dm_ 12.12.01, 09:38 rz, jak pewnie wiesz, w sobote bedzie spotkanie w CKM, mamy nadzieje ze sie pojawisz:)) sobota, godzina chyba 17.00 :))) byla 16.00 i 16.30 i w koncu chyba 17.00. Mam nadzieje ze wszyscy przyjdziemy w jednym czasie:))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rz Re: DO rz !!! IP: *.kielce.uw.gov.pl 12.12.01, 10:58 dm_ napisał(a): > rz, jak pewnie wiesz, w sobote bedzie spotkanie w CKM, mamy nadzieje ze sie > pojawisz:)) > sobota, godzina chyba 17.00 :))) byla 16.00 i 16.30 i w koncu chyba 17.00. > Mam nadzieje ze wszyscy przyjdziemy w jednym czasie:))))) bardzo mi miło - tym bardziej, że zaproszenie przekazuje niewiasta :) nie wiedziałem - jesli był taki wątek na forum to mi umknęło, a na chat nie wchodzę. postaram się przybyć a kto się zadeklarował do tej pory? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rz Re: DO rz !!! IP: *.kielce.uw.gov.pl 12.12.01, 11:38 Gość portalu: rz napisał(a): > nie wiedziałem - jesli był taki wątek na forum to mi umknęło, a na chat nie > wchodzę. postaram się przybyć > a kto się zadeklarował do tej pory? przeczytałem odpowiedni wątek i już wiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
dm_ Re: DO rz !!! 12.12.01, 11:47 Gość portalu: rz napisał(a): > dm_ napisał(a): > > > rz, jak pewnie wiesz, w sobote bedzie spotkanie w CKM, mamy nadzieje ze si > e > > pojawisz:)) > > sobota, godzina chyba 17.00 :))) byla 16.00 i 16.30 i w koncu chyba 17.00. > > Mam nadzieje ze wszyscy przyjdziemy w jednym czasie:))))) > > bardzo mi miło - tym bardziej, że zaproszenie przekazuje niewiasta :) > nie wiedziałem - jesli był taki wątek na forum to mi umknęło, a na chat nie > wchodzę. postaram się przybyć > a kto się zadeklarował do tej pory? > tak do konca to sama nie wiem kto ma przyjsc:))) jakis znak rozpoznawczy trzeba wymyslic?:) moze kazy z nas bedzie cos trzymal w rece, byle nie kwiatek bo to oklepane. ciesze sie ze bedziesz:)) Odpowiedz Link Zgłoś
dm_ Spotkania ciag dalszy!!!!!! 12.12.01, 13:17 mam rozniez nadzieje ze i msz i kaczusia newer, maam rowniez beda mogli przyjsc !!! Odpowiedz Link Zgłoś