Gość: wasyl IP: 82.139.27.* 09.03.09, 21:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ... Komplet kibiców na meczu z Widzewem?! IP: 77.223.215.* 10.03.09, 07:47 15 000 ludzi, z czego 6000 wchodzi za darmo ze szkół. No to faktycznie komplet "kibiców". W niedzielę na Iskrę, to jest mecz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Komplet kibiców na meczu z Widzewem?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.09, 09:27 3000 ludzi w hali z czego 1000 piszczących dzieci za darmo, to jest mecz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i sold the world Re: Komplet kibiców na meczu z Widzewem?! IP: *.chello.pl 10.03.09, 10:03 tak, idź sobie w niedzielę "na wente". Jest fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakers Komplet kibiców na meczu z Widzewem?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.09, 12:00 Na Vive/Iskre chodza same lamusy. Brak jakiejkolwiek atmosfery. Nic tylko postawić grilla jeszcze i zeżreć kiełbaske. Najbardziej mi sie chce śmiać jak spiker na hali krzyczy kto wygra mecz a te 2-3 tysiące pikników odpowiada : Vive hehehe. Jak przyjdzie jako sponsor ,,Śmierdziel'' i nazwie tak swoją drużyne, to też na pytanie spikera ,,kto wygra mecz?'' bedziecie odpowiadać: ,,śmierdziel''? Wogóle to o czym tu mówimy... Na wyjazdy jeździ was garstka po 20-30 osób chociaż macie wszystko za darmo (transport, wejście na mecz). W dodatku ośmieszacie siebie , wasz śmieszny klubik i Kielce. (Żeby nie było że jestem gołosowny - przykładem są filmiki na Youtube). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KYBYC Re: Komplet kibiców na meczu z Widzewem?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.09, 20:17 Daj spokój!!!! Daj spokój!!!!!!!! Czepiasz się jak kupa dupy!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RTS Komplet kibiców na meczu z Widzewem?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.09, 12:03 co do kibiców Widzewa. Na wyjazd zapisalo się już 950 osób. Można sie spodziewac 1200-1500 fanów Widzewa! Otworzyć dla kibiców Widzewa dodatkowy sektor! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Civitas Kielcensis Re: Komplet kibiców na meczu z Widzewem?! IP: 81.219.133.* 10.03.09, 18:57 jak możemy otworzyć dodatkowy sektor jak wszystkie miejsca będą zajęte!!! myślenie nie boli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SPRAWIEDLIWY Komplet kibiców na meczu z Widzewem?! IP: *.klc.vectranet.pl 10.03.09, 13:43 A czy widzew kiedyś wygrał w ogóle z Koroną????:D Bo nie pamietam takiego zdarzenia?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Komplet kibiców na meczu z Widzewem?! IP: *.klc.vectranet.pl 10.03.09, 13:59 Odzywaja sie kibicki vive dalej szmaty segregować bo biletów darmo nie bedzie:) Wpychaja wam bilety na siłe hahhahah nawet tak pracujecie a vive gra to w radiu w pracy na siłe musicie słuchać relacji z meczu!!!Kołchoz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CK Re: Komplet kibiców na meczu z Widzewem?! IP: 77.223.217.* 10.03.09, 15:05 Dajcie spokój! I Iskra i Korona to Kieleckie drużyny i obie powinniśmy wspierać! Ja chodze i na Iskre i na Korone! Kielce moje miasto! Co do meczu z Widzewem to mam nadzieje że bedzie komplet. Jak uzbieramy 15,5 tys na 1 lidze to bedzie super. Tyle ludzi to nawet na Ekstraklasie byłby super wynik. Dalej , namawiajcie znajomych. Bilety nie są drogie a trzeba wspomóc zespół w tak ważnym meczu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyziek wolę Iskrę bo IP: 81.219.189.* 10.03.09, 18:26 1. kibicując Jej nie muszę się zastanawiać, czy dzisiaj mecz jest sprzedany, czy kupiony ? 2. nie muszę oglądąć nabitych kiboli 3. wiem, że nie dobiegną mnie wyrazy na k..a, ch...j, p....ć, i tak dalej. 4. Mam całe 60 minut walki bez przestoju 5. oglądam sport na bardzo wysokim, jak na Polskę, poziomie. 6. kibicuję zespołowi, który grał w LM 7. kibicuję aktulanym reprezentantom Polski Zastanówcie się, kibole, dlaczego taki holender inwestuje miliony w ręczną , a nie w kopaną ? Co ma w Kielcach lepszą przyszłość ? Ilu was krzyczy na meczu - 100, 200 w młynie ! a ilu jest trzeźwych ? kto wam płacił za pociągi, jak jeszcze było was tylu, żeby zapełnić kilka przedziałów ? zapytajcie kogoś w Polsce, o ile stać was będzie na wyjazd poza opłotki: kto zna Gąsiora (szacunek dla Niego !), a kto Wentę (jeszcze większy). zachowujecie się jak zakompleksieni goście. wierzę, że nie wszyscy kibice Korony są tacy, jak wy. inaczej ten klub będzie miał opinie taką, jaką wy mu teraz wyrabiacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Civitas Kielcensis Re: wolę Korone bo IP: 81.219.133.* 10.03.09, 18:56 ad1. od kiedy kibicujesz Iskrze??? jeżeli pamiętasz mecze dwudniowe (sobota-niedziela) to zapytaj się Junga co robili najskuteczniejsi gracze przeciwnika wieczorami w hotelu Łysogóra, przekonasz sie czy wszystko było czysto super kibicu:-) ad.2 widać że nie chodzisz na Korone bo na wejściu są ochroniarze którzy nie wpuszczają pijanych osób!!! a określenie "kibol" wymyślili tvn-owcy i pismaki z wybiórczej - gratuluje powielania tego głupiego słowa:-) ad.3 stadion to nie teatr i każdemu może się wyrwać takie słowo widząc sędziowanie ad.4 mam 90 minut walki i gryzienia trawy przez obecną Korone z kilkoma wychowankami i rodowitymi Kielczanami!!! a w Iskrze gra ktoś z Kielc??? ad.5 oglądam zespół który zawsze gra o zwycięstwo i najwyższe cele ad.6 kibicuje zespołowi który jest dumą Kielc i w czołówce zespołów najbardziej rozpoznawalnych w kraju ad.7 kibicuje aktualnym Mistrzom Polski juniorów i reprezentacyjnemu bramkarzowi Radkowi Cierzniakowi My zachowaliśmy tradycje i Korona pozostała w nazwie w przeciwieństwie do was "viviacy" Na młynie jest kilkaset osób którzy dopingują przez 90 minut!!! Za pociagi płaciliśmy a kolporter dorzucał się w przeciwieństwie do was gdzie Servas wam wszystko sponsoruje - przejazd, bilety, jedzenie , itp. Wyjazd poza opłotki??? co to znaczy??? czy wyjazd do Świnoujścia, Gdyni, Gorzowa, Białegostoku, Opola to opłotki??? tak tak wiemy byliście w Rumunii na wyjeździe za free, średnia wieku 60 lat:-) Także krzycz na hali że wygra vive bo dla mnie zawsze będzie Iskra Kielce, dawniej Korona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i sold the world Re: wolę Iskrę bo IP: *.chello.pl 10.03.09, 19:41 Ad 3 Dyziek, kibicu(podkreślam, kibicu, nie kibolu tej niefajnej Korony) nigdy przenigdy nie słyszałeś na hali przekleństwa? Może nie wchodzisz do środka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i sold the world Re: wolę Iskrę bo IP: *.chello.pl 10.03.09, 19:55 Dyziek, kibicu, a jakby vive grało w drugiej, trzeciej lidze i trenerem nie byłby Wenta też byś im kibicował? A jakby nie daj Boże nie grali w LM to też? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KYBYC Re: wolę Iskrę bo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.09, 20:20 Po co bijesz pianę!!! Chodzę i na VIVĘ i na KORONĘ!!! I co w Kielcach się będziemy g-ównem obrzucać?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lelo = IP: 77.223.215.* 10.03.09, 19:11 Co z tego, że sponsor Iskry - firma Vive, zajmuje się tym czym się zajmuje? Vive inwestuje w Iskrę miliony! To dzięki prezesowi Bertusowi mamy w Kielcach klub europejskiego formatu! Poza tym chyba lepiej mieć sponsora niż go nie mieć wcale? Tym bardziej, że Vive to firma, która od lat wspiera kielecką piłkę ręczną. I robi to nie tylko dla pieniędzy, ale też dla kibiców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Iskra IP: 77.223.215.* 10.03.09, 19:20 Ktoś wcześniej napisał, że nam - kibicom Iskry, bilety są wciskane na siłę. Z całym szacunkiem, ale ta osoba chyba nie wie o czym pisze. Nie raz trzeba było godzinami czekać w kolejce po bilet na Iskre. Przykład - ostatni mecz Pucharu Polski z Wisłą. Jeżeli hala na Bocznej miałaby tyle miejsc co stadion na Ściegiennego wypełniłaby się w minimum 75 %. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KYBYC Re: Iskra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.09, 20:24 WALIUM!!!!!!!!!!! Jedno MIASTO!!! NASZE MIASTO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I co wojnę między swoimi ćwoki robicie!?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scyzor Re: Iskra IP: *.pai.net.pl 10.03.09, 21:48 No właśnie. Każdy niech chodzi na to co go interesuje. Ale nie niszczmy innych dyscyplin. Zdecydowanie wolę piłkę nożną, ale nie ubliżam Vive ani jej kibicom (choć mam pretensje do nazwy - jak już ma być człon Vive to niech będzie Iskra Vive Kielce) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRUK Iskra korona vive IP: 81.219.189.* 11.03.09, 09:09 JESTEM WIERNYM KIBICEM PIŁKI NOŻNEJ I RĘCZNEJ,I TU RACJE MA SCYZOR,JA TEZ BYM WOLAŁ BY BYŁO ISKRA VIVE KIELCE DO PRZEMYSLENIA DLA BERTUSA. Odpowiedz Link Zgłoś