Dodaj do ulubionych

dobry ginekolog w Kielcach

IP: *.vf.pl 05.11.07, 12:43
czy któraś z forumowiczek mogłaby polecić mi dobrego ginekologa (ginekolożkę)? Chodzi nie tylko o umiejętności i doświadczenie ale i o relacje z pacjentkami. Z góry dziękuję
Obserwuj wątek
    • Gość: Patrysia Re: dobry ginekolog w Kielcach IP: *.chello.pl 05.11.07, 13:57
      Polecam Krzysztofa Maciejewskiego. Dobry fachowiec, miły, skromny i nie leci na
      pieniądze ( wizyta 60zł).
      • Gość: ewa Re: dobry ginekolog w Kielcach IP: *.chello.pl 05.11.07, 21:22
        no co ty-on moze i nie jest zly lekarz,ale kompletnie
        niekontaktowy.trudno zrozumiec co mowi a jak juz nawet zrozumiesz
        slowa to nie wiesz o co mu tak naprawde chodzi.
        • Gość: przyszła mama zdecydowanie dr Wydrzyński IP: 83.231.81.* 05.11.07, 23:19
          Znakomity lekarz,wspaniałe podejście do pacjentki.Poza tym ma
          doskonały sprzęt do usg.Zdecydowanie polecam
          • Gość: madziara Re: zdecydowanie dr Wydrzyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.07, 09:21
            rzeczywiscie jest dobry ale ma duzo pacjentek a to nie zawsze
            wychodzi na plus,ja miałam lekarke która przy porodach była u mnie
            do konca,specjalnie przyjezdzała z domu do szpitala aby zobaczyc moj
            zapis,no i w ogóle super kobieta...
            • Gość: julcia Re: zdecydowanie dr Wydrzyński IP: *.adsl.inetia.pl 06.11.07, 10:00
              gdzie dr Wydrzyński przyjmuje? Bo szukam kogoś naprawdę dobrego. Chcielibyśmy być z mężem już niedługo mamusią i tatusiem a ciągle nie mogę znaleźć odpowiedniego lekarza/lekarki. Czy ktoś słyszał może coś na temat dr Ossowskiej? Bo ona podobno też jest fajna. pozdrowionka
              • Gość: Anka Re: zdecydowanie dr Wydrzyński IP: *.chello.pl 06.11.07, 16:30
                chyba żartujesz z Ossowską. Byłam u niej raz parę lat temu i do dzis
                ja wspominam kiepsko, nie znam nikogo kto mógłby ją polecić.
                Prywatnie zapewne jest milsza, ale niewiele. Ja polecam dr Wołowca
                (Ul. Paderwskiego), lub panią dr Mirecką (ul. Sląska) lub
                Ziółkowskiego (obecnie przyjmuje na ul. Kosciuszki).
            • Gość: Patrysia Re: zdecydowanie dr Wydrzyński IP: *.chello.pl 06.11.07, 10:43
              Ja, podobnie jak o innych lekarzach słyszałam różne rzeczy, ale powaliło mnie,
              że w 20 tyg. ciąży nie widział na USG bliźniaków.
              Jeszcze ktoś coś tam pisał na forum niezbyt fajnie, ale myślę, że wybór
              faktycznie należy do Ciebie. Myślę, że prywatne wizyty zawsze są miłe jeżeli
              chodzi o kasę. Sztuką jest żeby być miłym jak ktoś nie daje.
              Powodzenia.
              • Gość: przyszła mama Re: zdecydowanie dr Wydrzyński IP: 83.231.16.* 06.11.07, 16:19
                dr Wydrzynski przyjmuje w Kielcach i w Suchedniowie.W Kielcach na
                warszawskiej 152 lub 154,żółty nowy budynek z Apteką na dole po
                prawej stronie jadąc od Kielc.Ale najlepiej zadzwonić w środe lub
                czwartek tel.502250922.Za wizytę położniczą bierze 90 zł,za USG 50 zł
    • Gość: Inka tylko Swiercz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.07, 17:36
      ja chodze do dra Swiercza. Jestam zadowolona- kontaktowy, wszystko
      wytłumaczy i nie straszy. Przyjmuje na Paderwskiego.Usg- robie obok
      u dra Guzika. To ekstra radiolog i ma fantastyczny aparat.Mozna
      umowic sie na konkretną godzine.Mnie dr Swiercza poleciła mama,
      ktora też jest jego pacjentką.Zresztą z mojej szkoly chodza do niego
      prawie wszystkie "profesorkI" Ale każdy wybiera co mu pasuje.
      • anetaa77 Re: tylko Swiercz 06.11.07, 17:50
        Szkoda tylko, że wywalili go z Prostej. A w dzisiejszych czasach trzeba jednak
        miec lekarza, który pracuje w szpitalu.
        • Gość: madziara Re: tylko Swiercz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.07, 18:05
          zgadzam sie z tobą,słyszałam ze jest b.konfliktowy i lekarze
          odetchneli gdy odszedł...
          • Gość: embe Re: tylko Swiercz IP: *.chello.pl 06.11.07, 19:20
            nieprawda-pracowalam z nim wiele lat i owszem ma swoje wady ale jest
            w 100%profesjonalista.a lekrze pozbyli sie go bo byl lepszy i robil
            im konkurencje nie do przebicia.pozdrawiam dr Swiercza
            • Gość: madziara Re: tylko Swiercz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.07, 21:44
              no nie wiem...
              • Gość: embe Re: tylko Swiercz IP: *.chello.pl 06.11.07, 22:04
                a JA wiem!!!
                • Gość: julcia Re: a propos IP: *.adsl.inetia.pl 06.11.07, 23:00
                  no cóż, jak widać jest paru specjalistów, muszę się na kogoś zdecydować ale tak jak Patrysia napisała wszyscy są milutcy jeżeli sie posmaruje. Parę lat temu (5-6) byłam u jednej takiej pani ginekolog, która mi nawet cytologii nie zrobiła, bez żadnych badań krwi przepisała starodawne tabletki antykoncepcyjne ale jak się wdzięczyła, jaka milutka była gdy wyciągała rękę po kolejne 50 złotych. teraz chcielibysmy z mężem dzidziusia i zastanawiamy sie do kogo uderzyć, aby miec pewność, że będziemy potraktowani jak należy i nikt nie będzie krzywo na mnie patrzył przy zadawaniu nurtujących mnie pytań lub traktował mnie jak mięso (czyli jedna z wielu, bezosobowo). ufff, trochę się rozpisałam, mam nadzieję że nie zanudziłam. Jeszcze raz dzięki za pomoc i za adresy i telefony. Jeśli komuś się coś przypomni to czekam cały czas. papa
                • Gość: Rolka Re: tylko Swiercz IP: *.chello.pl 06.11.07, 23:31
                  A co wiesz?????
                  W sądzie przegrał wszystkie sprawy, więc napisz, że to twoje zdanie po
                  osobistych kontaktach z Ś.
                  Nie próbuj jednak nikomu wmawiać, że on taki idealny tylko WSZYSCY się na niego
                  uwzięli.
                  I niestety część pacjentek ze względu na poród wcześniej czy później zmienia
                  lekarza. Acha słyszałam, że bez problemu daje zwolnienia i dlatego ( między
                  innymi) chodzą do niego kobitki.
                  • Gość: pani J. Re: tylko Swiercz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.07, 18:44
                    co ty pieprzysz? Jakie sprawy?. Wlasnie wszystkie do tej pory wygrał-
                    nawet tą o znieslawienie. Ja też do Niego chodzę (od lat) chciaż
                    sama pracuje -niestety na Prostej.
                    • Gość: ida Re: tylko Swiercz IP: *.chello.pl 07.11.07, 19:51
                      nic sie nie martw-juz niedlugo zabierzemy z Prostej wartosciowy
                      personel do super projektu.pozdr-kolezanka Swiercza
                      • Gość: julcia Re: tylko Swiercz? IP: *.adsl.inetia.pl 07.11.07, 23:16
                        słuchajcie ja rozumiem że jedna lubi tego Świercza a inna nie - obie macie do tego pełne prawo, ale chyba nie to było przedmiotem dyskusji. Ja potrzebuje pomocy a nie przepychanek pomiędzy zwolenniczkami a przeciwniczkami metod w/w doktora. A swoją drogą to miałam na niego głosować ale mi odradzili (więc cos musi wisieć w powietrzu)
                      • Gość: Rolka Re: tylko Swiercz IP: *.chello.pl 08.11.07, 10:49
                        Bardzo się cieszę z super projektu dr Grzegorza, a jeszcze bardziej, że zabierze
                        ten wartościowy personel. Pytanie tylko, które to....
                        (cha, cha chyba co niektóre z operacyjnej- bardzoooooo wartościowe i "pyskaczki"
                        z porodówki. Najwyższa pora na porodówce coś zmienić i ruszyć "damy" z bloku.
                        Nie ma ludzi niezastąpionych.
                        A pani Jola to może wie dlaczego dr-ek nie wrócił, skoro wcześniej tyle
                        pyskował, że i tak wróci bo wygra w sądzie?????
                        Na Czarnowie nawet z nim nie chcieli rozmawiać, a na Kościuszki podziękowali mu
                        po paru dyżurach.
                        Dajcie spokój niech realizuje ten swój projekt, idzie do niego do pracy i nie
                        mieszajcie. Tak jak pis nie potrafi przyznać się do błędu, tak GŚ i jego
                        zwolenniczki nie potrafią wyciągnąć wniosków, że w społeczeństwie czy raczej
                        grupie żyje się inaczej.
                        SZCZERZE! POWODZENIA PRZY PROJEKCIE!!!;-))
        • Gość: tumor mózgowicz Re: tylko Swiercz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.07, 00:04
          To idż do Grelewskiego
          Wprawdzie zamiast kawałka mózgu ma szajs, ale wszpitalu pracuje. Ita
          urocza asystentka. I to "kochanie, dzieciątko" Infantylismus. Miodzio
    • Gość: Bob Re: dobry ginekolog w Kielcach IP: *.kielce.net.pl 08.11.07, 10:57
      Ja kiedyś z żoną chodziłem do dr. Kowalskiego właśnie z ciążą. Wg mnie
      fachowiec. Jedynie co to miał troszkę stary sprzęt, no ale to było dawno (5 lat
      temu). Przyjmował na Paderewskiego. Oczywiście nie wiem jaki był w badaniu, ale
      żona nie narzekała. A , i pracował na Kościuszki.
      • Gość: sanczo Re: dobry ginekolog w Kielcach IP: 80.51.251.* 12.11.07, 14:06
        Chodziliśmy z żoną do dr. Marcina Miśka na Wojska Polskiego i dr. Niziurskiego
        przy Pl. Wolności. Obaj bardzo kontaktowi, mają dobry sprzęt (Misiek
        zdecydowanie lepszy, ponoć w najbliższym czasie 4D). Do tego dobrze dla
        pracujących, bo przyjmują do późnych godzin wieczornych. Można polecić obu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka