Gość: BBB IP: proxy / 10.1.0.* 01.10.03, 17:30 Przykro mi, że nie mogę się zgodzić z większością zdań napisanych przez Pana Banachowskiego. Mam nadzieję, że jest to "intelektualna prowokacja". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kalika Re: Nie o pacjentów chodzi PANIE MACIEJU!!! IP: *.kielce.msk.pl 01.10.03, 21:43 Niech Pan się nie domyśla zawartych układów tylko żąda od władz miasta aby projekty umów dotyczących tak ważnych spraw przedstawiali kielczanom przed ich zawarciem. Powinno być jawnie wszystko, to by nawet dzieci z liceum podpowiedziały odpowiednią treść umów i nie byłoby tych idiotyzmów. De facto geniusze z ratusza najpierw wyzbyli się realnego wpływu na politykę zdrowotną w Kielcach, a potem chcą "sterować" NZOZ- ami za pomocą stawek czynszów. To jest nie tylko styl mafijny ale rónież idiotyzm. A może tak głupio miało być? Czy tak wygląda profesjonalne i uczciwe kierowanie miastem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wycinanka Re: Nie o pacjentów chodzi IP: *.kielce.msk.pl 02.10.03, 12:56 Szlachetny Sygut dla żony?????? Autor: Gość: BBB IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl Data: 02-10-2003 07:42 + odpowiedz na list + odpowiedz cytując -------------------------------------------------------------------------------- GOŚC RADIA M IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl napisał w www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=60&w=8254686&a=8284003 „Może ktoś wezmie pod uwagę,że nie kto inny jak żona Syguta jest kierownikiem tego Laboratorium.Piszę ktoś oprócz Prokuratury ,ba ta udaje ,że deszcz pada! Pan Lubawski i spółka już po takich stwierdzeniach, powinni mieć wszczęte śledztwo!Ludzie przecież to nie jest prywatny folwark Lubawskiego i spóły.Tp jest przekroczenie uprawnień i niedpilnowanie obowiązków!Jak można było taki majatek dać bez umów!A co jak w ogóle nie zechcą zapłacić nawet po złotówce.Który sąd w Polsce wyda wyrok z nakazem zapłaty.Czy Lubawski,Sygut pokryją straty miasta.To jest okropna afera!”. Czy to dlatego Szlachetny Sygut walczył wszystkimi sposobami i ze wszystkich sił aby wszystkie NZOZ podpisały umowę z tym laboratorium????? Czyżby Szlachetny Syguta posiadał aż takie „prawo moralne w sobie”????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieszkaniec Re: Nie o pacjentów chodzi IP: 2.4.STABLE* / *.wl.kielce.octava.net.pl 03.10.03, 00:15 Słów brakuje. Ręce opadają. Odpowiedz Link Zgłoś