Gość: kibic IP: *.016.c84.petrotel.pl 21.05.09, 19:53 a co ty mialbys innego mowic,wiadomo ze dostaniecie a gadki szmatki to gra PSYCHOLOGICZNA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: c Michał Stankiewicz: musimy wykorzystać potencja... IP: 82.139.30.* 21.05.09, 21:31 Pierwszy mecz pięcioma,a drugi siedmioma.I znów ich kibice i piłkarze będą z nas kpić!Ile lat można to znosić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dk Re: Michał Stankiewicz: musimy wykorzystać potenc IP: 89.231.64.* 21.05.09, 22:01 stankiewicz,spasiony słoniu,pamiętasz co było po tym waszym wysokim zwycięstwie w Płocku?/?weż sie za gre a nie za wywiady bo nawet bóg co cie widzi codzień to w kadrze cie nie chce!!!!lubisz grać z Płockiem???My z tobą bardziej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iskraa Re: Michał Stankiewicz: musimy wykorzystać potenc IP: *.kielce.vectranet.pl 21.05.09, 22:06 Zamknąć ryje sezonowcy ! Kibice Iskry wierzą ! PANOWIE JESTEŚMY Z WAMI ! Dacie radę ! Damy radę ! Wygrać chociaż jeden mecz i wracamy do domu ! Nie żaden Lubin, ani Śląśk.. ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dk Re: Michał Stankiewicz: musimy wykorzystać potenc IP: 89.231.64.* 21.05.09, 22:42 a może lepiej do kielc wrócić na 5 meczyk???i zobaczyc minki kieleckie jak niedawno po pucharze Polski???bezcene... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c Re: Michał Stankiewicz: musimy wykorzystać potenc IP: *.nowinynet.pl 22.05.09, 12:23 Mam nadzieję,że z tym ryjem nie zwracasz się do mnie.Kibicuję aktywnie kieleckiej piłce ręcznej od 1972r.Byłeś już na świecie.Podziel się napinaczu na forum swoją wiedzą i "obstaw" wyniki.Ja to już zrobiłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic z Płocka Michał Stankiewicz: musimy wykorzystać potencja.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.09, 23:23 A może lepiej zamknąć się Panowie kibice obu klubów i poczekać co pokaże boisko? Obrzucanie się błotem to totalny prymityw. Szykujcie gardła na sobotę i niedzielę, żeby pomóc swoim, a nie gadacie pierdoły. Odpowiedz Link Zgłoś