Gość: j0j0 IP: *.netcity.pl 13.06.07, 22:36 kto do h*ja zrobił to zwęrzenie przed Exbudem jadac w stronę tesco????? normalnie śmiech na sali!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: krawężnik Re: EXBUD!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 00:53 zupełnie jak twoja ortografia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bard Re: EXBUD!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 16:21 Z trudem. Jestes obcokrajowcem? Jak trafiles do Kielc i co u nas porabiasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do gnojka pewno jakis szczyl analny fabeta! musiał .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 16:53 VW Golfa rocznik 1984 zmusić do hamowania /on hamuje przez ce ha /,a klocki liche i teraz sie wypytuje.a ja ! szczylu! ja zwęziłem aby takie puste łby wolniej po mieście jeździły i nie krzywdzili pieszych/.Paniał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j0j0 Re: pewno jakis szczyl analny fabeta! musiał .. IP: *.netcity.pl 15.06.07, 00:44 moze jestem mlody mam prawko nicaly rok alez dziki bogu nie mialem zadnegoo wypadku i jezdze noramlnie i rozumiem to ze przez trzy pasy przejsc jest ciezko. Jestem zdania ze w takim miejscu powinny byc kladka bo jakby nie bylo jest to droga wjazdowa do "miasta" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Idiotyczny pomysł ! Paranoja umysłowa ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 09:13 Zwżenie wydumanego doktora drogowego ! To sie nadaje do kabaretu ! poszrezyć to natychmiast!Młotki swiętokrzysie rozumieie ! Odpowiedz Link Zgłoś