Dodaj do ulubionych

ekonomia w kielcach

IP: *.122.209.115.dyn.user.ono.com 29.08.07, 17:43
chciałbym studiować ekonomię w Kielcach - którą uczelnię wybrać ? -
moze jakiś student ekomomii doradzi (albo odradzi)z włąsnego
doświadczenia
Obserwuj wątek
    • Gość: X Re: ekonomia w kielcach IP: 78.88.219.* 29.08.07, 17:58
      Tylko i wyłącznie Akademia Świętokrzyska :)
      • Gość: student Re: ekonomia w kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.07, 21:38
        akademia ekonomiczna w krakowie wydział zamiejscowy w kielcach
    • Gość: a co tam Re: ekonomia w kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.07, 14:15
      WSEiA
    • Gość: ekonom Re: ekonomia w kielcach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.07, 18:33
      Jeśli Kielce, to AŚ
      • Gość: alo Re: ekonomia w kielcach IP: *.chello.pl 30.08.07, 18:37
        Może spróbuj w Ratuszu?
    • Gość: buba Re: ekonomia w kielcach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.07, 15:25
      WSEiA tylko i wyłącznie
    • Gość: rektor:) Re: ekonomia w kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.07, 19:10
      WSH - tam najlepiej
      • Gość: ekonom Re: ekonomia w kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.07, 19:28
        AE kraków -> zamiejscówka w Kielcach na polibudzie
    • Gość: ja Re: ekonomia w kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.22, 17:10
      WSH Kielce skończyłem kier. Elektronika i Telekomunikacja. Szkoła może pod kier. humanistyczne się nadaje ale pod kierunki ścisłe absolutne DNO! Dobrze że ją zlikwidowali. Powinna płacić odszkodowania absolwentom ponieważ to są oszuści . Założyli kierunki Elektronikę i Telekomunikację a w ogóle sprzętu nie mieli do nauczania.
      Sama teoria i zero praktyki!!! Teoria też przestarzała szczególnie z informatyki czyli programowanie w językach już nie używanych. Chyba nauczycieli z łapanki zatrudnili co kto umie aby było żeby tylko kasę zarabiać z nowego kierunku . Zero ogólnego uporządkowania nauki totalny chaos nawet teoretycznej . Informatyka a do sieci nawet switcha czy routera nie mieli . Elektronika nawet oscyloskopu nie posiadali a gdzie tu mowa o praktykach tworzenia układów analogowych czy cyfrowych dosłownie nic. Ja się dziwię kto zatwierdził istnienie takiej szkoły bo to powinno być karane.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka