Gość: miga_p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.03, 11:57 Ciekawa jestem co sądzicie o tak kolorowych osiedlach jak te nietypowo malowane bloki na Os.Słoneczne Wzgórze w zielone, niebieskie i żółte krajobrazy z białymi chmurkami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wojciech.domagala grafika Eschera na 40 metrów wysoka ! 16.11.03, 12:25 Jedno wiem napewno. Jestem przeciwko wielkim, szarym ścianom. A gdyby tak uczniowie, studenci sztuki malowali reprodukcje dzieł sztuki ?! to by było coś ! grafika Eschera na 40 metrów wysoka ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miga_p Re: grafika Eschera na 40 metrów wysoka ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.03, 18:37 Zawsze drażnił mnie budynek z zamalowaną reklamą bodajże Ery /na całej ścianie był narysowany tak jakby dom i ludzie w oknach/u zbiegu ulic Warszawskiej i IX Wieków. Gdy była na nim reklama było ok - naprawdę fajnie się wkomponowała i odnowiła nie nowe już budownictwo. Ale komu przyszło do głowy ją zamalować na biało? Żeby to jeszcze na biało, ale spod tej bieli przebija dawna reklama. Rozumiem, że może reklamodawca nie płacił, ale w końcu dzięki tej reklamie odnowił choć elewację budynku z jednej strony. Czy nie mozna było tego zostawić? Tak było jeszcze jakiś czas temu - a jak to wygląda teraz? Ktoś wie? Odpowiedz Link Zgłoś