oloros 08.06.08, 17:18 powiem szczerze - nie przepadam za Toba - najdelikatniej mówić ale inicjatywa i słowa na Cmentarzu Zołnierzy Radzieckich to jest najlepsze co w całej kadencji ci sie trafiło Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Filip Re: ......do pana ministra Zdrojewskiego IP: *.dsl.bell.ca 08.06.08, 17:52 ...no prosze...!...kolejny sukces pana prezydenta Lubawskiego...! ...ale ja nieco na inny temat....do pana ministra Zdrojewskiego.... ...nie zgadzam sie z panska selekcja ...maksymalnie zawezonym obszarem kultury ktory raczyl pan nagrodzic....nie zgadzam sie z panskim pojeciem kultury...nie zgadzam sie z takim traktowaniem kultury za czasow rzadow ciemniakow z PO... wiadomosci.wp.pl/gid,10031930,fototemat.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: ......do pana ministra Zdrojewskiego IP: *.dsl.bell.ca 09.06.08, 07:10 Taka dzis wiadomosc padla w WP...za "Rzeczpospolita" www.wp.pl/r/Lw278 ...dla mnie to normalne propagandowe krecenie lodow...gdyby takie pieniadze przeznaczyc na walke z BIOROKRACJA - ADMINISTRACJI PANSTWOWEJ...na technike (tylko czesciowo...dlaczego to wszysko takie drogie)...to rozumiem gospodarczo ...bylby to pozytywny proces...ale armia...?...wspomaganie pasozytow...wiesz teraz na co bedziesz pracowal..?.wiecej podatkow placil...na zobawiazania wobec NATO... .a cegielnia...?..kolejny dom towarowy...?...to wlasnosc inwestorow nie twoja , choc na twojej ziemi...oj Slimak ...Slimak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: ......do pana ministra Zdrojewskiego IP: *.dsl.bell.ca 09.06.08, 16:48 ...czy juz wiadomo ze jego rodzice naleza do PO...? ...no bo przeciez jak mogly byc tak inteligentny...? www.wp.pl/r/NJ286 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: ......IKEA IP: *.dsl.bell.ca 10.06.08, 19:11 Ikea zamierza sie wyniesc z Polski !....i bardzo dobrze pogratulowac...poniewaz wczesniej czy pozniej wejdziecie w faze ...miliardow ton smieci ikeowskich pozostawionych w polskim krajobrazie..... ...estetycznie pokryta PLYTA Z TROCIN....wyrzucane na ulice ikeowskie meble rozpuszczane przez deszcz...woda rozpuszcza kleje zawartosc plyty ktore wsiakaja w grunt ...przedostaja sie do zyl wody podskornej...i my to pijemy....? ...czas na meble solidne z naturalnego drewna - meble na pokolenia....nie kupuj w Ikei...! www.wp.pl/r/UE316 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ader Re: Lubawski IP: *.klc.vectranet.pl 08.06.08, 23:05 Ja go tez sympatia nie darze i nie wierze,ze cos madrego zrobil i powiedzial na Cmen.Zoln.Radzi.Ale nie wiem co zrobil,co powiedzial wiec tylko nie wierze,pewnosci nie mam w koncu to Geniusz Lysogor! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagak Re: Lubawski IP: 80.48.137.* 09.06.08, 07:44 Jak Kielce mają prezydenta, którego nie wstydzą się ani w kraju ani poza nim, który nie dzieli ludzi, który umie zrozumieć racje każdej ze stron, to tego nie doceniają. Pamiętacie jak to było z żołnierzami radzieckimi w Kielcach, do 1989 roku traktowano ich na kolanach, po tej dacie kieleccy radni(!) razem z tłuszczą zburzyli im pomnik niczym ludy pierwotne, bo w całym cywilizowanym świecie zachowuje sie wszystko, co zaświadcza o historii, potem zlikwidowano nazwy ulic, które się z jeńcami radzieckimi kojarzyły, teraz msza ekumeniczna, bo prawdziwi chrześcijanie zachowuja się jak Bóg przykazał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wnerwiony Re: Lubawski IP: 77.223.220.* 09.06.08, 09:41 A co to za tłuszcza w ostatnich latach zmieniła nazwy historyczne na klerykalne,że czuję się jak w filii watykańskiej,czy ktoś kogoś pytał o zgodę? Zmiana nazw ulic powinna odbywać się po przeprowadzonym referendum,ludzie chcą być traktowani podmiotowo a nie jak mówiące przedmioty,odprowadzające podatki na kastę rządzących. Odpowiedz Link Zgłoś