Dodaj do ulubionych

pominięto konkurs na dyrektora ARiMR

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 12:05
jak to możliwe, że ogłoszono konkurs-zakwalifikowało się kilka osób, nie
odbyły się rozmowy kwalifikacyjne a osobą powołaną na zastępcę dyrektora
została osoba która w ogóle nie brała udziału w konkursie i nie spełniła
wymogów. no chyba wszyscy wiemy czyja to zasługa. a gdzie to prawo i
sprawiedliwość? pracuję w arimr od początku jej funkcjonowania i takich
rzeczy dotychczas nie było. jestem zbulwersowany i zszokowany
Obserwuj wątek
    • Gość: lech Re: pominięto konkurs na dyrektora ARiMR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.07, 13:56
      A kto jest dyrektorem?
      • Gość: ss Re: pominięto konkurs na dyrektora ARiMR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.07, 17:29
        teraz to jest juz najmniej wazne
        niczego sie spodziewac po nowt=ych włascicielach Polski nie mozna
        a i tak debile znowu ich wybiorą - zobaczycie przy następnych wyborach
    • Gość: Gość Re: pominięto konkurs na dyrektora ARiMR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 18:09
      A czemu się tu dziwić, to chyba już raczej normalka.
      Ot prawo i sprawiedliwość
    • czasowstrzymywacz2 Re: pominięto konkurs na dyrektora ARiMR 13.02.07, 19:00
      faktycznie z samym konkursem nie było wszystko OK, ale osoba która została
      wybrana na zastępce dyr. jest bardzo porządna i spokojna. Rozumie znakomicie
      specyfike pracy i problemy ludzi.
      Myslę, że Magda jest taką osobą, że nikomu krzywdy nie zrobi nawet tym
      przydupasom Jakubowskiej z gregiem P na czele ktory juz pod siebie robi...
      Najlepszego Magdo, trzymaj się.
      • Gość: Pecel Re: pominięto konkurs na dyrektora ARiMR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 21:54
        Madzia pamiętaj że ja ciebie zawsze popierałm w każdej sprawie
        Nie zapomnij o mnie
        G. P
        • Gość: gred gorzej niż Turkmenistan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 07:53
          człowieku-to że jest porządna nie robi z niej osoby któa może zarządzać taką
          instytucją. trzeba spełniać odpowiednie wymogi i posiadać kwalifikacje- chyba
          po to są konkursy. to tak jakby dać sprzątaczkę na prezydenta - bo jest
          spokojna i porządna. No a co z tym konkursem? Dlaczego ta vice-dyrektor nie
          brała udziału w konkursie? czyżby nie spełniała wymogów? no tak to prawo i
          sprawiedliwość w naszym kraju. Boże zlituj się nad nami
          • Gość: Gość Re: gorzej niż Turkmenistan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 12:41
            Nie ma co rozdzierać szat. Magda to przynajmniej porządny człowiek.
            Tamci szubrawcy tj. jakubowskai, batug. Nie dość że są pozbawieni jakichkolwiek
            kompetencji, są zwykłymi szumowinami.
            • Gość: babet Re: gorzej niż Turkmenistan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 13:22
              a jakie kompetencje ma ta pani? z postów wynika że nie brała udziału w
              konkursie - więc nie mogła spełniać kryteriów konkursu. dlaczego nie zachowano
              procedur dotyczących naboru kandydatów w drodze konkursu w instytucji
              pańśtwowej?
        • Gość: jc Re: pominięto konkurs na dyrektora ARiMR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 19:58
          ale jaja
        • Gość: zorro Re: pominięto konkurs na dyrektora ARiMR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 13:14
          Pamiętaj o mnie - co za prymityw
    • Gość: jc Re: pominięto konkurs na dyrektora ARiMR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 19:56
      nie ma się co dziwić że pominięto konkurs przecież od roku agencja jest na
      ręcznym sterowaniu małych łapek wiadomo czyich HA HA
    • Gość: pracownica BP no to ja też chcę naa dyrektorkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 16:28
      no przecież mam odpowiednie kwalifikaaacje no nie? no i też jestem poorządna
      i spokojna. no i tylko nie znam odpowiednich osób.
      • Gość: jc Re: no to ja też chcę naa dyrektorkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 16:41
        noipewnie należy do ludzi prawych i sprawiedliwych HE he he
    • Gość: 666 Re: pominięto konkurs na dyrektora ARiMR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 11:42
      miasta.gazeta.pl/kielce/1,35255,3987291.html
      • Gość: ciekawa Re: pominięto konkurs na dyrektora ARiMR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 18:37
        Czy Wojtek Mojzesowicz przywróci do łask byłego dyr ARiMR Edzika A.?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka