Gość: Ja IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 29.01.07, 17:43 Ile w koncu spada druzyn z I ligi??? Bo jedni mowia ze 2 druzyny, a podobno pan Krala cos kombinuje zeby spadly 3. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Janek Re: Wyniki 10. kolejki Świętokrzyskiej Halowej Li IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.07, 20:21 UKS spadło, więc jeszcze dwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Wyniki 10. kolejki Świętokrzyskiej Halowej Li IP: *.chello.pl 29.01.07, 21:17 Wiem ze spadl UKS, ale podobno oprocz nich maja spasc jeszcze 3 zespoly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIś Wyniki 10. kolejki Świętokrzyskiej Halowej Ligi.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 21:01 Pytanie odnośnie gry wslizgiem w ŚHL. Co z tymi wślizgami, dlaczego jedna drużyna zostaje ukarana za wślizg w polu karnym rzutem wolnym, natomiast druga za to samo przewinienie rzutem karnym!?!?(Mecz PC Tech - Kolporter). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zawodnik Re: Wyniki 10. kolejki Świętokrzyskiej Halowej Li IP: *.chello.pl 29.01.07, 21:13 Jestem zawodnikiem PC Techu i powiem szczerze ze sam nie wiem za co byl ten karny :)Wydaje mi sie ze byla to zwykla tylko pomylka sedziego, a nie jakas bledna interpretacja przez niego gry wslizgiem. Zreszta nic nam to nie dalo bo przegralismy ten mecz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ile? Re: Wyniki 10. kolejki Świętokrzyskiej Halowej Li IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.07, 21:46 14 to jest zespół UKS, wieć jeszcze dwa spadną. Odpowiedz Link Zgłoś
cranoova Re: Wyniki 10. kolejki Świętokrzyskiej Halowej Li 29.01.07, 22:16 I znowu walek w lidze firm! Kerry powinno wygrac v.o. mecz Commercialem za to, ze w tym drugim zespole gral nieuprawinony /zawieszony zawodnik/ a tu jakas powtorka meczu?? smieszne to jest! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: Wyniki 10. kolejki Świętokrzyskiej Halowej Li IP: *.chello.pl 29.01.07, 22:23 Wiadomo ze sa rowni i rowniejsi. Gdyby taka sytuacja byla w druga strone to pewnie bylby walkower, a skoro Commercial walczy o awans to oczywiscie musi byc powtorka. Zalosne Odpowiedz Link Zgłoś
cranoova Re: Wyniki 10. kolejki Świętokrzyskiej Halowej Li 29.01.07, 22:27 Dla mnie sytuacja jest jasna! Powinien byc walkower dla Kerry, bez zadnego gadania. Jesli Kerry zabraknie tych 3 punktow do barazy to bedzie to wina smiesznych organizatorow. Zasady sa zasadami i trzeba je przestrzegac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: Wyniki 10. kolejki Świętokrzyskiej Halowej Li IP: *.chello.pl 29.01.07, 22:29 Oczywiscie!!! Zgadzam sie z Toba w 100 % Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V Sędziowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 23:34 Co do sędziowania to jest ono naprawde zmora tej ligi i trzeba cos z tym zrobic bo sedziowie według mnie nie znaja zasad raz gwiżdza faul za takie samo przewinienie raz nie. A to co wyprawia Lasota to przechodzi juz ludzckie pojecie sędziowac on nie potrafi i lepiej juz napewno nie bedzie bo poprostu nie umie to moge jeszcze pojąć ale tego że po meczu uzywał takich tekstów do zawodników że "nauczcie sie grac" "ja bym lepiej potrafił grac od was" itp. to dla mnie jest już karygodne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iksńyzdiler Re: Sędziowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 08:42 Chłopczyku to co powiedział Lasota to szczera prawda, za swoje kalectwo winisz ty i tobie podobni wszystkich tylko nie siebie. Sędziowanie złe, organizacja zła, więc może sam zorganizuj ligę, sędziuj i wtedy wszyscy będą zadowoleni. Przez takich płaczków jak ty, wiecznie przegranych na koniec ligi pewnego dnia nie będzie miał kto organizować ligi. Można oczywiście grać w tej parodii piłki nożnej zwanej "trójkami". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amator [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.07, 11:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie amator Re: Sędziowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 12:17 AMATOR, czyli P.Kruk nie rozumiem Cię z tym unimaksem, ty masz jakiś kompleks, jakiś pajac cię potkręca a ty się dajesz, każdy kto grał w tróhjkach wie , że to doskonała zabawa, nierozumiem dlaczego zawsze czepiasz się tych chłopaków, moim zdaniem masz problem i powinieneś zgłosić się z tym do poradni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amator Re: Sędziowanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.07, 12:39 Pomagałem Krukowi w organizacji trójek i tyle. Jeśli chcesz to pojawię się na Lidze Firm możemy pogadać. Tylko kiedy i gdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Ligi Firm Re: Sędziowanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.07, 12:58 Jestem fanem Ligi Firm, a szczególnie Unimaksu. Zasmucił mnie ostatnio remis ze słabiutkim MOZ, który nie umie grać w piłkę. To wypadek przy pracy i na pewno odbijecie sobie to na pewnych siebie graczach Kolportera i tym głupim SPortingu, który niech się lepiej zajmie trójkami. A Świętokrzyski Zwiażek Piłki Nożnej powinien zawiesić w Kielcach inne rozgrywki turniejowe - Sylwestrowy, trójki, czwórki, piątki na asfalcie. One są nic nie warte, także z tego względu że nie gra w nich Unimaks. Najwyższa pora zrobić porządek w Kielcach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RKS Re: Sędziowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 15:45 DO FANA LIGII FIRM Czy Ty jesteś pensjonariuszem jakiegoś zakładu psychiatrii i masz teraz przepustkę?Przecież to bełkot umierajacego.Człowieku gdzie Ci tak hurtowo sprzedają tyle wazeliny??!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: SędziowanieBrawo dla Amatora IP: *.chello.pl 30.01.07, 12:19 Mogę się tylko domyślać kto kryje się pod nikiem "Amator",ale podejrzewam ze wiem.Popieram go praktycznie w 100 % ,dlatego ze poziom rozgrywek o ktorych wspomnial (trójki,czwórki na WDK,piątki na asfalcie)jest na pewno taki sam jak w lidze firm,a powiedziałbym nawet ze wyzszy,ale to tylko moje zdanie (gdyby np MOZ mogl grac ze swoim bramkarzemn i nie trapily by go klopoty organizacyjne to podejrzewam ze rozbil by on Unimax i reszte ligi).Powiem tylko tyle-czolowe druzyny I ligi grające w Lidze Firm,albo zawodnicy ktorzy w graja w tych druzynach,grają również w ww rozgrywkach....naprawde nie widać różnicy.A co do sedziowania to i tam i tu zdarzaja sie pomylki,niedouczenie lub poprostu brak dobrej woli.Wyluzujcie ludzie,naprawde nie trzeba sie wyzywac i wysmiewac nawzajem.Pozdro :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sportingowiec Re: SędziowanieBrawo dla Amatora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.07, 12:43 Przesadzacie niektórzy z atakami na Jarka. Barany on nigdy nic nie miał do Unimaksu!!! Znam go doskonale i wiem o tym. Czy Sporting robi Arkowi Krali jakieś problemy? Czy jego zawodnicy coś komuś przeszkadzają w Lidze Firm? Przykro mi czytać takie bzdury, zwłaszcza że rozniecają to ludzie mali, śmieszni i zakompleksieni. Wiecie czego brakuje kieleckiemu światkowi piłkarskiemu? Jedności i porozumienia. Pozdrowienia dla Vikinga, PC-Tech i NetComu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iksńyzdiler Re: Sędziowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 14:13 Pudło! unimaks mam w d..., . 130 zespołów zgłoszonych, 130 wpisowych zgolonych. Te gwiazdy zagrały i się przekonały że to straszna kicha i więcej nie grają, poza wyjątkami, tak jak ja. Sędziownie tam, to śmiech na sali, kto tam sędziuje, młody Kruk bez pojęcia chłopczyk, forujący kolegów. Lubię piłkę nożną, a trójki to nie piłka nożna tylko coś podobnego. Ja mam w przeciwień stwie to ciebie twarz, ty masz mordę jak niewypał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do debila Re: Sędziowanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.07, 14:29 Lecz się człowieku!!! Jestem rodzicem jednego z dzieci które gra w trójkach. Tam nikt wpisowego nie bierze od drużyn młodzieżowych, a żaden inny turniej nie stwarza dzieciom z domów dziecka gry przeciw znanym piłkarzom. Gram sam w Lidze Firm i też nie narzekam. A Ty twarzy raczej nie masz anonimowy debilu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Popieram - Herby Re: Sędziowanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.07, 14:32 Przecież nikt nie musi grać w żadnym turnieju byleby nie jątrzył i nie przeszkadzał i wystarczy. Polecam nie czytać tego forum i robić swoje. A Bolek, choć ma mnóstwo wad to wiele dobrego dla piłki zrobił. Dużo więcej niż Ci, większość z tych co tu piszą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał,Barca Re: Sędziowanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.07, 14:43 Trójki sędziował w 2006 roku Maciek Mądzik, Jacek Wójcik, a młody Kruk to sędziował grupę jedną, albo dwie. Sędziowanie było na dobrym poziomie, nie tylko dlatego że wygraliśmy. POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH FANÓW BARCY. Unimaks też jest w porządku, pozdrawiam Marcina Rabieja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sobolo Re: Sędziowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 21:31 Podejrzewam że wszystkim tym, którzy tak negatywnie wypowiadają się o turnieju trójek piłkarskich doskwiera niedosytyt. Jestem sobie w stanie ręke uciąć, bo jestem pewien, że przeciwnicy grudniowego odpadli już w pierwszej fazie rozgrywek.Kończąc na ostatnim miejscu, z zerowym dobrobkiem punktowym jak i bramkowym. Panowie, pora zakasać rekawy, turniej grudniowy jest i będzie, a wy możecie wykazać się w nim po raz kolejny. Przy okazji chciałbym podziękować organizatorowi za inicjatywe która trwa już od 13 lat. Grudniowy jest i będzie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość 2 Re: Sędziowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 09:50 Rzeczywiście sędziowanie jest poniżej wszelkiej krytyki.Decyzje sedziów są niezrozumiałe dla większości osób przebywających w hali.Są niezdecydowani a przede wszystkim niekonsekwentni w tym co robią.Potrafią odgwizdać faul i pokazać żółtą kartkę(w ten sposób niejednokrotnie mecz juz jest "ustawiony")a za podobne przewinienie w późniejszym czasie żadnej kary juz nie nakładają.Uważam jednak że to nie jest ich zła wola tylko po prostu brak umiejętnosci.Sędziowanie na hali zdecydowanie ich przerasta i nie sądzę żeby para która ostatnio gwiżdze większość spotkań była choć raz na jakimkolwiek kursie odnośnie gry na hali!Tylko dlaczego piłkarze grający w tej (amatorskiej!) lidze którzy płacą za swoją grę mają być pokrzywdzeni przez niekompetencje dwóch facetów z gwizdkiem??Skoro płacę komuś za pracę ( i to niemało)to wymagam aby to było zrobione w sposób rzetelny i solidny co niestety tutaj jest rzadkością. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kpina Re: Wyniki 10. kolejki Świętokrzyskiej Halowej Li IP: *.eranet.pl 30.01.07, 00:45 Są faworyzowane zespoły i nic się nie poradzi. Choc Kerry powinno protestować w ŚZPN u Pana Nowaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartez ck Re: Wyniki 10. kolejki Świętokrzyskiej Halowej Li IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 09:06 ten cały iksyńcoś tam to chyba urażona duma jakiegoś zespoliku co nie umie dostosować sie do zasad i na dodatek nie czyta regulaminu a czerwona kartka jest czerwoną kartką a nie żółtą:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MISS Do wszystkich kelnerów życiowych. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 08:59 CZY CHODŹ JEDEN Z WAS ZASTANOWIŁ SIĘ JAK JEST GŁUPIM, LECZĄCYM KOMPLEKSY, WIECZNIE PRZEGRANYM NA BOISKU CZŁOWIEKIEM. PORAŻKA CIĄGNIE SIĘ POTEM W ŻYCIU CODZIENNYM, A WIĘĆ UWAŻAJCIE NA SWOJE ŻONY, DZIEWCZYNY BO TEŻ WAS OGRAJĄ. ZAZNACZAM ŻE JESTEM KOBIETĄ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: Wyniki 10. kolejki Świętokrzyskiej Halowej Li IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 30.01.07, 10:27 Wezcie juz wyluzujcie. Oczywiscie sedziowanie nie jest na najwyzszym poziomie, ale co poradzic. Przeciez nie mozna winic za kazda porazke sedziow. Byc moze nie do konca sa konsekwentni w swoich decyzjach, ale to nie powod zeby po kazdej porazce zarzucac im stronniczosc !!! Wezcie sie w koncu za gre to wtedy nawet sedziowie nie beda w stanie was skrzywdzic. SZACUNECZEK DLA SEDZIOW :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Mucha Wyniki 10. kolejki Świętokrzyskiej Halowej Ligi.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.07, 13:02 Pozdrowienia dla wszystkich normalnych uczestników Ligi Firm i innych rozgrywek piłkarskich. Niektórzy z Was wypisuja straszne głupoty, ale chyba przez atak zimy. Pozdrawiam Zdzicha Mojeckiego z MOZ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Mucha Wyniki 10. kolejki Świętokrzyskiej Halowej Ligi.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.07, 13:05 Pozdrawiam Amatora, myślęże chodzi o Michała Zawiszę. Wróciłeś dawno temu z Anglii. Ja nie zmieniłem nr więć zadzwoń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny Re: Wyniki 10. kolejki Świętokrzyskiej Halowej Li IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 14:10 ludzie wczytajcie się w to co tu piszą , przecież to jest wszystko celowe działanie , chcą poróznić ludzi którzy coś robią dla piłki i nie są to organizatorzy typu bolek - pijak - kryminalista , siedzą jakieś gnoje przy kompie i pieprzą a pewnie nigdy nawet w piłkę nie grali, pozdrawiam wszystkich grających i lidze firmy i w trójkach i innych turniejach gdziekolwiek organizowanych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Racja Re: Wyniki 10. kolejki Świętokrzyskiej Halowej Li IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.07, 14:26 A najgorsze jest podszywanie się pod kogoś, to jest właśnie dramat naszego skłóconego środowiska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Sportingu Re: Wyniki 10. kolejki Świętokrzyskiej Halowej Li IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 14:19 Mam pytanie, czy ktoś widział i słyszał zachowanie zawodników Kolportera, w czasie meczu unimaksu z mozem. Paweł R. przechodził samego siebie. Oj nieładnie panie Pawle, a w meczu z unimaksem i tak nie macie szans. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic zdrowy Re: Wyniki 10. kolejki Świętokrzyskiej Halowej Li IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.07, 14:38 Nie zauważyłem żeby coś złego Paweł Relidzyński robił. Kolporter miał prawo kibicować komu chce. Już Wam to przeszkadza chore łby? Panowie, nie zaogniajcie atmosfery wokół piłki, szczególnie na finiszu Ligi Firm. Ktoś to robi celowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł, Śródmieście Re: Wyniki 10. kolejki Świętokrzyskiej Halowej Li IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.07, 14:40 iksńyzdiler - CO TO ZA DEBIL? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Kolportera Re: Wyniki 10. kolejki Świętokrzyskiej Halowej Li IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 15:31 To komu i jak Oni kibicują to ich prywatna sprawa.Chyba Paweł nie będzie dopingował drużyny która rywalizuje z nim o pierwsze miejsce w turnieju??!!! Przecież emocje w tym meczu były olbrzymie a remis drużyny Unimaxu to jedna z największych niespodzianek w całej historii tych rozgrywek.Jak tu się nie cieszyć skoro ten rezultat daje jeszcze szanse na zdetronizowanie mistrza.Gratulacje dla drużyny MOZ za ambicję i walkę do końca.A to proroku czy mają szansę czy nie okaże się na boisku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zigy Re: Wyniki 10. kolejki Świętokrzyskiej Halowej Li IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.07, 15:40 Pozdrowienia dla Pawła z Kolportera. Oj zaczynają Wam się dobierać do skóry, bo macie szanse na mistrza. Nie dajcie się sprowokować wariatom i oszołomom. I czasami nie dopingujcie rywalom Unimaksów bo Was jeszcze do sądu podadzą!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 56 Wyniki 10. kolejki Świętokrzyskiej Halowej Ligi.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.07, 15:05 1. UniMax 8 22 35:4 2. Kolporter 9 22 44:23 3. Cola Dragon 8 18 29:17 4. Kijanka 10 18 25:24 5. NETcom 8 13 23:23 6. Sporting 9 12 24:20 7. Foksdrob 6 12 19:15 8. Holding 9 10 26:30 9. Skład Budowlany 10 10 23:35 10. ZETO 9 7 21:37 11. Samson 7 6 15:27 12. PC-TECH 8 5 18:31 13. MOZ 9 3 23:39 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: Wyniki 10. kolejki Świętokrzyskiej Halowej Li IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 30.01.07, 15:45 Mam nadzieje ze PC Tech utrzyma sie w Lidze. Chlopaki walcza ale jakos brakuje im koncentracji i konsekwencji w wyniku czego przegrywaja. Pozdrawiam caly PC TECH. Wierze w was, powinniscie pozostac w I lidze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 57 Re: Wyniki 10. kolejki Świętokrzyskiej Halowej Li IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 15:47 a gdzie terminarz na następny weekend Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 58 Re: Wyniki 10. kolejki Świętokrzyskiej Halowej Li IP: *.eranet.pl 30.01.07, 17:08 Nie ma, sondują co komu pasuje!!!! Pozdrowienia dla wszystkich zespołów Ligi Firm prócz Ceramiku Cekol. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał S. Re: Wyniki 10. kolejki Świętokrzyskiej Halowej Li IP: *.eranet.pl 30.01.07, 20:00 Czy to ważne? POLSKA AWANSOWAŁA W RĘKĘ DO PÓŁFINAŁU MŚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pozdrowienia dla prawdziwych Polaków!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: $$$ Jaromir Kruk - czyli jak zarobić na piłce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 20:01 Witajcie Tak czytam te wasze komentarze na temat gry lub nie w trójkach Unimaksu, na temat samych trójek, przyjacół kieleckiej piłki (niby organizatorów turniejów). Śmiech mnie ogarnia.... Wszyscy (prawie) chwalicie Jarka Kruka za organizację turniejów. Na boga - czy wy myślicie że on robi to za darmo??? Ile zarabia na Turnieju Grudniowym? Można łatwo policzyć jeśli ktoś wie ile wynosi wpisowe i ile gra drużyn. to że za darmo grają dzieciaki - nic nie zmienia. Ile zarabia na jakichś dziwno- śmiesznych ligach (w Mniowie w WDKu, na asfalcie itp, itd). Ktoś powie - nagrody, koszty wynajmu hal (tylko że to akurat zapewniają sonsorzy). Prowadzona przez niego strona internetowa kieleckifutbol.pl za każdym razem gdy ktoś z piłkarzy (np. Korony) odmówi gry w Jego turniejach (przede wszystkim chodzi o trójki, choć czasem dostaje się z tego powodu również drużynie UNIMAXU) wytyka to im że jacy to niby niepoważni. A ja się pytam czy ktoś kiedyś dostał rachunek od Kruka za wpisowe w Trójkach? osobną kwestią jest opisywanie przez niego najpierw w Echu a teraz kieleckimfutbolu.pl swoich znajomych i faworyzowanie ich. Przykłady - proszę bardzo (choć dla osoby która jest bezstronna i to czyta nie powinno być to zaskoczeniem: 1. W Echu praktycznie w każdym z opisie A klasy jest obszerna informacja albo o kopiących się po czołach zawodnikach AZS WSU (w szczególności zawodnik Kołomański - "Zegar"), Politechniki (Chomik), Polonis Białogon. A czym te drużyny zasłużyły sobie na to by pisać o nich więcej niż o innych? Na pewno nie tym że dobrze grają w piłkę (nawet jak na klasę A) - przede wszystkim to koledzy Kruka. 2. ile można pisać o jakichś - nawet nie wiem jak ich nazwać, ale chyba głupkach - pokroju Pitbula, kebabinho, Sadzy itd. Przecież gdy czyta to ktoś nie związany z naszą (świętokrzyską) piłką to może pomyśleć że chodzi o piłkę nożną w wydaniu Olimpiad Specjalnych. 3. czasem gdy ktoś z zawodników nabroi w Jego turniejach strasznie mu się dostaje ze strony kieleckiegofutbolu.pl (sam wiem coś o tym) i od razu podawana jest informacja na ile czasu został zdsykwalifikowany z turniejów organizowanych przez Niego. Wszystko Ok, ale gdy rzecz dotyczy Sportingu - Jego dziecka to już tak nie jest. Pytam - Ile meczy/miesięcy kary dostał zawodnik Rogala - "Kurzy" za chamskie wyzwiska w stosunku do sędziego w Turnieju Grudniowym (bo chyba Jaro zapomniał o tym napisać). Długo mógłbym jeszcze o nim pisać i o jego pseudo moralności. Ciekawy jestem co wy o tym sądzicie. Prośba - o ile się uda - bez wulgaryzmów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były gracz trójek Re: Jaromir Kruk - czyli jak zarobić na piłce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 20:19 Mistrzu opisałeś to lepiej niż ja bym pomyślał, chylę czoła przed tobą i powiem tylko tyle, święte słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zawodnik Piasta B. Wszystkie turnieje IP: *.eranet.pl 30.01.07, 20:54 Koleżko, przesadziłeś bardzo, tak nie przystoi. Może masz kompleksy? Jestem zawodnikiem Piasta Bocianek i wiem dużo na temat turniejów. Nam Jarek akurat pomógł i wiem, że można liczyć na niego. Nie tylko nam ale wielu innym drużynom i nie tylko. Ci co go krytykują nie mają pojęcia o niczym, to idioci. A co Ci nie pasowało w turniajach z Mniowa? To Ty może palancie załatwiłeś jakiegoś sponsora? Wpisowe na mały turniej trójek wynosi od 15 do 30 zł debilu i to sa wielkie pieniądze. A nas nie stać choćby na Ligę Firm, która jest tylko dla bogatych. Pozdrowienia dla wszystkich zwolenników wszystkich turniejów w Kielcach/. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Rachunek IP: *.eranet.pl 30.01.07, 21:07 Ja dostałem rachunek za każdym razem kiedy poprosiłem, nigdy nie było z tym problemu. A stronę kielecki futbol to nie Kruczek prowadzi tylko inni kolesie. A zresztą czy to ważne, ja tam zawsze jestem zadowolony z tych turniejów, fajna zabawa na dobrym poziomie. Sztuka nie przejmować się takimi jak Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gracz Politechniki Klasa A IP: *.eranet.pl 30.01.07, 21:20 Przesadziłeś śmierdzielu bardzo!!!! Jak Jarek był w Echu to fajnie była klasa A robiona, a pisał o kolegach, bo ma mnóstwo kolegów. Każdy ma swoje wady, ale jemu się należy szacunek. I nie życzę Ci żeby Cię Chomik spotkał frajerze. Pozdro dla Chomika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gracz czwórek Głupkom na opamiętanie IP: *.eranet.pl 30.01.07, 21:10 Rogala dostał zawieszenie na 2 miesiące na wszystkie turnieje czwórek i trójek, wiem bo miał grać przeciw nam. Nikt Sportingu nie faworyzuje, Panowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Dziarmaga PitBul IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 21:12 To ja jestem pittbull i wiem jedno że za cieńki jesteś w uszach dla mnnie widziałeś jak ci których tak masz czelność wymieniać grają podejrzewam że oni zostawiają więcej zdrowia i serca na boisku niż tym masz pojęcia o piłce a zwłaszcza tej kieleckiej.Co do olimpiad specjalnych to jak będą wybory na prezesa tego związku to startuj w wyborach bo wygraną masz w kieszeni Polski Związek Paraolimpijski czeka na ciebie po za tym Jarek Kruk nie pisze w Echu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r10 Re: Jaromir Kruk - czyli jak zarobić na piłce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 21:14 czlowieku ciezko bedzie bez wulgaryzmow ale w Twoja strone!! nie wiem czym sie kierujesz piszac tego posta... :/ gdyby kazdy mial takie zdanie jak Ty to nikt nie gralby w tych turniejach!! a skoro gra w nich tak wieeeele druzyn i z kazdym turniejem coraz wiecej to znaczy ze to co Ty mowisz jest glupota!! szacunek dla Jaromira Kruka za to co dla Nas robi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el_fantastico Re: Jaromir Kruk - czyli jak zarobić na piłce IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 30.01.07, 21:28 Jak czytam te wasze komentarze to mnie aż pusty smiech ogarnia. Co wy od niego chcecie? Dzięki niemu, wiele osób, nigdy nie mających możliwości i okazji grać w jakimkolwiek klubie, ma możliwość (co z tego, że za pieniądze, w życiu nie ma nic za darmo) zmierzenia się z naprawde dobrymi zespołami, posiadając jakiekolwiek umiejętności, może wydatnie pokazać na co go stać. Nie wiem, jakim prawem wielu z was szkaluje osobe p.Kruka, który co tydzień niemalże daje możliwość zaprezentowania się kilkunastu drużynom, kilkudziesiąciu chłopakom, często nawet zawodowym piłkarzom z niższych lig, by robić cokolwiek innego niż chlanie wódki na umór po klatkach. Zastanawia mnie, czym sobie zasłużył na takie komentarze. Tym, że promuje futbol na amatorskim poziomie? Sam, dzięki grze w takich turniejach, znalazłem łatwiejszą możliwość, podjęcia treningów w klubie X, a wiem, że bez próby podjęcia gry w trójkach, czwórkach czy piątkach nie byłoby to możliwe. Sporting faworyzowany? No to chyba nikt nie widział Unimaxu jeszcze. Pytanie do wszystkich: kto zakazał przede wszystkim gry z bramkarzem? TO właśnie przez to MOZ/VIKING, dla wielu dyletantów - umiejący grać w piłke, został powaznie osłabiony, by nie zagrozić im w kolejnej okazji do wygrania 1 ligi. Ale myśle, że to już niebawem się skończy. Druga liga jest na tyle mocna, że kluby, które wejdą (Becher, Tercet, Elmar) sporo namieszają w czołówce. Sędziowanie na trójkach, szczególnie na grudniowym...to samo: czy widzicie poziom sędziowania na lidze firm? Atak co poniektórych osób w trójki, jest tylko próbą odwrócenia uwagi od rzeczywistego problemu, czyli sędziowania na lidze firm, gdzie panowie Trzepałko czy Lasota, ewidentnie drukują, że czasami bezradnie jest patrzeć, gdy naprzeciwko twoje zespołu stoi pięciu facetów murujących bramke, plus sędzia, który ma zamiar jak najbardziej utrudnić Ci życie. Ja wiem, że p. Kruk, mimo, że ma z tego korzyści finansowe (cóż, wszystko kosztuje) stawia po prostu na dobrą zabawe, a śmieszne komentarze i tak pójdą w zapomnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wwwwwwwwww Re: Jaromir Kruk - czyli jak zarobić na piłce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 21:48 zejdź człowieku z unimaksu, kiedy im sędzia pomaga w ostatnim meczu z mozem sędzia ewidentnie wydrukował ale gola dla mozu, i cały mecz pilnował aby krzywdasie nie stała mozowi i kolporterowi(wstrętnym gazeciarzom) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OK Unimaks Unimaks IP: *.eranet.pl 30.01.07, 21:53 Uninmaks jest w porządku, naprawdę! To że sa mruki jeszcze o niczym nie świadczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ceramik Re: Jaromir Kruk - czyli jak zarobić na piłce IP: *.eranet.pl 30.01.07, 21:51 zapomniałeś o jednej dobrej drużynce która chyba wejdzie do I ligi - Ceramik Cekol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Becherek Ceramik IP: *.eranet.pl 30.01.07, 21:54 Za to jak Filip R. straszył Bechera mamy nadzieję, że nie wejdzie. Was to dopiero forują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ceramik mistrz Re: Ceramik IP: *.eranet.pl 30.01.07, 21:56 Becher to banda małolatów której miejsce jest w trzeciej lidze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Ceramik IP: *.chello.pl 30.01.07, 22:01 Ta banda malolatow gra 10 razy lepiej od was, i do tego nie dostaje karnych z rekawa....tak jak to bylo w waszym meczu z KKSM.Pozdro dla Bechera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ceramiczek Re: Ceramik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 22:02 Ceramik jest najlepszy!!!! Becher to dno!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Ceramik IP: *.chello.pl 30.01.07, 22:03 A poza tym to mysle ze nie jedna z druzyn z III ligi by was ograla panowie sedziowie,wiec nie obrazaj III ligi.Niektorzy musza zaczynac od III ligi bo takie sa przepisy mimo to ze sa na wyzszym poziomie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Planety Majchrzyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 22:08 Odczepcie się od Robka! On jest ekstra koleś, a trójki nigdy nie zginą!!! Pozdrawiam NetCom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sprawiedliwy Re: Ceramik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 22:09 Robak, Szrek i inne mendy to zakała kieleckiej piłki. ZObaczcie jak ten Ceramik gra ile osób jest za rywalem. Bo mend nikt nie toleruje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SPED Re: Ceramik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 22:46 Masz pecha bo SZREK nie gra w CERAMIKU widocznie jesteś zwykłm łachudrą z pod wiejskiego GS który się zna piłce jak reszta ŚMIERDZIELI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r10 Re: Ceramik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 22:22 panie szanowny CERAMIK... skoro twierdzi pan, ze Becher to malolaty i nie umieja grac... ze niby Ceramik jest lepszy od Bechera... to bardzo prosze zerknac kilka kolejek wstecz na rezultaty i przypomniec mi wynik pojedynku BECHER - Ceramik...dziekuje - wiecej pytan nie mam.... albo jeszce pozycje w tabeli :) samo za siebie mowi... Co do osoby Jarka Kruka - wspanialy czlowiek. bez niego nie byloby tych turniejow, wielki szacunek za to co robi!! a co do Robka Majchrzyka... pozdro przyjacielu :) szacunek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: Ceramik IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 31.01.07, 00:57 haha małolatów, sprawdź, ile was te małolaty ograły, fryzjerzy :) Cóż, im odmłodzenie kadry wystarczy do awansu do 1 ligi, a wam, nawet koledzy nie pomogą. pozdro dla BECHERA, NETCOMU, PC TECHU, Robka Majchrzyka i Jarka Kruka. A amatorski futbol i tak bedzie sie rozwijał w CK! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lokoo Re: Ceramik IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 30.01.07, 22:09 Dobrze, że sie nikt nie przestraszył tego napinacza. Ceramika nie wejdzie w tym roku, to jest akurat pewne, pierwsze trzy miejsca nie zostaną rozdzielone przez żadną już ekipę. A Jarek Kruk dalej będzie robił to co robi, z sukcesami i nikt mu w tym nie przeszkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oki Re: Ceramik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 22:12 Po co nam ludzie takie pierdoły wypisywać. Najlepiej nie wchodzić na te komentarze. Uwaga na tych co sie podpinają. Pozdrawiam zespoły Becher, MOZ, Foksdrob. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belguska Re: Jaromir Kruk - czyli jak zarobić na piłce IP: *.33-243-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 30.01.07, 23:46 Nie wiem komu i skad przyszlo do glowy wyciaganie takich brudow! Czy w naszym miescie jest duzo mlodych osob, ktore organizuja cos dla innych z ogromnej pasjii? Chyba niestety nie, dlatego nie podoba mi sie oczernianie p.Kruka. Organizowuje on ten turniej juz od 10 lat i jak do tej pory nie bylo podobnych komentarzy jak te, ktore zobaczylam dzis na internecie. Jest mi tym bardziej przykro, ze znam osobiscie p.Kruka i wielokrotnie mialam okazje ogladac organizowane przez niego turnieje. Zawsze mialam dobre zdanie na ten temat, poniewaz grywali w nich moi bracia i koledzy. Moja uwaga - zacznijcie panowie grac w pilke, a nie obgadywac sie jak wiejskie baby! Pozdrawiam wszystkich z Brukseli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uczestnikturniejów Temat Jarka IP: *.eranet.pl 30.01.07, 21:24 Jesteś śmiesznym człowiekiem, tym śmiejszniejszym że nie chcesz nawet się przedstawić. Więc po co te dyskusje z kims co wstydzi się swojego nazwiska... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sobolo Re: Jaromir Kruk - czyli jak zarobić na piłce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 21:41 Każdy musi cos jesc, ludzie nie żyją powietrzem. W dzisiejszych czasach nawet w pysk sie nie dostaje za darmo. Komuś najwyraźniej przeszkadza że Jarek odnosi sukces, ma poparcie władz. A osoba która napisała tak obrzydliwy tekst, najwyrazniej tylko tyle może. Dlaczego nie skonfrontuje tego z samym Krukiem? odpowiedz jest prosta i oczywista. Nie jest w stanie zdetronizować w żaden sposób człowieka który z roku na rok zwieksza zainteresowanie fubolem w Kielcach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szydłowek Kebabinho IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 22:01 Kebabimho to porządny kolega, nie jakiś oszołom. Może kogoś boli że ma mnostwo kumpli. Pewnie kogos zwiazanego z Unimaksem bo sam osmieszyl tę kapelę na ZIętalu. A chłopaki z Unimaksu kumpli nie mają. VIVA ROBEK MAJCHRZYK!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan kolportera Re: Kebabinho IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 22:44 błazen!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kelu Re: Kebabinho IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 22:58 Podpisuje się ktoś Fan Kolportera, a jest z Unimaksu. To oni tak podsycają, ale po co???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Majchrzyk Re: Kebabinho IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 23:13 Miło mi Kebabinho... a skad jesteś Błaźnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Majchrzyk Re: Jaromir Kruk - czyli jak zarobić na piłce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 22:33 To ja Kebabinho (Ksywkę dał mi jaro i jest ok, a na stronie muszą być jaja. Wszystkim ponurakom mówimy dowidzenia.). Dobry wieczór wszystkim! I Tobie Tchórzu ,,$$$". Kim jesteś przedstaw się? Te ,,eski" to pozostałości po zainteresowaniach Gwardią Hitlera? Hmmm w sumie możesz nie wiedzieć o co chodzi, jeśli jesteś jakimś piłkarzynom. Widzisz różnica polega na tym, że ja nikogo obrażać nie będę. I dostosuję sie do Twojej prośby bez przekleństw. Ale nazywając mnie głupkiem i porównując do paraolimpijczyka błaźnisz sie stary. Ja mogę grać w trzeciej lidze ligi firm, a moge grać w pierwszej i mnie to juz mało interesuje. Liczy sie zabawa. Żyja tu wszyscy widze tym durnym światkiem piłkarskim. Nie jesteś godzien ze mną rozmawiać synku, chyba, ze chcesz to zapraszam do Radia Planeta na wywiadzik, powiesz co myślisz na jaki temat, ale jest jeden warunek... Musisz sie umieć wypowiadać... Umiesz??? Czy tylko grasz w piłkę? Przestań obrażać również mojego kolegę Marcina Dziarmagę, ktory pił wódkę z ludźmi, którym Ty ręczników podawać nie będziesz... Wracając do sprawy Jarka zarabia i ma rację, w końcu stoi i traci czas na to, aby pewna częśc osób miała frajdę. Wieesz co i ma chłopak wiele wad, ale gdyby nie On juz wielu stałoby pod sklepami i piło wódę, a tak dzięki niemu mają gdzie grać. I jeszcze parę uwag czysto merytorycznych drodzy Państwo: - Panie Krala pan sobie weźmie odrazu puchar i wybierze stroje za pierwsze miejsce, po co jakieś śmieszne walkowery (np.Z FOKSDROBEM - żenua) i zaparszamy na trójki. Aha ojciec często wspomina o Panu, jak Pana siatował na Błękitnych. - Panie Robak prosze przestać się wtrącać w sparwy Jaromira Kruka i Sportingu, bo naprawdę to szczyt chamstwa co Pan robi. Prosze zająć sie swoją drużyną i awansować do 12, a później do 1 ligi, bo jak narazie... z 3-cio ligowcami nie rozmawiamy. Zapraszamy na trójki. - Panowie sędziowie, prosimy o zakup okularów i dostrzeganie wszytskich fauli nie tylko wybranych. Sędziowanie w skali od 1 do 10 to w/g mnie -10 (gdzie egzekwowanie 5 metrów muru itp?) A Pan Panie $$$ niech sobie Pan da na wstrzymanie z komentarzami, bo Panu żyłka pęknie. Pozdrowienia dla: Sportingu, PC-Techu, PKP Energetyka, BECHER, KIK Bis, Dyson, MOZ Kielce, NET Com-u, pozdrawiam oba Kolportery, Foksdrob i Skład Budowlany Wola Jachowa oraz wszystkjich tych, którzy szanują mnie Sporting te drużyny które ymieniłem i porządną grę w piłkę. Z indywidualnych pozdrowień to: Paweł Relidzyński, Karol Kłusek, Piotr Kruk, Marcin Wojtasiński, Sebastian Satro, Krzysztof Satro i nie sposób mi wymieniać... ale jest Was dużo Panowie których szanuje przede wszystkim wszystkie drużyny które wymieniłem. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R.Majchrzyk Re: Jaromir Kruk - czyli jak zarobić na piłce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 22:36 Przepraszam za bład piłkarzynom..., a powinno być piłkarzyną... pisałem szybko. P.S. Panowie zacznijmy sobie mówić wszystko prosto w twarz... będzie lepiej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R.Majchrzyk Re: Jaromir Kruk - czyli jak zarobić na piłce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 22:42 Zapomniałem jescze o jednym pozdro dla SIÓDEMKI i Pawła Jugo (prosił mnie o to ;) ) żarty szczerze pozdrawiam, aha nbo i dla Żagla, czyli Adriana Żelaznego, i Marcina i Michała Kołodziejczyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: Jaromir Kruk - czyli jak zarobić na piłce IP: *.chello.pl 30.01.07, 22:44 Dzieki Robert :D:D:D Dla Ciebie tez Wielkie Pozdro!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sporting Biało-zieloni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 22:51 Panowie, Sporting tu obrażają - obudźcie się byli zawodnicy! Nie dajmy tak!!!! ROBEK MAJCHRZYK JESTEŚMY Z TOBĄ!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarsynow Re: Jaromir Kruk - czyli jak zarobić na piłce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 22:52 Nic sie nie znacie. Jarek to w porządku koleś i wara od niegocw..e!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słoneczne Nikt nas nie pokona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 22:54 Nie gram w Lidze Firm i grać nie zamierzam, ale cenię te rozgrywki. Dlaczego jednak jakieś muły się czepiają lig na asfalcie. Gdyby nie one na Słonecznym nie byłoby nic! DZIĘKUJEMY JAREK!!!!! Nie przejmuj się bandą frajerów i nieudaczników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtas Dajcie spokoj Jarkowi IP: 193.24.202.* 30.01.07, 23:02 Dzieki Robert za pozdrowienia :) Rowniez pozdrawiam :)Zgadzam sie tez we wszystkim co pisales:) szkoda ze juz nie zagram w lidze firm w tej edycji ale to tylko moja wina;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolega Re: Dajcie spokoj Jarkowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 23:06 Kto się tak przyczepia do turniejów i do Jarka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R10 czyli Zelazny Re: Jaromir Kruk - czyli jak zarobić na piłce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 23:04 Robek jak mogles zapomniec ;) pozdro panowie!! grajmy dalej, cieszmy sie z gry i robmy dalej swoje... a reszta niech ucieka ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: Jaromir Kruk - czyli jak zarobić na piłce IP: *.chello.pl 26.03.07, 17:13 dobrze jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Becher Pozdrowienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 22:52 Pozdrowienia dla normalnych drużyn!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sifyxxx Re: Jaromir Kruk - czyli jak zarobić na piłce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 22:40 Gdyby nie tacy ludzie to w Kielcach ludzie nie wiedzieliby co to jest piłka nożna. Chodzili by tylko na mecze Korony, a tak każdy ma okazje pograć sobie w piłkę. Wszystkie te turnieje czy to na WDKu czy na betonie to okazja do spędzenia czasu ruszając się. Sport to zdrowie. A co w tym złego że jako organizator coś z tego będzie miał?? Zauważ ile czasu trzeba poświęcić na zorganizowanie takiego turnieju, znalezienie sponsorów itp. Wg Mnie po prostu mu zazdrościsz i jesteś zwykłymcw..em...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norma Re: Jaromir Kruk - czyli jak zarobić na piłce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 22:44 Co Ty człowieku wiesz???? Gdyby nie tacy ludzie to piłka w wydaniu amatorskim w kielcach by nie istniala a tak przynbajmniej każdy ma okazje w miłym gronie pokopać sobie piłke. I nie ważne czy na WDKu czy na betonie ważna jest radość gry.... Idź sie lecz jeleniu..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bimbas Re: Jaromir Kruk - czyli jak zarobić na piłce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 11:38 Napewno nie zgodzę się z Tobą bo opisy w "okręgówce jak i w "A klasie" nie są już dziełem Kruka. Nie dziw się że częściej opisywane są mecze kieleckich drużyn, bo czasami na nie zaglądają (np. na końcówki meczy). Są tacy którzy interesują się rozgrywkami niższych lig z różnych względów. Wolę to czytać niż kolejne wymysły (pomysły) naszego rządu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Comodus:P Odwalcie sie od Jarka Kruka:) IP: *.fly.pl 01.02.07, 23:25 Nie rozumiem ludzi, ktorzy tak bardzo najezdzaja na Jarka! Gosc organizuje turnieje dla kieleckiego srodowiska a tu widze sporo ludzi, ktorym strasznie nie pasuje, ze chlopak sobie dorabia. Sam gralem w kilku turniejach organizowanych przez niegoe i nie mam mu zbyt wiele do zarzucenia. Jedyne co mi nie pasowalo...to moze jego sedziowanie, wiadomo... nie kazdy jest dobry w kazdej dziedzinie. Jarek nieraz nas krzywdzil swoimi decyzjami (przypuszczam, ze nieswiadomie, czasami zawodzil go slaby wzrok:P), ale po meczu potrafil przyjsc do nas i przeprosic za zle decyzje po konsultacji z paroma osobami. Tutaj ma u mnie WIELKI PLUS. Jak wam cos nie pasi, to sami zorganizujcie turnieje na dobrym poziomie i trzepcie z tego kasiore. Tak trudno to zrobic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kislu Wyniki 10. kolejki Świętokrzyskiej Halowej Ligi.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 21:47 Według mnie trójki są na wysokim poziomie fajna atmosfera. Nie wolno się kłócić spierać. tylko trzeba razem wspólnie działać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aop Re: Wyniki 10. kolejki Świętokrzyskiej Halowej Li IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 21:49 ja tam nie gram, i co was to obchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masakra Re: Wyniki 10. kolejki Świętokrzyskiej Halowej Li IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 22:27 Panowie chcialbym napisac o tym jak zachowuja sie sedziowie na tej lidze, wszyscy chyba wiedza ze poziom sedziowania jest rzenujacy i zawyczaj doprowadzajacy zawodnikow i kibicow do szewskiej pasji swoimi iscie niezrozumialymi decyzjami. Najwiecej bledow moim zdaniem popelnia pan Lasota. Ten czlowiek w parze z takim mlodym sedzia wyczyniaja takie rzeczy na boisku ze moze sie od nich uczyc nawet Fryzjer..... Ku..ca mnie szczela ze przez takich patalachow widowisko jakim jest pilka nozna traci na widowisku a przenosi sie na ostra wymiane slow a nawet dochodzi do rekoczynow pomiedzy grajacymi na boisku druzynami. Ci ludzie nie robia sobie z tego nic i biora tylko kase za to i nawet nie przejmuja sie swoim krytycznym zachowaniem. Wiec panowie sedziowie trzeba czasami spojzec krytycznym wzrokiem na swoje sedziowanie i wyciagnac wnioski z niego bo jak tak dalej pojdzie to ja nie recze za siebie i kiedys nie wytrzymam i........ Mam nadzieje ze do tego nie dojdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzyk Re: Wyniki 10. kolejki Świętokrzyskiej Halowej Li IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 22:32 Masakra to bramkarz PC-Techu? to pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maniek Robak Filip IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 22:21 Co sądzicie o Filipie Robaku? To jest wielki sprzedawczyk któy teraz próbuje załątwić ekstraklasę tu dla Ceramika. TO ŁACHUDRA!!!!! Czekam na opinie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r10 Re: Robak Filip IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 22:25 panie szanowny CERAMIK... skoro twierdzi pan, ze Becher to malolaty i nie umieja grac... ze niby Ceramik jest lepszy od Bechera... to bardzo prosze zerknac kilka kolejek wstecz na rezultaty i przypomniec mi wynik pojedynku BECHER - Ceramik...dziekuje - wiecej pytan nie mam.... albo jeszce pozycje w tabeli :) samo za siebie mowi... Co do osoby Jarka Kruka - wspanialy czlowiek. bez niego nie byloby tych turniejow, wielki szacunek za to co robi!! a co do Robka Majchrzyka... pozdro przyjacielu :) szacunek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r10 podsumowanie ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 22:36 a tak wogole to powiam tak: panowie, nie przejmujmy sie tymi ludzmi co chca namieszac i zepsuc nam radosc z gry w turniejach! nie ogladajmy sie tez na sedziow!! czasami byc moze sa jakies walki, ale czasmi to tez zwykle pomylki! sedziowie to tez ludzie i moga sie mylic... robmy dalej swoje! grajmy!! cieszmy sie z tej gry!! czerpmy z tego wieeelka radosc!! i bedzie dobrze!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diq Re: podsumowanie ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 11:46 Jedyny normalny i pozytywny komentarz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny Re: Robak Filip IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 22:41 Jest zwykłą ciotą..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Robak Filip IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 22:44 Ćwok jakich mało, czekam aż go wsadzą za wałki na kieleckich wioskach. Odpowiedz Link Zgłoś
ponad Re: Robak Filip 30.01.07, 23:34 oglądałem mecz Robaka ekipy, tak przypadkowo bo ich nie lubię i myślę, że to dobry skład, dlatego tyle szumu zaś drugą ligę zostawiłbym bez zmian, zespoły z trzeciej od razu do pierwszej awansował, tak dla dobra wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hycek Re: Robak Filip IP: *.eranet.pl 30.01.07, 23:37 Skład jest dobry, ale dużo szumowin tam gra. Ach Ci sędziowie, szkoda na nich słów. Pozdrawiam Tercet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dobre Rady Wyniki 10. kolejki Świętokrzyskiej Halowej Ligi.. IP: *.eranet.pl 31.01.07, 07:40 Mam taką prośbę do wszystkich: Niech każdy się zajmie swoimi sprawami, bo krytykować wszystko jest najłatwiej. Cieszmy się, że mamy w Kielcach tyle turniejów i ludzie chcą w nich grać, nie tylko zresztą z naszego miasta, bądźmy wdzięczni tym ludziom co je organizują. Ja osobiście jestem bardzo zadowolony, że mogę wystepować w Lidze Firm, czwórkach na WDK (tam szczególnie mi się podoba) i ligach piątek na asfalcie (ostatnia Radia Kielce była znakomita). Jakiś debil napisał o śmiesznych ligach w Mniowie. To debil, bo w Mniiowie nie ma lig, sa tylko turnieje i nie organizuje je Jarek Kruk lecz Mariusz Mazur z PC-Techu. To są fajne imprezy i nikt na siłe nie musi w nich grać. Co do trójek to od Grudniowego nie było żadnych, dlaczego więc ktoś się czepia czegoś czego nie ma. Co do kar na turniejach trójek to sa egzekwowane: dwaj zawodnicy Sportingu, którzy nie popisali się na Grudniowym i dostali czerwone kartki w ćwierćfinale bodajże zostali odsunięci od turniejów czwórek na 2 miesiące i dostali zakaz gry w 3, czy nawet 5 meczach następnego Grudniowego. Jestem za słaby na trójki, ale gram tam bo atmosfera jest fajna, wyjątkowa. Obsada też niczego sobie, a nie zauważyłem, żeby ktoś z gwiazd narzekał. Miałem przyjemność być na bankiecie po grupie VIP i dzieki temu zapoznalem kilku świtnych piłkarzy. Zauważyłem, że najwięcej marudzą Ci, którzy w trojkach nie grają. To, że nie gra Unimaks to sprawa tej drużyny, dziwię się, że ktoś z ich grona cały czas rozpętuje kampanię przeciwko innym turniejom niż Liga Firm. Bolek to też nie jest kryminalista jak zauważył jeden kretyn, to człowiek którego zniszczyła wódka, ale coś dla piłki zrobił. Każdy z nas zasługuje na szacunek i trzeba się szanować. Nie wiem jeszcze co jakiś osioło ma do Chomika, czy Zegara. gdybyś ośle wiedział ile osoba którą tak atakujesz anonimowo ma kolegów to byś zwątpił. Ataki na Krale także uważam za bezsensowne, ale to sprawka ludzi głupich. Pewnie ich by nie było gdyby nie typ który tutaj cały czas podkręca bzdurną chamską dyskusję. Przy okazji Unimaksowi radzę się odpier... raz na zawsze od Kolportera. Serdecznie pozdrawiam wszystkich którzy kochają piłkę nożną prosząc o powściągliwość w wyrażaniu opinii. Najlepsze życzenia dla zespołów Kolporter, ZETO, Becher, Siódemka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: unimaxetka Wyniki 10. kolejki Świętokrzyskiej Halowej Ligi.. IP: *.tkdami.net 31.01.07, 07:40 niewiem czemu wrzucacie tyle na UniMax jest on najlepsza druzyna ligi i nie zmienicie tego w zaden sposob!!! zadna druzyna nie jest tak dobra jak UniMax te wasze klotnie sa smieszne i wcale nie zal jest chlopakom ze nie brali udzialu w waszych "smiesznych" turniejach (trojki...) za to brali udzial w mistrzostwach Polski i wygrali je. PZDR dla chlopakow z UniMaxu jestescie niesamowici i niezwyciezeni!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dobre Rady Re: Wyniki 10. kolejki Świętokrzyskiej Halowej Li IP: *.eranet.pl 31.01.07, 07:43 Mistrzostwa Polski firm budowlanych, z tym że w Unimaksie nie grał żaden zawodnik zatrudniony przez tę firmę. A w trójkach nie musicie grać, bo tam są po prostu lepsze od Was zespoły. Teraz już przynajmniej jest jasne, że to Unimaks chce zniszczyć wszystkie inne turnieje w Kielcach, ale to nie będzie proste!!! Pozdrawiam jeszcze raz Kolportera życząc zdobycia mistrzostwa Ligi Firm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rynek Liga Firm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.07, 09:18 Były zawodnik Rynku serdecznie pozdrawia Sporting i Jarka Kruka oraz MOZ. Dzięki za dawne turnieje kiedy jeszcze mieliśmy drużynę. MOZOWI gratuluje ddobrej gry w meczu z Unimaksem, w którym powinniście wygrać gdyby nie sędzia. Ale sędziowie są w Lidze Firm zawsze za Unimaksem. Przez ten remis Krala nie powtórzy meczu z Foksami. Mam nadzieję, ze Kolporter składający się z normalnych kolesi odbierze tytuł Muminkom z Unimaksu. W Unimaksie można lubieć tylko Marcina Rabieja, reszta to snoby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peter Re: Liga Firm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.07, 15:27 chyba nie wiesz co pojęcie snob oznacza! Poponuję zajrzeć do odpowiedniego słownika i trochę się douczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zawodnik Dysona Unimaks ochłońcie IP: *.eranet.pl 31.01.07, 07:45 Unimaks ochłońcie wreszcie! Dobrze gracie ale przestańcie tak jątrzyć. Nie wiem czy dostaliście służbowe polecenie od Arka Krali, ale naprawdę przestańcie. Jesteście bandą bufonów i odczepcie się od innych zespołów, turniejów, ludzi raz na zawsze. Pozdrowienia dla Pawła Relidzyńskiego z KOlportera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolporterek Krala daj spokój!!! IP: *.eranet.pl 31.01.07, 07:48 Szanowny Panie Kralo! Niech Pan już przestanie napuszczać ludzi do pisania głupot na tych forum. OK, gracie fajnie, ale jesteście grupą zadufanych w sobie śmiesznych baranów. I nie zabraniaj jełopie komuś kibicować przeciw Unimaksowi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek P. Re: Krala daj spokój!!! IP: *.eranet.pl 31.01.07, 07:50 Proszę nie piszcie więcej o Unimaksie bo im się już całkowicie popieprzyło we łbach. Wystarczy!!! Pozdrawiam drużynę NetCom z Wojtasem na czele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: unimaxetka Wyniki 10. kolejki Świętokrzyskiej Halowej Ligi.. IP: *.tkdami.net 31.01.07, 08:16 pan Krala nikogo nie napuszcza a poza tym nie pozwole na to zebyscie wyzywali chlopakow z UniMaxu od roznych bufonow itp. sami nimi jestescie UniMax nie ma zamiaru niszczyc zadnych turniejow tylko jest skupiony na lidze a jakby chcial to moglby brac udzial w roznego rodzaju turniejach i wyszedl by z nich z pozytywnym skutkiem !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolporterek Re: Wyniki 10. kolejki Świętokrzyskiej Halowej Li IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 08:34 nasz kolporter najlepszy w kielcach jest. unimax, foksdrob, sporting to patałachy. liczy się tylko siła i klasa mojej drużyny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zawodnik Unimaxu Re: Wyniki 10. kolejki Świętokrzyskiej Halowej Li IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 08:53 chłopczyku z kolportera nie nakręcaj spirali nienawiści przed końcem ligi. Jeżeli jesteście lepsi to wygracie, jeśli nie to prawdopodobnie my wygramy. Te teksty podszywające się pod nas dla każdego kumatego gościa są jasne do odczytania.Co do bufona, to podaj mi definicję tego słowa i skonfrontuj to potem z nami, spójrz na siebie ile wy ubliżacie rywalom a potem obłudnie patrzycie im w oczy. Atakować jest łatwo. O tym forum była mowa u nas wew. drużyny i wszyscy mają podobne zdanie, zazdrość przemawia przez niektórych ludzi piszacych o nas. Co was to obchodzi że nie gramy w trójkach u J.Kruka. Nas to nieinteresuje, gramy za to gdzie indziej (puchar polski, Ziętal, Mistrzostwa Branżowe)Ale zawiść jest silniejsza i jak nie można wygrać to trzeba obgadać. ZAWIŚĆ - BRZYDKA CECHA CHARAKTERU! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolporter Re: Wyniki 10. kolejki Świętokrzyskiej Halowej Li IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.07, 09:19 Nas to nie obchodzi gdzie gracie, naprawdę. To ktoś z Was nakręca spiralę nienawiści przeciw Kolporterowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Unimaksu Re: Wyniki 10. kolejki Świętokrzyskiej Halowej Li IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.07, 09:22 Już zgłupiałem, nie wiem o co chodzi. Jestem kibicem Unimaksu, ale nie rozumiem dlaczego zawodnicy Unimaksu czepiają się innych turniejów. Po co chłopaki podważacie pracę innych? Co do Kolportera to są jacy są i sięich nie zmieni. Mi natomiast jest przykro, że mój UNIMAKS atakuje inne turnieje, to naprawdę ni przystoi. Chyba kibicowi Unimaksowi nie zabronicie grać gdzie indziej? Panowie, wyeliminujcie czarną owcęi jątrzyciela ze swoich szeregów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AntySPorting! Re: Wyniki 10. kolejki Świętokrzyskiej Halowej Li IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.07, 09:34 Nienawidzę Sportingu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek2 Re: Wyniki 10. kolejki Świętokrzyskiej Halowej Li IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.07, 09:53 Racja, Arek nikogo nie napuszcza. Po co robienie takiej atmosfery? Po co się grzejecie? Pozdrawiam MOZ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Śmieszek Grubas Kebabino IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.07, 09:40 W Sportingu najśmieszniejszy jest ten grubas Kebabinho czy jak mu tam. On się kopie po czole w Akademickiej Lidze z tymi dziadami z PC-Techu. Pc-Tech i Sporting to dwie najgłupsze drużyny Ligi Firm. Golkipera PC-Techu jużUnimaks ośmieszył, teraz pora na tych frajerów ze Sportingu. A grubasa upokorzymy!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Unimaks Mistrz Re: Grubas Kebabino IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.07, 09:56 Grubas na kolanach by przyszedł do Unimaksu żeby w nim grać. Kebabinho jest cieniasem i niech się dalej produkuje w Pc-Techu czy w Sportingu. A MOZ to żenująca kapela która nie umie grać w piłkę. Z nami to chyba zapłacili sędziemu za drukowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
ponad Re: Grubas Kebabino 31.01.07, 12:21 czytam te bzdury i się zastanawiam kto jest kto, panowie piszcie za siebie, każdy obserwator meczu MoZ - Unimaks widział, że sędziowanie było ok, dwie kontrowersje, w dwie strony, jeszcze rada dla kogoś - uważaj żeby cię pan M.Z. nie namierzył, on ma charakter, a ty nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martinez 9 Re: Grubas Kebabino IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 14:08 Śmieszek to dziwka męska !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawodnik pctech Re: Grubas Kebabino IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 02:03 Jak to czaszam do to zastanawiam sie nad jedna rzecza kim ty pajacy jestes jezeli mozesz to zapraszam na konfratacje z nami. Chyba ze ci brak odwagi pajacu jeden. Krytykowac kazdy moze ale czlowieku zastanow sie do kogo ty to mowisz bo zarowno rozumem jak i intelgencja nie grzeszysz wiec jak masz jeszcze raz cos tak glupiego napisac to zastanow sie co piszesz bo mozsz komus zaszkodzic a wtedy to uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak! Wyniki 10. kolejki Świętokrzyskiej Halowej Ligi.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.07, 11:31 POLSKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maly Wyniki 10. kolejki Świętokrzyskiej Halowej Ligi.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.07, 13:48 Czy ktoś może wie kiedy będzie terminarz na następną kolejkę ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartez ck Re: Wyniki 10. kolejki Świętokrzyskiej Halowej Li IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 19:39 miasta.gazeta.pl/kielce/1,35259,3888062.html terminarz na 3-4 Odpowiedz Link Zgłoś