Dodaj do ulubionych

dziewczyny do towarzystwa

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.09.03, 14:06
Witam,
Wybieram sie niedlugo do Kielc i poszukuje jakis kontaktow telefonicznych do
dziewczyn, ktore oferuja tzw "spotkania sponsorowane". Czy ktos z mieszkancow
Kielc moglby mi pomoc i podac pare numerow telefonow.?
Obserwuj wątek
    • kodiak Re: dziewczyny do towarzystwa 25.09.03, 14:28
      Gość portalu: Bob napisał(a):

> Witam,
      > Wybieram sie niedlugo do Kielc i poszukuje jakis kontaktow telefonicznych do
      > dziewczyn, ktore oferuja tzw "spotkania sponsorowane". Czy ktos z mieszkancow
      > Kielc moglby mi pomoc i podac pare numerow telefonow.?

To ja tez prosze kilka numerkow...
      moze byc na email :-)))
    • Gość: x Re: dziewczyny do towarzystwa IP: *.satbit.pl / 80.48.255.* 25.09.03, 23:29
      Burdeli w Kielcach jest co niemiara. Jak przyjedziesz do Kielc to kup byle jaką
      gazetkę na przykład Słowo Ludu lub Echo i znajdziesz kilkanaście lub
      kilkadziesiąt telefonów w dziale towarzyskie, dlaczego nie ku.....skie? To taki
      jestes słabeusz, że nie potrafisz poderwać dziwki w byle kawiarni?
      • Gość: ____ Re: dziewczyny do towarzystwa IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.03, 00:03
        Idź do knajpy - tam czekają całe tabuny :) A tak poważnie to zapytaj taksiarzy
        o "Irenę" - cała reszta to porażka choć jest tego sporo. Nigdzie nie jest tak
        spoko jak u Irenki :))))
      • jelonki Re: dziewczyny do towarzystwa 28.09.03, 17:06
        Gość portalu: x napisał(a):

> dlaczego nie ku.....skie? To taki
        > jestes słabeusz, że nie potrafisz poderwać dziwki w byle kawiarni?

Witaj,
        Czy bylbys tak mily i wyjasnil mi co oznacza skrot "ku.....skie?". Poza tym jak
        pisalem wczesniej, do Kielc wybieram sie z krotka jednodniowa wizyta i nie za
        bardzo mam czas na presiadywanie w kawiarniach i podrywanie dziewczyn.

Pozdrawiam,
    • wojt14 Re: dziewczyny do towarzystwa 28.09.03, 18:04
      Gość portalu: Bob napisał(a):

> Witam,
      > Wybieram sie niedlugo do Kielc i poszukuje jakis kontaktow telefonicznych do
      > dziewczyn, ktore oferuja tzw "spotkania sponsorowane". Czy ktos z mieszkancow
      > Kielc moglby mi pomoc i podac pare numerow telefonow.?

Nazywajac rzeczy po imieniu chodzi ci o kieleckie prostytuty.Tak sie to kiedys
      nazywalo a staly sobie na chodniku przed kieleckim dworcem dlatego pewnie tam
      od zawsze pizdzilo bo ich tam od zawsze za duzo stalo.
      Spotkania sponsorowane to alfons za rogiem co w morde walil sponsora podczas
      gdy sponsorowana obrabiala kieszenie sponsora. Czasy sie zmieniaja, tera mozesz
      sie posponsorowac wytrzepujac swojego padalca wsluchujac sie w telefoniczny
      szczebiot sponsorowanej.wojt kielecki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka