waszahanusia 17.02.08, 20:54 Kogo mozecie polecić dla mojej 7 miesięcznej córci?? Proszę o dokładniejsze namiary jak mozna. Dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: j Re: Ortopeda dziecięcy potrzebny!!! IP: 88.156.160.* 17.02.08, 21:19 zeulandia.myminicity.com Odpowiedz Link Zgłoś
juko19 Re: Ortopeda dziecięcy potrzebny!!! 18.02.08, 14:57 Witam, Polecam dr.Dobrowolskiego z Buska, przyjmuje prywatnie w Kielcach na Żeromskiego (blok na rogu Wróblewskiego),tel 413616137.W mojej ocenie b. dobry specjalista.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesiek Re: Ortopeda dziecięcy potrzebny!!! IP: *.chello.pl 18.02.08, 16:24 A kim ty jesteś, że tak twierdzisz? Może ortopedą jesteś? Trzeba mieć odpowiednią wiedzę, żeby komuś radzić w tak ważnej kwestii jak zdrowie jego dziecka. A ty masz? Ja zalecam ostrożność w kontaktach z tym lekarzem. Odpowiedz Link Zgłoś
waszahanusia Re: Ortopeda dziecięcy potrzebny!!! 18.02.08, 16:32 Dziękuję przynajmniej za jeden namiar. zadzwonię na pewno. Ludzie oszaleliście poprosiłam tylko o namiary na ortopedę- jednemu lekarz pomoze drugiemu nie. MOze mnie pomoze, a moze nie. Po co te nieuprzejme słowa. Jakże to charakterystyczne dla tego forum!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
juko19 Re: Ortopeda dziecięcy potrzebny!!! 18.02.08, 21:43 Znam trzy osoby zadowolone z właściwej diagnozy doktora. Oczywiście kazdy przypadek jest indywidualny. Niemniej sprawdzić warto. Powodzenia,pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś