Dodaj do ulubionych

Wiosenna Liga dla Blaugrany

IP: *.eranet.pl 22.05.07, 20:11
Gratulacje dla Blaugrany i Adriana Żelaznego.
Obserwuj wątek
    • Gość: Krzysztof Kusiak Re: Wiosenna Liga dla Blaugrany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 23:48
      klasyfikacja na najlepszego bramkarza, a właściwie jego wybór, jest trafnym
      wyborem, choć jeszcze zimą miałem mieszane uczucia dla tego zawodnika, nawet
      myślałem że gra w sportingu na kredyt, a tu w poniedziałek szok, bronił (do
      ostatniego meczu) jak w transie, strzelenie bramki wydawało się nie realne...,
      byłem pod wrażeniem!!!
      oczywiście bramkarze z "7" i Blaugrany ten sam szereg
      • Gość: Kibic Re: Wiosenna Liga dla Blaugrany IP: *.eranet.pl 23.05.07, 00:01
        Dlaczego podpisujesz sie Kusiak skoro nie jesteś nim? Kusiak zdobył bramkarza
        bo miał najwięcej meczów z czystym kontem - 18. Reguły jak najbardziej
        przejrzyste chyba, co? Kusiak to dobry bramkarz, serdecznie pozdrawia go kibic
        Sportingu z Czarnowa. Liczę na wygranie Pucharu Ligi przez biało-zielonych.
    • Gość: Fan Wiosenna Liga dla Blaugrany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.07, 08:34
      Szkoda PC Techu, lecz ten zespół w najważniejszych chwilwach zawodzi. PC
      Techowi brakuje lidera który jak trzeba kogoś okrzani, a przede wszystkim
      uporządkuje grę z tyłu. Porównajcie stracone gole pierwszej trójki z PCTechem,
      jest różnica. Inny wuielki przegrany to FC Corona, ale mając takich
      pseudogwiazdoreczków bojących siędeszczu trudno o sukces w lidze gdzie czasami
      grywa się podczas deszczu. Najgorszy syf : inga - ten ich Sołczek nie umiał
      panować nad drużyną a sam był w niej najgorszy. Sołczek powinien iść do Pitbula
      na korepetycje z zakresu techniki. Pitbul - jego zachowanie dramat, ale
      najwięcej buraków grało w indze. Blaugrana = niesamowity Żelazny, bardzo
      solidni Iwanek, Janyst, niezły bramkarz i nieobliczalny brodacz. Ten brodacz
      nie jest zły, moze troszkę za bardzo się zgrzewa i wymusza na sędziach.
      SIódemka w obronie rewelacyjna, ale za duży lans. Marne grajki - co ten ich
      bramkarz wypisuje? Nie są marnymi grajkami bo osiągają sukcesy. Dziw, że w
      Lidze Firm się zbłaźnili,a le skoro sprzedali mecz z Kerry to zapłącili karę. A
      co do odpuszczani to byłem na meczu PIast - KSM i Piast ewidentnie odpuśćił
      zeby Srunek nastrzelał bramek.
      • Gość: janusz Re: Wiosenna Liga dla Blaugrany IP: *.chello.pl 23.05.07, 10:31
        Cóż za wnikliwa i dogłębna analiza...moze powinienes sie podpisac Jacek Gmoch.......
      • Gość: Fan Re: Wiosenna Liga dla Blaugrany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.07, 10:36
        Lubię te turnieje i po prostu napisałem, nie mając w zamiarze nikogo obrażać.
        Pozdrawiam wszystkich uczestników tej ligi, ze specjalnym uwzględnieniem
        Karakala, Absoluta i FC Biesak.
        • Gość: janusz Re: Wiosenna Liga dla Blaugrany IP: *.chello.pl 23.05.07, 10:44
          No to chyba Twój zamiar nie do konca sie udał bo nazywając kogoś - cytuje
          "syfem","pseudo gwiazdoreczkiem" lub specjalnie przekrecajac czyjes przezwisko
          (Srunek)- wydaje mi sie i pewnie nie tylko mnie ze obrazasz wspomniane osoby.....
          • Gość: Gość Re: Wiosenna Liga dla Blaugrany IP: *.chello.pl 23.05.07, 11:00
            Zgadzam sie z Toba ze gosc ich obrazil,ale nie o tym chcialem pisac.......wedlug
            mnie super liga,wspaniali zawodnicy,generalnie dobra organizacja,a co do
            druzyn...Blaugrana-swietny atak,dobrzy technicznie,szeroka
            kadra;Siódemka-rewelacyjna obrona,nie stracili nawet 30 bramek w tej
            lidze!!!!!!do tego bardzo solidni;Sporting-ciagle czegos brakuje chociaz maja
            swietnego bramkarza i sklad ktory moglby sporo wygrac;PC-Tech-nie maja chyba
            mentalnosci zwyciezcow mimo tego ze graja bardzo fajna i ciekawa pilke przegrali
            sukces ostatniego dnia;Becher-mlodzi,wybiegani,waleczni ale raczej nie jest to
            druzyna na dluga lige raczej na turniej;KSM-moj faworyt,perspektywiczni i
            niezwykle zawzieci,a do tego do konca wierza w siebie (zremisowac mecz ktory
            przegrywa sie 5-1 z PC-Techem.....);Corona-sila,sila i jeszcze raz sila,solidni
            i bardzo nie przyjemni w obronie...to czołowa 8 mysle ze te druzyny w trakcie
            rozgrywe mialy w pewnych momentach szanse na mistrza i byly zdecydowanie
            najlepsze,pozdrawiam wsystkich uczestnikow
          • Gość: Spoko Re: Wiosenna Liga dla Blaugrany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.07, 11:08
            Fan przesadził i powinien panować nad słowami. Liga była fajna, ale niektórymi
            osobami zbytnio rządziły emocje. Pozdrawiam Ruch i rada - wywalcie Krupę ze
            składu!
    • Gość: Karakal symp Wiosenna Liga dla Blaugrany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 18:36
      Dobrze zagrał Karakal, awans do Pucharu Ligi to dobre osiągnięcie. Liga był
      ciekawa do samego końca.
      • Gość: kibic Re: Wiosenna Liga dla Blaugrany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.07, 14:05
        Czytam i oczom nie wierzę , gdzie sie podziali Ci wszyscy co nie widzieli w
        Blaugranie faworyta i wypisywali , że nie złapią się te gwiazdeczki do pierwszej
        trójki , niektórzy sie nawet chcieli zakładać. Ciekawe jakie mają teraz miny ?
        Żal tylko trochę ,że wychodzi polska mentalność i zawiść , bo nikt nie raczy
        poza sportingistas pogratulować zwycięstwa . Życzę więcej pokory panowie , a
        Blaugranie serdecznie gratuluję mistrzostwa !
        • Gość: Kibic2 Re: Wiosenna Liga dla Blaugrany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.07, 14:13
          Brawo dla Blaugrany, tytuł zasłużony, choć nie ukrywam że jestem za SPortingiem.
        • Gość: WSH Re: Wiosenna Liga dla Blaugrany IP: *.4.udn.pl 26.05.07, 16:17
          Zgadzam sie z tobą całkowice. Przez dwa miesiące anonimowi durnie przesigali
          sie w złosliwym ktytykowaniu Blaugrany. Drugim zespołem ktory dodstał najwiecej
          batów na tym forum to bodajże Siódemka. No i co?? Oba te zespoły zajęły dwa
          pierwsze miejsca. Gdzie są Ci prześmiewscy. Na Siódemke o ile dobrze pamiętam
          najbardziej nadawali fani Absoulta! Na Blaugrane to chyba wiekszośc druzyn.
          Gratuluje drużynom co staneli na pudle. Blaugrana, Siódemka, Sporting (im tez
          trochę sie oberwało nie wiadomo od kogo)- szczere gratulacje dla was.
          Byłem wczoraj przez chwile na zakonczeniu tej ligi, w wiadomym miejscu. Były
          tam obecne wszystkie trzy czołowe ekpiy. Chlali gorzałę az miło, żadnych
          animozji, żadnych złośliwości. Gdzie byli w tym czasie anonimowi forumowicze -
          pewnie siedzili całą noc przy kompach i znalezli sobie jakies inne internetowe
          forum i mącili tylko po to by mącić.
          • Gość: HSW Re: Wiosenna Liga dla Blaugrany IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 26.05.07, 16:44
            juz, skończyłeś płakać? czy jeszcze.
    • Gość: he Re: Wiosenna Liga dla Blaugrany IP: 81.219.56.* 26.05.07, 19:39
      kkk
    • Gość: UUUUU Re: Wiosenna Liga dla Blaugrany IP: 81.219.56.* 26.05.07, 19:42
      A TOBIE CO ZAL DUPE SCISKA ZE KTOS PRAWDE PISZE HSW !!!!!!!!!!!
      • Gość: Kopacz Co Mi Peka Czaszka :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.07, 00:03
        K.rwa Fiesta Jak W Hiszpanii :P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka