Dodaj do ulubionych

Czy Babetka ..

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.06, 09:30
Czy babetka ma tak wąski zakres słow iż operuje nimi na tym forum w stosunku
do swoich adwersarzy :forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?
f=60&w=53770264&v=2&s=0
z tego jednego watku podaje proste przykłady :
kretyn,kanalia,gnój,bełkot,czerwona świnia,baran,dupek,zbrodniarz,lewicowa
wesz-a prawicowej nie ma ?-,baran,morderca,ryj,dupek
Wystarczy ,zas psychiatrom odwiedzajacym to forum polecam inne wypowiedzi
tego frustrata ,przydadzą sie do naukowych analiz
Obserwuj wątek
    • Gość: babetka Re: Czy Babetka .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 09:53
      Koleżanko Zuzo, a może koleżanka przytoczy jakiś konkretny przykład, który
      zobrazuje, jak to kogoś "zelżyłam" bez powodu.
      Śmiało koleżanko.

Bardzo proszę nie brać pod uwagę "miskorobala" bo rozpatrując tę czerwoną gnidę
      musielibyśmy się cofnąć dużo wstecz.
      • kwinta5 Re: Czy Babetka .. 15.12.06, 10:13
        to co dla Ciebie jest powodem wystarczającym dla innych moze nie być.
        co Ci daje uzywanie tych wyrazen? czy to rodzaj pewnego zaspokojenia?
        rozładowania negatywnych emocji?piszac to narazam sie na Twój atak,ale szczerze
        mówiąc na niewielu ludziach robi wrazenie osoba,która zawsze i wszystkich obraza
        (do przemyslenia),to jak z ratlerkiem ujada,ujada ......a ludzie się
        uśmiechają i mówią "jak go nie widac ,to musi byc słychać"....czy z Tobą tez
        tak jest?jesli nie,to zmień sposób wypowiedzi
        • Gość: babetka Wielce inteligentna koleżanko Kwinto! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 10:18
          Jeżeli ktoś bezczelnie kłamie, aby poniżyć kogoś w oczach publiczności to jest
          dla mnie gnidą.
          Powinien być gnidą dla każdego, także dla Ciebie. I to powinno się mówić głośno.

Przytocz Koleżanko ten przykład, a nie pieprz bez sensu :)
          • kwinta5 Re: Wielce inteligentna koleżanko Kwinto! 15.12.06, 10:29
            zgadzam się,ze kłamstwo trzeba napiętnować i nie milczeć,mozna mówic głośno-ale
            głosno,nie znaczy ,że z sensem.....skąd u Ciebie tyle zajadłości?szkoda energii
            • Gość: babetka Daj ten przykład koleżanko Kwinto! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 10:33
              Bardzo proszę!

To dlaczego Ty szlachetna koleżanko nie zareagowałaś na bezczelne kłamstwo
              socjaldemokratycznej gnidy Michała, który poniżał prezydenta Wojciecha Lubawskiego?

Koleżanko Kwinto, nie stosuj retoryki gnoja Jaruzelskiego lub... żydowskiej :)
          • Gość: zuzopodobna Re: Wielce inteligentna koleżanko Kwinto! IP: 195.137.161.* 15.12.06, 10:32
            Dziwię się forumowiczom, którzy próbują dyskutować z bezmózgowcem podpisującym
            się „babetka” a najśmieszniejsze jest to, że niektórzy próbują dyskutować
            przedstawiając logiczne argumenty, przecież ta poczwarka nie jest w stanie
            czegokolwiek zrozumieć, no bo niby jak ma to zrobić nie mając mózgu. Już w
            Piśmie Świętym napisane jest „nie rzucaj pereł między wieprze” więc nie
            rzucajmy. Jedyny sposób to olać babetkę, niech się produkuje sama dla siebie i
            niech się tym podnieca, przecież nawet poczawrką coś się od życia należy.
            • Gość: babetka I takie są "argumenty" moich oponentów :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 10:35
              Gość portalu: zuzopodobna napisał(a):

> Dziwię się forumowiczom, którzy próbują dyskutować z bezmózgowcem podpisującym
              > się „babetka” a najśmieszniejsze jest to, że niektórzy próbują dysk
              > utować
              > przedstawiając logiczne argumenty, przecież ta poczwarka nie jest w stanie
              > czegokolwiek zrozumieć, no bo niby jak ma to zrobić nie mając mózgu. Już w
              > Piśmie Świętym napisane jest „nie rzucaj pereł między wieprze” więc
              > nie
              > rzucajmy. Jedyny sposób to olać babetkę, niech się produkuje sama dla siebie i
              > niech się tym podnieca, przecież nawet poczawrką coś się od życia należy.

Cóż mogę na to odpowiedzieć?

Odpowiem - czekam socjaldemokratyczna gnido na przykład :)
              • kwinta5 ostracyzm 15.12.06, 10:42
                .............................................................
                ...............................................................
                • Gość: babetka Koleżanko Kwinto! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 10:45
                  Czemu Koleżanka przyjmuje taką postawę, jak jedna k u r w a Aneta, która
                  wywołała "skandal" a później w sprawie personaliów tatusia swojego dziecka mówi
                  "wiem, ale nie powiem"? :)))
              • Gość: Calm Re: I takie są "argumenty" moich oponentów :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 10:48
                Babetka jaką świnią ty jesteś, bo mam wrażenie, że czarną. Czarno w głowie.
                Sadomasochistyczna perwersyjna lampucera - to takie rozwinięcie nicku Babetka
                • Gość: babetka I za to Cię cenię :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 10:50
                  Gość portalu: Calm napisał(a):

> Babetka jaką świnią ty jesteś, bo mam wrażenie, że czarną. Czarno w głowie.
                  > Sadomasochistyczna perwersyjna lampucera - to takie rozwinięcie nicku Babetka

Wypowidasz opinie godne Włodizmierza Stępnia, który w dniu 01.09.2005r. popełnił
                  przestępstwo pojąc wyborców alkoholem.
          • Gość: Calm Re: Wielce inteligentna koleżanko Kwinto! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 10:43
            Babetka wzrusza mnie Twoja dbałość o dobre imię czegoś, co sobie w główce
            spłodziłaś. Na barykady babetko i walcz o swoje wartości. Boś Ty jedna prawa,
            właściwie myśląca, sprawiedliwa! Tyś jest ostoją i przyszłością naszego
            regionu! To z serca twego płyną matczyne rady dla nas - czerwonych, zielonych,
            różowych i błękitnych dusz. Jesteś nadzieją i opoką, naszym dążeniem i
            marzeniem. Słowa twe są dla nas delicjami, myśli twe naszymi myślami, pomysły
            twe naszymi rozkazami.
            A tak w ogóle to zapyziała pinda z Ciebie i piszesz takie kocopoły na każdy
            temat, że cytuję Cie na forum ciemnogrodzianka.pl
            • Gość: babetka Miły sercu memu Calm! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 10:48
              Twoja wypowiedź jest bardzo, ale to bardzo merytoryczna.

Jest godna „naukowca” lub absolwenta Akademii Świętokrzyskiej.

Czyżby Ciebie uraziło to, że o AŚ nie mam najlepszego zdania? :)))
              • Gość: Calm Re: Miły sercu memu Calm! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 10:50
                Razi mnie nie Twoje zdanie na dowolny temat, razi mnie Twoja małość, niskość i
                podprogowość
                • Gość: babetka Nie dziwię się :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 10:52

> Razi mnie nie Twoje zdanie na dowolny temat, razi mnie Twoja małość, niskość i
                  > podprogowość

Słońce też razi oczy głupków, którzy na nie patrzą :)
              • Gość: Calm Re: Miły sercu memu Calm! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 10:52
                Merytorycznie na twoj temat? Dobry żart!!
                • Gość: babetka Miły sercu memu Calm! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 10:54
                  To przecież Ty napisałeś:

"Babetka jaką świnią ty jesteś, bo mam wrażenie, że czarną. Czarno w głowie.
                  Sadomasochistyczna perwersyjna lampucera - to takie rozwinięcie nicku Babetka"

Czy to nie było merytoryczne? :)))
                  • Gość: Calm Re: Miły sercu memu Calm! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 10:58
                    Napisz to sobie na czole, będzie pasowało do twojego image'u. Serio mówię.
                    Tylko podrasuj troche tu i ówdzie, wiesz o czym mówię...
                    • Gość: babetka Miły sercu memu Calm! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 11:01

> Napisz to sobie na czole, będzie pasowało do twojego image'u. Serio mówię.
                      > Tylko podrasuj troche tu i ówdzie, wiesz o czym mówię...

Zawsze doceniałam intekt osobników związanych z Akademią Świętokrzyską.
                      Ta wypowiedź dorównuje niewątpliwie w błyskotliwości genialnym tezom Rysia
                      Czarnego i Jego protegowanej Joasi Grzeli.
                      • babeta4 Re: szkoda słów do Ciebie Babetko ! 15.12.06, 11:07

• Gość: babetka Re: szkoda słów do Ciebie Babetko ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 11:10
                          Miła, prawie immienniczko! :)

Ja tylko proszę o konkretne przykłady mojego zwyrodnienia, od których na forum
                          aż się roi.

Czy dla "naukowców" z AŚ jest to zbyt wielki problem?

Może się za to weźmie Czarny Rysio z Joasią Grzelą, albo chociaż znakomity
                          PZPR-owski geniusz Kazik Kik?
                          • temp_nick Re: Ostrowiec zwa Czerwonym 15.12.06, 13:16
                            ...ale podejrzewam daleko nam do takiego drenazu mozgow jaki spowodowala AŚ
                            przez ostatnie 25, 30 lat swojego istnienia w Kielcach-

Popraw mnie babetko i napisz troche o powstaniu tej 'wybitnej' dla Kraju i
                            Regionu Uczelni- oni przeciez nie wiedza o czym mowia- Byle szkoly aktywu KC
                            nie byly az tak czerwone jak AŚ
                            • Gość: babetka Re: Ostrowiec zwa Czerwonym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 13:24
                              Wg mnie Akademia Świętokrzyska jeszcze długo nie wyzwoli się od PZPR-owskich
                              czerwonych tłumoków.
                              O początkach tej szkółki nie ma co pisać.

Ale myślę, że niedługo pojawi się na tym forum odrobinka o sławnym na całym kraj
                              PZPR-owskim zakapiorze Kaziku Kiku.

Głupota i mentalność bolszewickiego lektora, którą popisuje się Kazik Kik jest
                              dla mnie zdumiewająca.
                              Dziwię się tylko, że ktokolwiek jeszcze zaprasza tego intelektualnego półgłówka
                              i chce go słuchać.
                              • Gość: Calm Re: Ostrowiec zwa Czerwonym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 18:24
                                babetka ale ty normalnie łajza jesteś hehe
                                • Gość: babetka Gratuluję miły Calm :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 18:26

> babetka ale ty normalnie łajza jesteś hehe

Jak na osobnika związanego z Akademią Świętokrzyską to wydałeś z siebie całkiem
                                  zgrabną myśl.
                                  Powinieneś się doktoryzować :)
            • kwinta5 Re: Wielce inteligentna koleżanko Kwinto! 15.12.06, 10:48
              pozwolę sobie powtórzyc
              ............................................................................
              .............................................
              dziękuję i życzę miłego dnia
      • Gość: behemot jest tolerancyjny bo mógłby dać w ryj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 14:31
        > Koleżanko Zuzo, a może koleżanka przytoczy jakiś konkretny przykład, który
        > zobrazuje, jak to kogoś "zelżyłam" bez powodu.

To mi przypomina sytuację, kiedy po nieporozumieniu małżeńskim pogotowie odwiozło panią do szpitala, a jej pan i władca mówił potem kolegom pod sklepem, że jak jeszcze raz ta ku... przesoli zupę to jej zrobi to samo.
        Wynikają z tego dwa wnioski - jeden, że nic się nie dzieje bez powodu, a drugi, że kobyła i tak jest tolerancyjny bo mógłby dać w ryj ...a przecież nie dał.

Trzeci wniosek (czyli bonus) jest taki, że wszystkie te wytworne i oburzone damy mogłyby iść pomóc w jakimś domu dziecka, ale wolą siedzieć na dupach i czytać ten gnój, który wydostaje się z kobyły.
        • Gość: babetka Miły Behemocie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 14:45
          Jeżeli znajdziesz gdziekolwiek moją wypowiedź, w której komukolwiek grożę
          użyciem przemocy, to mnie z pewnością pogrążysz.

Jeżeli znajdziesz gdziekolwiek moją wypowiedź, w której bez powodu nazwałam
          kogoś np. „czerwoną gnidą” to również mnie pogrążysz.

Jeżeli uważasz, że nie należy mówić prawdy i „czerwoną gnidę” należy nazywać np.
          „szanownym interlokutorem”, to mnie nie pogrążysz, tylko ugruntuję się w mojej
          opinii, co do Twojej osoby.

Bo unikanie prawdy i nazywania rzeczy po imieniu jest właściwe gnojom.

Mam nadzieję, że Ty prawdy nie unikasz.

PS.
          Wiem, że czytujesz mnie z zapartym tchem :)))
          • Gość: behemot jest tolerancyjny bo mógł dać w ryj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 15:17
            Hm... czy zauwazyłeś, że twój post nie ma żadnego związku z tym, co napisałem?

> Wiem, że czytujesz mnie z zapartym tchem :)))

Kobyła! Nie bądź żałosny!
            • Gość: babetka Drogi Behemocie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 15:32
              Mój post ma wiele wspólnego z tym, co napisałeś. Dziwię się, że tak inteligentny
              chłopczyk tego nie dostrzega :)

Behemocie!

Nie musisz się wstydzić, że czytujesz mnie z zapartym tchem :)))
    • Gość: kohl czym szmata bogata....... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.06, 16:24
      tym rada………...tak, babetka to komunistyczna bladź, do kołchozu zagonić, a nie dyskutować ze śmieciem
      • Gość: babetka Re: czym szmata bogata....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 16:26
        Gość portalu: kohl napisał(a):

> tym rada………...tak, babetka to komunistyczna bladź, do kołchoz
        > u zagonić, a nie dyskutować ze śmieciem

I ta wypowiedź bardzo mi się podoba. Jest merytoryczna i godna I sekretarza
        świętokrzyskiego SLD Sławomira Kopycińskiego.
    • Gość: zuza Re: Czy Babetka .. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.06, 16:34
      Nazywaj mnie jak chcesz, możesz do mnie mówić nawet „brudna dupa”…………… nie mów tylko do mnie „koleżanko” miej litość, to jest dla mnie największą obelgą.
      • Gość: babetka Przepraszam Cię Zuziu :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 16:41
        Gość portalu: zuza napisał(a):

> Nazywaj mnie jak chcesz, możesz do mnie mówić nawet „brudna dupa”&#
        > 8230;………… nie mów tylko do mnie „koleżanko”
        > miej litość, to jest dla mnie największą obelgą.

W najśmielszych marzeniach nie uznałabym Cię za swoją koleżankę. Chciałam Cię
        tylko zachęcić, abyś podała konkretny przykład mojego zwyrodnienia. Dla tak
        inteligentnej osóbki nie powinno to być nic trudnego.

Zuziu!

Wcale nie musisz zwierzać się publicznie na forum ze swoich nawyków
        higienicznych. Ja i tak Ciebie nie nazwę, jak to napisałaś, „brudną dupą”.

Tym niemniej gdy się będziesz sprężała przy szukaniu przykładu, to zważaj, aby
        nie pogorszył się stan czystości jednej z Twoich części ciała :)
        • Gość: babetka Re: Przepraszam Cię Zuziu :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 17:22
          Przepraszam wszystkich,to co piszecie o mnie to prawda,wstyd mnie.Mam w nosie
          prowadzacych mnie duchow-oficerow-ojcow inkwizycji oraz obecnych/np.Augusto,Ta-
          dzio/,lubie,KOCHAM,wszystkich bliznich,zegnajcie sily nieczyste,o ja wyzwolona.
          Wybaczcie mi nieszczesnej.Pozdrawiam,inna babetka.
          • Gość: babetka Jak to miło, kiedy się gnida podszywa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 17:29
            Poszywanie się pod cudzy nick jest na tym forum znaną praktyką.

Nick, którego używam, czyli "babetka", róznego rodzaju gnidy użyły już
            kilkadziesiąt, jeżeli nie kilkaset razy.

To jest oczywiście kulturalne, pełne SLD-owskiego taktu.

Myślę, że są to osoby o rozumku pijaczka, złodzieja, kłamcy, którego nazywam
            Olem Komsomolcem Kwaśniewskim.
            • Gość: babetka Re: Jak to miło, kiedy się gnida podszywa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 17:35
              Przepraszam,powrocil duch Adolfa ale terapeuta przy mnie/wrocil byl siusiu/
              • Gość: babetka Brawo socjaldemokratyczna gnido IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 18:08
                Twoje postępowanie bardzo mi przypomina wszawe zasady kultywowane w kieleckiej
                Federacji Młodych Socjaldemokratów.

Pozdrów czerwona gnido Marcelego Zaborka :)
          • Gość: babetka Zuziu, czy jak wolisz "brudna dupo" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 17:32
            Mam niepłonną nadzieję, że to nie Ty się podszywasz i nie Ty jesteś kanalią
            pokroju Ola Komsomolca Kwaśniewskiego?! :)
    • Gość: babetka Zuziu, czy jak wolisz "brudna dupo" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 18:06
      Czy już znasz jeden powód, dla którego proszę o konkrety?

Po prostu nie chcę się tłumaczyć za posty napisane przez podszywającą się
      socjaldemokratyvczną gnidę.
      • Gość: babetka Re: Zuziu, czy jak wolisz "brudna dupo" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 18:13
        To duch-oficer prowadzacy gen-ojca Franko,utylizuj sie duszku,posluchal.
        • Gość: babetka Socjaldemokratyczna gnido IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 18:17
          Pozdrów także Włodzimierza Stępnia, który w dniu 01.09.2005r. popełnił
          przestępstwo pojąc wyborców alkoholem.

Czy Włodzimierz Stępień jest twoim, socjaldemokratyczna gnido, przyjacielem?
        • Gość: babetka Re: Zuziu, czy jak wolisz "brudna dupo" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 18:21
          Och jaka ja nieszczesliwa moje "duszki" dopadly prezia-wyzywa od "czerwonych
          malp",oj duszki-swintuszki,moze egzortyste ,mnie pomoglo.
          • Gość: babetka Socjaldemokratyczna gnido IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 18:24
            Przekaż wyrazy uszanowania Robertowi Siejce.
            On z pewnością gustuje w takich osóbkach, jak ty.
            Nieprawdaż socjaldemokratyczna gnido? :)
            • Gość: ciekawa Re: Socjaldemokratyczna gnido IP: *.135.219.81.static.kielce.msk.pl 15.12.06, 19:01
              Czy to jest Forum poważnej gazety czy Magiel Babetki ??
              • Gość: babetka Dziękuję sercu memu miła Kretynko! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 19:48
                Gość portalu: ciekawa napisał(a):

> Czy to jest Forum poważnej gazety czy Magiel Babetki ??

Bo to chyba Ty jesteś „Kretynką” z innego wątku. Nieprawdaż?

Rozumiem, że masz poważny dylemat. Niestety, musisz ten dylemat rozwiązać sama.

A dziękuję Ci za to, że mnie rozbawiłaś do łez. Pierwszy raz chyba na tym forum
                ktoś nazwał Gazetę Wyborczą poważną gazetą :)))))))))

Redakcja powinna obdarować Cię kubkiem :)))
                • Gość: ciekawa Re: Dziękuję sercu memu miła Kretynko! IP: *.135.219.81.static.kielce.msk.pl 15.12.06, 19:58
                  Kubek by się przydał na gorącą czekoladę ,no bo mamy heh w końcu zimę !Niezły
                  z Ciebie BOND Babetko albo ..FAJNY agent z WSI !
    • Gość: pisuardessa Przyschnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.06, 20:13
      Ludzie!!!!!! kiedy wreszcie zrozumiecie, że z gównem nie prowadzi się dialogów, zostawcie babetkę w spokoju, to tylko śmieć, pośmierdzi i przestanie, wystyarczy nie ruszać.
      • Gość: babetka Re: Przyschnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 20:21
        Masz racje,sory,to ten certyfikat z Mefistofelesem mnie upodla,ja jestem samo
        dobro-bis,precz duszki ,ja was juz nie kocham ,przepraszam.
        • Gość: babetka Socjaldemokratyczna gnido IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 20:26
          Pozdrów także Marcina Chłodnickiego. Wszystko wskazuje na to, że ma podobny
          charakter, jak ty :)
          • Gość: babetka Re: Socjaldemokratyczna gnido IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 20:48
            Chlodnickiego tez przepraszam. To z pospiechu napisalam o nim zle.Wiecie jak
            sie serduszko raduje moi bracja-kierunkowi,oficerowie-duchowi tam zaswiaty
            mysla o mnie,ale tu mam podobnych,/sama tez dorownuje/,mam misje do wykonania,
            potem spotkamy sie w okowach...PIEKLA.Z kim tam bede walczyc,Mefisto wykoncze
            CIE,ja babetka twoje ziemskie odbicie,jeszcze masz wladze ale ..czer..gn.
            • Gość: babetka Socjaldemokratyczna gnido IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 20:51
              Pozdrów serdecznie Jurka Suchańskiego.

Tylko czy Jurek Suchański dopuści cię do siebie, skoro wg zeznań Jasia Gierady
              Andrzejek Jagiełło nazwał Jurka ch.em.

O ile się orientuje gnidy nie są mile widziane w okolicy ch.ja.
              • Gość: babetka Re: Socjaldemokratyczna gnido IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 21:02
                Zaproscie mnie do siebie multi-wodzowie do siebie,trace zmysly/nigdy nie
                mialam/tesknie za smola.Chlopa-diabla natychmiast,orgii piekielnych juz czas
                • Gość: babetka Socjaldemokratyczna gnido IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 21:23
                  A może przytulisz się do Czarnego Rysia, tylko co na to powie Joasia?
                • Gość: babetka Socjaldemokratyczna gnido IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 21:27
                  Gdybyś się znudziła Rysiowi to przytul się do Krzysia Adamczyka :)
            • Gość: babetka Socjaldemokratyczna gnido IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 20:55
              Ale może Jurek Suchański jest przyzwyczajony do obcowania z gnidami, w tym
              socjaldemokratycznymi :)
          • Gość: Calm Re: Socjaldemokratyczna gnido IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 21:48
            Ty babetka Marcinowi to do podeszwy nie dorastasz. Odwal sie prowincjonalna
            lafiryndo
            • Gość: babetka Miły Calm! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 21:51
              To jest jasne, że ja z Marcinem Chłodnickim nie mogę mieć nic wspólnego.
              Dlatego właśnie wysyłam do niego socjaldemokratyczną gnidę.
            • Gość: caramba Calm - spasuj. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 22:09
              Ta pozytywna druga babetka ma swietna riposte-brawo za postawe."Koszujmy"
              wszystkie posty,tylko banicja,adminowi nie zalezy na poziomie,ignorujmy ka-
              zdy z osobna,inaczej bedzie forum-bloto.
            • Gość: Qba Re: Socjaldemokratyczna gnido IP: *.adsl.inetia.pl 16.12.06, 20:10
              Iwonka Twoje posty prowokują.To nie służy Tobie w tej sytuacji. Daj sobie
              spokój.Nie odzywaj się.Zresztą , poniżej godności Twojej to być powinno.
              Pozdrawiam .
              • Gość: jedi Mistrzu joda, to ty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.06, 20:26
                > poniżej godności Twojej to być powinno.

Mistrzu joda, to ty?
                • Gość: Qba Re: Mistrzu joda, to ty? IP: *.adsl.inetia.pl 17.12.06, 19:42
                  To nie ja i nie kombinuj bo nie zgadniesz.Pozdrawiam i miłego tygodnia życzę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka