gogola2005 11.10.05, 09:50 poszykuje linku do sklepu internetowego ze sprawdzona dobrej jakości odzieżą damską? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gogola2005 Re: odzież ze sklepu internetowego 12.10.05, 14:10 nikt jeszcze niczego nie kupił przez internet, mnie bardzo kuszą zdjęcia i zawsze mam ochote sobie coś kupić ale brak odwagi bo nie wiem czy ładnie będę w tym wyglądać!! Odpowiedz Link Zgłoś
redmachine Re: odzież ze sklepu internetowego 12.10.05, 23:07 Dziewczyny, pamiętajcie że zamawiając coś ze sklepu internetowego zawsze macie możliwość zwrotu zakupionej rzeczy - w ciągu 10 dni od momentu jej otrzymania. Sprzedawca musi przyjąć rzecz spowrotem i oddać Wam pieniądze jeśli tylko nie minęło 10 dni i zwracana rzecz jest nieużywana. Czyli można zamwić, przymierzyć i jak nie będzie pasowało - po prostu zwrócić!:) Pozdrowienia:) Ania bizuteria.redmachine.pl redmachine.pl Odpowiedz Link Zgłoś
magnollia11 Re: odzież ze sklepu internetowego 21.10.05, 10:05 tyklko zawsze trzeba doliczyc cene przesylek Odpowiedz Link Zgłoś
twinstorebki Re: odzież ze sklepu internetowego 02.11.05, 15:24 Zajrzyj na stronke z torebkami www.twins.neostrada.pl Odpowiedz Link Zgłoś