Gość: melly IP: *.expr.net 25.08.03, 08:36 Witam Szukam dobrego nauczyciela angielskiego (ale w miare taniego) na lekcje indywidualne. Chodzi mi przede wszystkim o konwersacje. Moze ktos kogos polecic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ciulek Re: Szukam dobrego nauczyciela angielskiego IP: *.com 25.08.03, 12:49 Gość portalu: melly napisał(a): > Witam > > Szukam dobrego nauczyciela angielskiego (ale w miare > taniego) na lekcje indywidualne. Chodzi mi przede > wszystkim o konwersacje. Moze ktos kogos polecic? Polecam ci goscia z tego forum o nicku hard_headed. To wybitny anglista i pedagog. Odpowiedz Link Zgłoś
hard_headed Re: Szukam dobrego nauczyciela angielskiego 26.08.03, 07:41 Gość portalu: ciulek napisał(a): > Gość portalu: melly napisał(a): > > > Witam > > > > Szukam dobrego nauczyciela angielskiego (ale w miare > > taniego) na lekcje indywidualne. Chodzi mi przede > > wszystkim o konwersacje. Moze ktos kogos polecic? > > > Polecam ci goscia z tego forum o nicku hard_headed. > To wybitny anglista i pedagog. Nie jestem nauczycielem debilku. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.domagala Nie jestem nauczycielem debilku. 26.08.03, 07:48 >>>Nie jestem nauczycielem debilku. Polubiłem Cię gościu. Za "debilka". Odpowiedz Link Zgłoś
hard_headed Re: Nie jestem nauczycielem debilku. 26.08.03, 09:36 wojciech.domagala napisał: > >>>Nie jestem nauczycielem debilku. > > Polubiłem Cię gościu. Za "debilka". A ja Ciebie Wojtusiu, za spiskową teorię dziejów (mam na myśli Związek Polskich Artytów Fotografików w Kielcach). Ach te kliki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciulek Re: Nie jestem nauczycielem debilku. IP: *.com 26.08.03, 12:52 hard_headed napisał: > wojciech.domagala napisał: > > > >>>Nie jestem nauczycielem debilku. > > > > Polubiłem Cię gościu. Za "debilka". > > A ja Ciebie Wojtusiu, za spiskową teorię dziejów (mam na myśli Związek > Polskich Artytów Fotografików w Kielcach). Ach te kliki. A co ty mozesz wiedziec o klikach, jesli sam do nich nalezysz ty postkomunistyczny aparatczyku. Odpowiedz Link Zgłoś
hard_headed Re: Nie jestem nauczycielem debilku. 27.08.03, 07:41 Gość portalu: ciulek napisał(a): > hard_headed napisał: > > > wojciech.domagala napisał: > > > > > >>>Nie jestem nauczycielem debilku. > > > > > > Polubiłem Cię gościu. Za "debilka". > > > > A ja Ciebie Wojtusiu, za spiskową teorię dziejów (mam > na myśli Związek > > Polskich Artytów Fotografików w Kielcach). Ach te kliki. > > A co ty mozesz wiedziec o klikach, jesli sam do nich > nalezysz ty postkomunistyczny aparatczyku. Dobre, na to może być tylko jedna odpowiedź: rolling on the floor laughing. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciulek Re: Nie jestem nauczycielem debilku. IP: *.com 27.08.03, 09:33 hard_headed napisał: > Gość portalu: ciulek napisał(a): > > > hard_headed napisał: > > > > > wojciech.domagala napisał: > > > > > > > >>>Nie jestem nauczycielem debilku. > > > > > > > > Polubiłem Cię gościu. Za "debilka". > > > > > > A ja Ciebie Wojtusiu, za spiskową teorię dziejów (mam > > na myśli Związek > > > Polskich Artytów Fotografików w Kielcach). Ach te kliki. > > > > A co ty mozesz wiedziec o klikach, jesli sam do nich > > nalezysz ty postkomunistyczny aparatczyku. > > Dobre, na to może być tylko jedna odpowiedź: > rolling on the floor laughing. A gdzie to przeczytales? HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melly Re: Szukam dobrego nauczyciela angielskiego IP: *.expr.net 26.08.03, 08:10 hard_headed napisał: > Gość portalu: ciulek napisał(a): > > > Gość portalu: melly napisał(a): > > > > > Witam > > > > > > Szukam dobrego nauczyciela angielskiego (ale w miare > > > taniego) na lekcje indywidualne. Chodzi mi przede > > > wszystkim o konwersacje. Moze ktos kogos polecic? > > > > > > Polecam ci goscia z tego forum o nicku hard_headed. > > To wybitny anglista i pedagog. > > Nie jestem nauczycielem debilku. Nie musi byc pan nauczycielem. Wystarczy, ze pan umie angielski. Ile pan bierze za godzine? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melly Do pana hard_headed IP: *.expr.net 26.08.03, 08:08 Czy udziela pan lekcji prywatnych? Odpowiedz Link Zgłoś
ckdezerter Re: Do pana hard_headed 26.08.03, 08:33 Gość portalu: melly napisał(a): > Czy udziela pan lekcji prywatnych? Angielskim posługuje się na dość dobrym poziomie, ale nie czuje się kompetentny na tyle aby uczyć kogoś innego. Ale może Pan Ciulek spróbuje, w końcu mieszka teraz w Green Point i ma styczność z żywym angielskim. Pozdr. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melly Re: Do pana hard_headed IP: *.expr.net 26.08.03, 08:50 ckdezerter napisał: > Gość portalu: melly napisał(a): > > > Czy udziela pan lekcji prywatnych? > > Angielskim posługuje się na dość dobrym poziomie, ale nie czuje się > kompetentny na tyle aby uczyć kogoś innego. > Ale może Pan Ciulek spróbuje, w końcu mieszka teraz w Green Point i ma > styczność z żywym angielskim. > Pozdr. :-) Pytalam pana hard_headed nie Pana. Co sie Pan wtraca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciulek Re: Do pana hard_headed IP: *.com 26.08.03, 08:53 ckdezerter napisał: > Gość portalu: melly napisał(a): > > > Czy udziela pan lekcji prywatnych? > > Angielskim posługuje się na dość dobrym poziomie, ale nie czuje się > kompetentny na tyle aby uczyć kogoś innego. > Ale może Pan Ciulek spróbuje, w końcu mieszka teraz w Green Point i ma > styczność z żywym angielskim. > Pozdr. :-) Hau du ju du, maderfaker Czemu zmieniles nicka moj ty pustostanie intelektualny? Widze, ze masz jakies natrectwa myslowe z tym Green Point'em. A moze po prostu to twoje niedoscigle marzenie? Odpowiedz Link Zgłoś
hard_headed Re: Do pana hard_headed 26.08.03, 09:29 Gość portalu: ciulek napisał(a): > Hau du ju du, maderfaker > Czemu zmieniles nicka moj ty pustostanie intelektualny? > Widze, ze masz jakies natrectwa myslowe z tym Green > Point'em. A moze po prostu to twoje niedoscigle marzenie? > > Thanks, I am fine, fairy. And The Green Point it's not my dream, it's my nightmare. But, anyway, have a nice stay in the US, especially in Manhattan Avenue. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciulek Re: Do pana hard_headed IP: *.com 26.08.03, 12:49 hard_headed napisał: > Gość portalu: ciulek napisał(a): > > > > Hau du ju du, maderfaker > > Czemu zmieniles nicka moj ty pustostanie intelektualny? > > Widze, ze masz jakies natrectwa myslowe z tym Green > > Point'em. A moze po prostu to twoje niedoscigle marzenie? > > > > > Thanks, I am fine, fairy. > And The Green Point it's not my dream, it's my nightmare. But, anyway, have a > nice stay in the US, especially in Manhattan Avenue. fairy (słownik ogólny Ectaco-Poland) n, rodz. f 1 czarodziejski 2 bajeczny 3 baśniowy 4 wróżka 5 ciota pedał 6 czarodziejka Tak wiec cioto. Dik ci w ass. Odpowiedz Link Zgłoś
hard_headed Re: Do pana hard_headed 27.08.03, 07:47 Gość portalu: ciulek napisał(a): > hard_headed napisał: > > > Gość portalu: ciulek napisał(a): > > > > > > > Hau du ju du, maderfaker > > > Czemu zmieniles nicka moj ty pustostanie intelektualny? > > > Widze, ze masz jakies natrectwa myslowe z tym Green > > > Point'em. A moze po prostu to twoje niedoscigle marzenie? > > > > > > > > Thanks, I am fine, fairy. > > And The Green Point it's not my dream, it's my > nightmare. But, anyway, have a > > nice stay in the US, especially in Manhattan Avenue. > > fairy (słownik ogólny Ectaco-Poland) > n, rodz. f > 1 czarodziejski > 2 bajeczny > 3 baśniowy > 4 wróżka > 5 ciota pedał > 6 czarodziejka > > > Tak wiec cioto. Dik ci w ass. Co za świetny angielski, o przepraszam, amerykański żywcem z środowiska polonijnego wzięty, możesz śmiało zacząć udzielać korków pannie Melly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciulek Re: Do pana hard_headed IP: *.com 27.08.03, 09:33 hard_headed napisał: > Gość portalu: ciulek napisał(a): > > > hard_headed napisał: > > > > > Gość portalu: ciulek napisał(a): > > > > > > > > > > Hau du ju du, maderfaker > > > > Czemu zmieniles nicka moj ty pustostanie intelektualny? > > > > Widze, ze masz jakies natrectwa myslowe z tym Green > > > > Point'em. A moze po prostu to twoje niedoscigle marzenie? > > > > > > > > > > > Thanks, I am fine, fairy. > > > And The Green Point it's not my dream, it's my > > nightmare. But, anyway, have a > > > nice stay in the US, especially in Manhattan Avenue. > > > > fairy (słownik ogólny Ectaco-Poland) > > n, rodz. f > > 1 czarodziejski > > 2 bajeczny > > 3 baśniowy > > 4 wróżka > > 5 ciota pedał > > 6 czarodziejka > > > > > > Tak wiec cioto. Dik ci w ass. > > Co za świetny angielski, o przepraszam, amerykański żywcem z środowiska > polonijnego wzięty, możesz śmiało zacząć udzielać korków pannie Melly. Ty to masz chyba jakies schizy z ta polonia. Popytalem o ciebie i coraz bardziej dochodze do przekonania, ze jestes zwyklym nieudacznikiem zyciowym, ktorego nawet na Green Point nie stac. Ej ty anglisto od siedmiu bolesci, i ty uwazasz, ze poslugujesz sie angielskim na "dosc dobrym poziomie". Przeciez ty nawet firsta bys nie zdal z ta swoja "wiedza". HAHAHAHAHAHAHHAHAHA Nie moge przestac sie smiac. Odpowiedz Link Zgłoś
hard_headed Re: Do pana hard_headed 28.08.03, 07:42 Gość portalu: ciulek napisał(a): > hard_headed napisał: > > > Gość portalu: ciulek napisał(a): > > > > > hard_headed napisał: > > > > > > > Gość portalu: ciulek napisał(a): > > > > > > > > > > > > > Hau du ju du, maderfaker > > > > > Czemu zmieniles nicka moj ty pustostanie > intelektualny? > > > > > Widze, ze masz jakies natrectwa myslowe z tym Green > > > > > Point'em. A moze po prostu to twoje niedoscigle > marzenie? > > > > > > > > > > > > > > Thanks, I am fine, fairy. > > > > And The Green Point it's not my dream, it's my > > > nightmare. But, anyway, have a > > > > nice stay in the US, especially in Manhattan Avenue. > > > > > > fairy (słownik ogólny Ectaco-Poland) > > > n, rodz. f > > > 1 czarodziejski > > > 2 bajeczny > > > 3 baśniowy > > > 4 wróżka > > > 5 ciota pedał > > > 6 czarodziejka > > > > > > > > > Tak wiec cioto. Dik ci w ass. > > > > Co za świetny angielski, o przepraszam, amerykański > żywcem z środowiska > > polonijnego wzięty, możesz śmiało zacząć udzielać > korków pannie Melly. > > Ty to masz chyba jakies schizy z ta polonia. Popytalem o > ciebie i coraz bardziej dochodze do przekonania, ze > jestes zwyklym nieudacznikiem zyciowym, ktorego nawet na > Green Point nie stac. Ej ty anglisto od siedmiu bolesci, > i ty uwazasz, ze poslugujesz sie angielskim na "dosc > dobrym poziomie". > Przeciez ty nawet firsta bys nie zdal z ta swoja "wiedza". > HAHAHAHAHAHAHHAHAHA > Nie moge przestac sie smiac. To ciekawe co powiedziałeś, bo mam zdany CAE. Ale zapewniam Cię, że znajomość tylko takich słówek jak: "materfaker" jest zbyt uboga aby zdać ten egzamin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciulek Re: Do pana hard_headed IP: *.com 28.08.03, 08:18 hard_headed napisał: > To ciekawe co powiedziałeś, bo mam zdany CAE. Ale zapewniam Cię, że znajomość > tylko takich słówek jak: "materfaker" jest zbyt uboga aby zdać ten egzamin. HAHAHAHAHA A w ktorym to roku zdawales CAE jesli mozna wiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś
hard_headed Re: Do pana hard_headed 28.08.03, 10:15 Gość portalu: ciulek napisał(a): > hard_headed napisał: > > > To ciekawe co powiedziałeś, bo mam zdany CAE. Ale > zapewniam Cię, że znajomość > > tylko takich słówek jak: "materfaker" jest zbyt uboga > aby zdać ten egzamin. > > HAHAHAHAHA > A w ktorym to roku zdawales CAE jesli mozna wiedziec? W czerwcu roku Pańskiego 2003. Wynik B. W tamtym tygodniu odebrałem wyniki Ciulku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciulek Re: Do pana hard_headed IP: *.com 28.08.03, 10:58 hard_headed napisał: > W czerwcu roku Pańskiego 2003. Wynik B. W tamtym tygodniu odebrałem wyniki > Ciulku. Tak? A gdzie mial miejsce egzamin? A na jaki temat pisales czesc pisemna? Tylko nie sciemniaj, ze nie pamietasz. Odpowiedz Link Zgłoś
hard_headed Re: Do pana hard_headed 28.08.03, 13:35 Gość portalu: ciulek napisał(a): > hard_headed napisał: > > > W czerwcu roku Pańskiego 2003. Wynik B. W tamtym > tygodniu odebrałem wyniki > > Ciulku. > > Tak? A gdzie mial miejsce egzamin? A na jaki temat > pisales czesc pisemna? Tylko nie sciemniaj, ze nie pamietasz. Ale upierdliwy bachor z Ciebie, ale niech Ci bedzie: pisalem w Slowackim. Tematu z pierwszej czesci (obowiazkowej) nie pamietam, a w drugiej czesci pisalem "Rola telefonow komorkowych" czy jakos tak. Innych tematow nawet nie czytalem. Usatysfakcjonowany czy, jeszcze nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciulek Re: Do pana hard_headed IP: *.com 28.08.03, 14:01 hard_headed napisał: > Gość portalu: ciulek napisał(a): > > > hard_headed napisał: > > > > > W czerwcu roku Pańskiego 2003. Wynik B. W tamtym > > tygodniu odebrałem wyniki > > > Ciulku. > > > > Tak? A gdzie mial miejsce egzamin? A na jaki temat > > pisales czesc pisemna? Tylko nie sciemniaj, ze nie pamietasz. > > Ale upierdliwy bachor z Ciebie, ale niech Ci bedzie: > > pisalem w Slowackim. Tematu z pierwszej czesci > (obowiazkowej) nie pamietam, a w drugiej czesci > pisalem "Rola telefonow komorkowych" czy jakos > tak. Innych tematow nawet nie czytalem. > > Usatysfakcjonowany czy, jeszcze nie? Dobra fallusie, ale jak mozesz nie pamietac co pisales dwa miesiace temu? Troche do dziwne, nieprawdaz? Powiedz w takim razie co bylo na Readingu, bo mnie nie przekonales. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melly Re: Do pana hard_headed IP: *.expr.net 27.08.03, 15:33 hard_headed napisał: > Co za świetny angielski, o przepraszam, amerykański żywcem z środowiska > polonijnego wzięty, możesz śmiało zacząć udzielać korków pannie Melly. Dla ciebie "Pani", fagasie niemyty. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.domagala Re: Do pana hard_headed 27.08.03, 19:56 Znam wiele takich.......... pięknych lektorek. Ale nie powiem. Odpowiedz Link Zgłoś
freesia68 Re: Szukam dobrego nauczyciela angielskiego 30.11.15, 10:34 Polecam wybitną nauczycielkę z renomowanego liceum w Kielcach, jest to doświadczony nauczyciel, świetny w konwersacji. Pani Maya ukończyła filologię angielską na Uniwersytecie Warszawskim. Podam telefon : 666149458,drugi 512744649. Pani profesor przygotowuje do CPE.Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hamlet Re: Szukam dobrego nauczyciela angielskiego IP: *.sejmik.kielce.pl 30.11.15, 13:59 No chyba ktos się pomylił albo to próba taniej i marnej autoreklamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarzyna Re: Szukam dobrego nauczyciela angielskiego IP: *.dynamic.chello.pl 02.12.15, 18:08 Moje córki chodża do Pani Agaty na Osiedlu Kochanowskiego, jedna jest na anglistyce, druga będzie miała za 2 lata maturę i jestesmy bardzo zadowoleni z rezultatów i zaangazowania tej Pani. Odpowiedz Link Zgłoś