Dodaj do ulubionych

Laryngolog dr.Żyłka

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 14:40
kto sie u niego leczył?
ile kosztuje wizyta-prywatna?
Obserwuj wątek
    • Gość: stokrotka Re: Laryngolog dr.Żyłka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 18:48
      no nikt nie zna gościa?
      • Gość: tętniczka Re: Laryngolog dr.Żyłka IP: *.chello.pl 17.05.07, 20:39
        Znajomy prawie przekręcił się na tamten świat, bo olewa nawet prywatnych pacjentów.
    • Gość: pacjent Re: Laryngolog dr.Żyłka IP: 81.219.133.* 17.05.07, 20:04
      nie wiem ile bierze za wizyte prywatną ale przyjmuje tez w ŚCO,to dobry
      laryngolog polecam
      • Gość: realista Re: Laryngolog dr.Żyłka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 20:43
        Ma osobliwy sposob postepowania,nawet chamski,obskorny.Pacjent jest towarem!
    • Gość: tamponikus znam sadystę z tamponady!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 20:12
      podczas krwotoku z nosa zastosowł tzw.tamponade.W.. mi 230 cm.bandaża do
      dziurki nosa.Uprzednio znieczulił mi gardło lignokainą i zapytał czy boli
      wkładanie bandaża.Znieczulone gardło nie jest w stanie wydać głosu wiec medyk
      doku..ł ponad dwa metry sznura w nochala aż oko zaczeło mi wystawać!Wszystko
      niby by grało bo cel osiagnął.Krew przestała kapać,bo zanim wsiaknie w tyle
      bawełny to serce stanie.Gorzej gdy znieczulenie przestało dzialać.Łeb
      napuchnięty bo tzw tampon zaczął puchnąć jak tampon OB/taki ob potrafi rozerwac
      szyjke w butelce-dlatego kobitki stosujace to sa szerokaśśśśne jak wiaderko/.I
      najgorsze bo nie mozna zasnąć -dlaczego? zapyta ktoś? oooo! powód
      prozaiczny.Jak spaĆ Z OTWARTYM OKIEM??? po prostu oko nie domykało sie gdyz
      tak wystawało że powiieka nie była w stanie go zakryććććć!!!! jest na to
      sposób bo można przykryc gałke oczna np.kawałkiem skórki ze słoniny,lub
      skarpetka czy bamboszem. Ale podjeto decyzje inna.wyjecie tej żyłkowej
      tamponady.Podczas wysuplywania bandaża w obecności sąsiadów/wezwano ich na
      wypadek zgonu-nikt nie chce zdychać w samotności/po wyjeciu 80 centymetra
      bawełny z kipy-postanowioni iśc po metr1! ii co sie okazało????230 centymertów
      bandażosznura w.. gośc pacjentowi .Za co??? za to że był na fundusz a nie
      privatttos!! pozdrawiam i krwi życzę!!!
      • Gość: stokrotka Re: znam sadystę z tamponady!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 22:26
        :) a to ciekawe co napisałeś:)
        • Gość: piotrek miałem z gościem jeden kontakt - tyle wiem IP: *.tkdami.net 17.05.07, 23:36
          Ten lekarz uratował życie mojemu bratu, po tym jak na pogotowiu i w szpitalu na
          Kościuszki odmówili mu pomocy.. Przyjął go normalnie w szpitalu na Czarnowie i
          choć był po dyżurze zrobił szybki zabieg i udrożnił oddychanie. Tyle wiem.
          To jest jedyny ludzki lekarz z jakim spotkałem się w swoim życiu
          • bezsensu70 Re: miałem z gościem jeden kontakt - tyle wiem 17.05.07, 23:50
            no proszę, jakie to mogą być różne opinie o jednej osobie.
    • asiek_79 Re: Laryngolog dr.Żyłka 18.05.07, 07:42
      Mojemu bratu wyciął migdałki. Wszystko było ok, lekarz (w moim odczuciu)
      kompetentny, może trochę zbyt "wyluzowano-bezpośredni", ale nie zuważyłam, żeby
      był chamski.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka