13.04.08, 12:05
Witam, nie wie ktos moze gdzie w kielcach robia ladne i solidne tipsy?
najlepiej zelowe alessandro, zeby nie odchodzil zel, i zeby nie byly
grube,zeby wygladaly estetycznie itp.
Dziekuje z gory za sugestie :)
Obserwuj wątek
    • Gość: co to za burdel? Re: Tipsy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.08, 13:52
      Nauczycielka i tipsy?
      • Gość: ???????? Re: Tipsy IP: 81.219.134.* 13.04.08, 15:28
        a co w tym zlego?
        • Gość: MM Re: Tipsy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.08, 21:44
          Jak to co? Przecież tipsy czyli plastikowe paznokcie to największy obciach i oznaka marnego pochodzenia danej osoby. Jeszcze nauczycielka z tipsami? Można takiej podziękować i na bruk, w końcu to urzędnik państwowy a nie barmanka w nocnym lokalu.
          • Gość: amelia Re: Tipsy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.08, 21:52
            chyba nie bardzo wiesz co to znaczy "urzędnik państwowy" !!! Nauczycielka jest
            pracownikiem najemnym danej szkoły, na pewno nie jest urzędnikiem państwowym!!!!
            Zgroza!!! Ludzie nie mają pojęcia o czym piszą, pisze taka pinda o tym, że
            urzędnik państwowy nie ma prawa mieć tipsów, ale sama nie a pojęcia co znaczy
            pojęcie "urzędnik państwowy".
          • siwka80 Re: Tipsy 13.04.08, 21:59
            Gość portalu: MM napisał(a):

> Jak to co? Przecież tipsy czyli plastikowe paznokcie to największy
            obciach i oz
            > naka marnego pochodzenia danej osoby. Jeszcze nauczycielka z
            tipsami? Można tak
            > iej podziękować i na bruk, w końcu to urzędnik państwowy a nie
            barmanka w nocny
            > m lokalu.

A czy możesz dokładnie uzasadnić dlaczego tipsy to największy
            obciach i co mają wspólnego z pochodzeniem? A jakie to jest marne
            pochodzenie?
          • Gość: nauczycielka_ang Re: Tipsy IP: 81.219.134.* 14.04.08, 09:02
            sluchaj patologio! tipsy to po pierwsze nie plastikowe lecz zelowa lub akrylowa
            warstwa, ktora pokrywa sie paznokcie w celu ich utwardzenia. mozna je ozdobic
            hologramami lub wykonac delikatny french - to takie jakby niepomalowane pazurki,
            ktore sa bardzo eleganckie i na topie. Pochadze z inteligenckiej rodziny, nie
            wiem co maja do tego tipsy. Moze jakbym uczyla polskiego w podstawowce i miala
            70 lat to faktycznie nie wypadaloby mi ich nosci ale mam 36 lat, ucze
            angielskiego we wlasnej prywatnej szkole, wiec o co ci chodzi czlowieku? Nie
            wiem dlaczego sie wypowaidasz na babskie tematy. moze doradzilbys cos na temat
            depilacji laserowej nog czy mikrodermabrazji cery, skoro jestes takim ekspertem
            w kobiecych zabiegach upiekszajacych? hmmm?

P.S dziewczyny, doradzcie gdzie te tipsy, bo osoba, ktora mi robila do tej pory
            wyjechala do anglii :( Pozdrawiam
            • Gość: ja Oj żenada IP: *.crowley.pl 14.04.08, 10:42
              niunia, ale masz głupie wypowiedzi, juz Cię zapamiętałam po poscie
              nt symultanki.
              • irmelin pazurki 14.04.08, 11:03
                ja mam super babeczkę do żelu, info mogę podać na maila, gwarantuję,
                że będziesz nauczycielko zadowolona:-))))
                • Gość: ja Re: pazurki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.08, 11:33
                  nie, lepiej mieć paskudne palce:(
                  jak nauczycielka to lepiej taka stasia bozowska.
                  zaniedbana ale z pasją
                  • Gość: jahahahaha Re: pazurki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.08, 12:36
                    Lepiej się ubierać i malować jak prostytutka albo smarkula z patologicznej rodziny... Tipsy, solarium, tapeta pół kilograma i rzęsy wysmarowane pastą do butów z pewnością dodadzą ci urody!
                    • Gość: ja Re: pazurki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.08, 20:38
                      tak zarzuć worek na siebie i idź uczyć dzieci. na pasztecie
                      nauczycielu lepiej się można skupić.
                      niech flejtuchy uczą nasze dzieci.
                      przecież nauczyciel też powinien mieć wizerunek. przyjemniej nauka
                      wchodzi do głowy i dzieciaki uczą się dbać o siebie. Nauczyciel
                      powinien mieć zadbane dłonie:)
                  • Gość: SmurfMądrala Re: pazurki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.08, 12:38

Nie lubię tipsów,oby moda na kicz przeminęła szybko.
                    A kobitki lubię nawet do przesady ;-)))
                    Czy jest emotikon na lubieżny,chłopski rechot?
                    • Gość: kika Re: pazurki IP: 81.219.189.* 14.04.08, 13:04
                      Moda na kicz dawno przeminęła. Co do tipsów to można mieć przedłużone pazurki,
                      bo nie każda kobitka może sobie zapuścić swoje własne. Ważne żeby było to
                      delikatne przedłużenie, najlepiej z frenczem a nie 2cm szpony z cyrkoniami,
                      brokatami i innymi wiejskimi ozdobami.
                      • Gość: bebe Re: pazurki IP: *.chello.pl 16.04.08, 14:33
                        Do kiczu dodam jeszcze fryzurę "na borsuka" i "mordę solarę" :-)))))
                        P.S. Kicz absolutnie nie ma związku z wykonywanym zawodem, wszędzie znajdą się
                        "perełki" :)))
    • Gość: nauczycielka_ang Re: Tipsy IP: 81.219.134.* 14.04.08, 14:35
      dziekuje bardzo, widze, ze mozna liczyc na was :(
      • Gość: nikt Re: Tipsy IP: *.anonymouse.org 16.04.08, 15:51
        Bo to jest miasto tatarów. Wszyscy źli,ponurzy patrzący tylko jak tu komu
        uprzykrzyc zycie
    • Gość: franc-cuski jenzik ta nauczycielka dorabia w agencji! IP: *.klc.vectranet.pl 15.04.08, 08:32
      juz kiedys tu były o niej wzmianki.Dobra jest tez z "francuza".
    • lilian101 Re: Tipsy 25.04.08, 19:39
      Na osiedlu SloneczneWzgorze,obok komisariatu policji jest salon
      kosmetyczny. naprade polecam. Trzymaja sie, i dosc tanio 70 zlotch,
      nprawde ladnie. Tak prznajmniej rob pani Marianka
      • Gość: ann6 Re: Tipsy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.08, 19:35
        moge polecic panią Marianke ze Slonecznego. Salon pani Doroty
        Molenda.Super, delikatne paznokcie żelowe ok. 60-70 zł.Trzeba sie
        umówic.Ann (tez nauczucielka)
        • Gość: na-lka naucz.zint Re: Tipsy IP: *.chello.pl 11.05.08, 17:54
          Czy mogłabym prosić o dokładniejszy adres lub telefon tego zakładu kosmet.Dzięki!
      • Gość: gwarant [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.08, 21:27
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka