Gość: kascader IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.07, 10:19 wszystko ok ale ochrona na dymarkach byla chyba rekrutowana sposrod kryminalistow bo bicie i wyzywanie ludzi bez powodu raczej nie pomoze tej imprezie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: poziomka Re: skandal IP: *.chello.pl 21.08.07, 10:42 gdzieś tu juz widziałam watek o ochronie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: skandal IP: *.kielce.agora.pl 21.08.07, 13:44 moze Pani powiedziec dokładnie? bito kogos i wyzywano? jaka to byla firma ochroniarska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asf Re: skandal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.07, 14:17 Byłem i nie bito mnie i nie wyzywano nie zauważyłem nawet ochrony w tym tłumie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale Re: skandal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.07, 15:26 ale ktoś pewnie był i widział,jeśli robili to jednemu tzn,że nie tylko jednemu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: skandal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.07, 15:49 firma ochroniarska która stala na dymarkach to Zatorski czy coś takiego,macie racje ze do dupy...kiedyś ta sama ochrona była na kadzielni,obok mnie stała dziewczyna która była ochroniarzem jej widok był zdumiewający-bardzo chuda,ubrania w wymiarze 32 jak taki jest w ogóle ,wzrostu 150 i paliła sobie papierosa zeby może lat sobie dodać bo wyglądała na 16...i jaki taki ktoś miał by stanąc w mojej obronie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacperek Re: skandal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.07, 22:16 Muszę to podesłać znajomej, ciekawe czy to o niej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: skandal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 09:51 zrób to jak najszybciej i powiedz zeby prace zmieniła....chyba ze jest tak dobra jak zółwie ninja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kascader Re: skandal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 13:50 Kilkunastu "ochroniarzy" rzucilo sie na grupe mlodych ludzi bez powodu jak ktos zwrocil im uwage uslyszal wyp... Dostali wszyscsy niewazne czy siedzieli czy nie plec tez sie nie liczyla Jesli ktos moglby zajac sie ta sprawa to chetnie skontaktuje ta osobe osobami ktore ucierpialy Odpowiedz Link Zgłoś