Dodaj do ulubionych

NASTĘPNE SPOTKANIE PIĄTEK...

14.03.04, 18:23
Obserwuj wątek
    • dzidek33 Re: NASTĘPNE SPOTKANIE PIĄTEK... 14.03.04, 18:28
      Rzucamy hasło dotyczące spotkania w ten piątek, w Agatce na Retkinii, mamuśki co
      wy na to??? Zaproponujcie godzinę, ja się mogę dostosować. A swoją drogą robi
      się coraz cieplej, niedługo możemy spotykać się w parku... Mam nadzieję..
      z niecierpliwością czekam na odzew..
      Gosia gg3796613
      • rudyzboj Re: NASTĘPNE SPOTKANIE PIĄTEK... 14.03.04, 19:24
        A może jednak na Uniwersyteckiej w Figloraju,wydaje mi się,że jest bardziej
        przytulnie,może zobaczycie jak tam jest a jeśli chodzi o godzinę to może 16:60-
        17?Aga
      • gosiola Re: NASTĘPNE SPOTKANIE PIĄTEK... 15.03.04, 07:26
        Kobiety!!
        Spotkajmy się, gdziekolwiek, i kiedykolwiek, TYLKO NIE piątek po południu.
        Przed południem baaaaaaaaaaardzo chętnie!. Inne dni też 100% dyspozycji z
        naszej strony. Liczę na to spotkanie, a tym bardziej Olgasmile
    • alusia2405 Re: NASTĘPNE SPOTKANIE PIĄTEK... 14.03.04, 20:34
      A ja mam kurs w piątek po południu .... sad I to w każdy piątek aż do końca
      maja. sad Chyba, że przed południem. Mogę z samą Oleńką.
      Pozdrawiam.
      Ala
      • rudyzboj Re: NASTĘPNE SPOTKANIE PIĄTEK... 14.03.04, 22:00
        Ja też bym mogła do południa,kto jeszcze jest chętny na spotkanie do południa?
        • rudyzboj Re: NASTĘPNE SPOTKANIE PIĄTEK... 15.03.04, 12:08
          Więc kto jeszcze chętny na spotkanie do południa na razie jestem ja,gosiola i
          alusia.A może zrobimy tak,że część mam spotka się do połudnai a inne po
          południu co wy na to? A może następne spotkanie będzie już w zoo albo jakimś
          parku na powietrzu?
          • sylwiakrol Re: NASTĘPNE SPOTKANIE PIĄTEK... 15.03.04, 15:22
            No właśnie, ja bym wolała na powietrzu. W piątek do południa to na pewno nie
            mogę. A z tym ZOO to bardzo dobry pomysłsmile
            • alusia2405 Re: NASTĘPNE SPOTKANIE PIĄTEK... 17.03.04, 21:46
              Hej dziewczyny!
              Co z naszym spotkaniem? Umawiamy się w piątek przed południem? Kto oprócz mnie
              jest chętny? I gdzie? Czekam na odpowiedź.

Ala
              • gymboree Re: NASTĘPNE SPOTKANIE PIĄTEK... 17.03.04, 21:54
                Proponuję piątek ,godz. 11.00 Figloraj na Wierzbowej przy Uniwersyteckiej.Jest
                w centrum Łodzi więc bedzie sprawiedliwie z dojazdemsmile.Mam nadzieję że dojdzie
                do spotkania bo chętnie bym was poznała.
                Pozdrawiam.
    • dzidek33 Re: NASTĘPNE SPOTKANIE PIĄTEK... 17.03.04, 23:14
      Cześć Dziewczynki!!!
      Niestety ja przed południem nie mogę się spotkać i już bardzo tego załuję. Ale
      na 99,9% będę w Agatce po południu. Więc jeśli ktoś ma ochotę to zapraszam i mam
      nadzieję, że nie będę tam sama.
      Buziaczki
      gosia
      gg3796613
      • rudyzboj Re: NASTĘPNE SPOTKANIE PIĄTEK... 18.03.04, 09:34
        Ja też jestem chętna do południa,będę ok 11 w Figloraju i faktycznie to jest na
        Wierzbowej.Do zobaczenia Aga
        • alusia2405 Re: NASTĘPNE SPOTKANIE PIĄTEK... 18.03.04, 19:35
          Ja też będę około 11 na Wierzbowej w Figloraju.

Ala
          • alusia2405 Re: NASTĘPNE SPOTKANIE PIĄTEK... 19.03.04, 14:25
            Spotkanie się odbyło, choć mało nas było. Maluchy się bawiły, z mamy za nimi
            chodziły... Myślę, że następnym razem, spotkamy się gdzieś na powietrzu i
            będzie nas więcej.

Pozdrawiam.

Ala
            • agy Re: NASTĘPNE SPOTKANIE PIĄTEK... 19.03.04, 14:58
              Tak, w Parku Poniatowskiego - jak już rozkwitnie. Czy ktoś się wybiera do
              Agatki, dziś?
              • rudyzboj Re: NASTĘPNE SPOTKANIE PIĄTEK... 19.03.04, 18:59
                Ja również jestem zadowolona ze spotkania i wydaje mi się,że nawet nie chodzące
                dziecko tak jak mój synek są w stanie się fajnie bawić w takiej sali zabaw, a w
                szczzególności jak nikogo nie ma tak jak to było dzisiaj,cała sala była po
                prostu dla naszych dzieci no i dla nas też,na zjeżdżalni było całkiem nieźle
                nie dziewczyny?A następnym razem faktycznie chyba na dworze,pozdrawiam Aga
                • alusia2405 Re: NASTĘPNE SPOTKANIE PIĄTEK... 19.03.04, 20:04
                  Na zjeżdżalni było super. Ale jak byłoby więcej ludzi, to pewnie bym nie
                  zjechała...... Trochę bolał tyłek, ale co tam. Ola piszczała z radości.
                  Czekam na propozycje na spacerek np. w Poniatowskim, czy na Zdrowiu.

Pozdrawiam z uśmiechem.

Ala
                  • gymboree Re: NASTĘPNE SPOTKANIE PIĄTEK... 19.03.04, 22:43
                    Było bardzo fajnie,a następnym razem chętnie się spotkam na Zdrowiu.
                    Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka