Gość: człowiek legenda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.07, 14:12 Rozmowa dwóch warszawiaków. - byłem w Kielcach - a Szczepana widziałeś? - nie - no to ch... widziałeś :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hehe Re: Kawał o Kielcach ! IP: *.chello.pl 28.07.07, 17:01 Kurde widze tego goscia prawie kazdego dnia i zawsze sie zastanawiam czym on sie zajmuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kix O Szczepanie IP: *.4.udn.pl 28.07.07, 19:42 Mnie również zastanawia postać Szczepana...od kilkunastu lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zmiana warty dawniej był od niego lepszy!!! IP: 66.90.73.* 28.07.07, 21:21 zawsze nosił zielone spodnie miał tylko jeden "egzemplarz ciuchów"/nie miał kasy/. Niedawno zmarł jako juz bogaty facet.Ilekroć go wspominam to nigdy jako bogacza tylko jako goscia w zielonych portkach na rogu sienkiewki lub pod PKO Szczepana tez wszyscy kumają ale kasa nie ta co u tamtego. Ale Szczepek troszke samic przeleciał-życzyłbym wam internetowe koniotrzepy abyście 1 /słownie jeden/skromny %-cik tego przeorali! haha!!! CYBERKI SIE NIE WLICZAJĄ!!!! wy pały!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja Re: dawniej był od niego lepszy!!! IP: *.chello.pl 29.07.07, 12:38 dobra, mozliwe ze przelecial pol Kielc ale czym sie zajmuje? z czego zyje? czymu ciagle jest na sienkiewce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja Re: dawniej był od niego lepszy!!! IP: *.chello.pl 29.07.07, 12:43 > zawsze nosił zielone spodnie miał tylko jeden "egzemplarz ciuchów"/nie miał > kasy/. Niedawno zmarł jako juz bogaty facet.Ilekroć go wspominam to nigdy jako > bogacza tylko jako goscia w zielonych portkach na rogu sienkiewki lub pod > PKO. mowisz o Marynarzu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: dawniej był od niego lepszy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.07, 21:00 nie wiem o kim mowa a jestem kielczanka mozecie pisac jasniej ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: dawniej był od niego lepszy!!! IP: *.centertel.pl 30.07.07, 23:41 Kpisz? czy o adresik pytasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie pała moę i przeleciał! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.07, 21:56 ale zawsze kojarzył mi się z pekińczykiem (z twarzy). A tak poza tym to nic do niego nie mam. Faktem jest ze gdzie nie spojrze tam Szczepan idzie.... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: moę i przeleciał! IP: *.grs-k0.g1.pl 30.07.07, 17:08 Szczepan faktycznie jest widoczny na każdym kroku. To były właściciel lombardu. Aktualnie chyba się nie zajmuje niczym. A mi jeszcze z ulicami Kielc kojarzą się dwa "łaziki", których widzę kilka razy w tygodniu. 1. Pierwszy to starszy elegancik, lat ok 60. Zawsze go widuję na Sienkiewicza. Wygląda jakby miał perukę, albo farbuje włosy na ciemno rudy-brązowy. Ubrany zawsze w marynarkę, za krótkie spodnie w kancik i wypolerowane czarne buty. Trochę mi przypomina Bogusława Kaczyńskiego. 2. Drugi to taka "pseudogwiazda mody męskiej". Lat ok 36-40, czarne włosy, okulary w czarnych oprawkach, zniszczone zęby przednie. Widuję go albo w Galerii Echo albo na Sienkiewicza. Zawsze ubrany w jeansy i t-shirty z dużymi napisami typu "Versace", "Dolce&Gabanna". Zawsze chodzi sam, podobnie jak ten pierwszy elegancik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iko Re: ten drugi "model" jest niezly IP: *.chello.pl 30.07.07, 22:16 Ja w każdy weekend widzę go w Galerii a w tygodniu codziennie na Sienkiewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Władek mu było Re: Kawał o Kielcach ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.07, 23:14 To nie był Szczepan,ale Władek.Po Sienkiewce zawsze chodził.Obdarty,obszczany, zaczepiał i napastował kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajomy Re: Kawał o Kielcach ! IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 29.07.07, 23:21 Często artyści,wielcy malarze tak wygladają i to jest styl! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Kto to jest Szczepan? IP: *.chello.pl 29.07.07, 23:43 Czy Szczepan = Hrabia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: Kawał o Kielcach ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 08:45 O był z Hotelu "La Mar" a więc musiał to być "Wal de mar". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoyo Re: Kawał o Kielcach ! IP: *.chello.pl 12.08.07, 15:49 Władka pamietam bardzo dobrze. Mówił że trzeba pić dużo czerwonego barszczu, bo to pomaga na potencje :) ...miał kolo swój świat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczep-iłsie EE! pały! wy tu na forum a on wam baby puka!! IP: *.icm.edu.pl 30.07.07, 11:51 frajerstwo się nabija z porządnego jebaki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CLS Re: Kawał o Kielcach ! IP: 81.219.212.* 30.07.07, 12:21 100 % racji, jest i już. Nie wolno mu??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoyo Re: Kawał o Kielcach ! IP: *.chello.pl 12.08.07, 15:50 A skad bierze kasiore na seksychwile i ogólnie na życie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolesio suki mu płacą! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.07, 16:03 kradną swoim mężusiom i mu sypia kasiorke.Opowiadał mi,ale on nie lubi sie tym chwalić. Tak,że jak giną ci pieniądze z portfela to znak,że baba komuś płaci za rżnięcie bambosza!!! a ty uradowany w nocy żywisz sie tym nektarem-ambrozją z bambosza! Tak jak Maślana czy Anusiak mleczkiem od Leona! hahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoyo Re: suki mu płacą! IP: *.chello.pl 12.08.07, 17:06 a co to jest bambosz? Odpowiedz Link Zgłoś