Dodaj do ulubionych

Klub dla mam w Łodzi

21.09.10, 14:32
Cześć dziewczyny, czytam o klubach dla mam w wielu miejscach w Polsce, w których matki mogą sie spotykać wraz ze swoimi dziećmi i spędzać miło czas odrywając się od codziennej rutyny(www.edziecko.pl/aktywnerodzicielstwo/1,104070,8249118,Kluby_mam___warto_trzymac_sie_razem.html.) U nas w Łodzi nie ma chyba takiego miejsca, albo ja nic o tym nie wiem. Ale mam taką propozycję : załóżmy własny klub ! Proszę wszystkie chętne i zainteresowane tematem mamy o wypowiedź ! smile))
Obserwuj wątek
    • wuwanek4 Re: Klub dla mam w Łodzi 27.09.10, 21:19
      Jeśli powstanie to chętnie się dopiszęsmile
      • marciocha_p Re: Klub dla mam w Łodzi 28.09.10, 19:27
        ja również się pisze smile
    • pomidorowo Re: Klub dla mam w Łodzi 31.10.10, 09:41
      Jestem ja najbardziej za!!!
    • mama.zuzanki Re: Klub dla mam w Łodzi 08.11.10, 15:21
      Ja też jak najbardziej jestem za, bo faktycznie w Łodzi chyba nie ma takiego miejscacrying
      • black01 Re: Klub dla mam w Łodzi 08.11.10, 21:13
        Ja też chętnie się przyłączę, a jeśli w okolicach Widzewa to już w ogóle było by super wink
    • mama.zuzanki Re: Klub dla mam w Łodzi 09.11.10, 09:09
      Dowiedziałam się, że w LOKu na Lokatorskiej są co dwa tygodnie w soboty spotkania Klubu dla mam. Poza tym klub kangura też organizuje różne spotkania w różnych miejscach chyba.
    • minka.b Re: Klub dla mam w Łodzi 18.11.10, 16:25
      Ja też chętnie przyłączę się do klubu
      kk organizuje spotkania w sklepie mama i ja
      • pat-olo Re: Klub dla mam w Łodzi 10.12.10, 16:10
        Witam wszystkie Mamy!
        Czy udało się Wam już spotkać? Bardzo chętnie dołączę ze swoim synkiem, ewentualnie pomogę w zorganizowaniu spotkania!
        Pzdr
        • greta102 Re: Klub dla mam w Łodzi 16.03.11, 22:58
          Witajcie!

Spotykacie się? Można się przyłączyć?
          Wkrótce zapuszczę korzenie w Łodzi i przyda się dobre towarzystwosmile I dla mnie i dla małej.

Pozdrowienia!
    • myszka.64 Re: Klub dla mam w Łodzi 24.03.11, 22:23
      Witam wszystkie mamy smile
      Moze ktoras z Was ma ochote na pogaduchy przy kawie,albo spacer z pociechami??
      • florencja100 Re: Klub dla mam w Łodzi 05.04.11, 13:13
        Witam wszystkie Mamy! Jestem mamą dwóch dziewczynek. Starsza od pewnego czasu chodzi na zajęcia szkoły gotowania w Akademii Atrakcji na Orlej 13. Na sobotnich zajęciach dowiedziałam się, ze działa tam również Klub Mam. Najbliższe spotkanie odbędzie się 11 kwietnia między 15 a 17. W planie wymiana ubranek i akcesoriów dziecięcych a także spotkanie z położną laktacyjną i logopedą. Wnętrze przytulne, opieka do dzieci sympatyczna i jeszcze można napić się kawy. Ja wybieram się w poniedziałek. Może to właśnie dobre miejsce na mamine pogaduchy?
        • dareczka1202 Re: Klub dla mam w Łodzi 19.04.11, 14:18
          Witam wszystkie Mamusie smile

Klub mam,który założyłyśmy przy ul. Lokatorskiej funkcjonował,ale umarł śmiercią naturalną ....

Każda z nas zaczęła pracę i zaczęło brakować czasu na takie spotkania ...poza tym chetnych mam w praktyce nie było za wiele...

Nie mniej jednak do dziś część z nas się przyjaźni smile

ja już chyba nie mam siły i czasu zbyt wiele na organizowanie tego wszystkiego od nowa,ale gdyby coś takiego zadziałało to chętnie piszę się na spotkanie smile

myślę,że pozostałe nasze mamusie teżsmile

czekamy na infoo smile
    • eliza_lodz Re: Klub dla mam w Łodzi 29.06.17, 23:20
      Są takie miejsca dla mam w Łodzi, jednym z nich jest cotton mill na księżym młynie. Można umówić się z innymi mamami i ich pociechami, które będą się super bawiły pod opieką animatorek, a Wy w tym czasie będziecie miały czas na pogaduchy czy wspólną kawkę smile cottonmill.pl/klubobawialnia/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka