Dodaj do ulubionych

Wykupmy cyrkowego wielbłąda Ludwika

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 22:09
zajmij sie przygłupie bezrobociem!
Obserwuj wątek
    • Gość: kvvvvvvvvvv Wykupmy cyrkowego wielbłąda Ludwika IP: *.vf.pl 22.11.06, 22:10
      Proponuję, abyśmy kupili wielbłąda i żeby zastąpił on radnego Burzawę w Radzie
      Miasta. W ostateczności,gdybu przepisy na to nie pozwalały, mógłby zamieszkać
      u radnego Burzawy w domu. Czekam na Państwa opinie w tej sprawie.
    • Gość: j.w Wykupmy cyrkowego wielbłąda Ludwika IP: *.vf.pl 22.11.06, 22:11
      Będzie do wielbłąd na miarę możliwości Burzawy
    • Gość: j.w Wykupmy cyrkowego wielbłąda Ludwika IP: *.vf.pl 22.11.06, 22:14
      Może by został maskotką jakiejś miejskiej spółki, na przykład Wodociągów
      Kieleckich? Przecież wielbłąd z wodociągami dobrze się kojarzy - proponuje radny.
      Taaa.........
      A chlebak służy do noszenia granatów !!!
    • Gość: babetka Wspólny wielbłąd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 22:15
      "Wykupmy go, to byłby nasz wspólny wielbłąd" - rzecze Burzawa.

Panie Burzawa, wspólne rzeczy lub istoty są zazwyczaj do dupy.
      A np. takie wspólne żony to się zwykło k u r w a m i nazywać.
    • Gość: babetka Panie Burzawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 22:18
      Postaw pan tego wspólnego wielbłąda obok dzika, który symbolizuje honorowego
      obywatela Kielc Ola Komsomolca Kwaśniewskiego. Bedzie dobrana para.
      Tylko trzeba pilnować żeby Olo Komsomolec pańskiego wspólnego wielbłąda nie
      zap...lił.
    • Gość: babetka Z tymi Wodociągami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 22:20
      to jest przedni pomysł.
      Jak zabraknie wody to wielbłąd Kielczanom w garbach przyniesie.

A przy okazji wielbłąd może symbolizować partyjnych geniuszy, które to miernoty
      ciągną tyle z wodociągów, że już im się garby porobiły.
      • Gość: Mikaszczenko Re: Z tymi Wodociągami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 08:15
        Przypominam z jakiej partii - jedynej słusznej SLD.
        Zatrudnienie wraz z rodzinami dla posła SLD,radnych SLD, byłych radnych SlD itd
        przy pełnej aprobacie prezydenta z nie-SLD - Lubawskiego.
        A jakie oni przy okazji rzeczy wyczyniają z mieszkańcami wykorzystująć pozycje
        monopolisty.
      • Gość: zoolog Re: Z tymi Wodociągami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.06, 13:45
        Ludzie, czy was pomroczność jasna ogarnęła?
        włącznie z radnym Burzawą?
        Wielbłąd MAGAZYNUJE W GARBACH TłUSZCZ !!!
    • Gość: babetka A jeżeli na wielbłądzie może jeździć Arab IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 22:23
      to jest ogromna szansa dla Kielc.

Jak na to lotnisko w Obicach przylecą z krajów arabskich ci Beduini, co o nich
      kłamca Gosiewski w telewizorze opowiadał, że się chcą w Busku kurować, to można
      ich z lotniska do Buska na wielbłądzie wozić.
    • Gość: babetka A z tej wełny, co ją wielbłąd daje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 22:25
      to można zrobić kubraczki dla Prezydenta Wojtusia i dla radnych żeby już nie
      mieli czerwonych nosków i żeby im po imprezach gile z nosków nie skapywały.
    • Gość: babetka A kto będzie wielbłąda doił IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 22:33
      Może były poseł Szyszkowski, co go w RPZ na kierownika zatrudnili?
    • Gość: babetka Chyba, że to jest wielbład samiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 22:37
      to się go łatwo nie wydoi.

Ale żeby wielbłąd samiec nie był zestresowany to ktoś powinien mu od czasu do
      czasu dać dupy.

Panie Burzawa, czy posiada pan na podorędziu jakieś dziewczynki, które pragną
      zasłużyć na pozytywną ocenę członka lewicy?

Jeżeli pan nie posiada, to może Robert Siejka lub Sławek Kopyciński podeślą
      kogoś żeby się wielbłąd rozładował?
    • Gość: babetka Jedzie Wojtuś, jedzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 23:24
      Panie Burzawa, król, lub jak to woli - mędrzec, przyjechał na wielbłądzie. W
      Kielcach, królem, lub jak kto woli – mędrcem, jest prezydent Wojtuś.
      Jako kielecki król-mędrzec, Wojtuś powinien czasem pojeździć na wielbłądzie.
      Byłaby to z pewnością ogromna promocją Kielc. Wprawdzie niedorównująca gołemu
      tyłkowi w oknie ratusza, ale zawsze.
      A w czasie przejażdżki prezydenta Wojtusia na wielbłądzie gawiedź powinna śpiewać:

Jedzie Wojtuś, jedzie,
      Wielbłąd pod Nim hasa,
      Wojtuś se ogląda,
      Swojego wielbłąda,
    • Gość: kielczanka3 Re: Wykupmy cyrkowego wielbłąda Ludwika IP: 82.139.11.* 23.11.06, 07:41

pewnie że są ważniejsze sprawy do zrobienia , ale 12 tys to jest nie tak duzo
      kasy i pan burzawa nie chce go kupować za pieniądze miasta a za dobrą wolę
      mieszkańców i wcale nie napisano ze mają mu pomniki stawiać i wychwalać za ten
      pomysł.
      Nie wiem co za maniera na tym forum ...o czym by nie był artykuł zaraz do
      polityki czytelnicy spieszą w swych postach i dalej ho na polityków , a dajcie
      że spokój z raz to już nudne jest. Mowa o wielbłądzie a nie budżecie miasta.... eh.
      a do odkupienia Ludwika chętnie się dorzucę, gdyż lubię zwierzęta i w d... mam
      polityków na tą chwilę.
      • Gość: Aśka Kielczanka 3 przywracasz mi wiarę w ludzi IP: 195.116.245.* 23.11.06, 13:10
        Kielczanka 3 przywracasz mi wiarę w ludzi. Oni tego nie zrozumieja, nie
        potrafią się cieszyć z niczego.
    • Gość: Aśka Babetka jesteś niemądra, Kupimy tego wielbłąda IP: 195.116.245.* 23.11.06, 10:16
      Pierwsza sprawa to słowo do babetki - albo do babeciarza, bo chyba to jakis
      facet. Otóż wpisałaś się babetko 8 razy ze swimi krytycznymi uwagami. Nikt tu
      nie jest idiota wystarczy raz napisać, może cierpisz na jakąś chorobe, słowo,
      to da się wyleczyc, medycyna dziś robi cuda. Nie poddawaj się idź do tego
      lekarza, nawet prywatnie , warto.
      A co do pomysłu Burzawy, to uważam ze jst przedni jeżdże po swiecie i wiem, że
      niektóre miasta mają swoje żywe maskotki, w Polsce też rózne firmy "wykupują"
      zwierzęta w zoo i na latce wisi napis - osłem opiekuje sie firma taka i taka
      itd. Na Forydzie w jednym miasteczku wykupili delfina z delfinarium i wpóścili
      go do morza. A on wraca. Nagłosnili sprawę i tłumy amerykanów przyjeżdżają zeby
      go zobaczyć itd.
      Burzawa powinien być szefem promocji. A skrytykować można wszystko, nawet to
      babetko , ze mama cię nie nauczyła dobrych manier, a zreszta kogo miała uczyc.
      pomysł super, ja się dorzucam.
      Aska
      • Gość: bziQ Re: Babetka jesteś niemądra, Kupimy tego wielbłąd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 10:26
        U nas nie da się napisać: tym osłem opiekuje się "taka i taka" firma. U nas
        osłami zazwyczaj opiekuje się jakiś układ:), dzięki któremu osiołki wcale nie
        funkcjonują jako maskotki. Co prawda, po 4 latach zazwyczaj te maskotki
        wpuszcza się do morza. A na Florydzie "wpószcza". Bo to Ameryka jest:P.
      • Gość: babetka Asiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 10:50
        Bardzo się cieszę, że czytasz zapartym tchem moje wpisy i je liczysz.

Pan Burzawa miał kilka niezłych pomysłów i kilka pomysłów kretyńskich.
        Ten zaliczam do pomysłów kretyńskich.

Jak pan Burzawa chce mieć wspólnego wielbłąda, to niech sobie z kimś na spółkę kupi.
        Może sobie np. kupić na spółkę z Wydawnictwem Jedność z Kielc. Przy okazji
        wielbłąd mógłby rozwozić te dzieła produkowane przez Wydawnictwo.

A piszę Asiu o Jedności, bo mam podejrzenie, że piszesz z jednej z poniższych
        instytucji:
        - Wydawnictwo Jedność Kielce
        - Cementownia Nowiny Sp. z o.o. Sitkowka k. Kielc
        - Complex Computers Kielce
        - RR Donnelley Poligrafia S.A.
        - AIG Credit SA Kielce
        - Przedsiebiorstwo Handlowe Net Com Kielce
        - Browar Belgia Sp. z o.o.
        - TP S.A. ZT Kielce
        - EPRD - Biuro Polityki Gospodarczej i Rozwoju Regionu

Osobiście stawiam na Wydawnictwo Jedność, bo tam przecież są zatrudnieni
        inteligentni, miłosierni, grzeczni, pełni taktu katolicy.

A Ty Asiu przecież jesteś inteligentną katoliczką. Nieprawdaż?
        • Gość: Aśka Babetka aleś ty biedna IP: 195.116.245.* 23.11.06, 13:08
          Szkoda słów, ten twój jad kiedyś ciebie przeżre, Umysł już masz wyżarty.
          Obrzucaj błotem wszystkich, i czekaj aż to błoto w końcu padnie na ciebie.
          Szkoda mi takich ludzi jak ty ....hm ale one muszą się męczyć. Jak muszą
          cierpieć, szkoda mi takich ludzi. Co czujesz babetka wstając rano i patrząc w
          lustro? Albo dobrze, nie pisz co czujesz, wiem wiem. Współczuję ci. Ale babetka
          takie jest życie, trudno, tobie się nie ułożyło, nie udało i tyle, ale popatrz
          na ludzi dookoła im się udało, może to chociaż ciebie podniesie. Trudno tylko
          się nie wieszaj nie idź za modą. Chociaż jak już musisz.I widzę że masz jakiś
          complex.
          • Gość: babetka Asiu jesteś pełna katolickiego miłosierdzia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 13:25
            Mnie się udało Asiu. Mnie Pan obdarował rozumkiem.

Innych oczywiście także czymś Pan obdarował. Np. Ciebie i pana Burzawę obdarował
            miłosierdziem.

A czy ks. Leszek Skorupa także chce posiadać wspólnego z panem Burzawą wielbłąda?
            • Gość: behemot miłosierdzia!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 23:42
              > Mnie się udało Asiu. Mnie Pan obdarował rozumkiem.

no już kobyła miałbyś trochę umiaru w tym fantazjowaniu :) :) :)
      • Gość: babetka Asiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 10:56
        Jako, że jesteś miłośniczką geniusza promocji Burzawy, to powiedz mi, czy z
        geniuszem Burzawą odprawiacie jakieś erotyczne figielki, czy tylko razem
        odmawiacie różaniec w intencji np. wspólnego wielbłąda?
      • Gość: babetka Asia z Wydawnictwa Jedność? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 11:03
        Asiu!

A w Wydawnictwie Jedność znajdujemy Joannę Mądzik.
        Czy to może Ty inteligentna Asiu?
      • Gość: babetka Asiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 11:14
        A gdybyś była Joasią Mądzik, to czy jesteś spowinowacona z tym słynnym na cały
        świat „artystą” Leszkiem Mądzikiem, który raczy nas przedstawieniami z wyjcami
        oraz któremu prezydencik Wojtuś Lubawski zafundował muzeum?

Jeżeli tak, to czemu nie pracujesz w muzeum „artysty” Lesia Mądzika, do którego
        wali mrowie, ale to mrowie spragnionych wyższej sztuki turystów?
      • Gość: babetka Asiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 11:18
        A gdybyś znała "artystę" Lesia Mądzika, to Go ode mnie pozdrów.

Bo ja szczerze pozdrawiam "artystę" Lesia Mądzika, chociaż osobiście uważam, że
        taki z Niego artysta, jak z koziej dupy trąba.

Ops, przepraszam, jako że mówimy o wielbładzie, to nie z koziej, a z
        wielbłądziej dupy.
      • Gość: Korpus Re: Babetka jesteś niemądra, Kupimy tego wielbłąd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 08:24
        Jak ma być maskotka Kielc to dzik bardziej pasuje - no bo dlaczego wielbłąd -
        i to do tego dwugarbny.No osioł - już bym patrząc na niektórych decydentów
        bardziej zrozumiał. Dzik i osioł - tak.Wielbłąd nie. Szczególnie w kontekście
        postawienia pomnika 11 września.Wielbłąd kojarzy sie jednoznacznie z krajami
        arabskimi - a więc poniekąd z terroryzmem.Wielbłądowi mówimy stanowcze -nie.
        Dzik i osioł od dziś maskotkami i symbolami KIELC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
        • Gość: babetka Antysemicki wielbłąd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 08:57
          Na to rzeczywiście nie zwróciłam uwagi, że wielbłąd ma wyraźny wydźwięk antysemicki.
          Kupując wielbłąda Kielczanie dowiedliby wymownie, że są zwyrodniałymi antysemitami.

I myślę, że nasz wspólny wielbłąd mógłby sobie spokojnie po Kielcach spacerować,
          bo przecież zamknięcie wielbłąda w zagrodzie naruszałoby podstawowe prawa
          obywatelskie wielbłąda.

I co by się zdarzyło gdyby tak wielbłąd dokonał aktu defekacji pod pomnikiem
          ofiar WTC lub, co gorsza, pod pomnikiem szaletem?
          Jestem przekonana, że wtedy Żydzi podwyższyliby swoje żądanie odszkodowawcze
          wobec Polski z 65 na 70 miliardów dolarów.

I z pewnością wiele wybitnych jednostek poczułoby się obrażonych. Ciekawa
          jestem, czy Michaś Sołowow również?
    • Gość: Aśka Pstryk? jak się on ma zająć bezrobociem? IP: 195.116.245.* 23.11.06, 10:19
      Pstryk przygłupie (twoje słowa) jak on jako radny może się zająć bezrobociem?
      Podatki podnosi i obniża Sejm. Gdybyś pstryk chodził do szkoły, to bys
      wiedział, a tak kupiłeś sobie komputer, biedny bezrobotny człowieku i obrażasz
      ludzi. Popatrz w lustro.
      Aśka
    • Gość: babetka Panie Burzawa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 11:37
      Niech pan jeszcze kupi słonia!

Słoń zasłoni kielecki syf, a przy okazji na trąbie wytrąbi ten hejnał, za którym
      pan tak tęskni.
      Wprawdzie słoń, to nie górnik, ale chyba w trąbę zadmie mocniej.
      • Gość: ala Re: Panie Burzawa! IP: 82.139.11.* 23.11.06, 12:54
        A ja dołożę dychę do tego wielbłąda, jeśli pan Burzawa założy kostium klauna,
        wsiądzie na zwierzaczka, i okrąży cyrkową arenę żonglując piłeczkami.
      • Gość: Józef Re: Panie Burzawa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 13:44
        Brawa za te trąbe i hejnał , cos wspaniałego ! Nie wiedziałem,że p. Burzawa to
        radny rozrywkowy.
    • Gość: leming Tekst roku! IP: *.aster.pl 23.11.06, 12:51
      "Zrzuca wełnę na wiosnę, która odrasta jesienią"

Nie uwazacie, ze fantastyczny tekst im wyszedl? :-)))
    • Gość: babetka Panie Burzawa – górnik na wielbłądzie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 13:36
      A może by tak panie Burzawa połączyć w jedno dwa pańskie znakomite pomysły ten z
      górnikiem i hejnałem
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=60&w=5684925&v=2&s=0
      oraz ten z wielbłądem?

Niech ten górnik jeździ po Kielcach na wielbłądzie i niech gra hejnał.

Tylko trzeba pilnować żeby wielbłąd nie hasał, bo nie wiadomo co wtedy górnik
      będzie oglądał :)
      • Gość: pwz babetka ty durniu IP: 85.134.152.* 23.11.06, 14:14
        Babetka kretynie przestać spamować.

A co do wielbłąda - jak znajdą się sponsorzy to nie widzę problemy, byłoby fajnie.
        • Gość: babetka Ty czerwona wszo nie wiesz, co to jest spam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 14:18
          Siedź sobie czerwony popaprańcu w Irlandii i zmywaj gary to może ci bród za
          pazurów wyjdzie :)
      • Gość: Beata Re: Panie Burzawa – górnik na wielbłądzie! IP: *.chello.pl 23.11.06, 15:31
        Człowieku- lecz się... Przepadłeś w wyborach że tyle jadu tu z siebie
        wywalasz??? I nie mieszaj w to górników, zwłaszcza dzisiaj. Napij się
        waleriany, czy co...
        • Gość: babetka Przepraszam bardzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 15:39
          To nie ja lecz pan Burzawa chce żeby hejnał w Kielcach wygrywał górnik.
    • ikser Radosnej twórczości ciąg dalszy 23.11.06, 14:40
      Kupujemy lwy bo okazja. Teraz okazjonalnie możemy kupić wielbłąda. Myślenie jak
      przy zakupach na bazarach lub w supermarketach.

Czy Miasto ma program promocji, który byłby konsekwentnie wdrażany?

Maskotek miejskich nam przybywa. Ja proponuję zostać przy świni. Możemy kupić z
      50 warchlaków i wypuścić w miasto na prawach podobnych do "świętych" krów
      indyjskich. To dopiero byłaby atrakcja. :)
    • Gość: babetka Marian w kabinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 15:28
      Wojtek, Andrzej i Marian idą sobie przez Kielce i spotykają wielbłąda.
      Pomyśleli, że byłoby dobrze dojechać na nim do ratusza. Ale pojawia się pewien
      problem - wielbłąd ma tylko dwa garby, trzech się nie zmieści na jego grzbiecie.
      Myślą więc, myślą... nagle Wojtek mówi:
      - Wiem! Ja i Andrzej siądziemy mu na garbach i tak jakoś dojedziemy.
      Na to Marian:
      - A co ze mną?
      Andrzej podchodzi do tyłu wielbłąda, podnosi ogon i mówi:
      - A ty Marian do kabiny!

Pozostaje mieć tylko nadzieję, że Marian nie wyląduje w celi na Piaskach.
    • Gość: babetka Przychodzi wielbłąd do lekarza Stasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 15:31
      Przychodzi wielbłąd do doktora Goździa, a doktor na to:
      - Chłopie, nie garb się!
    • Gość: babetka Słoń i wielbłąd w Kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 15:40
      Gdyby tak oprócz wielbłąda pan Burzawa zakupił także słonia, to gdyby się słoń z
      wielbłądem spotkali, to mógłby mieć miejsce dialog następujący:

Słoń - Dlaczego twoje piersi znajdują się na grzbiecie?
      Wielbłąd - Hmmm, dziwne pytanie od kogoś, komu fiut zwisa z twarzy
      • Gość: Mietycki Re: Słoń i wielbłąd w Kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 19:53
        Proponuję! Wielbłąda zakupi MSWiA dla swojego pryncypała Wicempremiera LUDWIKA
        DORNA.Zbieraniem składek wśród kieleckich policjantów,Cebaesiaków,Uopowców,
        Wydziałów Prewencji KWP Kielce,innych urzędników podległych kochanemu Ludwikowi-
        zajmie się "Caritas" Djecezji kieleckiej.Caritas wyjdzie na swoje.Ludwik
        przeprowadzi swoje reformy w iście wielbłądzim tempie.Wszyscy będziemy pamiętać
        Ludwika wielbłąda i Ludwika-Reformatora z ramienia PiS(do mnie
        często).Pozdrawiam.
        • Gość: pstryk jak dupa od srania jest przygłup od bezrobocia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 23:16
          >>Pstryk przygłupie (twoje słowa) jak on jako radny może się zająć bezrobociem?
          >>Podatki podnosi i obniża Sejm.

a od czego jest burzawa ? od wsadzania swoich kolesi na ciepłe posadki w sferze
          budżetowej ? jak dupa od srania jest przygłup od bezrobocia!
          • Gość: Aśka Pstryk !!! kogo wsadził i na jakie stołki matołki IP: 195.116.245.* 24.11.06, 11:35
            Pstryk ty jesteś chory z nienawiści, daj PRZYKŁAD KOGO BURZAWA , LUB INNY RADNY
            WSTAWIŁ NA JAKIE STOŁKI. Ośle nie czytałeś, w Wyborczej , że żona Burzawy jest
            bez pracy? Dlaczego ją nie wepchnął na jakieś stanowisko. Ośle, ale ty jesteś
            biedny.
            Kupmy osła, - jesteś do kupienia?
            Aśka
            • Gość: rob Re: Pstryk !!! kogo wsadził i na jakie stołki ma IP: *.server.ntli.net 24.11.06, 13:50
              Wojtek d vel pstryk vel babetka - gosciowi odwalilo kilka lat temu po zwolnienu go z Chemaru. Od tamtej pory plodzi paszkwile na forum.
            • basia996 Do Aśki 01.12.06, 14:43
              Droga Asiu głupota i chamstwo babetki znane jest na tym forum nie od dziś więc
              nie zwracaj na niego uwagi.
              A pomysł z wielblądem jest ok !
              O klasę lepszy niż lotnisko w Opicach i o ile tańszy !!!!
              • ikser basiu996 01.12.06, 15:30
                Z Twoją oceną babetki nie zgadzam się!
                Z wielbłądem, to nie jest żaden pomysł tyko przypadek - taka bazarowa okazja
                (jak zakupy u Rosjan). Gdyby to nie był wielbłąd, a np. skunks, również
                bylibyśmy przekonywani o "genialności pomysłu" zakupu.
                Miasto nie ma programu promocji i tak bujamy się pomiędzy głupawymi "pomysłami"
                i radosnymi wymysłami poszczególnych radnych.
      • Gość: nowa Re: Słoń i wielbłąd w Kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.06, 11:59
        Jeden Słoń już jest.Przewodniczy Radzie Miasta.

• Gość: misterxy ale nie za publiczne pieniądze IP: *.chello.pl 24.11.06, 15:04
      Jeżeli ten wielbłąd zostanie zakupiony z pieniędzy ofiarodawców to ok. Jeżeli
      zaś z publicznych (przez miasto-przyp.) to ja, jako PODATNIK nie zgadzam się na
      to. (Wiadomość do Pana Burzawy)
      • Gość: miłościwa Re: ale nie za publiczne pieniądze IP: *.135.219.81.static.kielce.msk.pl 24.11.06, 16:34
        A ja wolę biedne ,żywe stworzenie /z którym jeszcze nie wiadomo,co się stanie/
        niż kamienną dziko-pasqdę.W ramach adpopcji wirtualnej -5zł/ co miesiąc/.Myślę
        że Kielczanie to dobrzy ludzie i w końcu uzbiera się 400 zł.
        • ikser Miłościwa 24.11.06, 19:06
          Dlaczego nie świnia?
          youtube.com/watch?v=yML-Svq-spk
          Dlaczego nie koń?
          youtube.com/watch?v=R9LVYJm2UDU
          Lub inne cierpiące zwierzęta?

Burzawie trafiła się okazja? Niech kupi prywatnie. Przecież tak tanio.
        • Gość: Radomianin Re: ale nie za publiczne pieniądze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.06, 08:46
          Mam 20 letniego Ludwika i sprzedam go taniej.Znacznie taniej.Mój Ludwik nie
          potrzebuje jeść ani pić.Ten Ludwik to płyn do prania rodem z PRL-lu.Będzie
          taniej znacznie taniej dla podatników z Kielc.
          • Gość: miłosciwa Re: ale nie za publiczne pieniądze IP: *.135.219.81.static.kielce.msk.pl 01.12.06, 16:28
            Biedne stworzenie Boże,wyrwane z naturalnego środowiska do cięzkiej pracy ...w
            cyrku ! Wznieśmy się ponad własne uprzedzenia i animozje,okażmy serce niwinnej
            istocie żywej.Przecież nie chodzi o radnego tylko o jedno lub
            dwugarbnego.Lepszy żywy ,pewnie u schyłku życia , wielbłąd niż zimny ,
            antypatyczny,wręcz kabaretowy dzik.
    • Gość: babetka Wielbłąd na straży porządku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 11:59
      Dowiadujemy się, że znany już wielbłąd przyczyni się do wzrostu bezpieczeństwa w
      Świętokrzyskim.

Do takich wniosków doszli wojewoda Grzegorz Banaś, prezydent Wojciech Lubawski
      oraz radny Władysław Burzawa.

W związku z tym ogłosili konkurs rysunkowy pod tytułem „Z Ludwikiem bezpieczniej
      w Świętokrzyskiem".

Zastanowiłam się dlaczego z wielbłądem, a nie z policją, czy strażą miejską, ma
      być w Świętokrzyskim bezpieczniej.
      Czyżby dlatego, że wielbłądy są inteligentniejsze od osłów?
    • Gość: babetka Wielbłąd za wolny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 12:02
      Pan Władek Burzawa udaje się do Watykanu, aby Papież poświęcił figurkę do szopki.
      Niestety Pan Władek nie zabierze także wielbłąda w celu poświęcenia.

Po prostu nie obróciłby w tę i z powrotem przed Wielkanocą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka