Gość: Ewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.07, 12:39 juz tyle czasu uplynelo i cisza ,cala polska interesuje sie zakonczeniem tej tragedii z wykryciem i ukaraniem mordercy ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kielczanin Re: czy wykryto morderce tej dziewczynki z Kielc? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.07, 21:48 Cisza nikt juz nic nie mowi ,wszyscy zajeli sie MPK,jeszcze troche i sprawe umoza Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: czy wykryto morderce tej dziewczynki z Kielc? 27.08.07, 22:10 Gość portalu: kielczanin napisał(a): > Cisza nikt juz nic nie mowi ,... A nie jest to prawdą, co ludzie cichaczem mówią na mieście??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autorr Re: czy wykryto morderce tej dziewczynki z Kielc? IP: 81.219.210.* 27.08.07, 23:00 a co mówią? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s-1 Re: czy wykryto morderce tej dziewczynki z Kielc? IP: 80.51.192.* 27.08.07, 23:37 dzisiaj to śpią już, ale jutro... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mosiek Re: czy wykryto morderce tej dziewczynki z Kielc? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.07, 17:48 ludzie domyslaja sie ,ale boja sie cokolwiek mowic nie wiem dlaczego,widocznie sie kogos obawiaja ,a dziewczynce zycia juz nikt nie zwroci.Teraz nadeszly takie czasy ,ze ludzie wola nic nie slyszec nic nie widziec,zeby nie wloczyc sie po sadach i dlatego setki przestepstw i morderstw jest nie wykrytych i z ta tez tak bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s-1 Re: czy wykryto morderce tej dziewczynki z Kielc? IP: 80.51.192.* 28.08.07, 18:23 Tego jeszcze nie wiadomo? Mówisz, że nadejszły takie czasy - może? I że wiele różnych spraw nigdy nie ujrzy światła dziennego i że niby to się ludzie boją - może?. A może to zupełnie inna przyczyna??? Ludzie i tak swoje wiedzą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielczanin Re: czy wykryto morderce tej dziewczynki z Kielc? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.07, 21:28 Jak powiedzial jasnowidz Jackowski,ze morderca byla znana dziewczynce osoba i widzial w swoich wizjach jej smierc ,to powinni mu pokazac kilka podejrzanych osob i juz by sie znalazl morderca i miejsce w ktorym doszlo do tragedii Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: czy wykryto morderce tej dziewczynki z Kielc? 28.08.07, 23:59 Gość portalu: kielczanin napisał(a): > Jak powiedzial jasnowidz Jackowski,ze morderca byla znana > dziewczynce osoba i widzial w swoich wizjach jej smierc ,to powinni > mu pokazac kilka podejrzanych osob i juz by sie znalazl morderca i > miejsce w ktorym doszlo do tragedii Ale czy możemy na tym się opierać, raczej naukowo i zgodnie a dyrektywami trzeba, a znajomych niewątpliwie wielu miała w miejscu zamieszkania, chodziła do szkoły, no i na konie też, ale czy morderca, nie znamy oficjalnie przyczyny zejścia, ani miejsca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goin wiecej "rocznic" w mieście organizować!! IP: 66.90.73.* 29.08.07, 01:18 a w szczególnosci z udziałem nienawidzących nasza "rasę"..! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s-1 Re: wiecej "rocznic" w mieście organizować!! IP: 80.51.192.* 29.08.07, 12:52 Historia ma to do siebie, że czasem lubi się powtórzyć, dobrze jest coś wiedzieć wcześniej z przecieku, szkoda tylko że nie w tym temacie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakowianka Re: czy wykryto morderce tej dziewczynki z Kielc? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.07, 20:07 na pewno w Waszym miescie wiecej wiedza bo znaja rodzine dziewczynki i znajomych i mniej wiecej musza sie domyslac jaki mogl byc powod zamordowania dziewczynki ,moze zemsta na rodzinie lub dziewczynka mogla o czyms wiedziec i ktos sie obawial ,ze moze cos wygadac ,bo skoro morderstwo nie bylo na tle seksualnym to napewno byly inne przyczyny ,wy kielczanie wiecej wiecie tylko moze sie boicie napisac,ale czego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzy1s Re: czy wykryto morderce tej dziewczynki z Kielc? IP: *.lublin.mm.pl 29.08.07, 21:44 Krakowianko.Zeby ludzie się nie wypowiadali zadbała o to pokażna najdelikatniej mówiac spora paczka forumowiczów t.z.w. samozwańczych Rzeczników policji zapowiadających ekspedycje karne do mieszkań osób wypowiadających się albo zapraszających na posterunki i komisariaty Policji oraz inne restrykcje.Ech szkoda się wysilać.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s-1 Re: czy wykryto morderce tej dziewczynki z Kielc? IP: 80.51.192.* 30.08.07, 01:49 Czyżby to jakieś niepisane prawo nakładało cenzurę? Ciekawe jak to wygląda w innych podobnych przypadkach w Europie? A może to dla dobra sprawy jest wyciszone i dopiero z sądu dowiemy się więcej, ale ludzie coś tam wiedzą, a że się boją to chyba nie dziwi, tyle lat niemiłych doświadczeń w tamtego systemu kiedy dominowało powiedzonko „ciszej będziesz dalej zajdziesz”, ale czy to możliwe dziś - może??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzy1s Re: czy wykryto morderce tej dziewczynki z Kielc? IP: *.lublin.mm.pl 30.08.07, 09:00 Panie s-1.Dla mnie i wielu mi podobnym,czas jazdy już sie zakończył 10 lat temu. Teraz to mam obowiązek tylko dziękować Panu Bogu za to że mi pozwalają tylko sobie Pospacerować w wąskim zakresie terytorium i ja to czynię chociaż i tego wszyscy nie zauważają, podejrzewając cały czas że dokonuję wypadów przejażdzkowych nielegalnie.Takie jestn życie i nic na to nie poradzimy.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kukułka dzisiejsza notka IP: *.chello.pl 30.08.07, 09:43 dla wszystkich zainteresowanych (plus moje zdanie: czy nie ma głupich, bezsensownych, niezawinionych smierci, bo ktos znajdzie się akurat w niewłasciwym miejscu o niewłasciwej porze.. psychopatów nie brakuje, oni nie musza miec motywu): dzisiejsze Echo podaje : prawdopodobnie Magda zyła kilka dni po zniknieciu. Nadal nie wiadomo, jak zgineła. W organizmie nie stwierdzono sladów toksyn, nie została więc otruta. Stwierdzono zawartość alkoholu, ale może to wynikac z procesów fizjologicznych, jakie zachodziły po smierci. Teraz wyniki ekspertyzy zostana przekazane biegłemu, który przeprowadzałsekcje i on ma sformułowac opstateczne wnioski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s-1 Re: czy wykryto morderce tej dziewczynki z Kielc? IP: 80.51.192.* 30.08.07, 16:26 Panie jerzy1s, nikt Nam tu nie powinien zabraniać swobodnych odpowiedzialnych wypowiedzi i własnych przemyśleń publikować, chyba że ma własny w tym interes, albo próbuje coś ukryć, odwrócić uwagę od istoty sprawy? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzy1s Re: czy wykryto morderce tej dziewczynki z Kielc? IP: *.lublin.mm.pl 30.08.07, 17:14 Panie s-1.Ja też tak myslałem i miliony innych Polaków ale jak widać prawd jest tyle ile tą prawdę wypowiada,ogłasza, sugieruje itd. i itp.przysłowie wypowiedziane w poprzedniej Pana wypowiedzi ,jest jak najbardziej aktualne i zgadzam się bezkrytycznie.W sprawie Magdy zmieniają się nawet opinie sekcji zwłok lub własne interpretacje osób zainteresowanych co do wyników sekcji.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s-1 Re: czy wykryto morderce tej dziewczynki z Kielc? IP: 80.51.192.* 30.08.07, 19:37 Czy to znaczy że My tu piszący możemy spodziewać się represji, ze strony pewnych osób, za wsadzanie nosa w "nie swoje" sprawy, chociaż może i masz pan rację?. Ciekawe kto też czegoś takiego doświadczył? (wydaje mi sie , że gdzieś na jakimś forum taki wątek już istnieje) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakowianka Re: czy wykryto morderce tej dziewczynki z Kielc? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.07, 22:48 weszlam na Echo dnia i tam znajduje sie artykul o magdzie i na koncu komentarze ,w ktorych dowiedzialam sie ciekawych rzeczy moze i Was zainteresuje to zajrzyjcie Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: czy wykryto morderce tej dziewczynki z Kielc? 30.08.07, 23:12 Gość portalu: krakowianka napisał(a): > weszlam na Echo dnia i tam znajduje sie artykul o magdzie i na koncu > komentarze ,w ktorych dowiedzialam sie ciekawych rzeczy moze i Was > zainteresuje to zajrzyjcie Ci co chcieli, to zajrzeli, odważniejsi nawet napisali, nie bacząc na ewentualne skutki, ale coś w tym jednak jest, za wiele dziwnej tajemniczości i zmian nagłych, może i tu by się przydało przyspieszenia na finiszu??? Odpowiedz Link Zgłoś