Dodaj do ulubionych

Kto przygarnął dyr. Cybulę?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 20:10
Kto i na jakie stanowisko przygarnąl P. dyr. E. Cybulę, eks-dyr. NZF Kielce?
Czy jest bezrobotna jak "ofiary" jej "ludzkiej" reformy ZOZ-u? Czy w nagrodę
za niszczenie szlachetnych ludzi i rodzin znowu dostała kolejną nagrodę ?
Aktualnie zaiste odpoczywa po wyczerpującej pracy w NFZ? Ale wkrótce?
Obserwuj wątek
    • Gość: Skrzywdzony także Re: Kto przygarnął dyr. Cybulę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 21:16
      Mówią, że ma zostać dyrektorem Szpitala na ul. Ogrodowej albo dyrektorem
      Świętokrzyskiej Agencji Rozwoju Regionu. Cebula jest z zawodu dyrektorem!
      • Gość: jiwwa Re: Kto przygarnął dyr. Cybulę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 21:38
        No bez jaj! Na Ogrodową ma przyjść Grabski, a nie Cybula.
        • Gość: Wielbiciel Re: Kto przygarnął dyr. Cybulę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 20:55
          No kto?
        • Gość: iwo Re: Kto przygarnął dyr. Cybulę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 21:10
          Czy ta pani zazna kiedykolwiek spokoju w swoim umyśle za wszystkie ludzkie
          krzywdy, ktore wyrządzila szlachetnym ludziom? Jak długo jeszcze w Polsce, w
          Kielcach tego typu osobistości będą poniewierać ludzi i niszczyć ludzką
          godność? Być może ta pani nie rozumie tych słow i dlatego tak a nie inaczej się
          zachowuje. Tak oto wygląda po kielecku ralizacja "Państwa solidarnego".
          Salidarnego, ale wyłacznie dla kolesiów z rządzącego układu. Kto ten uklad
          tworzy - wiemy doskonale !!!!! HAŃBA !!!!! Czy nikt nie jest w stanie rozgonić
          ten układ? Co robi prokuratura?
    • Gość: KALIGULA Re: Kto przygarnął dyr. Cybulę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 17:39
      "Laleczka WELa" znowu dochrapała się stołka dyrektorskiego albo prezesury.
      Czyżby szef Rady Nadzorczej ŚARR, aż tak był jej wdzięczny za dawne czasy?
    • Gość: Kielczanin Wspaniała dyrektor ZOZ , NFZ, UW ? brawo WEL IP: *.cc.gt.atl.ga.us 20.01.07, 21:31
      Nie znam ale ten slalon dyrektorski od UW widzę i jestem zachwycony wysokimi umiętnościami wszystko jedno gdzie ale fachowiec. A znam przypadki trzy fakultety realnie i podobno zawsze czegoś brak na niższych posadach pracowniczych. Ale w Kielcach to normalka.
    • Gość: babetka Czy pani Cybula zniszczyła jakiegoś skur...syna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 21:37
      Czy np. Romek Szular z SLD jest zniszczony?
    • Gość: UB Re: Kto przygarnął dyr. Cybulę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 20:29
      Niektórzy to w genach mają dyrektorskie kwalifikacje . Te do niszczenia i
      krzywdzenia innych chyba również?
    • Gość: Ja Re: Kto przygarnął dyr. Cybulę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 22:28
      Czy ta pani nadal odpoczywa po trudach pracy w NFZ?
    • Gość: Skrzywdzony Re: Kto przygarnął dyr. Cybulę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 21:54
      Czy ta Pani już zarejestrowała się już w urzędzie dla bezrobotnych?
      • ociecderektor Re: Kto przygarnął dyr. Cybulę? 01.02.07, 22:36
        Co wy towarzyszu,gazet nie czytacie?
        Ewa DErektor Cybula została teraz specem od piaaru i marketingu.Będzie dbała o rozwój województwa jako Prezes Świętokrzyskiej Agencji Rozwoju Regionu.Nikt nie wie czym właściwie zajmuje się ta agencja,najlepiej,jak to w agencjach,idzie jej wydawanie pieniędzy i tworzenie synekur.
        miasta.gazeta.pl/kielce/1,47262,3883500.html
        • Gość: xxx Re: Kto przygarnął dyr. Cybulę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 21:20
          Genetyczny oberdyrektor , specjalista od wszystkeigo czego sie dotknie, zawsze
          doceniona przez uklad. Po prostu obergeniusz.
        • Gość: alfa Re: Kto przygarnął dyr. Cybulę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.07, 21:25
          jak tam płyna takie wielkie pieniadze to i własciwi ludzie musza pilnowac co by
          ten strumień sie nie rozdzielił
    • Gość: yyy Re: Kto przygarnął dyr. Cybulę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 21:13
      może chciałeś powiedzieć cybulgeniusz?
      • Gość: 123 Re: Kto przygarnął dyr. Cybulę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.07, 09:59
        Dla mnie ta pani tez zapisala sie w kartach zyciorysu.Mam nadzieje pani Ewo ze pani to czyta i zada sobie keidys pytanie o sens tego co pani robi.Czy pani wie ile ludzi skrzywdzila i po co pani do kosciola biega????Mam nadzieje ze pani tez kiedys podzieli nasz los i nie bedzie miala co do garnka włozyc tak jak ci ktorych pani pozbawila pracy!!!!!!!!!!!
      • Gość: 123 Re: Kto przygarnął dyr. Cybulę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.07, 09:59
        Dla mnie ta pani tez zapisala sie w kartach zyciorysu.Mam nadzieje pani Ewo ze pani to czyta i zada sobie keidys pytanie o sens tego co pani robi.Czy pani wie ile ludzi skrzywdzila i po co pani do kosciola biega????Mam nadzieje ze pani tez kiedys podzieli nasz los i nie bedzie miala co do garnka włozyc tak jak ci ktorych pani pozbawila pracy!!!!!!!!!!!
        • Gość: hgw Re: Kto przygarnął dyr. Cybulę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 18:39
          Czy ta pani miała kiedykolwiek sumienie człowieka?
    • Gość: !!!!!! Re: Kto przygarnął dyr. Cybulę? IP: *.tkdami.net 05.02.07, 10:25
      dopoki bedzie w Kielcach rzadził Lubawski,dopoty Cebuli nic sie nie stanie,do
      przemyslenia probleem!!!
      • Gość: Kielczanin Re: Kto przygarnął dyr. Cybulę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 11:17
        Nawet jak odejdzie p.Lubawski/może już niedługo/,to pozostaną sędziowie,którzy
        ferowali wyroki pod dyktando p.Cybuli.Nie widać chętnych do rozerwania
        kajdan ,w które zakuto Kielce.
      • Gość: KTO PYTA Re: Kto foruje Cybulę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 17:43
        To nie Lubawski ją popiera,a Płoskonka dawny wojewoda kielecki ,który rozdaje
        karty .To on stworzył Lubawskiego jako wojewodę.Teraz urzeduje w NIK jak
        dyrektor Departamentu.On załatwił jej posadę z NFZ.
        • Gość: Kielczanin Re: Kto foruje Cybulę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 17:44
          No to wreszcie wiemy kto jest Mężem Opatrznościowym?
          • Gość: xyz Re: Kto foruje Cybulę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.07, 17:50
            czy to ten o ciemnej karnacji?
            • Gość: Orez Re: Kto foruje Cybulę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 23:06
              Na zdjęciu jednej z gazet -przyjacielsko sobie gaworzą:Lubawski i
              Jaskiernia.Tak to w Kielcach wygląda.Ci sami ludzie od 1945r.Gdzie jest
              kielecki IPN?Czy szykuje się do uderzenia w Kościół?Dlaczego nie ujawnia twarzy
              kieleckiej bezpieki?A agenci w KIK-u?
              • Gość: xyz Re: Kto foruje Cybulę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.07, 23:39
                kieleckie to jakis rejon chroniony przez IpN - rzeczywiscie moze sa zapracoweani
                w przygotowaniu ataku na ksiezy to i nie maja czasu sie zabrac za SB eków - to
                prawie zawsze było zkomuszone województwo i pewno agenci czuja sie tytaj batdzo
                bezpieczni

ale tak w ogóle w Polsce PiS nie ujawnił do tej pory agentów - znamy juz
                pokrzywdzonych, zniewolonych , ale ani jednego prowadzacego oficera
                czyżby obsadzili az tak duz kluczowch stanowisk - dyrektorzy instytucji
                finasowych, polityczne partie, dyrektorzy szpitali kluczowych agencji
                • Gość: Andrzej Re: Kto foruje Cybulę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 07:25
                  Z utęskieniem czekam na moment,kiedy obecna ustawa lustracyjna zacznie
                  obowiązywać.Czekam z niecerpliwością na ten podniosły moment opublikowania
                  w internecie na stronie Urzędu Miasta Kielc-oświadczeń o współpracy bądź
                  pracy w organach SB.Oświadczeń na "tak" widzę w tym Urzędzie wiele.Ciekaw
                  jestem jak zareaguje na nie prezydent(72% poparcia),czy zwolni ich z pracy -
                  do czego przez ustawę jest zobowiązany.Czy wszyscy napiszą prawdę,że np.byłem
                  funkcjonariuszem SB,czy napisze "kończyłem szkołę Służby Bezpieczeństwa im
                  Feliksa Dzierżyńskiego w Legionowie z wynikiem dobrym",czy napisze "dbałem o
                  bezpieczeństwo socjalistycznej ojczyzny poprzez stały kontakt z organami
                  SB",lub też biegałem upocony w sierpniu 1983 roku jako funkcjonariusz
                  wiadomych służb w Kielcach z pałą szturmową na ulicy Sienkiewicza -goniąc
                  tych zwyrodnialców spod znaku "S".Teraz jestem zapatrywania prawicowego
                  wybaczcie towarzysze-przeciwnicy z panny "S".Kocham was ludzie PiSa bo mam
                  zarobek na duży grosz.

• Gość: pis Re: Kto foruje Cybulę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 21:39
                    No kto?
    • Gość: Wojtek Re: Kto przygarnął dyr. Cybulę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 17:04
      Najlepsze życzenia na nowej drodze życia.
      • Gość: Pytek Wojtku a zkim teraz na nowej drodze no powiedz IP: *.xmission.com 15.02.07, 20:32
    • Gość: yeti Re: Kto przygarnął dyr. Cybulę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 00:49
      se wezmą jak nikt nie chce

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka