Gość: julcia IP: *.vf.pl 05.11.07, 12:43 czy któraś z forumowiczek mogłaby polecić mi dobrego ginekologa (ginekolożkę)? Chodzi nie tylko o umiejętności i doświadczenie ale i o relacje z pacjentkami. Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Patrysia Re: dobry ginekolog w Kielcach IP: *.chello.pl 05.11.07, 13:57 Polecam Krzysztofa Maciejewskiego. Dobry fachowiec, miły, skromny i nie leci na pieniądze ( wizyta 60zł). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: dobry ginekolog w Kielcach IP: *.chello.pl 05.11.07, 21:22 no co ty-on moze i nie jest zly lekarz,ale kompletnie niekontaktowy.trudno zrozumiec co mowi a jak juz nawet zrozumiesz slowa to nie wiesz o co mu tak naprawde chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyszła mama zdecydowanie dr Wydrzyński IP: 83.231.81.* 05.11.07, 23:19 Znakomity lekarz,wspaniałe podejście do pacjentki.Poza tym ma doskonały sprzęt do usg.Zdecydowanie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madziara Re: zdecydowanie dr Wydrzyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.07, 09:21 rzeczywiscie jest dobry ale ma duzo pacjentek a to nie zawsze wychodzi na plus,ja miałam lekarke która przy porodach była u mnie do konca,specjalnie przyjezdzała z domu do szpitala aby zobaczyc moj zapis,no i w ogóle super kobieta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julcia Re: zdecydowanie dr Wydrzyński IP: *.adsl.inetia.pl 06.11.07, 10:00 gdzie dr Wydrzyński przyjmuje? Bo szukam kogoś naprawdę dobrego. Chcielibyśmy być z mężem już niedługo mamusią i tatusiem a ciągle nie mogę znaleźć odpowiedniego lekarza/lekarki. Czy ktoś słyszał może coś na temat dr Ossowskiej? Bo ona podobno też jest fajna. pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: zdecydowanie dr Wydrzyński IP: *.chello.pl 06.11.07, 16:30 chyba żartujesz z Ossowską. Byłam u niej raz parę lat temu i do dzis ja wspominam kiepsko, nie znam nikogo kto mógłby ją polecić. Prywatnie zapewne jest milsza, ale niewiele. Ja polecam dr Wołowca (Ul. Paderwskiego), lub panią dr Mirecką (ul. Sląska) lub Ziółkowskiego (obecnie przyjmuje na ul. Kosciuszki). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patrysia Re: zdecydowanie dr Wydrzyński IP: *.chello.pl 06.11.07, 10:43 Ja, podobnie jak o innych lekarzach słyszałam różne rzeczy, ale powaliło mnie, że w 20 tyg. ciąży nie widział na USG bliźniaków. Jeszcze ktoś coś tam pisał na forum niezbyt fajnie, ale myślę, że wybór faktycznie należy do Ciebie. Myślę, że prywatne wizyty zawsze są miłe jeżeli chodzi o kasę. Sztuką jest żeby być miłym jak ktoś nie daje. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyszła mama Re: zdecydowanie dr Wydrzyński IP: 83.231.16.* 06.11.07, 16:19 dr Wydrzynski przyjmuje w Kielcach i w Suchedniowie.W Kielcach na warszawskiej 152 lub 154,żółty nowy budynek z Apteką na dole po prawej stronie jadąc od Kielc.Ale najlepiej zadzwonić w środe lub czwartek tel.502250922.Za wizytę położniczą bierze 90 zł,za USG 50 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka tylko Swiercz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.07, 17:36 ja chodze do dra Swiercza. Jestam zadowolona- kontaktowy, wszystko wytłumaczy i nie straszy. Przyjmuje na Paderwskiego.Usg- robie obok u dra Guzika. To ekstra radiolog i ma fantastyczny aparat.Mozna umowic sie na konkretną godzine.Mnie dr Swiercza poleciła mama, ktora też jest jego pacjentką.Zresztą z mojej szkoly chodza do niego prawie wszystkie "profesorkI" Ale każdy wybiera co mu pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
anetaa77 Re: tylko Swiercz 06.11.07, 17:50 Szkoda tylko, że wywalili go z Prostej. A w dzisiejszych czasach trzeba jednak miec lekarza, który pracuje w szpitalu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madziara Re: tylko Swiercz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.07, 18:05 zgadzam sie z tobą,słyszałam ze jest b.konfliktowy i lekarze odetchneli gdy odszedł... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: embe Re: tylko Swiercz IP: *.chello.pl 06.11.07, 19:20 nieprawda-pracowalam z nim wiele lat i owszem ma swoje wady ale jest w 100%profesjonalista.a lekrze pozbyli sie go bo byl lepszy i robil im konkurencje nie do przebicia.pozdrawiam dr Swiercza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madziara Re: tylko Swiercz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.07, 21:44 no nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julcia Re: a propos IP: *.adsl.inetia.pl 06.11.07, 23:00 no cóż, jak widać jest paru specjalistów, muszę się na kogoś zdecydować ale tak jak Patrysia napisała wszyscy są milutcy jeżeli sie posmaruje. Parę lat temu (5-6) byłam u jednej takiej pani ginekolog, która mi nawet cytologii nie zrobiła, bez żadnych badań krwi przepisała starodawne tabletki antykoncepcyjne ale jak się wdzięczyła, jaka milutka była gdy wyciągała rękę po kolejne 50 złotych. teraz chcielibysmy z mężem dzidziusia i zastanawiamy sie do kogo uderzyć, aby miec pewność, że będziemy potraktowani jak należy i nikt nie będzie krzywo na mnie patrzył przy zadawaniu nurtujących mnie pytań lub traktował mnie jak mięso (czyli jedna z wielu, bezosobowo). ufff, trochę się rozpisałam, mam nadzieję że nie zanudziłam. Jeszcze raz dzięki za pomoc i za adresy i telefony. Jeśli komuś się coś przypomni to czekam cały czas. papa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rolka Re: tylko Swiercz IP: *.chello.pl 06.11.07, 23:31 A co wiesz????? W sądzie przegrał wszystkie sprawy, więc napisz, że to twoje zdanie po osobistych kontaktach z Ś. Nie próbuj jednak nikomu wmawiać, że on taki idealny tylko WSZYSCY się na niego uwzięli. I niestety część pacjentek ze względu na poród wcześniej czy później zmienia lekarza. Acha słyszałam, że bez problemu daje zwolnienia i dlatego ( między innymi) chodzą do niego kobitki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani J. Re: tylko Swiercz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.07, 18:44 co ty pieprzysz? Jakie sprawy?. Wlasnie wszystkie do tej pory wygrał- nawet tą o znieslawienie. Ja też do Niego chodzę (od lat) chciaż sama pracuje -niestety na Prostej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ida Re: tylko Swiercz IP: *.chello.pl 07.11.07, 19:51 nic sie nie martw-juz niedlugo zabierzemy z Prostej wartosciowy personel do super projektu.pozdr-kolezanka Swiercza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julcia Re: tylko Swiercz? IP: *.adsl.inetia.pl 07.11.07, 23:16 słuchajcie ja rozumiem że jedna lubi tego Świercza a inna nie - obie macie do tego pełne prawo, ale chyba nie to było przedmiotem dyskusji. Ja potrzebuje pomocy a nie przepychanek pomiędzy zwolenniczkami a przeciwniczkami metod w/w doktora. A swoją drogą to miałam na niego głosować ale mi odradzili (więc cos musi wisieć w powietrzu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rolka Re: tylko Swiercz IP: *.chello.pl 08.11.07, 10:49 Bardzo się cieszę z super projektu dr Grzegorza, a jeszcze bardziej, że zabierze ten wartościowy personel. Pytanie tylko, które to.... (cha, cha chyba co niektóre z operacyjnej- bardzoooooo wartościowe i "pyskaczki" z porodówki. Najwyższa pora na porodówce coś zmienić i ruszyć "damy" z bloku. Nie ma ludzi niezastąpionych. A pani Jola to może wie dlaczego dr-ek nie wrócił, skoro wcześniej tyle pyskował, że i tak wróci bo wygra w sądzie????? Na Czarnowie nawet z nim nie chcieli rozmawiać, a na Kościuszki podziękowali mu po paru dyżurach. Dajcie spokój niech realizuje ten swój projekt, idzie do niego do pracy i nie mieszajcie. Tak jak pis nie potrafi przyznać się do błędu, tak GŚ i jego zwolenniczki nie potrafią wyciągnąć wniosków, że w społeczeństwie czy raczej grupie żyje się inaczej. SZCZERZE! POWODZENIA PRZY PROJEKCIE!!!;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tumor mózgowicz Re: tylko Swiercz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.07, 00:04 To idż do Grelewskiego Wprawdzie zamiast kawałka mózgu ma szajs, ale wszpitalu pracuje. Ita urocza asystentka. I to "kochanie, dzieciątko" Infantylismus. Miodzio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bob Re: dobry ginekolog w Kielcach IP: *.kielce.net.pl 08.11.07, 10:57 Ja kiedyś z żoną chodziłem do dr. Kowalskiego właśnie z ciążą. Wg mnie fachowiec. Jedynie co to miał troszkę stary sprzęt, no ale to było dawno (5 lat temu). Przyjmował na Paderewskiego. Oczywiście nie wiem jaki był w badaniu, ale żona nie narzekała. A , i pracował na Kościuszki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sanczo Re: dobry ginekolog w Kielcach IP: 80.51.251.* 12.11.07, 14:06 Chodziliśmy z żoną do dr. Marcina Miśka na Wojska Polskiego i dr. Niziurskiego przy Pl. Wolności. Obaj bardzo kontaktowi, mają dobry sprzęt (Misiek zdecydowanie lepszy, ponoć w najbliższym czasie 4D). Do tego dobrze dla pracujących, bo przyjmują do późnych godzin wieczornych. Można polecić obu. Odpowiedz Link Zgłoś