Dodaj do ulubionych

Co Gosiewski w prasie wyczytał

• Gość: arimowiec Re: Co Gosiewski w prasie wyczytał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 19:07
      Najpierw w ARIMR była jedna klika: Adamiec, Kuncewicz, Wójcik, Pobrotyn....
      ponich nastali następni "fachowcy" z kolejnej kliki: Jakubowska, Olszewska ....
      i wszyscy tak samo wykorzystywali i pomiatali podległymi pracownikami i tych
      pierwszych i tych obecnych tak samo broniła partyjna władza, jacy to wielcy
      fachowcy, jacy wspaniali. W tej firmie chyba nic się nie zmieni. Jeden układ
      zastępowany jest kolejnym układem, fachowość liczona jest zasługami partyjnymi,
      koneksjami rodzinnimi
    • Gość: Atx Co Gosiewski w prasie wyczytał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.06, 19:53
      Heh a co miał powiedzieć??Jedna partia to się na wzajem popierają co w tym
      dziwnego. Karierowicze itp. Każdy kto oglądał reportaż w ekspresie wie wszystko.
      Pewnie opozycja też tak samo by robiła (choć za czerwonych nikt sobie zycia nie
      odebrał, tylko życia szkoda [']['][']
      • Gość: TiM Gosiewski jest ok!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 20:10
        O Arturze P.
        Ile razy zapraszali go na imprezy????
        skoro miał tylu przyjaciół to dlaczego siedział w pracy???
        dlaczego zdrowy chłop majac 33 lata nie miał zony lub chociaż dziewczyny
        do kogo dzwonił przed samobójstwem prosząc o pomoc???
        kto mu jej odmówił????
        czy była sekcja zwłok robiona i co ona wykazała????
        czy był w stanie upojenia alkoholowego w dniu popełnienia samobójstwa???
        kto dostarczył listy Artura na policję???
      • Gość: arimr OR Hamer ma nową kochankę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 20:14
        Hamer ma nową kochankę !!!!!!!!!
        W piatek przechadzał się z nią po oddziale.
        nie szkodzi że jest to facet, przecież on socjalista jest za legalizacją
        zwiazków homo
        TERAZ WIEM DLACZEGO
        SZKODA ŻE SIĘ NIE CAŁOWALI
        W KONCU NIE LICZY SIĘ PŁEĆ TYLKO UCZUCIE!!!!!!!!
        • Gość: kochanka Re: Hamer ma nową kochankę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 20:59
          Zazdrościsz? Musisz sie sam obsłużyć
        • Gość: Gość Re: Hamer ma nową kochankę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 21:01
          Kto to jest Hamer?
          • Gość: pedzik Re: Hamer ma nową kochankę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.06, 21:13
            może Aleksy Hamera? słynny rogacz
        • Gość: gruby Re: Hamer ma nową kochankę IP: 82.139.11.* 03.12.06, 09:19
          hamera nie bylo w piatek w pracy idioto.
        • Gość: Inżynier Gosiewski ma nową kochankę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 10:27
          Jakubowska to będzie trzecia żona Gosiewskiego... Czyli dwie juz pracują w
          ARiMR. Panie pośle, to nie ta agencja, hahahahaha...

Pani Iwonko, dziekujemy już. Proszę sobie zabrać te kwiaty (o ktorych mowisz).
          kilku pisowkich kieorwnikow na polecenie p.o. dyrektora spisalo sie z tymi
          bukietami calkiem ladnie. Gratuluję festiwalu.

Przydupasow potwora proszę zeby dali znac na forum jak tylko Iwonka dostanie
          przesyłkę "bukiet" na który wczoraj się zkładaliśmy jako załoga - wieniec z
          napisem "ostatnie pożegnanie - załoga". Choc powiem szczerze, że ja mam nadzieję
          spotkac się jeszczez z nią. He,he...
          • Gość: zzewnatrz Re: Gosiewski ma nową kochankę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 10:59
            gosiewski, osobiście odpowiadasz za to co stalo sie w agencji rolnej. wsadziles
            potwora na dyrektora, a na miejsce skad wziales potwora wsadziles swoja byla
            zone. uwazam, ze zrobiles to w imie swoich wlasnych korzysci.

ta agencja zawsze miala dobre wyniki. spierd...cie je powolujac swojego
            pierwszego dyrektora i odwolujac go po miesiacu. w tym balaganie juz zaczely sie
            sypac wyniki. potem dales potwora na dyrektora. w imie poprawienia wynikow
            lamane bylo prawo pracownicze, a w skutek charakterku potowra gnebieni byli
            pracownicy. niektorzy popelnili samobojstwo...

teraz potwor odchodzi z agencji. niestety nie dlatego ze wladze agencji
            zrozumialy kim jest i co zrobila. przykre. odchodzi poniewaz wymuszone zostalo
            to naciskami politycznymi koalicjanta. nie pomoga tlumaczenia ze sama
            zrezygnowala i nie pomoga kwiaty zakupione na fakture biura pis w kielcach.
            zal mi tylko ludzi do ktorych pojdzie w ramach awansu. swoistej nagrody.
            dyrektorem w ministerstwie bedzie? doradca ministra? prezesa? zenada i tragedia.

gosiewski, nie komentuje tego co powiedziles w radiu kielce bo komentowanie tego
            jest ponizej ludzkiej godnosci. do smieci na wysypisku mam wieszy szacunek niz
            do ciebie.
            • Gość: Todos Santos Gosiewski ma nową kochankę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 00:50
              Podpisuję się obiema rękami pod tym co napisał poprzednik.
    • Gość: Józek Gosiewski w prasie wyczytał ? Rekord ! Na peronie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 20:29
      Faktycznie, rekord świata w przewozach kolejowych.Jak wyliczyli specjaliści, w
      ciagu miesiąca na peronie obecnych było 1009 osób, to 30 dziennie ,które
      skorzystały z pociągów zatrzymujacych się we Włoszczowie.To prawie 40 proc.,
      tzw. napełnienia pociągow,bo na innych trasach, pociagi miały to napełnienie w
      wysokości 20 proc. podał rzecznik PKP.!Tylko wniosek do nagrody Ginnessa.
      Wkrótce na peronie może być dziennie 50 osób, ale mimo to nie bedzie to
      przystanek rozwojowy, bowiem najwyższe i bardzo rozsądne kierownictwo PKP nie
      przewiduje , by zatrzymywały sie tam kolejne pociagi. A szkoda, bo to9 może
      wywołac nizadowolenie inicjatora budowy peronu, który oskubał budżet z 3 mln
      na inwestycję oraz ponoszenie codziennych kosztów funckjonowania peronu i
      zatrzymywania sie tam pociagów. Ciekawe, czy Pan Premier pracodawca ministra
      wspaniałego wie o tym, co mu zgotował jego podwładny w realizacji ideii taniego
      państwa.
      Ci,którzy w poprzedniej epoce, nauczyli sie czytac między wierszami,
      skonstatują zapewne, że ukryto tu dwie ważne wiadomości. Jedną - to sukces na
      potrzeby ministra - posła, drugą stanowiącą ocenę inwestycji i jej
      niesłusznosci, czyli klapę przedsięwzięcia,bo nie bedzie żadnego rozwoju.
      przystanku!
      I tak bedzie takze z innymi in westyxcjami wymyslonymi przez ministra lub
      prezydenta, bo region ma teraz dwóch wielkich myslicieli od szatańskich bzdur
      gospodarczych.
    • Gość: Todos Santos Sbiór linków o ARiMR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 21:31
      Oto zbiór linków o świętokrzyskim ARiMR. Może komuś sie przyda. Ciekawa lektura.
      Może Edgar sobie poczyta?

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=60&w=52643420&v=2&s=0
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=60&w=51734001
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=60&w=53171338
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=60&w=53179915
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=60&w=53171314
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=60&w=51120000
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=60&w=52550729
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=60&w=49896574
      ww2.tvp.pl/558,20061107417985.strona
      www.echodnia.eu/swietokrzyskie/?cat=15&id=37585
      miasta.gazeta.pl/kielce/1,47262,3669158.html
      miasta.gazeta.pl/kielce/1,47262,3672069.html
      miasta.gazeta.pl/kielce/1,47262,3674487.html

miasta.gazeta.pl/kielce/1,47262,3681659.html
      www.echodnia.eu/swietokrzyskie/?cat=10&id=37654
      www.echodnia.eu/swietokrzyskie/?cat=10&id=37119

www.echodnia.eu/swietokrzyskie/?cat=10&id=38478
    • Gość: ech Re: Co Gosiewski w prasie wyczytał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 21:31
      przytocze to samo co i na forum echa dnia:
      Jakubowska zrezygnowala..dobre sobie. Aby koalicja sie zawiazala w sejmiku to
      musiala Jakubowska odejsc. Gosiewski jeszcze dzisiaj w radiu tak jej bronil ze
      ja mysle ze oni chyba maja sie ku sobie. Tylko chlop pewnie ma slaby wzrok bo
      ja nie wiem co go do niej pociaga. Powinni razem zarzadzac dworzec we
      Włoszczowej. Te nocne zmiany razem..yyyyy..tylko co to by z tego wyszly za
      dzieci????..brrrrrrr.
      Od kiedy to swietokrzyskie bylo na koncu w rankingu?..niech przykurcz pokaze
      raporty..a nie bedzie klamal w radiu ze jakubowska wyprowadzila swietokrzyskie
      z ostatniego miejsca w kraju..i jeszcze ten chamski tekst ze Artur Padalec
      powiesil sie bo mial problemy alkoholowe..wal sie gosiewski

• Gość: Andreas A Radiem Kielce to kto rządzi .. Jakubowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 23:10
      Tak się składa, że jest w Radzie Nadzorczej. A więc nie sądzę, by pozwoliła
      sobie na jakiekolwiek złe wypowiedzi na swój temat. Więc Gosia musiał chwalić
      panią Jakubowską - przecież wiadomo, że ona z układów.
      • Gość: kielczanin Re: A Radiem Kielce to kto rządzi .. Jakubowska IP: 212.160.196.* 03.12.06, 09:26
        o zmarłych nie należy mówić zile ale człowiek który się targa na własne życie
        to jest psychiczny a nie normalny, z tej pracy powinien być zwolniony już dawno
        i się leczyć a nie zajmować kierownicze stanowisko
        • Gość: cfwekuy Re: A Radiem Kielce to kto rządzi .. Jakubowska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.06, 09:58
          popieram: precz z Gruntem_penisem
    • Gość: Edgar Gosiewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 11:17
      "Ktoś, kto się urodził w 1964 roku, powinien skończyć studia w roku 1988, a nie
      w 1997. Ktoś, kto był pracownikiem biura poselskiego Adama Glapińskiego,
      powinien się zaszyć ze wstydu gdzieś w puszczy. No, chyba że można było
      startować z Kieleckiego. Tu to naprawdę mogło to przejść. Bo ludzie są tu
      naprawdę "nieczytaci, niepisaci".
      O Gosiewskim na stronie PiSu: :P
      Były pracownik biura poselskiego posła Adama Glapińskiego [1992-1993]
      www.radiozet.pl/rozmowy.htm,2814
      www.medianet.pl/~naszapol/0524/0524siei.php
      Miskorabku, wybacz,że Cię cytuję, ale przecież Cię uwielbiam i łyżkami mogę Cię
      jeść:):
      15 marca 2001 roku na procesie FOZZ zeznawał w charakterze
      świadka Grzegorz Wójtowicz, członek Rady Polityki Pieniężnej. W szczegółowej
      relacji z procesu "Rzepa" pominęła milczeniem ważny wątek z zeznań byłego szefa
      NBP. Wójtowicz ujawnił, że w 1991 roku Wojciech Włodarczyk i Adam Glapiński,
      politycy Porozumienia Centrum ściśle związani z braćmi Kaczyńskimi, naciskali
      na powołanie Grzegorza Ż., głównego podejrzanego w aferze FOZZ, na wiceprezesa
      Narodowego Banku Polskiego. Miało to miejsce już po odwołaniu Grzegorza Ż. z
      funkcji dyrektora FOZZ. Ten passus z zeznań świadka Grzegorza Wójtowicza
      zasługiwał niewątpliwie na przytoczenie, gdyż pośrednio uwiarygodniał
      przynajmniej niektóre informacje zawarte w głośnej ostatnio książce Jakuba
      Kopcia i Cliffa Pineiro pt. "Po drugiej stronie lustracji". Pineiro, niegdyś
      blisko zakolegowany z politykami PC, uparcie twierdzi, że przekazał Kaczorom co
      najmniej kilkaset tysięcy dolarów wyprowadzonych przez Grzegorza Ż. z FOZZ.
      Lech Kaczyński idzie w zaparte i publicznie zapewnia, że zarówno on, jak i jego
      brat bliźniak nie mieli nic wspólnego z przekrętami w FOZZ. Telewizja publiczna
      i redakcje wszystkich gazet (z wyjątkiem "NIE" i "Trybuny") zbyły milczeniem
      rewelacje podane w książce Kopcia i Pineiry, uznając je za mało wiarygodne.
      Tymczasem w świetle zeznań Wójtowicza nie ulega żadnej wątpliwości, że Grzegorz
      Ż. był szykowany na wiceprezesa banku centralnego przez bliskich Kaczorom
      polityków PC. A przecież na tego rodzaju stanowisko rekomenduje się tylko osoby
      zaufane. Zresztą Grzegorz Ż. został aresztowany niedługo po rozmowie, którą
      odbył z Jarosławem Kaczyńskim w budynku Kancelarii Prezydenta Wałęsy."
      Koniec cytatu.

Były kierownik biura ds. kontaktów z regionami Komisji Krajowej
      NSZZ 'Solidarność' [1989-1991].
      Polityka
      Członek Zarządu Głównego Prawa i Sprawiedliwości [2001-11.2001).
      Pełnomocnik Prawa i Sprawiedliwości w województwie świętokrzyskim.
      Członek Prawa i Sprawiedliwości od 2001 r.
      Były Sekretarz Zarządu Głównego Porozumienia Centrum [1991-1999]!!!!!!
      Był członkiem Porozumienia Centrum!!!!!!!
      Inne
      Absolwent Wydziału Prawa i Administracji Uniwersytetu Gdańskiego - rocznik
      1997. Czemu tak długo?"
      • Gość: seznowy Do SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 12:11
        Zastanawiam się co ta Jakubowska na was ma że tak strasznie jej się boicie?
        Boicie się i to bardzo. Pies najgłośniej szczeka kiedy się boi. Byłem sezonowym
        w AriMR za poprzedniej ekipy i "pewne rzeczy" były tajemnica poliszynela.
        Wszyscy o tym wiedzieli i nadal pamiętają. Czyżby ujrzeć miały teraz światło
        dzienne? I spełni się "sierpem i młotem czerwoną ...."?
        Trzymam kciuki
        • Gość: Mariusz Do Sezonowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 13:05
          Przecież to nie tylko członkowie SLD mieli odwagę sprzeciwić się Iwonie
          Jakubowskiej i jej metodom. Zrobili to równiez członkowie PiS, PSL,
          bezpartyjni, zrobili to ludzie, którzy poprostu mieli owagę i nie dali sie
          zmanipulować ani zastraszyć. Zdajesz sobie sprawę "sezonowy", że to nie było
          tylko ujadanie skoro jednak w taki czy inny sposób, z takich czy innych
          przyczyn nie ma już Jakubowskiej. Co będzie dalej zobaczymy? Wiem jedno. Warto
          było poczekać. Czytając te wpisy myślę, że występujesz tu na forum pod kilkoma
          nickami ale nigdy nie podpisujesz się swoim imieniem. Wiem też, że ty ujadasz a
          Olszewska i Jakubowska będzą musiały żyć ze świadomością tego do czego sie
          przyczyniły.
        • Gość: Pracowniczka Re: Do SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 19:56
          Ja myślę, że nikt nie bał się Jakubowskiej. Ona jest nikim. Nie można bać się
          niczego! Ludzie natomiast bali się władzy wręczonej tej chorej psychicznie
          kobiecie przez Gosiewskiego. Mogła: wyrzucić z pracy, gnębić psychicznie,
          poniżac w oczach innych pracowników, alienować... itd. To fakt. Sama się tego
          bałam. Nie spałam po nocach. O pracy zaczynałem myśleć już w sobotę. Całą
          niedzielę spedzałam w nerwach myślać, że "od jutra" koszmar powraca!!!!! :(

Naszczeście znaleźli się i tacy dla których ujawnienie prawdy stało się
          wartością nadrzędną. Naszczęście nie możesz tego "ślepcu" ubrać w kategorie
          polityczne bo pokrzywdzeni i walczący z tym bagnem byli zarówno Ci z prawa, lewa
          i z księżyca czyli bez legitymacji.

Ps.
          Żeby było śmieszniej w parlamentarnych głosowałem na PiS! :( W samorządowych już
          wiedziałam kogo poprzeć. Zagłosowałem na człowieka (zresztą pracownika ARiMR), a
          nie na partię.
          • Gość: trans Re: Do SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 16:58
            Pracowniczka jakiej ty płci jetseś :)
    • Gość: janeczek Co Gosiewski w prasie wyczytał IP: *.dsl.hstntx.swbell.net 03.12.06, 14:52
      bydlo i swolocz, jeszcze gorsza niz komuchy
      • Gość: Monika Re: Co Gosiewski w prasie wyczytał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.06, 17:09
        Wypowidz gosiewskiego, juz nawet nie zdziwiła nie zaskoczyła, ale utwierdziła w
        przekonaniu, ze własany interes(niezależnie jak wielki)nalezy chronic kosztem
        pamieci o zmarłym.CZy istotne jest czy pracownik który popenił samobójstwo w
        wyniku mobingu lubi jajecznice, czy moze omlet ...wielu z nas nie targnełoby
        sie na swoje zycie po tego tupu naciskach..ale to tylko kwestia psychiki dla
        niego praca była duma pochodził z małej wiski , nobilitacja społeczna itp...i
        nagle jakas dziwczyna która w łyżce wodyutopiłaby matke włazi ci z bucirami
        grzebie węszy ..Sprawa jest jasna minister Gosiewski z czystej przyzwoitosci
        mógłby nie zabierac głosu bo łatwo jest oskarżyc zmarłego przecież nie ma sie
        jak bronić...
    • Gość: iga Co Gosiewski w prasie wyczytał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 14:57
      panie gosiewski wsdyd mowic nieprawde o zmarlym
    • Gość: Lombard "Mniej niż zero" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 20:02
      Gosiewski, jesteś największym dnem!
      O zmarłym kłamstwa i obelgi!?
      Żywcem do piekła wstąpisz kadłubie!
      Broń dalej Jakubowskiej, pociągnie cię na samo dno bagna.
    • Gość: Kiero ...ale się uśmiałem! :)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 21:01
      "Wczoraj w ARiMR odbyło się uroczyste pożegnanie dyrektorki. Dostała kilkanaście
      bukietów kwiatów."

...ale się uśmiałem! :)))) Dobre! No to teraz opiszę Wam jak to wyglądało:

"uroczyste pożegnanie" - w pożegananiu brało udział kilkunastu pracowników (na
      200 pracujących w Oddziale Regionalnym i około 500 w Biurach Powiatowych).
      Głównie "nowa" kadra kierownicza. Na spotkaniu szczególnie, kilka razy z rzędu
      było podkreślane, że to odejście to nie kara tylko sama tak chce. No oczywiście,
      przecież na koleżankę Gosiewskiego nie może paść nawet jedno złe słowo, pomimo
      że jest winna wielu ludzkim tragediom.

"kilkanaście bukietów" - na polecenie dotychczasowego dyrektora, wyżej
      wspomniana kadra kierownicza zakupiła kwiaty. Nie zdziwiłbym się gdyby sama
      Jakubowska im nie kazała zrobić tej szopki ponieważ prezes ARiMR był również
      przy tym obecny, więc musiał zoabczyć "miłość pracowników" do Jakubowskiej.
    • Gość: obserwator 2. Re: Co Gosiewski w prasie wyczytał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 21:15
      "Zascianek" był i będzie w postaci koalicji partii wodzowskich , ale ja jeszcze
      wierzę w "politykę globalną", gdzie Polacy jeszcze nic nie znaczą ,ale możemy
      być lepsi. AMiRR to jest coś czego nigdy nie wykorzystamy.
      • Gość: alfa Re: Co Gosiewski w prasie wyczytał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.06, 21:34
        najlepsze w tym jest to ze ten chłopak gdziekolwiek jest to juz czeka na Tą parę
        - ciekawe co im zleci w pokucie
    • Gość: Polak Re: Co Gosiewski w prasie wyczytał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 21:37
      Jeżeli czolowy dzialacz PiS-u tak ocenia postępowanie P. I.J - to nienalepiej
      świadczy zarówno o nim oraz o partii, ktorą reprezentuje. Niestety jest to
      świadectwo, jak daleko panująca władza jest oderwana od rzeczywistości.
      Niestety PiS powoli stacza się do pozycji AWS-u, UD i podobnych ugrupowań,
      które ta bardzo zachłysnęły się władzą, że zapomniały o swoich korzeniach,
      deklaracjach, ideach (jeśli w ogole kiedykolwiek takie mieli). Niestety zaczyno
      to również dotyczyć PiS-u. Jest to bardzo smutne, ponieważ pokazuje jak władza
      przewraca ludziom w glowie, nawet jesli łudził się człowiek, że są to ludzie
      szlachetni i uczciwi. Pozostały niestety tylki złudzenia.
    • Gość: Eliminator destrukcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 23:25
      Przykre jak szybko potrafili zniszczyć tą instytucję.

Pamiętam, że kiedyś w OR panowała naprawdę fajna towarzyska atmosfera. I po
      pracy było z kim się spotkac... Teraz ludzie pozagryzali by się na korytarzach.
      Nawet jak jej nie ma to smród zostawiła nie do zatarcia. Nigdy już nie będzie
      tak jak było. :(

"Brawo" Jakubowska! Cóż za destrukcja i styl zarządzania. Dno. Mam nadzieję, że
      zniszczysz PiS od środka tak jak zniszczyłaś Agencję.
      • Gość: ech Re: destrukcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 20:42
        ta..w OR kiedys to bylo tak że jak przylazil ktos z BP to byliscie dla niego
        jak hrabiostwo..teraz chociaz sie z nami zrownaliscie..a moze i
        zmadrzeliscie..nie mowie o wszystkich w OR bo bylo by to niesprawiedliwe..ale
        taki jest fakt
    • Gość: czytelnik Co Gosiewski w prasie wyczytał IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.06, 10:00
      Gosiewski nigdy nie pamięta co jest złe z jego strony gdyż on jest jedyny nie
      omylny i prawy to jest domena całego PiSu.
    • bacha1979 Re: Co Gosiewski w prasie wyczytał 04.12.06, 10:02
      Brak słów.
    • Gość: rom Co Gosiewski w prasie wyczytał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 16:55
      to podlośc co powiedział Gosiewski, bo ten czlowiek nie ma jak sie obronić. W
      sumie pan posel daje zielone światlo do żartów na temat jego fizjonomii...
    • Gość: V RP Re: Co Gosiewski w prasie wyczytał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 03:03
      Wyciszają powolutku sprawę Jakubowskiej.
    • Gość: Cezary Re: Co Gosiewski w prasie wyczytał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 13:34
      Wyciszaja także lotnisko w Obicach, które juz wszystkim w rzadzie czkawką sie
      odbija.Maja dośc Obic.Boja sie drugiej Włoszczcowy, a takze ataków bo brakuje
      na wszystko pieniędzy w 2007 roku.Ministrowie mówią,żeby sie od nich odczepić z
      tym lotnskiem, żaden nie chce podpaść, nawet nie boją sie Gosiewskiego, go jego
      akcje lecą na łęb na szyję w rządzie.Ruchu sie narobiło w ministerstwie slarbu
      po zwolnieniou Malinowskiego.Był to człowiek resortu, ktos tam psołuchał posla -
      ministra i wio - wyle3ciał. By miejsce zrobić dla byłego
      przewodniczagoe ,który musiał ustąpić miejsca nowemu z PiS w Radzie
      Miejskiej.Tymczasowy chwali się,że ma wygrany konkurs !!Malinowskiemu mozna
      współczuć,że tak go "sprzedali" koledzy z dawnej "S".Ale w ratuszu w PiS to
      normalka.
    • Gość: FBI Re: Co Gosiewski w prasie wyczytał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 14:31
      Jacy ludzie są w PiS-ie i jego otoczeniu widzimy wszyscy. Ile ze swojego
      programu i w jakim tempie zrealizowal PiS ze swoich wyborczych obietnic? Z
      gadania i obietnic nic nie wynika oprócz frutracji i zniecierpliwienia wiernych
      do tej pory wyborców, ktorzy tracą nadzieję, że PiS cokolwiek może zmienić,
      oprócz rozkwitu "republiki kolesiów"/
      • Gość: Sobek Re: Co Gosiewski w prasie wyczytał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 15:02
        Rzeczpospolita kolesiów ! I przyjaciól z Samorzad 2002.Tak bedą wyglądały
        Kielce za cztery lata.Brud, śmród i zapyziałe powiatowe.Z lampami i
        zmarznietymi wisniami japońskimi na Sienkiewicza.
    • Gość: cicho coś Re: Co Gosiewski w prasie wyczytał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 22:25
      Wie ktoś co z tą baba się teraz dzieje?
      • Gość: Gość Re: Co Gosiewski w prasie wyczytał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.06, 16:13
        Rodzina Artura P., który popełnił samobójstwo w proteście przeciw stosunkom
        panującym w Agencji Restrukturyzacji i Modernizacji Rolnictwa, przygotowuje
        pozew do sądu przeciw ministrowi Przemysławowi Gosiewskiemu. Przed kilku dniami
        lider Prawa i Sprawiedliwości w regionie świętokrzyskim publicznie powiedział,
        że na śmierć Artura P. mógł mieć wpływ alkohol. (Echo Dnia 19. 12. 2006 r.)

No i Słusznie.
        • Gość: cccccc Re: Co Gosiewski w prasie wyczytał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.06, 21:58
          Czy Min.Gosiewski rozumie to co czyta?
          • Gość: Szczyt Re: Co Gosiewski w prasie wyczytał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.06, 01:53
            Nie sądzę
            • Gość: zizi Re: Co Gosiewski w prasie wyczytał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 01:29
              ja też nie
              • Gość: zizi Re: Co Gosiewski w prasie wyczytał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 16:37
                No i posypały się sprawy przeciw ARiMR
                • Gość: zizi Re: Co Gosiewski w prasie wyczytał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 22:17
                  A jutro kolejna.
      • Gość: Marian Re: Co Gosiewski w prasie wyczytał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 16:24
        Ta baba to juz ma ciepłą posadkę w kancelarii premiera. Ale sobnie kadry
        dobiera ten premier... No no
    • Gość: ciekawa Re: Co Gosiewski w prasie wyczytał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 18:41
      Czy Wojtek Mojzesowicz przywróci do łask byłego dyr ARiMR Edzika A.?
      • Gość: ozi Re: Co Gosiewski w prasie wyczytał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.07, 11:38
        Już po wyborach może wreszcie coś się zmieni.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka