miskorabol 12.12.06, 08:42 ... jest hamulec ręczny, można zaciągnąć a przy tym nie oślepiacie tych co stoją za Wami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bleble Re: Ludzie jak stoicie na światłach noga z hamulc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 10:05 ...puknij się koleś!!! zazi w główkę? i może jeszcze światła wygasić...żeby w oczka nie raziły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biskup Re: Ludzie jak stoicie na światłach noga z hamulc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.06, 10:26 widać jaki jesteś intelygentny inaczej. Chamstwo sie wynosi z domu buroku. Popieram kolege można zdjąć nogę z pedała hamulca stojąc na światłach a zaciągnąc reczny. To nic nie kosztuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Nie dziwię się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 10:33 Gość portalu: biskup napisał(a): > widać jaki jesteś intelygentny inaczej. Chamstwo sie wynosi z domu buroku. > Popieram kolege można zdjąć nogę z pedała hamulca stojąc na światłach a > zaciągnąc reczny. To nic nie kosztuje Nie dziwię się, że jedna czerwona gnida popiera drugą. Tym bardziej jeżeli jest to ta sama czerwona gnida pod różnymi postaciami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek i placek Re: Nie dziwię się iż gnida babetka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.06, 10:39 Ukochane słowa Babetki gnida,kretyn -jednak rozumek odpływa wraz z wiekiem ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Re: Nie dziwię się iż gnida babetka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 10:43 Gość portalu: jacek i placek napisał(a): > Ukochane słowa Babetki gnida,kretyn -jednak rozumek odpływa wraz z wiekiem ! A jakie słowo jest odpowiednie do określenia socjaldemokratów, którzy nic pożytecznego nie wnoszą tylko grabią do siebie, kradną i mordują? Ja ich nazywam delikatnie czerwonymi gnidami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barany I skonczcie z jazdą z wlaczonymi halogenami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.06, 10:46 Stoje dzis w korku na moscie 1maja ,mijaja mnie 3 auta z wlaczonymi halogenami..co za idioci, oslepiaja innych Ja rozumiem ze u was we wsi TKI nie ma lamp przy drogach to se mozecie swiecic ale w miescie NIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
miskorabol Re: Nie dziwię się 12.12.06, 10:51 juz kiedyś Ci cos napisałem. Gnidą jestes Ty i Twoja rodzina PiSowski chamie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Re: Nie dziwię się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 10:54 miskorabol napisał: > juz kiedyś Ci cos napisałem. Gnidą jestes Ty i Twoja rodzina PiSowski chamie A co sądzisz o Włodzimierzu Stępniu, który w dniu 01.09.2005r. popełnił przestępstwo pojąc wyborców alkoholem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Re: Nie dziwię się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 10:59 grzes90 napisał: > Taki sam kartofel jak ty babet Uważasz, że członek z SLD Włodzimierz Stępień, który w dniu 01.09.2005r. popełnił przestępstwo pojąc wyborców alkoholem jest kartoflem? A co na to Ala Obara? Także ma Włodka za kartofla? Odpowiedz Link Zgłoś
miskorabol Re: Nie dziwię się 12.12.06, 10:58 jeżeli popełnił przestępstwo zgłoś to do prokuratora. Jezeli prolurator nie zajął się tą sprawą z urzędu to znaczy że nie było poełnienia przestępstwa baranie. Odpowiedz Link Zgłoś
grzes90 Re: Nie dziwię się 12.12.06, 11:00 miskrobal... nie obrazaj tak przyjemnych zwierzątek jakim są baranki :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
miskorabol Re: Nie dziwię się 12.12.06, 11:01 sorry, przepraszam wszystkie barany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Re: Nie dziwię się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 11:00 Przestepstwo pozostaje przestepstwem, czy się tym prokurator lub sąd zajmie, czy się nie zajmie. Bo to: > jeżeli popełnił przestępstwo zgłoś to do prokuratora. Jezeli prolurator nie > zajął się tą sprawą z urzędu to znaczy że nie było poełnienia przestępstwa > baranie. to jest typowy przykład syfu w umyśle socjaldemokraty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka A czy Sławek Kopyciński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 11:02 zwrócił nam już pieniądze, które ukradł pracując w NFZ? Odpowiedz Link Zgłoś
grzes90 Re: A czy Sławek Kopyciński 12.12.06, 11:04 A ty juz zwróciłes pieniądze wydane na twoja edukacje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Re: A czy Sławek Kopyciński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 11:08 Za moją edukację zapłacili moi rodzice płacąc pokaźne podatki. Za edukację dzieci komunistów zapłacili także moi rodzice. Bo komunistyczne wszy za nic nie płaciły tylko kradły. Odpowiedz Link Zgłoś
miskorabol Re: A czy Sławek Kopyciński 12.12.06, 11:16 za edukacje kretynie płaciłem sobie sam. W ten sposob to mozesz się odzywać do ojca i matki. boisz sie zawiadomić prokuraturę skoro uważasz ze to przestępstwo ?? Troche kultury gnido Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Re: A czy Sławek Kopyciński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 11:18 miskorabol napisał: > za edukacje kretynie płaciłem sobie sam. W ten sposob to mozesz się odzywać do > ojca i matki. boisz sie zawiadomić prokuraturę skoro uważasz ze to > przestępstwo ?? Troche kultury gnido Bardzo się cieszę, że będąc dzieckiem komunistycznej gnidy zapłaciłeś za edukację sam. Zastanawiam się tylko gdzie ukradłeś na to pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek i placek Re: A czy Sławek Kopyciński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.06, 11:17 widać jaką naukę dostałaś ! jesteś świetna w swoich opiniach ,pisz tak dalej aż miód będzie ciekł z monitora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Re: A czy Sławek Kopyciński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 11:20 Gość portalu: jacek i placek napisał(a): > widać jaką naukę dostałaś ! jesteś świetna w swoich opiniach ,pisz tak dalej > aż miód będzie ciekł z monitora Wiem, że jestem inteligentna, zgrabna i powabna. Nie potrzebuję komplementów od socjaldemokratycznych kanalii :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jąkałła Re: A czy Sławek Kopyciński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.06, 11:25 www.moreorless.au.com/killers/pinochet.html Babetko trochę poniuchaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Ludzie jak stoicie na światłach noga z hamulc IP: 82.139.11.* 12.12.06, 11:45 Ludzie, jak dojeżdżacie do świateł, (albo macie zamiar zmienić pas, żeby skręcić w lewo lub prawo) to nie znaczy, że już kilkaset metrów musicie zwalniać do 20 - 30km/h i robić za wkurzające zawalidrogi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wakacjusz Re: Ludzie jak stoicie na światłach noga z hamulc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.06, 11:51 Kobiety jak macie zamaiar zmienic pas ruchu dawajcie znak kierunkami od tego je macie, nie zjezdzajcie drogii nie wymuszajcie pierszenstwa...jak widze babeczke za kierownica to zwalniam do 20-30 .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Ludzie jak stoicie na światłach noga z hamulc IP: 82.139.11.* 12.12.06, 12:21 chyba chodziło ci o karki w bmwicach, kapelusiku w bandziorze Odpowiedz Link Zgłoś