Dodaj do ulubionych

stomatolog dziecięcy- - pilnie poszukuję

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.07, 21:12
Bardzo mi zależy na czasie, z góry dziękuję:)
Obserwuj wątek
    • Gość: ania Re: stomatolog dziecięcy- - pilnie poszukuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 21:15
      Czesc. Pani doktor Joanna Zemlik, ma gabinet na ul. Prostej, wiem ze ma
      podpisana umowe z NFZ. POlecam szczerze
    • kassia1976 dzieki Aniu:) 28.05.07, 21:21

• sandra9613 Re: stomatolog dziecięcy- - pilnie poszukuję 28.05.07, 22:21
      polecam stomatolog p.Pikus na Hanki Sawickiej ma gabinet ma podejscie i jest
      bardzo dobrym stomatologiem.
      • kassia1976 Re: stomatolog dziecięcy- - pilnie poszukuję 28.05.07, 22:27
        mogłabym prosić o numer telefonu :)
        • Gość: pacjentka Re: stomatolog dziecięcy- - pilnie poszukuję IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.07, 07:19
          Z czystym sumieniem polecam pania dr czyżewską - milę, która ma swoj prywatny
          gabinet w przychodni na lecha. mloda, sympatyczna i co najwazniejsze,
          profesjonalistka. bardzo dokladna! super podejscie do dzieci. moj synek, ktory
          uciekal od dentysty, dopiero jej pozwolil leczyc zeby
          • Gość: mama Re: stomatolog dziecięcy- - pilnie poszukuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 15:02
            dr Uzar - przychodnia "Stomed" , Na Stoku
            • Gość: Nina Re: stomatolog dziecięcy- - pilnie poszukuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 09:54
              dobry stomatolog to pojecie wzgledne zalezy co chcesz zrobic u dziecka.Pracuje w tej branzy wiec wiem duzo na ten temat.Napisz co masz do zrobienia u dziecka a powiem gdzie sie udac
              • kassia1976 do Niny 30.05.07, 11:19
                mój synek ma uszczerbione jedynki, nie wiem co mam z tym zrobić.
                • Gość: Nina do kasi Re: do Niny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 20:55
                  jesli sa to jedynki mleczne nic nie zrobisz! nie odbudujesz dziecku mlecznych zebów bo to bez sensu,naley je obserwowac i kontrolnie badac.nalezy zglosic sie do stomatologa zeby zbadal ich zywotnosc i powiedziec czy byl uraz i kiedy.Mleczne zeby sie zabezpiecza ,lakieuje,lapisuje ale ulamane jedynki raczej pozostawia sie w spokoju chyba ze bola.
    • Gość: nina Re: stomatolog dziecięcy- - pilnie poszukuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 21:15
      czy twoje dziecko bolla te zeby?
    • kassia1976 Re: stomatolog dziecięcy- - pilnie poszukuję 02.06.07, 21:28
      Synek ma 14 miesięcy,więc nie powie mi czy go bolą, karmię go jeszcze i mnie
      bardzo kąsa.
      • Gość: nina Re: stomatolog dziecięcy- - pilnie poszukuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 19:28
        Mysle ze sprawa jest utrudniona i stomatolog nic ci tu nie pomoze to male dziecko i trudno cokolwiek mu zrobic w buzi z powodu braku kontaktu z nim zdajesz sobie sprawe ze jakikolwiek kontakt wieratarki jest niemozliwy w ustach tak malego dziecka.Odstw od piersi to jedyna rada ! zaczni go karmic w inny sposób.
      • Gość: Hania Re: stomatolog dziecięcy- - pilnie poszukuję IP: *.chello.pl 03.06.07, 20:08
        Moje dziecko w wieku 18m-cy upadło i złamało jedynkę.Dowiedziałam sie, że nic
        nie poradzę, tylko szkoda, że wtedy nikt nie powiedział mi o lapisowaniu.Inne
        zęby też się pokruszyły i zaatakowała je próchnica. Teraz "mamy" już piękne
        zdrowe!!!! zęby.Trochę potrwało zanim się przyzwyczaiłam do szczerbatego
        dziecka. Potem przyzwyczajałam się do dziecka z zębami. Podobno dlugie karmienie
        piersią, szczególnie w nocy , sprzyja próchnicy tzw.butelkowej. Zastanawiam się
        tyko dlaczego niektórzy stomatolodzy nie mają o tym pojęcia???(o próchnicy
        butelkowej-psują sie właściwie tylko zęby górne, dolne często są w idealnym stanie)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka