Dodaj do ulubionych

TVP Kielce dramat

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 23:04
Co sądzicie o nowej ramówce i zmianach w TVP Kielce. Dla mnie to kaszanka i
to jeszcze źle oświetlona
Obserwuj wątek
    • Gość: pstryk Re: TVP Kielce dramat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 23:16
      ja nie wiem co to jest TVP Kielce ??????? rozumiem filmy DVD czy KINOPLEX, ale
      TVP Kielce - nigdy o czymś takim nie słyszałem ??????? co to jest ????
      • Gość: Kamera INFO Re: TVP Kielce dramat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.07, 21:25
        Pstryk to może byś te "lepsze" produkcje "tvp" Kielce nagrywał byś sobie na
        DVD, polecam kamerki informacji np. Sprząrtanie Kielc i wycieczka noworoczna po
        Sandomierzu. NIezłe są też produkcje eksportowe z bratniej nam ziemi
        olsztyńskiej i lubuskiej. Przecież kielczanie muszą koniecznie wiedzeić co w
        borach tuchloskich piszczy i jakie sa największe atrakcje w lubuskiem (oprócz
        drętwych prowadzących - oby tak dalej do dna tuż tuż
        • Gość: pstryk Re: TVP Kielce dramat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.07, 22:14
          Mam kartę telewizyjną, ale nie wiem czy TVP3 Kielce nadaje w Stereo czy
          Surround ? tylni środkowy kanał mi nie działa podczas odbioru kieleckich
          Informacji... ?
        • Gość: ewa Re: TVP Kielce dramat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 11:01
          Zgadzam sie z tobą w zupełnosci.
    • Gość: Freaky Re: TVP Kielce dramat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.07, 11:46
      Informacje TVPX Kielce mają nowe studio. Świetne, a jakie nowoczesne hehehe,
      dzizys najwyzsza yechnologia. Jestem w szoku. Wieś tańczy, wieś śpiewa ...
      • Gość: kuba Re: TVP Kielce dramat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 21:36
        Podobno wczoraj podczas programu prezenter sie im zawiesił. TRAGEDIA TA tv
        • Gość: kinoman oglądam 'Conquest of paradise' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 21:43
          oglądam 'Conquest of paradise' w rezyserii Ridleya Scotta

telewizji nie ma sensu włączać, bzdety amatorskich dziennikarzyn sterowanych
          przez chorego redaktorka gazety koszernej z niejasną peerelowską przeszłością
          swoich dziadków i rodziców

www.filmweb.pl/1492++Wyprawa+do+raju,1992,o+filmie,Film,id=985
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka