Dodaj do ulubionych

Lubawski WON z KIELC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

21.11.03, 10:45
ja bym chcial aby "pan" lubawski poszedl WON ze swego stanowiska a najlepiej
z samych kielc !!!!!!!!!!
po raz kolejny okazal sie imbecylem i ignorantem !
pewnie tez niezle zainkasowal do kieszeni od sołowowa - bo wiadomo wszem i
wobec jak sa zalatwiane przetargi przez urzednikow oraz firmy sołowowa ?!?
ciekaw jestem czy Echo Investment tez bedzie tak szybko inwestowac w
zakupinoa dzialke jak zainwestowalo w budynek na Sienkiewicza (obok
Fantazjusza) ?!?
nie spodoba sie cos sołowowowi i tupnie noga i powie "a huja dzialka bedzie
stala pusta!" ;)
jak to jest bo ja juz nic nie rozumiem ?!?
lubawski sprzedal teren tak samo jak rzad sprzedal francuzom TP SA - czyli
najgorsza opcje wybral.
a o inwestycje to juz go glowa nie boli - niedlugo sie skonczy jego kadencja
i to jego nastepca bedzie musial kombinowac jak zdobyc kase na nowy stadion
itp.
LUBAWSKI WON Z KIELC !!!
moze zrobimy referendum o odwolanie lubawskiego ze stanowiska - tak jak w
ostrowcu z szostakiem chca zrobic ?!?;)
Obserwuj wątek
    • rubens23 Re: Lubawski WON z KIELC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.11.03, 13:22
      hmm masz racje budynek obok fantazjusza stoi pusty ale wynika to z winy 2 stron
      firmy mitex bodaj i konserwatora zabytków niemogli sie dogadac wiec sołowow
      czeka az konserwatorowi zmieknie rura a z czasem budynek niszczeje ale jest to
      wolna wola własciciela.
      a co do działki na slichowicach to lepiej zeby stała pusta niz miałby stanac na
      niej hipermarket czy galeria handlowa.

naprawde nierozumiem dlaczego ludzie chca sobie pod nosem postawic takie bydle.
      • Gość: mi3al Re: Lubawski WON z KIELC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 126.87.140.* 21.11.03, 15:30
        rubens23 napisał:

> hmm masz racje budynek obok fantazjusza stoi pusty ale wynika to z winy 2
        stron
        >
        > firmy mitex bodaj i konserwatora zabytków niemogli sie dogadac wiec sołowow
        > czeka az konserwatorowi zmieknie rura a z czasem budynek niszczeje ale jest
        to
        > wolna wola własciciela.

nie to juz jest dla mnie zlosliwosc solowowa - chce pokazac kto tu rzadzi.
        abstrahuje od tego ze z konserwator to tez niezly kolek.
        wytlumacz mi jak 2 ludzi na poziomie (zakldajac ze tak jest w ogole) ktorym
        chodzi o zarobek nie potrafia sie dogadac ?!?

> a co do działki na slichowicach to lepiej zeby stała pusta niz miałby stanac
        na niej hipermarket czy galeria handlowa.
        > naprawde nierozumiem dlaczego ludzie chca sobie pod nosem postawic takie
        bydle.

a np po to zeby nie jezdzic na drugi koniec miasta po zakupy.
        poczytaj wypoeidzi ludzi ktorzy mieszkaja na tym osiedlu.
        zadnego wyboru w osiedlowych sklepikach (znam to z autopsji mieszkam na
        jagiellonskim - calkiem niedaleko), ze juz nie wspomne o profesjonalnej
        obsludze.
        ciekaw jestem za ile Echo stwierdzi ze z jakis wzgledow nie beda tam budowac
        zadnego centrum handlowego (tak wg GW brzmiala wypowiedz) tylko np. bloki albo
        cos innego?!? ;p
        a budujac taki obiekt wystarczy pewne rzeczy rozwiazac logicznie i nie bedzie
        on wiekszym utrudniem niz np. stadion pilkarski (ktos wyskoczyl z takim
        poronionym pomyslem na forum)
        a pozatym to otoczenie by skorzystalo na tym - na razie to slichowice wygladaja
        jak wielka betonow wiocha otoczona ugorami ;p
        dobra inwestycja przyciaga nastepne - pamietasz jak kiedys wygladalo to miejsce
        gdzie jest m,in. tesco, shell, bp ?!?
        wiocha wialo na samym wjezdzie do CK.
        szkoda tylko ze teren pomiedzy Centrum Exbud a Realem stoi odlogiem bo az sie
        prosi zeby tam cos zostalo zrobione tylko nie kolejny hipermarket - nalezy isc
        w inmnym kierunku z umieszczaniem marketow - bo zuwazylem tendencje ze od
        strony warszawy jak wjezdzasz to jes ok natomiast lodz, krakow, tarnow, hmmm
        sam wiesz ;)
        jezeli komus przeszkadzaja hipermarkety w miescie to sorry niech sie przeniesie
        na wies gdzie nie ma chodnikow ;p
        • Gość: x?x Re: Lubawski WON z KIELC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: proxy / 10.1.1.* 21.11.03, 18:20
          Jeżeli Echo nie zechce tam stawiać jakieś swoje bloczki, to lepiej niech
          miasto tam zatwierdzi tereny zielone.
          Jeżeli Ślichowice mają podchodzić pod same Górki Szczukowskie, to może lepiej
          niech na powstaniu hipermarketu zarobią ludzie z Górek, bo pewnie będą mieli
          więcej rozumu. Wystarczy zrobić dobrą drogę.
          Ktoś temu Sołowowowi powinien wreszcie przytrzeć nosa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka