Dodaj do ulubionych

Jadą Jadą Misie ;-) PLUSZAKI ;-)

16.11.03, 12:12
Jadą Jadą Misie ;-) PLUSZAKI ;-)

W Tesco zaraz przy wejściu na salę główną jest duże stoisko z PLUSZAKAMI ;-
)))) naprawdę PLUSZAKI są bardzo miłe w dotyku i jest duży wybór ;-))))
wprawiają mnie w niezły nastrój po wejściu do supermarketu ;-)))) warto iść i
obejrzeć sobie - poprzytulać się do PLUSZAKA ;-))) szkoda, że nie jestem
dzieckiem ;-))) chyba kupię jednego PLUSZAKA dla jakiegoś dzieciaka z
rodziny..........

--
pozdrawiam serdecznie
----
wojciech.domagala@gazeta.pl
------
free.art.pl/makrofotografia/granaty.html
Obserwuj wątek
    • wojciech.domagala siuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuup ;-)))))) 16.11.03, 15:25
      siuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuup ;-))))))
    • Gość: sweetkate Re: Jadą Jadą Misie ;-) PLUSZAKI ;-) IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 20.11.03, 14:50
      To prawda, aż się łezka w oczku kręci. Ja chciałabym je wszystkie chociaż
      poukładać żeby im wygodnie było i wycałować bo czują się samotne.. ;))
      PLUSZACZKI to jest to! To co sweetki lubią najbardziej!

Wojciechu! A może podarujesz jednego jakiemuś biednemu dziecku, które nie ma
      zabawek?!? W Domu Dziecka jest mnóstwo dzieci, które czekają na taki gest! A
      jeśli nie chcesz pomagać w ten sposób, proponuję znaleźć bazę adresów ubogich
      rodzin (np. do SuperExpresu piszą tacy ludzie). Spośród nich wybierz jedną
      rodzinkę i podaruj maluchowi PLUSZACZKA!
      W końcu zbliżają się Święta! A Święta to gwiazdka i Św. Mikołaj! Ja myślę, że
      warto się zabawić w Świętego Mikołaja i zrobić dobry uczynek. Co o tym sądzisz,
      Wojciechu, hem? ;)
      • wojciech.domagala Re: Jadą Jadą Misie ;-) PLUSZAKI ;-) 20.11.03, 17:37
        Owszem - pomagam. Jak puka do moich drzwi bezdomny to zawsze coś dostanie do
        zjedzenia. A dzieci biednych w okolicy niemam.......... zaprzyjaźnionych.......
        Jest rodzina wielodzietna ale nie wypada dac tylko jednemu dziecku pluszaka.......
        • Gość: Jakub Wojtek, napisz IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 20.11.03, 18:30
          Wojtek, napisz w całości piosneczkę "Jadą, jadą misie, śmieją im się pysie...".
          • wojciech.domagala Re: Wojtek, napisz 20.11.03, 21:49
            Gość portalu: Jakub napisał(a):

> Wojtek, napisz w całości piosneczkę "Jadą, jadą misie, śmieją im się
            pysie...".

Pasjonuję się tylko wierszami o przyrodzie i motylkach ;-)))
            • Gość: Jakub Re: Wojtek, napisz IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 20.11.03, 21:53
              Misie to przyroda, pysie też. W dodatku ożywiona, w przeciwieństwie do motylków.
              • wojciech.domagala JAKUB, zachlejemy ryja ?! Heinekenem ??? 21.11.03, 07:25
                JAKUB, zachlejemy ryja ?! Heinekenem ???
                • Gość: Jakub Re: JAKUB, zachlejemy ryja ?! Heinekenem ??? IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 21.11.03, 07:38
                  Masz czkawkę czy (poranny) uwiąd starczy?
                • Gość: KASIA Re: JAKUB, zachlejemy ryja ?! Heinekenem ??? IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 22.11.03, 15:02
                  A co będzie jak PLUSZAKI poczują świąd Heinekena..? :P
                  • wojciech.domagala Re: JAKUB, zachlejemy ryja ?! Heinekenem ??? 22.11.03, 17:01
                    Przepraszam,
                    zapomnialem, że Jakub pije tylko wino mszalne..........
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka