Dodaj do ulubionych

Tokarski, Chamerska, Szczukocki? Pediatra K-ce

10.04.07, 14:07
Prosze polecic mi dobrego pediatre w Kielcach... obecnie prowadzi nas Domagala
ale wolalabym kogos kto ma wiecej czasu dla pacjentow...
Obserwuj wątek
    • mamabaka Re: Tokarski, Chamerska, Szczukocki? Pediatra K-c 10.04.07, 18:30
      polecam Chamerską bo chodzę do niej ze swoim dzieckiem.jest cierpliwa, oswaja
      dziecko ze sobą przed badaniem i ma czas na twoje pytania.
      • truska5 Re: Tokarski, Chamerska, Szczukocki? Pediatra K-c 25.04.07, 14:44
        Ja polecam Chamerską
    • m.b.lang Re: Tokarski, Chamerska, Szczukocki? Pediatra K-c 29.04.07, 14:05
      Dla nas najlepszy jest dr Domagala, a w przychodni gdzie chodzimy na szczepienia
      dr Szczukocki.
    • swobodnagosia27 Re: Tokarski, Chamerska, Szczukocki? Pediatra K-c 06.05.07, 22:54
      Też chodziłam do Domagały i zmieniłam na Chamerską. Różnica jest kolosalna.
      Jestem bardzo z niej zadowolona.
      • flora Re: Tokarski, Chamerska, Szczukocki? Pediatra K-c 30.06.07, 13:15
        bardzo poleca dr Chamerska, juz 2 razy bardzo nam pomogła gdy inni
        partacze /lekarze nie umieli leczyć, tylko swoja niewiedza zaszkodzili
        • edyta0 Re: Tokarski, Chamerska, Szczukocki? Pediatra K-c 30.06.07, 20:04
          A w czym pomogła (jeśli można wiedzieć) - osobiście również do niej chodzimy.
          • turano Prosze o namiary na dr Chamerska 03.07.07, 22:50

• swobodnagosia27 Re: Prosze o namiary na dr Chamerska 20.07.07, 15:39
              tel: 606 512 979
    • ck85 Re: Tokarski, Chamerska, Szczukocki? Pediatra K-c 22.08.07, 13:22
      pamietam chamerska jeszcze z czasow kiedy ja sama bylam dzieckiem i moj mlodszy
      brat i moja mama zawsze raczej jej unikala. moze i byla mila, ale zawsze
      przepisywala antybiotyki, w ogole nie probowala jakichs barziej naturalnych metod.
      • swobodnagosia27 Re: Tokarski, Chamerska, Szczukocki? Pediatra K-c 02.10.07, 23:01
        Gdyby nie Chamerska moja córcia nadal by miała niewykrytą wadę serca. Wcześniej
        wielokrotnie była badana przez Domagałę i nie zauważył nic niepokojącego. Poza
        tym właśnie ona unika podawania antybiotyku jest to dla niej ostatnia deska
        ratunku. Moja córka ma cztery lata a tylko raz brała antybiotyk.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka