Dodaj do ulubionych

Rekiny Internetu. Głosowanie do północy

30.12.03, 23:06
nie 6000 osob, tylko chyba 6000 głosów :)
mam wrażenie , że te 6000 głosów wygenerowało najwyżej 100 osób :)
Obserwuj wątek
    • coola75 Rekiny Internetu ?? rekinki... 30.12.03, 23:09
      nie 6000 osob, tylko chyba 6000 głosów :)
      mam wrażenie , że te 6000 głosów wygenerowało najwyżej 100 osób :)
      • Gość: ccc rekiny IP: 213.199.193.* 31.12.03, 01:20
        Troszke to niesprawiedliwe bo z tego co przeczytałem to wygrywa tylko jedna
        osoba z każdego działu to jak na dział witryna prywatna bardzo mało. No ale cóż
        bedzie następna edycja do której trzeba sie zgłosic:)
    • Gość: ccc Re: Rekiny Internetu. Głosowanie do północy IP: 213.199.193.* 31.12.03, 01:22
      a nawet jakby w konkursie głosowało ok 100 osób to co ci to przeszkadza
      z jednego kompa mozna było oddać jeden + i jeden - na 24godziny
      • coola75 Re: Rekiny Internetu. Głosowanie do północy 31.12.03, 07:58
        przeszkadza mi tylko dokladne nazywanie rzeczy
        gdyby w kielcach uadlo się zmobilizować 6000 osób do takiej zabawy to byłby
        cud :)
        kolega z duzej firmy, ktora organizowała konkurs z bardzo dużą
        nagrodąpowiedział mi , że spodziewali sie 5000 odpowiedzi, a przyszło ok.
        100...
        dlatego nie ma co rozdmuchowac, że 6000 osobsie bawi w rekiny, jak jest ich
        mniej
        • Gość: Tadeusz123 Re: Rekiny Internetu. Głosowanie do północy IP: *.udn.pl 31.12.03, 10:14
          W konkursie uczestniczą witryny nie tylko z Kielc ale także z Pińczowa, Staszowa
          Skarżyska, Ostrowca Chroberzy, Chmielnika . w statystykach np gemiusa firmy
          rejestrujacej ruch na kilku tysiacach stron w Polsce internauci ze
          Świetokrzyskiego zajmuja ostatnie miejsce wynika to ze słabego wrecz tragicznego
          dostępu do internetu w naszym województwie. Ja głosowałem w miare regularnie
          ale przedewszystkim mogłem zobaczyc wiele ciekawych witryn ze świetokrzyskiego
          z małych miejscowości. Niestety wszystko wskazuje że w tym konkursie wygra
          witryna , zarejestrowana na człowieka z Wrocławia (www.e -kartki.pl) i tu sie
          mocno dziwie organizatorom.....
          • Gość: kielczanin Re: Rekiny Internetu. Głosowanie do północy IP: 195.116.245.* 01.01.04, 18:39
            a ja tam wiem, ze sprawa tej strony byla poruszana na forum, a sama strona jest
            na serwerze we wroclawiu! wlasciciel jest kielczaninem. z calym szacunkiem, ale
            kilka ze stron jest na roznego rodzaju serwerach darmowych, a firmy (np.
            prv.pl) nie ja z kielc, wiec co do domeny ... to nie tylko ta strona by
            wyleciala. (a regulamin mowi wyraznie - autor i wlasciciel maja bys z naszego
            woj.)

ps. nie www.e-kartki.pl a www.eKartka.net !
    • wojciech.domagala *** PODZIĘKOWANIE *** 31.12.03, 11:11
      Dziękuje wszystkim osobom, które oddały kilka głosów na moją stronę.

Poruszam mało interesujące tematy - przyroda, botanika, entomologia - i to się
      nie zmieni.

A dostęp do internetu w Kielcach............. tragedia...... Jak przyjdzie
      niemiecka konkurencja to od razu wy_pier_dolę z domu Francuską Telekomunikację
      Recydywę SA.

Udanej Zabawy Sylwestrowej !

----
      wojciech.domagala@gazeta.pl
      ------
      free.art.pl/makrofotografia/granaty.html
    • Gość: CCC WYNIKI KONKURSU (edycja PILOT) IP: 213.199.193.* 01.01.04, 09:37
      Trójka najlepszych (witryna prywatna)

..::PIEWSZE MIEJSCE::..
      Baza Danych Okładki
      covers.bn4.octava.pl
      Ilość punktów: 158
      Głosy:
      +356
      -198

..::DRUGIE MIEJSCE::..
      Galeria autorska Marka Wawro
      www.wawroem.civ.pl
      Ilość punktów: 52
      Głosy:
      +141
      -89

..::TRZECIE MIEJSCE::..
      www.bartekkielce.republika.pl
      www.bartekkielce.republika.pl
      Ilość punktów: 37
      Głosy:
      +85
      -48
      • Gość: CCC Re: WYNIKI KONKURSU (edycja PILOT) IP: 213.199.193.* 01.01.04, 09:38
        czy w pierszej edycji rekinów moga wziasc udział osoby które brały udział w
        pilocie?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka