Gość: antypis IP: *.adsl.inetia.pl 27.12.07, 18:25 Chodź się pokłócimy! Nuda jak jasna cholera Hhahahahahaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
glupi_bogus Re: Boguś!!! 27.12.07, 18:42 Co ty chamie wiesz o multimedialnych stanach mohera??? Wyglądasz jak człowiek wtedy gdy się wybudzam HHHhahahahahaaahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antypis Boguś!!! IP: *.adsl.inetia.pl 27.12.07, 19:16 Wiem, że obgryzasz paluszki, że nerwicowe drgawki osiągają apogeum! Mimo wszystko mógłbyś mi chamie powiedzieć " dzień dobry" ! "Bariera kulturowa" chamie? Morał: polskim katolikom nie warto powiedzieć "dzień dobry" Hahahahahgahaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
glupi_bogus Ty chamie!! 27.12.07, 20:09 Odwal się od Bogusia! Gdzie ja takiego drugiego pedała znajdę Hahahahahaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antypis Ty kulturo w berecie! IP: *.adsl.inetia.pl 27.12.07, 20:17 Boguś spłaca (odpokutowuje) swoje "błędy" młodości!!! Ale z gówna zawsze może wyjść GÓWNO! Hahahahahaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antypis Śmieciu!!! IP: *.adsl.inetia.pl 27.12.07, 20:47 Chyba zbyt długo tu nie zaglądałem!!! Chamiejesz w oczach. Chyba byłem za delikatny??? Mogę to zmienić dla fi(...)osewego ścierwa Hahahahhaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antypis Boguś!!! IP: *.adsl.inetia.pl 27.12.07, 21:01 Idę spać! Jutro, tu zajrzę Hahahahaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś