Dodaj do ulubionych

Popieram Artur Gierada z PO

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 13:52
Popieram tego człowieka ponieważ bardzo dużo dla mieszkańców Starch Bloków
zrobił. Prowadził w naszym imieniu rozmowy w PGM i UM, jeśli się zwracaliśmy
do niego to otwarcie mówił w jakiej sprawie jest w stanie pomóc, a w jakiej
nie. Plac zabaw jest widocznym efektem jego działań, które wynikały z
inicjatywy mieszkańców, a były prowadzone przez Pana Gierade.Poznałem go
osbiście i jestem pod wrażeniem jego wiedzy z zakresu funkcjionowania
struktur samorządowych.Wielu moich znajomych i mieszkańców Szydłówka będzie
go popierać w zbliżających się wyborach, bo za jego słowami idą czyny.
Obserwuj wątek
    • Gość: centrum Re: Popieram Artur Gierada z PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 14:07
      Panie Arturze trochę godności!!!Cóż za autoreklama !!!
      • Gość: Wyborca-Szydłówek Re: Popieram Artur Gierada z PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 14:20
        Faktycznie, to jest pewnego rodzaju reklama kandydata do rady. O to mi chodzi
        popierając kogoś mam prawo o tym powiedzieć czy napisać.
    • Gość: ala Re: Popieram Artur Gierada z PO IP: 82.139.11.* 04.11.06, 14:22
      Najpierw dzieci z placu, teraz wyborca-szydłówek; daj se chłopie spokój - przez
      CZTERY lata plac zabaw ci się udało załatwić / wyremontować (?) dla mieszkańców
      jednego osiedla? To idź teraz się w nim pobaw, przez następne kilka lat -
      dopóki nie dorośniesz przynajmniej na tyle, żeby zająć się na poważnie
      problemami naszego miasta.

I czas znajdziesz na skończenie studiów - na złe ci to nie wyjdzie.
    • Gość: behemot ...czyny heroiczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 15:03
      Przez kilka lat Pan Gierada przygladał się bezczynnie dewastacji Placu Zabaw na Szydłówku. Udawał nieboszczyka, a jeśli coś się na Szydłówku działo, to bez jego inicjatywy i bez jego udziału. W końcu - tuż przed wyborami - objawił się radny "budowniczy Placu Zabaw".
      W innych dzielnicach jest normalnie - Wydział Gospodarki Komunalnej Urzędu Miejskiego buduje skate parki, tory rowerowe i inne wynalazki, rozmawia z mieszkańcami i finalizuje inwestycje. Pomijam, że żaden radny na ogół się pod to nie podczepia ale tamte inwestycje to gruba kasa, a na Szydłówku postawiono zaledwie kilka drutów na krzyż. To może przenieś się panie Gierada na Ślichowice i tam pomagaj ...a wtedy pewnie Szydłówek doczeka się poważniejszej inwestycji :)))

Panie Gie, pochwal się pan, co zrobiłeś przez całą kadencję, bo odnosi się wrażenie, że najlepiej wychodzi panu urzędowanie i politykowanie w gabineciku.
    • Gość: ian_curtis Re: chu chu chu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 16:11
      śmierdzi mi to najgorszą propagandą z lat 50...
    • Gość: Irek Re:Nie popieram Artur Gierada z PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 16:36
      Z forum przedrukuję post kielczanina- pomyślcie coś !
      "Plac i remont to jest sprawa Gminy,jak mozna mówić o sukcesie, jak urząd przez
      lata zawalał sprawę ? Kiełbasa wyborcza.
      Kandydat tak jak i radni z tego osiedla nic bardziej pozytecznego dla ludzi nie
      uczynili, nie kiwnęli palcem, jak zniszczono tereny spacerowe i rekreacyjne
      nad zalewem, gdzie biedni mieszkańcy osiedla wypoczywali całymi rodzinami w
      lecie.Nie zapobiegli budowie p.Grzyba, który zobowiązał się do postawienia
      obiektów rekreacyjnych, a wyszły budynmki usługowo-biurowe, a na deser -
      niszcząć krajobraz zalewu - apartamentowiec !
      I na to wszystko zgodził sie prezydent, a juz na odchodnym w ostatnich dniach
      brania diet, radni przegłosowali zakup terenu , na którym jest ściezka
      spacerowa, a który to teren urzędnicy dwa lata temu sprzedali p.Grzbowi !! To
      jest skandal ! Kryminał. "

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka