Gość: BBB Kto kogo zwodzi IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 20.03.04, 00:04 Pan Prezydent Aleksander pojechał sobie do USA. Pan Prezydent przed wyjazdem naobiecywał, że ho ho! W USA Pana Prezydenta olali. Nie wiem czy Pan Prezydent poczuł się dotknięty. Ale postanowił nie popuścić. Po powrocie podjął kilka działań wskazujących na to, że chce z oddaniem rzucić się w ramiona UE, a Niemców w szczególności. Ale tego było mało. Pan Prezydent stwierdził, że Polska była zwodzona. W wyniku pierdziawki po tym jakże odważnym wystąpieniu, Pan Prezydent Aleksander „odnotował postęp jeśli chodzi o praktykę obsługi obywateli polskich w procedurach wizowych”. Czyli Pan Prezydent odniósł sukces! A ze „zwodzenia” Pan Prezydent Aleksander zaczyna się wycofywać. Od wycofywania się to Pan Prezydent jest specjalistą. Z różnych rzeczy już się wycofywał. Złośliwy mógłby stwierdzić, że u Pana Prezydent, jak wybitnemu mężowi... stanu przystało, zawsze dupa na czele Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KurnaOlek Re: Kto kogo zwodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.04, 12:33 No kurna, tak pięknie, to nawet ja bym nie napisał. Ale co prawda, to prawda. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BBB Boski wypromuje IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 20.04.04, 21:43 Boski Aleksander zafundował nam Forum. Forum będzie kosztowało ca 50 mln. PLN. Ma to być potężna promocja Polski i Warszawy. Ale wielce nie poznali się na boskości Pana Prezydenta i nie przyjadą. Przyślą trzeci lub czwarty garnitur, żeby nie rzec bieliznę nie pierwszej świeżości. Różne media od wielu lat wmawiają, że Prezydent Aleksander jest wielkim mężem stanu i ma ogromne osiągnięcia w polityce zagranicznej. Nie jestem przekonany czy Pan Prezydent ma wielkie osiągnięcia. Jest jednak niewątpliwym, że się stara. Stara się tak, że aż Go goleń rozbolała. Żywię nadzieję, że przy tej „promocji” za 50 mln. PLN goleń nie zaboli, a my ujrzymy aureolę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paranoik Re: Boski wypromuje IP: 213.199.193.* 21.04.04, 13:03 ...no nie wiem czy sie znajdzie taki co bedzie mial okazje mu te aureole "nadac". Chyba,ze sam premier Mlynarz w odwecie za odsuniecie go od mozliwosci wciagniecia flagi w dniu tak radosnym naszego wejscia do unii ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BBB Owoce Pana Prezydenta IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 28.04.04, 20:01 W Warszawie trwa kosztowne spotkanie podrzędnych kacyków zwane „szczytem”. Jest to rzeczywiście szczyt. Szczyt, na jaki stać Prezydenta Aleksandra. Szczyt bezczelności i obłudy. Prezydent Aleksander raczył rzec: "Najważniejsze, że ta dyskusja, wymiana myśli przyniesie dobre owoce obywatelom, nam, mieszkańcom coraz większej Wspólnoty Europejskiej" Działania Pana Prezydenta Aleksandra przynoszą owoce już co najmniej 25 lat. Mnie się od nich chce rzygać Odpowiedz Link Zgłoś
kobylybbb Mało gorące?! 03.08.04, 20:10 Usłyszałem, że Pan Prezydent Leonid Kuczma zwraca się ku Rosji. Czyżby zatem zbiegi Wielkiego Męża Stanu – Pana Prezydenta Aleksandra nie odniosły spodziewanego skutku?! Przecież Pan Prezydent Aleksander miał tyle zaangażowanych występów artystycznych! A kto zliczy te „niedźwiadki” i całusy z Lonią?! Może całusy były zbyt mało gorące?! Trzeba było jako materiał szkoleniowy przestudiować całusy rozdzielane przez innego Lonię – Lonię Breżniewa. Ten to rozdawał buziaczki, aż ślinka ciekła :) Może jeszcze jest szansa, wszak na naukę nigdy nie jest ponoć za późno?! :) Odpowiedz Link Zgłoś
kobylybbb Na Olimp 15.08.04, 01:30 Boski z Boską udali się do Grecji. Przy okazji wpadną z pewnością na Olimp. Tym niemniej przed Olimpem Boski zajmie się sportem. Jest to ze wszech miar słuszna decyzja – nie wypada na Olimpie pokazywać się ze świńskimi oczkami. Odpowiedz Link Zgłoś
kobylybbb Pomazaniec uwielbiony 20.08.04, 19:08 Wiemy już, że Pan Prezydent Aleksander jest pomazańcem. Wiemy także, że Pan Prezydent Aleksander staje się bogiem. Dzisiaj prześwietna Pani Marzena Sobala – Dyrektor w Radio Kielce – autorytet w dziedzinie socjologii, psychologii społecznej i wielu innych logii stwierdziła, że Pan Prezydent Aleksander jest UWIELBIANY przez NARÓD. Zgodził się z tym przesławny Pan Profesor Kazimierz Kik. Chyba nie pozostaje nic innego, tylko trzeba Pana Prezydenta Aleksandra na ołtarze i to czem prędzej!!! Może zatańczy?! Byle Go goleń nie rozbolała! Odpowiedz Link Zgłoś
kobylybbb Czy boski może kłamać? 02.09.04, 17:27 Niedawno Pan Prezydent Aleksander „przejęzyczył” się i poinformował, że Pan Paszczyk, Prezes PKOl podał się do dymisji. Natomiast w wywiadzie udzielonym Rzeczpospolitej na pytanie, kto zdaniem boskiego jest najlepszym lewicowym kandydatem na prezydenta raczył odpowiedzieć: „Jest pięciu ludzi, których uważam za przygotowanych do tej roli pod względem politycznym, intelektualnym i moralnym. Są to - wymieniam w kolejności alfabetycznej - Marek Belka, Marek Borowski, Włodzimierz Cimoszewicz, Józef Oleksy, Jerzy Szmajdziński”. Są to niewątpliwie jednostki o najwyższych walorach moralnych. Żarliwi patrioci bez skazy. Ciekawe, czy boski już im błogosławił? Odpowiedz Link Zgłoś
kobylybbb Boski elastyczny, otwarty i sympatyczny? 07.09.04, 18:23 Pan Prezydent Aleksander raczył wyrazić troskę o USA i zaapelował do Stanów Zjednoczonych, aby były "bardziej elastyczne, otwarte i sympatyczne", powiedział, że nie chce "aby Ameryka kierowała się ideami izolacjonistycznych neokonserwatystów, by w pełni panowała nad światem i prowadziła politykę typu „dziel i rządź”". Pan Prezydent nie zauważył chyba, że przystępując do UE wstąpiliśmy do organizacji „mniej elastycznej, otwartej i sympatycznej”, zaczęliśmy się kierować ideami izolacjonistycznych socjalistów i nie mamy szans ze światem, o jakiejkolwiek polityce nie wspominając. Odpowiedz Link Zgłoś
kobylybbb Boski nie krowa?! 12.09.04, 01:47 Pan Prezydent Aleksander przedstawia się nam jako człowiek praworządny, a Konstytucja RP stanowi dla Niego drogowskaz moralny. Dlatego też przed Komisją do sprawy Rywina Pan Prezydent nie mógł się stawić, bo zabraniała Mu tego Konstytucja. Natomiast obecnie Konstytucja ponagla Pana Prezydenta, aby stawił się przed Komisją w sprawie Orlenu. Wniosek jest jeden – albo zmieniła się Konstytucja, a ja o tym nie wiem, albo Pan Prezydent Aleksander nie ma nic wspólnego z krową. Odpowiedz Link Zgłoś
kobylybbb Oburzenie Boskiej 12.09.04, 02:14 Pan Prezydent Aleksandrem wspólnie z kolesiami doprowadzili Polskę na skraj przepaści. Prowadzą Ją zresztą nadal w przepaść. Tym sposobem stworzyli pole do działania dla Pani Prezydentowej Jolanty. Pani Prezydentowa okazała się wielce miłosierną i działa dla powszechnego dobra starając się ze wszystkich sił naprawić szkody wyrządzone przez Małżonka i kolesiów. Pani Prezydentowa bardzo się poświęca, bo mogłaby robić jeszcze większe kokosy na handlu nieruchomościami. Pani Prezydentowa założyła fundacją dobroczynną. Z poświęceniem zbiera pieniążki dla tej fundacji. Najwięcej pieniążków wpłacają firmy zarządzane przez ludzi zależnych od Pana Prezydenta Aleksandra i Jego kolesiów. Wpłacają też inni np. Pan Gołota wpłacił 100 tys. USD i otrzymał od Pana Prezydenta Aleksandra żelazny list. Wpłaca Pan Kulczyk i ma wolną rękę w swoich „przedsięwzięciach gospodarczych”. Wpłaciła także fundacja Orlenu. W związku z tym niegodziwcy zainteresowali się fundacją Boskiej Jolanty. Panią Prezydentową Jolantę jakby piorun trzasł – jak śmieli!!!! To była obraza majestatu. To Ona tyle dobra czyni i taką zapłatę otrzymuje???!!! Osobiście myślę, że takie męczeństwo to pierwszy krok do świętości. Tym bardziej, że od dawna obserwuję niezachwianą wiarę Pani Prezydentowej wyrażającą się niepowstrzymanym pociągiem do całowania pierścieni kościelnych dostojników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: Kolekcjoner antykow IP: 69.156.224.* 12.09.04, 04:45 Pan prezydent ostatnio uznal ze w Belwederze brakuje antykow zatem kazal sobie wstawic okraglaka (dla pana prezydenta stanowi on symbol politycznego kompromisu a dla Polakow i solidarnosciowcow - symbol zdrady narodowej) Przy okazji wstawiania okraglego stolu powiedzial; " przy tym stole nie wylala sie ani jedna kropla polskiej krwi.." Tak to rzeczywiscie kompromis wzgledem Narodu "takiego Narodu"i warto o tym przypominac. Warto przypominac laskawosc i dobrodusznosc wlascicieli III RP. Pan prezydent przy tym stole reprezentowal interesy mniejszosciowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Oburzenie Boskiej IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 12.09.04, 08:51 > Osobiście myślę, że takie męczeństwo to pierwszy krok do świętości. Tym > bardziej, że od dawna obserwuję niezachwianą wiarę Pani Prezydentowej > wyrażającą się niepowstrzymanym pociągiem do całowania pierścieni kościelnych > dostojników. Zostało to jej z dzieciństwa, gdy chodziła w zastępstwie matki robić laskę swojemu proboszczowi. Odpowiedz Link Zgłoś
kobylybbb Po rozgrzeszenie do Boskiej 16.09.04, 12:03 Okazuje się, że na Fundację Pani Prezydentowej wpływały środki od wielu podejrzanych indywiduów. M.in. od Laboratorium Frakcjonowania Osocza z Mielca, Trans Sad ze Szczecina itp. Widocznie grzesznicy chcieli odkupić winy :) Odpowiedz Link Zgłoś
kobylybbb Procent uczciwości 18.09.04, 23:06 W ilu procentach może być uczciwa Boska?! Ponoć Pani Prezydentowa na konferencji prasowej w dniu 8 września raczyła publiczności oświadczyć: „Zapewniam państwa, że jestem uczciwa w stu procentach, a nawet więcej”. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: proteg wazelina... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.04, 09:00 jest prawdziwym prezydentem - potrafi wszystkim wleźć bez wazeliny, byleby tylko jego notowania utrzymywały się na odpowiednim poziomie. To się nazywa polityczny mimetyzm. Odpowiedz Link Zgłoś
kobylybbb Sumienie narodu 23.09.04, 19:11 Boska Jolanta raczyła powiedzieć o Panu Janie Karskim tak: „To wielki człowiek, wielki patriota, sumienie narodu. Bardzo żałuję, że nie otrzymał on nagrody Nobla”. Obecnie wielu jest w Polsce patriotów i wiele sumień narodu. Jednymi z wybitniejszych są niewątpliwe Pan Prezydent Aleksander i Jego koledzy z PZPR itp. Ja bardzo żałuję, że Pan Prezydent Aleksander i Jego koledzy nie otrzymali... szansy na sprawiedliwe procesy. Z dużym prawdopodobieństwem otrzymaliby wysokie wyroki. Natomiast Pan Jolanta, jeżeli byłaby jeszcze żoną, mogłaby przynosić mężowi paczki do zakładu. Chyba, że sama nie byłaby wolną. Odpowiedz Link Zgłoś
kobylybbb Się ociepliło :) 30.09.04, 11:10 Wielki Mąż Stanu, Boski Aleksander, przebywał w Rosji. Na początku było ozięble. Nie wiemy dlaczego było ozięble. Może dlatego, że Prezydent Aleksander gwałtownie odżegnuje się od znajomości z niejakim Ałganowem? A może dlatego, że Pan Putin chciał rozmawiać z chociażby magistrem? W każdym razie później się ponoć ociepliło. Widać w sprawie Ałganowa nieporozumienia zostały wyjaśnione z korzyścią dla obu stron. Natomiast problem magistra został rozwiązany przez nadanie Prezydentowi Aleksandrowi tytuł honorowego profesora Moskiewskiego Uniwersytetu Państwowego. Agencje nie donoszą czy Prezydentowi Aleksandrowi odnowiła się kontuzja goleni. Na zakończenie pozwolę sobie zakrzyknąć – WIWAT PROFESOR KWAŚNIEWSKI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kobylybbb Mamy ustąpić niemieckim neofaszystom???!!! 07.10.04, 17:50 Pan Prezydent Aleksander raczył rzec do krakowskich ludzi nauki: „Fale populizmu podniosły się w całej Europie i naprawdę wyciągnijmy wnioski z tego, że u naszych zachodnich sąsiadów, do landów mogą wchodzić reprezentacje partii neofaszystowskich; ... Polski nie stać na eksperyment pokłócenia się ze wszystkimi sąsiadami – Niemcami, Rosjanami i wszystkimi”. Jak się wydaje Pan Prezydent Aleksander posiada osobowość lokaja. Osobowości lokaja wymagała Jego błyskotliwa kariera aparatczyka. Ta osobowość lokaja nie wydaje się opuszczać Pana Prezydenta Aleksandra. Kiedyś płaszczył się przed sowieckim bandytyzmem, teraz pewnie będzie się płaszczył przed niemieckim neofaszyzmem. Czy Boskiemu to przystoi?! :) Odpowiedz Link Zgłoś
kobylybbb Zgódź się o Boski! 15.10.04, 11:19 Z Prezydentem Aleksandrem rozmawiano o objęciu funkcji I Sekretarza. Boski miałby zostać I Sekretarzem ONZ. Ale Prezydent Aleksander się waha. Po pierwsze w ONZ nikt nie chce słuchać. A Boski wypowiada wszak doniosłe słowa niczym prorok. Żeby Boski stanął na czele ONZ, to ONZ musiałaby się pierwej zreformować. Drugi powód jest także istotny. Panu Prezydentowi Kwaśniewskiemu nadal dokucza goleń. Dlatego też musi się ciut odchudzić, co by goleń nie była za bardzo obciążona. Ja jestem pełen nadziei, że jak Pan Prezydent się odchudzi, to powróci właściwa Mu lotność umysłu i zostanie ponownie sekretarzem, bo sekretarzowanie wychodziło Panu Prezydentowi najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
kobylybbb Co by stał 29.10.04, 20:06 Znakomita gazeta „Fakt” doniosła: „Na liście leków zamówionych przez prezydencki urząd odkryliśmy słynny lek na potencję”, czyli Viagrę. A ja tam sobie myślę, że Pan Prezydent Aleksander zażywa ten specyfik na bolącą goleń co by prosto i wytrwale stać. Odpowiedz Link Zgłoś
szymonrabinowicz Re: Kim jest? 29.10.04, 20:08 HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I WYSZŁO SZYDŁO Z WORA SEMITO JEDEN TY!!!!!!!!!!!!!! HEHEHE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Kim jest? IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 08.11.04, 15:34 Kim jest człowiek? Stare to pytanie, kim jest człowiek? Odpowiedz Link Zgłoś
kobylybbb Boski wrzód? 11.11.04, 09:01 Pan Prezydent Aleksander się oburzył. Oburzył się, bo Komisja ds. Orlenu chce przesłuchać Pana Oleksego Marszałka. Oprócz oburzenia Boski wydał z siebie różne doniosłe dźwięki. Np.: „Proponuję przesłuchanie 40 milionów Polaków - na pewno coś to wniesie”. Jest to, jak się wydaje, propozycja na miarę intelektu Prezydenta Aleksandra. Powiedział także: „To jest po prostu komisja demontażu III Rzeczypospolitej i wykazania, że III Rzeczpospolita to jest jakiś historyczny epizod, a może nawet wrzód historii Polski”. Z tym wrzodem, to kwestia do dyskusji. Jednak coraz więcej jest dowodów na to, że wrzodami mogą okazać się wybitne jednostki z byłego PZPR. Być może także Pan Kwaśniewski. Ale to się w głowie nie mieści. Bo jak to mogłoby być, aby z okazji dzisiejszego Święta, na trybunie stał i przemawiał wrzód?! A poza tym żona, jak ją wtedy nazwać?! Wrzodzianka?! Odpowiedz Link Zgłoś
kobylybbb A gdyby teraz zgasło światło? 03.12.04, 22:50 Boska para Aleksander i Jolanta utraciła jakby ostatnio coś ze swojej boskości. Wprawdzie Pan Prezydent Aleksander udał się na Ukrainę, ale chyba rozbolała Go tam znów goleń. O Boskiej Jolancie nie słychać. Ucichło o dobroczynności. Może nikt nie chce wspomagać datkami?! Bo kto znajdzie się na liście darczyńców, to istnieje podejrzenie, że jest kryminalistą. Natomiast związki Pana Prezydenta Aleksandra z kryminalistami ukazują się publiczności w coraz bogatszej gamie. A już wydawało się, że Boscy zostaną wyniesieni na ołtarze. Wszak to nie tak dawno, Pani Prezydentowa Jolanta raczyła rzec rozmodlonej publiczności w „Klubie pod Jaszczurami": „Gdyby teraz zgasło światło, to z pewnością zobaczylibyście państwo nad moją głową aureolę. Jestem bez skazy”. Odpowiedz Link Zgłoś
kobylybbb Re: A gdyby teraz zgasło światło? 05.12.04, 12:02 Że też nikt dotychczas nie ogłosił, że Pani Jolanta jest dziewicą niepokalaną?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: A gdyby teraz zgasło światło? IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 05.12.04, 12:57 Co Ty??? :)))) Jolka urodziła się już bez dziewictwa. Wykazały to dobitnie obozy ZMS-u. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: A gdyby teraz zgasło światło? IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 05.12.04, 13:08 kobylybbb napisał: > Pani Prezydentowa Jolanta raczyła rzec rozmodlonej publiczności > w „Klubie pod Jaszczurami": > „Gdyby teraz zgasło światło, to z pewnością zobaczylibyście państwo nad moją > głową aureolę. Jestem bez skazy”. Że też ktokolwiek słucha tej jej prymitywnej mowy. Jej chamski akcent, chamskie brzmienie tego ordynarnego głosu, prymitywne słownictwo, nieumiejętność powiedzenia czegoś od siebie, co nie byłoby z rynsztoka, prostacka składnia i słownictwo wiejskich złodziei, powiedzonka dziwek z wiejskich dyskotek - to jest mowa tej żydowskiej predyskozydentowej. Odpowiedz Link Zgłoś
kobylybbb Re: A gdyby teraz zgasło światło? 05.12.04, 13:14 Powiedziała to w gościom w ramach tzw. Salonu Polityki. Tak, że słuchał Jej nie byle kto :))) Same ELITY :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
kobylybbb Seksowny Aleksander 10.12.04, 13:24 Pan Prezydent Aleksander został wytypowany przez ankietowanych na najbardziej seksownego polityka. Nie jest w tym nic dziwnego. Wszak jest „pomazańcem”. Pono jak Pana Prezydenta boli goleń, to oprócz tego, że jest seksowny, robi się także lekko frywolny. Przy czym nawet wtedy Pani Prezydentowa nie traci aureoli i nie jest zazdrosna. Bo, o kogo?! Cóż komu szkodzi jak Pan prezydent zauroczy np. doktora Kulczyka? :) info.onet.pl/16908,0,12,1,galeria.html info.onet.pl/16908,0,10,1,galeria.html info.onet.pl/16908,0,14,1,galeria.html Nie wiem, czy powyższe linki zadziałają. Jestem przekonany, że forumowicze podadzą inne adresy, pod którymi krasa Boskiego prezentuje się okazalej. Odpowiedz Link Zgłoś
kobylybbb Dama z 17.12.04, 20:03 Ponoć Leonardo da Vinci uradował nas „Damą z łasiczką”. Dzisiaj ponoć „Życie” uradowało nas „Damą z Kuną” Chociaż wydaje się, że prawdziwej brzmiałoby „Łasiczka z Kuną”. Bo wg mnie Pani Prezydentowa Jolanta damą nigdy nie była. Wszak damą się nie urodziła, a później to było już tylko gorzej. Jest natomiast gibka i przebiegła jak łasica. Ujawnia się to w całej okazałości. Ale czegóż można się spodziewać po kobietach związanych z PPR, PZPR, SLD, czy SdPl?! W najlepszym wypadku tego, że wzorem Julii B., nie przytrzasną komuś jaj szufladą. W każdym razie Prezydentowa Jola łamała się czule z Kuną opłatkiem. Gdyby Kuna zdawał sobie sprawę z faktu, że Jola damą nie jest, to pewnie ni strugałby dżentelmena i powiedział prawdę, że z Jolką to On się zna, że hej. A tak Kuna wpadł w potrzask :) A w dniu 09.11.2004r. na posiedzeniu Komisji Śledczej było tak: Pan Poseł Andrzej Grzesik: Prosiłbym o przesłanie takiego małego szczegółu. Wróćmy na chwilę do kraju, to już myślę ostatnia kwestia z mojej strony, mianowicie: Czy zna Pan prezydentową Jolantę Kwaśniewską? Pan Andrzej Kuna: Nie mogę mówić, że znam panią prezydentową. Widziałem panią Jolantę Kwaśniewską może raz lub dwa razy w życiu Pan Poseł Andrzej Grzesik: A osobiście się pan kontaktował? Pan Andrzej Kuna: Nie... Pan Poseł Andrzej Grzesik: Kiedykolwiek w życiu? Pan Andrzej Kuna: Nie. Pan Poseł Andrzej Grzesik: A oprócz kontaktów biznesowych, jakieś kontakty towarzyskie? Pan Andrzej Kuna: Absolutnie żadnych. Odpowiedz Link Zgłoś
kobylybbb Re: Dama z 17.12.04, 22:42 Tu to Jola mi rzeczywiście na „damę” wygląda :) www.zycie.com.pl/ Zapomniałem jak to się takie „damy” określa :) Odpowiedz Link Zgłoś
kobylybbb Re: Dama z 17.12.04, 22:46 I coś aureoli nad główką nie widać :) Może na spotkania z aniołami nie wkłada? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kobylybbb Re: Dama z 17.12.04, 22:50 Na dodatek ktoś tam „Wiatra” puścił :) Ale towarzystwo chyba do smrodu przyzwyczajone, bo z gnoju swój rodowód wywodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Dama do ... IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 18.12.04, 22:35 kobylybbb napisał: > Tu to Jola mi rzeczywiście na „damę” wygląda :) > Zapomniałem jak to się takie „damy” określa :) ... do towarzystwa! Do towarzystwa dama, towarzysze ... Odpowiedz Link Zgłoś
kobylybbb Polityka jak Państwo Kwaśniewscy 22.12.04, 22:32 Dzisiaj w telewizorze Prezydentowa Jola powiedziała, ze marzy, aby „polityka była tak uczciwa jak my”. „My” oznaczało Jolantę i Aleksandra Kwaśniewskich. A ja naiwny byłem już dawno przekonany, że polityka jest tak uczciwa jak Czcigodna Para. Wszak już od jakiegoś czasu zwykło się politykę nazywać „k u r w ą w białych rękawiczkach” :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: Polityka jak Państwo Kwaśniewscy IP: 69.156.224.* 23.12.04, 00:07 Bardzo dobre podsumowanie kb. Polityk ktory probuje bronic wlasnorecznie swego wizerunku osmiesza sie. Okazuje w ten sposob tylko swa rozpacz z utraty "zdobytej" pozycji spolecznej....to jest juz po Kwasniewskich i moze czas na choc troche logiki w zyciu spolecznym....a czy w Sawickiej przyjely sie juz na dobre Jego Wielkiego Kreatora tak bardzo modne w calej Polsce "kozioki" "Koziolki- czesterki" wywodzace sie z podkieleckiego Czesterowa....nawet Wojcik sie zagapil - no bo marszalek zajety trzymaniem laski... Odpowiedz Link Zgłoś
kobylybbb Jola woli Olka niż Naród 30.12.04, 22:26 Pan Prezydent Aleksander stwierdził, że Pani Prezydentowa Jola nie będzie kandydowała na stanowisko Prezydenta. Powiedział przy tym: „Uważa, że być ze mną na kolejne lata, w takim życiu prywatnym, jest dużo lepszym pomysłem, aniżeli życie polityczne”. Ludzie rozpaczają, rwą sobie włosy z głów, Naród pogrążył się w żałobie. Tym niemniej decyzja Joli nie dziwi. Wszak to Pan Prezydent Aleksander został uznany najbardziej seksownym politykiem. Pan Prezydent Aleksander jest niewątpliwie seksowny. Już od wielu lat wraz z towarzyszami dupcą Naród. Ostatnio zostały odkryte niektóre szczegóły dupcenia. Okazuje się, że był i jest to ordynarny gwałt. A Prezydentowa Jola posiada przecież aureolę i jest niepokalana. Tak więc dupcenie, a gwałt tym bardziej, jest Jej obce. Nawet wtedy, gdy Mężowi goleń dolega. Odpowiedz Link Zgłoś