daliśmy pani za wzór. Otrzymaliśmy zaproszenia, które wyglądały jak poniżej.

naforum.zapodaj.net/b292b0801b3e.jpg.html naforum.zapodaj.net/903d9d53c732.jpg.html naforum.zapodaj.net/2b8a80ad2e7c.jpg.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka