wicia28 17.06.08, 21:35 jakiego ginekologa w Kielcach polecacie? Słyszałam że Pan dr Witczak jest bardzo dobry? jak uważacie ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ola Re: ginekolog KIELCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.08, 21:55 Wg mnie najlepszym ginekologiem w Kielcach jest dr Rafał Rudziński. Serdecznie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: ginekolog KIELCE IP: *.klc.vectranet.pl 17.06.08, 22:00 Dr Waldemar Kowalski (przyjmuje na ul. Paderewskiego). Fachowiec, do tego bardzo sympatyczny. Prowadził moje dwie ciąże i jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
wicia28 Re: ginekolog KIELCE 17.06.08, 22:10 mi głównie chodzi o opinie o dr Witczak - jaki jest? I jakie badania wykonuje podczas wizyty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śmierdziocho tfu!! [...] IP: *.klc.vectranet.pl 17.06.08, 23:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: ginekolog KIELCE 18.06.08, 07:53 moja zona w ciazy chodzila do Chamerskiego,ale ze on nie jest w szpitalu to zmienila na Wyrzykowskiego(lub Wydrzykowski) i jest bardzo zadowolona.Z Chamerskiego tez byla zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
siwka80 Re: ginekolog KIELCE 18.06.08, 08:47 Chodzę do Witczaka od 4 lat. Prowadził moje dwie ciąże. Jestem bardzo zadowolona. Jest spokojnym i dokładnym lekarzem. Nie wiem jaki masz problem, ale na pewno zrobi ci konieczne badania. Przyjmuje na Wojska Polskiego we wtorki i czwartki od 15ej. cena za wizytę 100zł (np. cytologia ok.15zł - już nie pamiętam dokładnie). Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
wicia28 siwka80 18.06.08, 11:11 > Jest spokojnym i dokładnym lekarzem. Nie wiem jaki masz problem, > ale na pewno zrobi ci konieczne badania. Ja do tej pory leczyłam się u ginekologów z mojej miejscowości ale nikt nie wie co mi tak na prawdę jest, mimo iż 9 dni spędziłam w szpitalu. Dolegliwości powracają co jakiś czas (ból, pieczenie, swędzenie, ciemno żółte maziste upławy, opuchlizna). Niecałe 3 lata temu miałam wymrażaną nadżerkę, po której miałam komplikacje (niesamowite bóle i krwawienia). Trafiłam do szpitala, przeszłam szereg badań ale żaden lekarz nie powiedział mi co to. Jeden mówił, że to skutki źle wymrożonej nadżerki inny mówił, że mam torbiel ale podczas USG dopochwowego nic nie widzieli. Także spędziłam 9 długich dni w szpitalu, faszerowali mnie globulkami, antybiotykami dożylnymi, czopkami, hormonami i lekiem przeciwbólowym domięśniowym bo ból tak ogromny, że przeciw bólowce doustne i dożylne nie pomagały. W styczniu dolegliwości wróciły, miałam cytologię i okazało się że jest stan zapalny, brałam antybiotyki i globulki. Przeszło ale od paru dni znów mam dolegliwości. Nie wiem co to jest, i z czego to się bierze. Przecież dbam o higienę, podmywam się specjalnym mydełkiem do higieny intymnej, bieliznę zmieniam codziennie. Mam już tego dosyć, te powracające dolegliwości od 6 lat dały mi się we znaki. Chcę wreszcie tego "dziadostwa" się pozbyc dlatego też postanowiłam zasięgnąć pomocy u lekarza z większego miasta. Zarejestrowałam się u dr Witczaka, nie znam go ... koleżanka mi go poleciła. Mam nadzieję, że dr mi pomoże. Jestem młodą osobą (27 lat) razem z mężem chcielibyśmy dziecko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: ginekolog KIELCE IP: *.kielce.net.pl 18.06.08, 09:55 witam, polecam doktora Chróściela, niezywkle miły człowiek, wykonuje wszlekie badanie, gdy tylko coś podejrzewa.polecam, ale ma bardzo dużo pacjentek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stenia Vaginowicz ja chodze do dr.Skrobaka!!! IP: *.klc.vectranet.pl 18.06.08, 10:14 cudownie jedzie z koksem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kret [...] IP: *.klc.vectranet.pl 18.06.08, 22:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pustaki czytajcie!<a href="https://forum.gazeta.pl/forum..../......" targe IP: *.klc.vectranet.pl 18.06.08, 11:46 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=60&w=63803597&a=63803597 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: ginekolog KIELCE IP: 212.160.172.* 18.06.08, 12:36 Tylko dr Misiek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: ginekolog KIELCE IP: *.chello.pl 18.06.08, 15:59 z twoimi problemami nie musisz isc do Witczaka-ma bardzo duzo pacjentek(specjalnie tak to uklada,zeby ta ilosc byla widoczna)!!ja ci go nie polecam bo:moze sie i zna na rzeczy ale idzie juz na ilosc a nie na jakosc, pacjentki traktuje przedmiotowo-np.umawia sie na zabieg w szpitalu a potem pyta polozna zeby mu przeczytala w hist. choroby co "tam" ma robic, no i wizyty u niego do tanich nie naleza,a czasami zyczy sobie widziec pacjentke 2,3 razy w mies. nawracajace problemy u ciebie moga swiadczyc o zakazeniu grzybiczym,i tu leczenie powinno byc kompleksowe,zarowno ty sie mu powinnas poddac ale i twoj partner!!! jezeli chcesz koniecznie chodzic prywatnie polecam ci gabinet dr Wegrzyckiego na ul. Kosciuszki (za szpitalem)przyjmuje w pn,sr,pt,po poludniu.wypasiony gabinet i sala operacyjna. polecam tez dr Swiercza-gabinet na Paderewskiego w Centrum rondo-tez w pn,sr.pozdro. i nie daj sie zwariowac. Odpowiedz Link Zgłoś
wicia28 Re: ania 18.06.08, 16:20 Gość portalu: ania napisał(a): > z twoimi problemami nie musisz isc do Witczaka-ma bardzo duzo > pacjentek(specjalnie tak to uklada,zeby ta ilosc byla widoczna)!! ja już byłam u 4 ginekologów w mojej miejscowości i żaden nie jest w stanie mnie wyleczyć porządnie tylko wyleczą na jakiś czas. Zdecydowałam się na Witczaka, ponieważ moja koleżanka mi go poleciał. Chodziła do niego jak była w ciąży - dzięki niemu donosiła ciąże do końca. A założyłam ten wątek bo chciałam zasięgnąć opinię innych - a przede wszystkim kielczanek bo to lekarz z waszego rejonu. > pacjentki traktuje przedmiotowo-np.umawia sie na zabieg w szpitalu a > potem pyta polozna zeby mu przeczytala w hist. choroby co "tam" ma > robic, wiesz przy takiej liczbie pacjentek ciężko spamiętać co której dolega. A po drugie słyszałam, że to już starszy Pan. Jak ja leżałam w szpitalu w mojej miejscowości to na obchodzie ginekolodzy pytali co mi jest, jakby nie wiedzieli że trafiłam do nich z niesamowitymi bólami i krwawieniem. > nawracajace problemy u ciebie moga swiadczyc o zakazeniu > grzybiczym,i tu leczenie powinno byc kompleksowe,zarowno ty sie mu > powinnas poddac ale i twoj partner!!! jestem tego samego zdania, że nie tylko ja powinnam być leczona ale również mój mąż. A tu u nas jak już wspomniałam odwiedziłam 4 ginekologów i żaden nie wspomniał o tym, że mąż również musi przejść leczenie. No i co z tego jak mnie wyleczą jak w mężu może siedzieć to coś. I w czasie stosunku ponownie przejdzie na mnie. To błędne koło. Mi to aż wstyd tak chodzić do tych ginekologów, bo jestem u nich średnio dwa razy do roku i wiecznie z tym samym problemem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANIA Re: ania IP: *.chello.pl 18.06.08, 21:48 o kurcze,ale teraz dowalilas Witczakowi--STARSZY PAN!!!!!!!!!!!!jak to przeczyta to padnie trupem!!!a swoja droga to mam jakies dziwne przeczucie ze sam sie reklamuje.pa ps.do jakich ginekologow ty chodzisz skoro podstawowych zasad leczenia nie znaja?? Odpowiedz Link Zgłoś
wicia28 Re: ania 19.06.08, 10:36 Gość portalu: ANIA napisał(a): > o kurcze,ale teraz dowalilas Witczakowi--STARSZY PAN!!!!!!!!!!!!jak > to przeczyta to padnie trupem!!!a swoja droga to mam jakies dziwne > przeczucie ze sam sie reklamuje.pa ja tego Pana nie znam, bo tak jak pisałam nie jestem z Kielc. Tylko słyszałam od znajomej że to jakiś starszy Pan. > ps.do jakich ginekologow ty chodzisz skoro podstawowych zasad > leczenia nie znaja?? no widzisz, od 7 lat leczę się i nie wiedzą co jest tego przyczyną. Mam już tego dosyć dlatego też postanowiłam skorzystać z pomocy innego gin. bo Ci tu u mnie to szkoda słów :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Re: ginekolog KIELCE IP: *.chello.pl 18.06.08, 20:03 Ciekawe ???? I Węgrzycki i Świercz wylecieli z Prostej:-) O ile jeszcze o Ś. jako fachowcu mozna dość dobrze powiedzieć, o tyle W. to największa pomyłka świata :-/ Witczak faktycznie drogo bierze i pacjentek jest dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: srania Re: ginekolog KIELCE IP: *.chello.pl 18.06.08, 21:50 uuuu a ten co chuste zaszyl jakos nie wylecial z Prostej???moze ma taka misje,jeszcze pare chust zaszyc!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lilian101 Re: ginekolog KIELCE 20.06.08, 22:07 wprawdzie dopiero zaczelam sie leczyc u Witczaka, jednakze nie mialam problemu z dostaniem sie na wizyte, a w kolejce czekalam tylko pol godziny. To naprawde dobry wynik, wczesniej chodzilam do lepiarczyka,i ten to dopiero ma grafik, siedzialam 2-3 godz. a bylam umowiona jako lekarz jest dosc przydtepny i przede wszystkim kontaktowy, o wszystko mozesz zapyac. USG nie robi, ale robi dr Misiek, wiec bdziesz miala 2 w 1 , bo czytalam , ze tez ci go polecali. Dopiero weszla na to forum i jak czytam kretynskie wypowieszi niektorych , to az mi wstyd, ze tacy debile mieszkaja w tym miescie .Oczywiscie nie mialam na mysli autorki watku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZAAKAŻONE GUANO [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.08, 19:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiad100 Do którego dorego ginekologa są małę kolejki? 19.06.08, 09:28 Czy może macie info, do którego ginekologa w Kielcach /w miarę dobrego specjalisty/ nie trzeba długo czekać w kolejce i można liczyć, że odbierze telefon. Mam tego typu problem, że muszę być u ginekologa raz w miesiącu. Niestety mój obecny lekarz dr Rokita, jest bardzo modny i czeka się u niego najkrócej 1, 5 h (przeciętnie to około 3 h) nigdy tez nie odbiera telefonów i generalnie ma tyle pacjentek, że swoich w ogóle nie rozpoznaje. Bardzo proszę o wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Do którego dorego ginekologa są małę kolejki? IP: *.chello.pl 19.06.08, 15:38 jeszcze raz polecam Swiercza!!ja wiem ze zaraz odezwa sie jego przeciwnicy,ale jako lekarz jest spoko,i niech ktos zarzuci Mu cos ale merytorycznie!!!niestety nie pamietam nr pod jakim mozna sie u niego zarejestrowac ale przejdz na Paderewskiego do Centrum Rondo,on tam ma gabinet na 3 lub 4 pietrze-sa tam wszystkie dane wiec nawet jak Go nie zastaniesz to sobie spiszesz.telefony odbiera. naprawde zupelnie obiektywnie Go polecam,jako pacjentka i jako wieloletni pracownik szpitala na Prostej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria1 Re: Do którego dorego ginekologa są małę kolejki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.08, 16:52 W jakim szpitalu pracuje ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yantu polecam znanylekarz.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.08, 19:38 polecam stronę znanylekarz.pl Odpowiedz Link Zgłoś
siwka80 ginekolog Kielce - forum 23.06.08, 20:08 poczytaj sobie tu: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=18090 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daria Re: Do którego dorego ginekologa są małę kolejki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.08, 09:28 Każdy chodzi tam gdzie mu pasuje. Ja akurat od 6 lat do Dr Świercza (teraz w ciązy!). Zapisy na godziny , wszystko tłumaczy, nie straszy, cytologie na miejscu, USG zrobic mozna w gabinecie obok u dr Guzika. Moim zdaniem to najlepszy gin w mieście. Polecila mi go przyjaciółka, ktorą wyleczyl z nieplodnosci. Szacunek Doktorze. Darka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: ginekolog KIELCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.08, 22:14 A czy ktos zna Pania dr Renate Dembowska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skażone i zarażone no TIRówy! wakacje sie kończą!!! IP: *.klc.vectranet.pl 14.07.08, 22:50 to temat odżywa. Zaraze znosicie do miast z tych poboczy, wy k....! Odpowiedz Link Zgłoś