Dodaj do ulubionych

Wróciłam!

IP: *.* 17.01.03, 14:07
Długo mnie nie było (od maja 2002r.), ale wczoraj wróciłam do pracy więc muszę się chociaż z Wami przywitać.I tak w skrócie napiszę co u mnie:- 17 czerwca "02 r urodziłam córeczkę. A więc Majeczka dziś skończyła 7 miesięcy.Postaram się wkrótce umieścić Jej zdjęcie w Zobaczcie,-od 27 maja mieszkamy na Klonowej.Tylko że ja z dziewczynkami mieszkamy od 1 września bo rodziłam poza Kielcemi i siedziałam u rodziców całe wakacje.Nie wiem co jeszcze więc serdecznie pozdrawiamRenata z Majeczką i Sylwią
Obserwuj wątek
    • Gość: oSka Re: Wróciłam! IP: *.* 28.01.03, 11:45
      No witam, witam.....świetnie, że się przeprowadziłaś na Klonową - bo to b. blisko mnie - he he...może z Toba uda mi sie szybciej spotkac, niż z Gosiunią1.Klonowa ile? - jeśli można? :)Może jakieś wspólne spacerki?KIKA
      • Gość: ReniaW. Re: Wróciłam! IP: *.* 03.02.03, 11:16
        Witam Drogie koleżanki!Oska - pewnie że można -Klonowa 42c/1. To ten żółty blok nad zalewem. Chętnie bym pospacerowała ale moja Majeczka zapadła na wstrętną grypę a Sylwia też kaszle.Ale jak im przejdzie to dam znać i koniecznie musimy się spotkać.Całuski dla Zuzi, trzymajcie się bo grypa atakuje.Gosiu- zaraz napiszę o spotkaniu.Zachrypnięta Renata
    • Gość: Gosia1 Re: Wróciłam! IP: *.* 01.02.03, 12:49
      Raniu, cieszymy się bardzo! :-) Gratuluję córeńki. :love: A może dopiszesz się do wątku o spotkaniu emam świętokrzyskich? ;)Pozdrówka Gosia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka