Dodaj do ulubionych

BUDOWY W KIELCACH

IP: *.tu.kielce.pl / 10.10.3.* 15.04.03, 13:58
Chciałbym zebyscie wpisywali budowy które rozpoczęły sie w tym roku lub
których rozpoczęcie jest planowane na ten rok.Chodzi mi o wszystkie budowy
łącznie z pawilonami i plombami i blokami.
Wiem ze ruszą budowy:
1.supermarket Gamm vert koło Makro
2.Lidl na Krakowskiej
3.Blok mieszkalny na Starodomaszowskiej
4.nie wiem czy bedzie w koncu stacja Shell na Piekoszowskiej.
5.WSEIA na IX wiekow
6.Budynek handlowy obok dworca PKS
7.Blok mieszkalny na Jałowcowej(pod Telegrafem),blok na Słowackiego obok
Pałacyku i blok na Starej(szydłówek)
Obserwuj wątek
    • Gość: hey Re: BUDOWY W KIELCACH IP: *.tu.kielce.pl / 10.10.3.* 15.04.03, 14:05
      I budują fajne 4 bolczki mieszkalne miedzy Kniewskiego i Świętokrzyską
      (niedaleko Tesco).W lipcu mają skończyć.
    • Gość: hey Re: BUDOWY W KIELCACH IP: *.tu.kielce.pl / 10.10.3.* 15.04.03, 14:06
      Budynek handlowo-usługowy na Kościuszki w okolicach Elektryka,juz są wykopy.
    • Gość: owow Re: BUDOWY W KIELCACH IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 15.04.03, 16:54
      na ten budynek obok dworca PKS to bym za bardzo nie liczył bo tempo budowy
      niczym w "Alternatywach 4".
      • Gość: mtb Re: BUDOWY W KIELCACH IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.03, 20:53
        ..to podobnie jak z dyskoteką (??) naprzeci galerii Echo (między Aralem a
        Shellem)

:-(
    • Gość: bla Re: BUDOWY W KIELCACH IP: *.nysa.sdi.tpnet.pl 12.10.03, 10:11
      bla
      • Gość: hey Re: BUDOWY W KIELCACH IP: *.tu.kielce.pl / 10.10.3.* 15.10.03, 16:56
        Ale za to kościoły się budują,na Urzędniczej i na Slichowicach.
    • sylwester_cz Re: BUDOWY W KIELCACH 15.10.03, 21:59
      Trwa budowa stacji Shell na ul. Piekoszowskiej
      • Gość: bob budowniczy Re: BUDOWY W KIELCACH IP: *.kielce.msk.pl 17.10.03, 20:39
        kosciol na warszawskiej rusza wkrotce i bedziemy mieli media markt przy realu
        • Gość: Ja Re: BUDOWY W KIELCACH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.03, 20:50
          skad wiesz o media markcie?
          • Gość: bob budowniczy Re: BUDOWY W KIELCACH IP: *.kielce.msk.pl 17.10.03, 20:53
            informacja pewna zrodlo: METRO AG rzecznik prasowy a co konkurencja juz drży??
            • Gość: Ja Re: BUDOWY W KIELCACH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.03, 21:03
              Byłem ciekawy bo miło by było gdyby naprawde otworzyli MediaMarkta
              • Gość: hey Re: BUDOWY W KIELCACH IP: *.tu.kielce.pl / *.tu.kielce.pl 18.10.03, 12:07
                Na Bodzentyńskiej na przeciw Karczmy budują jakąś kamienicę (nawet chyba dwie),
                a bliżej kościoła św Wojciecha wyburzają starą chałupę,pewnie też coś będą
                budować.Może w końcu ta okolica trochę się odmieni.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka