Gość: widz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 23:04 Co sądzicie o nowej ramówce i zmianach w TVP Kielce. Dla mnie to kaszanka i to jeszcze źle oświetlona Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pstryk Re: TVP Kielce dramat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 23:16 ja nie wiem co to jest TVP Kielce ??????? rozumiem filmy DVD czy KINOPLEX, ale TVP Kielce - nigdy o czymś takim nie słyszałem ??????? co to jest ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamera INFO Re: TVP Kielce dramat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.07, 21:25 Pstryk to może byś te "lepsze" produkcje "tvp" Kielce nagrywał byś sobie na DVD, polecam kamerki informacji np. Sprząrtanie Kielc i wycieczka noworoczna po Sandomierzu. NIezłe są też produkcje eksportowe z bratniej nam ziemi olsztyńskiej i lubuskiej. Przecież kielczanie muszą koniecznie wiedzeić co w borach tuchloskich piszczy i jakie sa największe atrakcje w lubuskiem (oprócz drętwych prowadzących - oby tak dalej do dna tuż tuż Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pstryk Re: TVP Kielce dramat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.07, 22:14 Mam kartę telewizyjną, ale nie wiem czy TVP3 Kielce nadaje w Stereo czy Surround ? tylni środkowy kanał mi nie działa podczas odbioru kieleckich Informacji... ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: TVP Kielce dramat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 11:01 Zgadzam sie z tobą w zupełnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Freaky Re: TVP Kielce dramat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.07, 11:46 Informacje TVPX Kielce mają nowe studio. Świetne, a jakie nowoczesne hehehe, dzizys najwyzsza yechnologia. Jestem w szoku. Wieś tańczy, wieś śpiewa ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: TVP Kielce dramat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 21:36 Podobno wczoraj podczas programu prezenter sie im zawiesił. TRAGEDIA TA tv Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinoman oglądam 'Conquest of paradise' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 21:43 oglądam 'Conquest of paradise' w rezyserii Ridleya Scotta telewizji nie ma sensu włączać, bzdety amatorskich dziennikarzyn sterowanych przez chorego redaktorka gazety koszernej z niejasną peerelowską przeszłością swoich dziadków i rodziców www.filmweb.pl/1492++Wyprawa+do+raju,1992,o+filmie,Film,id=985 Odpowiedz Link Zgłoś