IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 20:51
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: poruszony [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 20:55
      • Gość: viug [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 22:49
        • Gość: ziaja Re: Witold Borowiec-a ja w tu nie wierzę! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 22:55
          Więcej borowców. BRAWO LUBAWSKI ! A może to gajowy marucha.
          • Gość: witka Re: Witold Borowiec-a ja w tu nie wierzę! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 23:00
            Lubawski, lubi mieć dwór. Taki Borowiec to gwarantuje - a Lubawski dziękuje za
            ręke w górze...........
            • Gość: pracownica [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 23:16
              • Gość: prozak Re: Witold Borowiec-a ja w tu nie wierzę! IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 08.02.07, 11:56
                Jeśli uważasz, że ktoś coś źle robi - czemu sam nic nie zrobisz, żeby to
                poprawić. Rzucanie bezpodstawnych oskarżeń na kogoś jest w tym kraju karane.
                Mam nadzieję, że ludzie których tu wymieniasz zgłoszą ten fakt do prokuratury i
                ona ustali czy piszesz prawdę czy nie. Jeśli to prawda - to czemu nie zgłoszisz
                tego faktu na Polcję, tylko trzęsiesz się na forum. Jeśli to kłamstwo - to
                powinieneś odpowiedzieć za to karnie i finansowo.
    • Gość: ja Re: Witold Borowiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 08:18
      ale się goscie odnależli. Chrabąszcz to taka sama natura.Pon ... z
      Niewachlowa.Dac mu gorzałki to wyjdzie słoma z butów.
    • Gość: qwerty Re: Witold Borowiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 10:57
      czytając tego posta można sie uśmiać. Nie dawno były opublikowane majątki i dochody radnych może trzeba było to przeczytać a nie pisać takie bzdury.
    • Gość: Jacek Re: Witold Borowiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 11:01
      Jeśli we wszystkim jesteś taki dokładny jak w podanych kwotach zarobków to już nie zaśmiecaj tego forum swoją obecnością.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka