coola75 30.12.03, 23:06 nie 6000 osob, tylko chyba 6000 głosów :) mam wrażenie , że te 6000 głosów wygenerowało najwyżej 100 osób :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
coola75 Rekiny Internetu ?? rekinki... 30.12.03, 23:09 nie 6000 osob, tylko chyba 6000 głosów :) mam wrażenie , że te 6000 głosów wygenerowało najwyżej 100 osób :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ccc rekiny IP: 213.199.193.* 31.12.03, 01:20 Troszke to niesprawiedliwe bo z tego co przeczytałem to wygrywa tylko jedna osoba z każdego działu to jak na dział witryna prywatna bardzo mało. No ale cóż bedzie następna edycja do której trzeba sie zgłosic:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ccc Re: Rekiny Internetu. Głosowanie do północy IP: 213.199.193.* 31.12.03, 01:22 a nawet jakby w konkursie głosowało ok 100 osób to co ci to przeszkadza z jednego kompa mozna było oddać jeden + i jeden - na 24godziny Odpowiedz Link Zgłoś
coola75 Re: Rekiny Internetu. Głosowanie do północy 31.12.03, 07:58 przeszkadza mi tylko dokladne nazywanie rzeczy gdyby w kielcach uadlo się zmobilizować 6000 osób do takiej zabawy to byłby cud :) kolega z duzej firmy, ktora organizowała konkurs z bardzo dużą nagrodąpowiedział mi , że spodziewali sie 5000 odpowiedzi, a przyszło ok. 100... dlatego nie ma co rozdmuchowac, że 6000 osobsie bawi w rekiny, jak jest ich mniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tadeusz123 Re: Rekiny Internetu. Głosowanie do północy IP: *.udn.pl 31.12.03, 10:14 W konkursie uczestniczą witryny nie tylko z Kielc ale także z Pińczowa, Staszowa Skarżyska, Ostrowca Chroberzy, Chmielnika . w statystykach np gemiusa firmy rejestrujacej ruch na kilku tysiacach stron w Polsce internauci ze Świetokrzyskiego zajmuja ostatnie miejsce wynika to ze słabego wrecz tragicznego dostępu do internetu w naszym województwie. Ja głosowałem w miare regularnie ale przedewszystkim mogłem zobaczyc wiele ciekawych witryn ze świetokrzyskiego z małych miejscowości. Niestety wszystko wskazuje że w tym konkursie wygra witryna , zarejestrowana na człowieka z Wrocławia (www.e -kartki.pl) i tu sie mocno dziwie organizatorom..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielczanin Re: Rekiny Internetu. Głosowanie do północy IP: 195.116.245.* 01.01.04, 18:39 a ja tam wiem, ze sprawa tej strony byla poruszana na forum, a sama strona jest na serwerze we wroclawiu! wlasciciel jest kielczaninem. z calym szacunkiem, ale kilka ze stron jest na roznego rodzaju serwerach darmowych, a firmy (np. prv.pl) nie ja z kielc, wiec co do domeny ... to nie tylko ta strona by wyleciala. (a regulamin mowi wyraznie - autor i wlasciciel maja bys z naszego woj.) ps. nie www.e-kartki.pl a www.eKartka.net ! Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.domagala *** PODZIĘKOWANIE *** 31.12.03, 11:11 Dziękuje wszystkim osobom, które oddały kilka głosów na moją stronę. Poruszam mało interesujące tematy - przyroda, botanika, entomologia - i to się nie zmieni. A dostęp do internetu w Kielcach............. tragedia...... Jak przyjdzie niemiecka konkurencja to od razu wy_pier_dolę z domu Francuską Telekomunikację Recydywę SA. Udanej Zabawy Sylwestrowej ! ---- wojciech.domagala@gazeta.pl ------ free.art.pl/makrofotografia/granaty.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CCC WYNIKI KONKURSU (edycja PILOT) IP: 213.199.193.* 01.01.04, 09:37 Trójka najlepszych (witryna prywatna) ..::PIEWSZE MIEJSCE::.. Baza Danych Okładki covers.bn4.octava.pl Ilość punktów: 158 Głosy: +356 -198 ..::DRUGIE MIEJSCE::.. Galeria autorska Marka Wawro www.wawroem.civ.pl Ilość punktów: 52 Głosy: +141 -89 ..::TRZECIE MIEJSCE::.. www.bartekkielce.republika.pl www.bartekkielce.republika.pl Ilość punktów: 37 Głosy: +85 -48 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CCC Re: WYNIKI KONKURSU (edycja PILOT) IP: 213.199.193.* 01.01.04, 09:38 czy w pierszej edycji rekinów moga wziasc udział osoby które brały udział w pilocie? Odpowiedz Link Zgłoś