nauczycielka_ang 13.04.08, 12:05 Witam, nie wie ktos moze gdzie w kielcach robia ladne i solidne tipsy? najlepiej zelowe alessandro, zeby nie odchodzil zel, i zeby nie byly grube,zeby wygladaly estetycznie itp. Dziekuje z gory za sugestie :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: co to za burdel? Re: Tipsy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.08, 13:52 Nauczycielka i tipsy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: Tipsy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.08, 21:44 Jak to co? Przecież tipsy czyli plastikowe paznokcie to największy obciach i oznaka marnego pochodzenia danej osoby. Jeszcze nauczycielka z tipsami? Można takiej podziękować i na bruk, w końcu to urzędnik państwowy a nie barmanka w nocnym lokalu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amelia Re: Tipsy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.08, 21:52 chyba nie bardzo wiesz co to znaczy "urzędnik państwowy" !!! Nauczycielka jest pracownikiem najemnym danej szkoły, na pewno nie jest urzędnikiem państwowym!!!! Zgroza!!! Ludzie nie mają pojęcia o czym piszą, pisze taka pinda o tym, że urzędnik państwowy nie ma prawa mieć tipsów, ale sama nie a pojęcia co znaczy pojęcie "urzędnik państwowy". Odpowiedz Link Zgłoś
siwka80 Re: Tipsy 13.04.08, 21:59 Gość portalu: MM napisał(a): > Jak to co? Przecież tipsy czyli plastikowe paznokcie to największy obciach i oz > naka marnego pochodzenia danej osoby. Jeszcze nauczycielka z tipsami? Można tak > iej podziękować i na bruk, w końcu to urzędnik państwowy a nie barmanka w nocny > m lokalu. A czy możesz dokładnie uzasadnić dlaczego tipsy to największy obciach i co mają wspólnego z pochodzeniem? A jakie to jest marne pochodzenie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nauczycielka_ang Re: Tipsy IP: 81.219.134.* 14.04.08, 09:02 sluchaj patologio! tipsy to po pierwsze nie plastikowe lecz zelowa lub akrylowa warstwa, ktora pokrywa sie paznokcie w celu ich utwardzenia. mozna je ozdobic hologramami lub wykonac delikatny french - to takie jakby niepomalowane pazurki, ktore sa bardzo eleganckie i na topie. Pochadze z inteligenckiej rodziny, nie wiem co maja do tego tipsy. Moze jakbym uczyla polskiego w podstawowce i miala 70 lat to faktycznie nie wypadaloby mi ich nosci ale mam 36 lat, ucze angielskiego we wlasnej prywatnej szkole, wiec o co ci chodzi czlowieku? Nie wiem dlaczego sie wypowaidasz na babskie tematy. moze doradzilbys cos na temat depilacji laserowej nog czy mikrodermabrazji cery, skoro jestes takim ekspertem w kobiecych zabiegach upiekszajacych? hmmm? P.S dziewczyny, doradzcie gdzie te tipsy, bo osoba, ktora mi robila do tej pory wyjechala do anglii :( Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Oj żenada IP: *.crowley.pl 14.04.08, 10:42 niunia, ale masz głupie wypowiedzi, juz Cię zapamiętałam po poscie nt symultanki. Odpowiedz Link Zgłoś
irmelin pazurki 14.04.08, 11:03 ja mam super babeczkę do żelu, info mogę podać na maila, gwarantuję, że będziesz nauczycielko zadowolona:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: pazurki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.08, 11:33 nie, lepiej mieć paskudne palce:( jak nauczycielka to lepiej taka stasia bozowska. zaniedbana ale z pasją Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jahahahaha Re: pazurki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.08, 12:36 Lepiej się ubierać i malować jak prostytutka albo smarkula z patologicznej rodziny... Tipsy, solarium, tapeta pół kilograma i rzęsy wysmarowane pastą do butów z pewnością dodadzą ci urody! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: pazurki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.08, 20:38 tak zarzuć worek na siebie i idź uczyć dzieci. na pasztecie nauczycielu lepiej się można skupić. niech flejtuchy uczą nasze dzieci. przecież nauczyciel też powinien mieć wizerunek. przyjemniej nauka wchodzi do głowy i dzieciaki uczą się dbać o siebie. Nauczyciel powinien mieć zadbane dłonie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SmurfMądrala Re: pazurki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.08, 12:38 Nie lubię tipsów,oby moda na kicz przeminęła szybko. A kobitki lubię nawet do przesady ;-))) Czy jest emotikon na lubieżny,chłopski rechot? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: pazurki IP: 81.219.189.* 14.04.08, 13:04 Moda na kicz dawno przeminęła. Co do tipsów to można mieć przedłużone pazurki, bo nie każda kobitka może sobie zapuścić swoje własne. Ważne żeby było to delikatne przedłużenie, najlepiej z frenczem a nie 2cm szpony z cyrkoniami, brokatami i innymi wiejskimi ozdobami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bebe Re: pazurki IP: *.chello.pl 16.04.08, 14:33 Do kiczu dodam jeszcze fryzurę "na borsuka" i "mordę solarę" :-))))) P.S. Kicz absolutnie nie ma związku z wykonywanym zawodem, wszędzie znajdą się "perełki" :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nauczycielka_ang Re: Tipsy IP: 81.219.134.* 14.04.08, 14:35 dziekuje bardzo, widze, ze mozna liczyc na was :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt Re: Tipsy IP: *.anonymouse.org 16.04.08, 15:51 Bo to jest miasto tatarów. Wszyscy źli,ponurzy patrzący tylko jak tu komu uprzykrzyc zycie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franc-cuski jenzik ta nauczycielka dorabia w agencji! IP: *.klc.vectranet.pl 15.04.08, 08:32 juz kiedys tu były o niej wzmianki.Dobra jest tez z "francuza". Odpowiedz Link Zgłoś
lilian101 Re: Tipsy 25.04.08, 19:39 Na osiedlu SloneczneWzgorze,obok komisariatu policji jest salon kosmetyczny. naprade polecam. Trzymaja sie, i dosc tanio 70 zlotch, nprawde ladnie. Tak prznajmniej rob pani Marianka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann6 Re: Tipsy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.08, 19:35 moge polecic panią Marianke ze Slonecznego. Salon pani Doroty Molenda.Super, delikatne paznokcie żelowe ok. 60-70 zł.Trzeba sie umówic.Ann (tez nauczucielka) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: na-lka naucz.zint Re: Tipsy IP: *.chello.pl 11.05.08, 17:54 Czy mogłabym prosić o dokładniejszy adres lub telefon tego zakładu kosmet.Dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwarant [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.08, 21:27 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś