senta 26.06.07, 11:16 Ktos poleci dobrego? Wypasione;-)centrum okulistyczne pod dworcem odpada!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ceberka Re: Okulista IP: *.chello.pl 26.06.07, 11:24 w takim razie albo Cieslik na ul. Małej albo kobitka na Bocianku. Odpowiedz Link Zgłoś
senta Re: Okulista 27.06.07, 08:35 who is..kobitka na Bocianku? Tak prawde mówiac to szukam kogos młodego,ambitnego,ze "swieżą"wiedza:-)takiego ktoremu chce sie jeszcze leczyc a nie brac 90 dych za usługi watpliwej jakosci:- ( I co..i nic?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ceberka Re: Okulista IP: *.chello.pl 27.06.07, 09:24 w takim razie obie propozycje odpadaja ;-) . Aczkolwiek raczej nie z powodu "watpliwej jakości usług", szczególnie Bocianek (bo do Cieslika sama mam pare zstrzeżeń, choć z pewnościa wiedze ma.. ale czasem to nie wystarcza) - wyleczyła mi oczy, za wizyte bierze (chyba że się cos zmieniło) 60 zł- mniej niz pozostali, których znam, a przede wszystkim mam zaufanie, że wie co robi. Odpowiedz Link Zgłoś
senta Re: Okulista 27.06.07, 11:21 Mowisz o okulistce w tym odrebnym pawiloniku? Dzieki,zbadam ten adres. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aśka Re: Okulista IP: 81.26.8.* 06.12.13, 09:17 dr Szabłowska - "ta pani z pawiloniku",ul. Konopnickiej. polecam. chodzę do niej od lat. Kompetentna i bardzo miła okulistka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: Okulista IP: *.205.udn.pl 27.06.07, 09:54 Ja polecam doktora Rybowskiego - przyjmuje na Sienkiewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ceberka Re: Okulista IP: *.chello.pl 27.06.07, 10:06 tyle ze w tym "wypasionym centrum", które jak napisał/a- odpada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: Okulista IP: *.205.udn.pl 27.06.07, 10:13 A to przepraszam, nie wiedziałem, że to centrum jest jakieś, a pod dworcem jakoś mi się nie kojarzyło z Sienkiewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
senta Re: Okulista 27.06.07, 11:20 Nie,nie zdecydowanie odpada i nie polecam. To nie jest miejsce nastawione na pacjenta-usiłuję wyrazić sie elegancko:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Okulista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 13:43 popieram poszlam tak z naglym przypadkiem to mnie odeslano a przy placu wolnosci przyjeto mnie poza kolejka i jakos nikt nie robil rabanu, poza tym tam jest bardzo drogo!! Odpowiedz Link Zgłoś
senta Re: Okulista 28.06.07, 09:06 Otóż to!To niesamowite jak mozna lekcewazyc pacjenta za 90 zl! O odpowiedzialnosci za leczenie nie wspomne.. Relikt jak z XIX w-jeszcze tylko po rekach calowac nie kaza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: Okulista IP: *.205.udn.pl 28.06.07, 09:10 No nie wiem, czy o tym samym miejscu piszemy, byłem z żoną, za nasze badania zapłaciliśmy razem 120 złotych, czyli po 60 za osobę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnaporzeczka Re: Okulista IP: *.chello.pl 28.06.07, 09:15 Rybowski przyjmuje w tym budynku co era, apteka, tyle ze na pieterku. Chyba że nie o to "wypasione centrum" chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dejmien Re: Okulista IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.07, 15:33 Polecam jest klinika okulistyczna w Strachowicach, tam przyjmuje najleprzy okulista w swietokrzyskiem tylko nie wiem jak sie nazywa, bylem i polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idoll Re: Okulista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 20:01 Lipa. Kryptoreklama. Odpowiedz Link Zgłoś
senta Re: Okulista 29.06.07, 13:10 Zadna lipa i zadna kryptoreklama,tez bardzo duzo dobrego sltszalam o Starachowicach tylko brak mi namiarow. Ktos poda szczegoly? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Dr Dębicka ul. Miła 8. Na Orłowie. Dobra ale IP: *.chello.pl 29.06.07, 19:27 nieprzyjemna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko69 Re: Dr Dębicka ul. Miła 8. Na Orłowie. Dobra ale IP: *.tkdami.net 29.06.07, 21:19 ja wam powiem ze w kielcach wszyscy do dupy ,bylam u kilku i co zaden nie wykryl u mnie takiej wady jak mam i zacmy ktora mam ponoc od urodzenia a mam 24 lata!!!!to jak oni robili te badania??????????????w krakowie jest swietna klinika intermedika za komplet badan chyba z 10 jakis tam badan zaplacilam 100zl i takiej obslugi nigdzie nie mialam poprostu super polecam!!!!!troszke daleko ale moze jakos przejazdem mozna tam zajrzec!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do koko 69 Re: Dr Dębicka ul. Miła 8. Na Orłowie. Dobra ale IP: *.215.219.81.static.kielce.msk.pl 30.06.07, 22:02 Czy masz jakieś bliższe namiary Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko69 Re: Dr Dębicka ul. Miła 8. Na Orłowie. Dobra ale IP: *.tkdami.net 01.07.07, 12:20 mam INTERMEDICA krakow ul. Zwierzyniecka 29 tel. 012 4311766 a okulistow jaest tam paru i oni ustalaja do ktorego, ale naprawde za 100zl takie jakie mialam badania to w kielcach chyba z 1000zl bym zaplacila .Ta kilnika jest niedaleko rynku najlepiej na mapie krakowa sobie zobaczyc i bardzo latwo sie trafi !!! i jest opisana na nacie tez . pozdrawiam i POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!SZKODA ZE JA TAK POZNO TAM TRAFILAM EH!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mackor Re: Okulista IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 10.07.07, 23:20 Ja również szukam dobrego okulisty i również mam złe doświadczenia z tym "centrum". Byłem trzy razy u doktora R. i odniosłem wrażenie, że bardziej niż moje oczy liczą się pieniądze, które zostawię w kasie. To nie tylko moja opinia, ale i kilku znajomych. Niestety także obsługa w zakładzie optycznym jest coraz gorsza, a szkoda bo i ja i moja rodzina lubiliśmy tam chodzić. Od kilku miesięcy widzę tam nowe osoby, które raczej nie mają za dużo pojęcia o tym, co robią. Najwidoczniej dobrzy pracownicy odchodzą (swoją drogą, ciekawe gdzie pracuje teraz taka wysoka brunetka - swoim podejściem do klienta podbiła nawet moją teściową, która ma zawsze niebotyczne wymagania). No, ulżyłem sobie, bo naprawdę jestem zły i rozczarowany, że po kilku latach muszę od nowa szukać i lekarza i optyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Okulista IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 12.07.07, 21:56 Ja u cieślika i u R. byłam z dzieckiem 1szy powiedział że nic niepokojącego się nie dzieje 2gi (po namowie pediatry, że jednak trzeba zmienić lekarza bo nie jest dobrze)- dał okularki dziecko mówiło że ok. że tatuś nosi on też będzie i oczka się wyleczą iiii po kilku tyg, przy obiedzie zauważyłam że mały jedząc robi taki wytrzeszcz jakiego nie widziałam i zamarłam zmieniłam lekarza i okulary - zez z 8 zszedł na 6 po roku - i będzie jeszcze lepiej mam nadzieję A na poważniejsze rzeczy dr Bilska w krakowie Odpowiedz Link Zgłoś
piotrm12 rybowski - nie polecam 12.07.07, 22:37 ja tez nie polecam rybowskiego i to baaaardzo nie polecam choc slyszalem o nim wiecej dobrego niz zlego ale... pewnego dnia moj synek strasznie sobie zatarl oczy, ale tak ze pierwszy raz cos takiego widzialem, nie tylko mial je czerwone, ale wyszlo mu cos z powiek na galke oczna jak galaretka czy tez woda w woreczku. wygladalo strasznie. tak jakby powieka nie konczyla mu sie tam gdzie rzesy ale powiedzmy jeszcze mial 2- 3mm jakies przezroczystej narosli. wiec pojechalem prawie na sygnale do "najlepszego" specjalisty w kiecach i co... pan doktor rybowski powiedzial ze nas nie przyjmie bo teraz jest zajety, testuje jakas nowa maszyne. i to jest qrw.....a lekarz ? cisnelo mi sie wtedy na usta : "tepy palancie w D kopany, synu najgorszej kurtyzany, paskudna mordo, zly pomiocie, sklejony z genow po idiocie, zmijo obmierzla, wredna, sliska, gnijaca warstwo torfowiska, skutku uboczny chorob licznych, w tym przede wszystkim wenerycznych, swieza padlinio, brudna sciero, tradzie, tyfusie i cholero, scierwo! klejnocie ciemnogrodu, zywe ucielesnienie smrodu, jamo do ktorej pluja ptaki, ryju podobny do kloaki, nedzna przybledo spod sodomy, swinskie koryto pelne pomyj, potwor, wywloka, kreatura, krzyzowko skumsa, pchly i szczura, poczwaro ty ropnistooka, ozdobo szamba i rynsztoka, klonie sparszywialego chwastu, odmiano scieku i kompostu, szmato na ktorej psy se szczaja, bekarcie zla " ale poniewarz chcialem pomoc dziecku doszedlem do wniosku ze z debilem rozmawial nie bede bo jeszcze zamiast pomoc cos mu zrobi i pojechalem dalej. wszystko skonczylo sie dobrze ale pseudo lekarz rybowski pozostanie w mojej pamieci w specyficzny sposob. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktotam Okulista ze Starachowic IP: 62.111.149.* 13.07.07, 08:13 Przypuszczam, że chodzi o dr. Koszałkowskiego ze Starachowic. Ale wizyta potrafi kosztować nawet 100 zł. Mimo to polecam - uratował mi wzrok. Na wizytę trzeba jechać z kimś bo po zakropieniu oczu przez kilka godzin samodzielne prowadzenie auta jest niemożliwe Pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sygi Re: Okulista ze Starachowic IP: *.dynamic.chello.pl 06.12.13, 19:02 Z własnego bieżącego doświadczenia: Dla dzieciaków i szukających atmosferki - Dr Rybowski Dla przypadków potrzebujących interwencji chirurgicznej -Dr Cieślik. Pełen szacunek i podziękowania dla tych profesjonalistów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bozena Re: Okulista IP: 188.241.25.* 11.06.19, 14:49 Ja polecam OkoEkspert na Zagórskiej. Świetna Pani dr. Barchan-Tworek. Jestem zadowolona z przeprowadzonego badania oraz ze świetnego wyboru oprawek w Salonie. Odpowiedz Link Zgłoś
matys.iwona Re: Okulista 01.07.19, 15:54 Polecam umówić się na badanie do dr. Barchan-Tworek. Bardzo sympatyczna kobieta i świetny profesjonalista. Przyjmuje w OkoEkspert ja od razu zamówiłam tam oprawki i szkła ijestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
baska.n Re: Okulista 19.07.19, 09:36 OkoEkspert na Zagorskiej 15! polecam serdecznie!! okoekspert.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś