Gość: ab IP: *.crowley.pl 18.09.04, 10:16 Jeśli chodzi o słońce, to jeszcze "Krakowskie Przedmieście zalane jest słońcem." Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anyz Re: MIASTO moje a w nim IP: *.itpp.pl 18.09.04, 14:16 Dziękujemy, ze Barbara Kasprzycka podzieliła się z nami swoimi cennymi uwagami... Może Józek Kolwaski ma jeszce cos do powiedzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Literowka 18.09.04, 14:28 Zwykla literowka, a tyle szumu. Chodzilo przeciez o "tyle serca w calym ciescie", bo oni podobno smaczne ciasta pieka. Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Redakcja czy agencja, dylemat Kasprzyckiej 18.09.04, 14:54 Co to do kota...Filemona jest? List motywacyjny do agencji reklamowej? Kasprzycka jak się minęła z powołaniem, to niech składa CV w agencjach, a nie brudzi papier, który jest cenny. Brakuje mi jeszcze tylko cennika za układanie haseł. I jeszcze jedno, za kogo Kasprzycka się uważa, że wie lepiej od agencji reklamowej i jej klienta co jest dobre, co złe. Wyniki sprzedaży produktu ocenią czy hasło "chwyciło" czy nie. Ale Kasprzycka oczywiście już teraz "wie lepiej". Tej notki wogóle nie powinno być, ponieważ: 1. Kasprzyckiej pomylił się tytuł - to nie Press i rubryka Marketing - PR 2. Pseudodziennikarka nie wykazała się obiektywnością i z góry założyła tezę. 3. Nie ma wypowiedzi fachowca w danej branży, by ewentulanie skomentował odczucia piszącej. Jednym słowem. Tekst nie nadaje się do druku. Dziennikarka do pracy, a redaktor prowadzący do prowadzenia wydania, jak puszcza takie gnioty. --- Zawody zaufania społecznego powinni uprawiać osoby odpowiedzialne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ignaś Kasprzycka to niezła lala IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.04, 10:40 i dlatego może pisać co chce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacenty Ale nikt nie powinien jej płacić za to co pisze. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.04, 10:46 Za lale niech płaci sponsor prywatne,nie redakcja. Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Kasprzycka to niezła lala 23.09.04, 21:58 > Kasprzycka to niezła lala i dlatego może pisać co chce... Czy chesz przez to powiedzieć, że zapomniała juz gdzie stoją garnki, a myśli że już pamięta gdzie jest rozporek szefa? Notka, impresja - nawet nie wiem jak to nazwać - jest skandaliczna i nie za to płace stołkowi. Stołka zadaniem jest poinformować mnie co się ważnego wydarzyło w mieście i jakie decyzje władz mieejskich będą miały wpływ na moje najbliższe życie. Inną "radosną twórczość" niech uprawiają w dziale ogłoszenia płatne. Odpowiedz Link Zgłoś