Dodaj do ulubionych

BEATA OLECH- z teleekspresu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 20:05
Jestem bardzo ciekawa co o niej sadzicie? Ja uważam, że Beata jest piekną,
pełną wdzięku kobietą. Ma w sobie coś elektryzującego, przyciągajacego.
Cudowny, sczery uśmiech, pogodę ducha i taką iskrę w oku.........a wy co o
niej sądzicie>?
Obserwuj wątek
    • Gość: julita30 Re: BEATA OLECH- z teleekspresu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 20:22
      Wrzuć w wyszukiwarkę.Niedawno była na jej temat ostra dyskusja.Ja osobiscie
      uważam ze jest atrakcyjna i bardzo sympatyczna,ale znalazły sie tez
      forumowiczki (te zawistne i zazdrosne;-)) )ktore wypisywały na jej
      temat..sama poczytaj.
    • to-ja-007 Re: BEATA OLECH- z teleekspresu 11.08.04, 21:51
      Etam zaraz zawistne lub zazdrosne, sa rozne gusta i tyle.
      Mnie sie Pani Olech nie podoba ale ..... "de gustibus non disputandum est" czy
      jakos podobnie to szlo.
      • Gość: eleonorka Re: BEATA OLECH- z teleekspresu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 08:12
        A co sądzicie o jej nowej fryzurze? Teraz ma brąz:) Uważam, że całkiem całkiem.
        • roxi_hart Re: BEATA OLECH- z teleekspresu 12.08.04, 08:49
          W brazie bardzo jej do twarzy, lepiej wyglada niz przedtem. Ma sliczny usmiech i piekne ciemne oczy.
          • Gość: myślę, że Re: BEATA OLECH- z teleekspresu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 09:20
            Wygląda bardziej naturalnie
    • Gość: Kasia Re: BEATA OLECH- z teleekspresu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 09:40
      Moim zdaniem to piękna kobieta, o szczerym usmiechu, wesołych oczach.Twarz ma nieco ..pucułowatą,ale to jej własnie dodaje uroku.
    • Gość: Nowy porządek!!! Re: BEATA OLECH- z teleekspresu IP: 195.136.148.* 13.08.04, 03:13
      naprawdę nazywa się Bajla Olchower.
      • Gość: gringo Re: BEATA OLECH- z teleekspresu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 15:36
        Hmm jak patrze się na nią(i jolante pienkowaska rowniez),w te ich sarnie
        oczy,to nie dziwie sie mysliwym.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka