Dodaj do ulubionych

Ferie zimowe

14.01.11, 10:35
Jakie atrakcje w mieście na ferie zimowe dla 8-10 latków? Jeśli macie jakieś wiadomości co się będzie działo w klubach osiedlowych przez te 2 tygodnie to proszę pisać. Na pewno na Widzewie w Alternatywie od 13 do 16 codziennie dla dzieci z osiedla darmowe zajęcia. A jak jest na waszych osiedlach ?
Obserwuj wątek
    • sayyes Re: Ferie zimowe 17.01.11, 22:16
      Tutaj:
      www.edupoint.pl/oferta/ferie-w-edupoint-pl-w-lodzi
      Plastyczne ferie(7-12) i fizyka malych odkrywców (3-6 lat)
      • oliwija Re: Ferie zimowe 25.01.12, 20:05
        fajowe pólkolonie w fundacji Dziewczynka z zapałkami. polecam
    • joanna7901 Re: Ferie zimowe 17.01.11, 23:53
      A ja sie zastanawiam dlaczego wiekszosc polkolonii jest w godzinach 9-15????
      przynajmniej w mojej okolicy < Chojny> i nie ukrywam ze na Retkini tez bo szukalam cos dla corki.Ja pracuje w godzinach 7-15 wiec ani zaprowadzic ani odebrac.Maz pracuje w godzinach 9-18 z tym ze na 9 mogl by zaprowadzic i sie troszke spoznic jednak o odebraniu nie ma mowy.
      przeciez jest bardzo duze grono rodzicow ktorzy pracuja w tych godzinach i nie sa wstanie zaprowadzic ani odebrac.Myslalam ze koezanka mi bedzie mogla odebrac jednak tez nie bo jedna wywiozla syna do babci na mazury a druga do babci a mlodszego do przedszkola.ja niestety nie mam komu corki podeslac wiec chodzi na cale szczescie ze mna do pracy-mam taka mozeliwosc jednak jest spore grono rodzicow co nie moga zabrac dziecka ze soba.dziadkowie sa jeszcze pracujacy.Ja sobie kilka dni wzelam urlopu ale niestety nie cale ferie a maz moze zapomniec o wolnym
      A co wy sadzicie o takich polkoloniach w godzinach 9-15????
      jak to jest w waszych okolicach?????
      a moze wiecie gdzie sa chociaz do 16.30 jakies w okolicach Chojny retkinia????
      • happybogna Re: Ferie zimowe 18.01.11, 09:56
        W Ikea są warsztaty plasytczne dla dzieci od 9 lat
        • joanna7901 Re: Ferie zimowe 19.01.11, 00:38
          Fajnie tylko w jakich godzinach?? pewnie od 9-do 15 gdzie raczej wiekszosc rodzicow pracuje i nie ma jak odebrac dziecka.ktos wie gdzie sa jakies zajecia do godziny choziaz 16 ale od rana .Ja np.pracuje 7-15 i nie zdaze dojechac z jednego kranca na drugi.
          • bell9 Re: Ferie zimowe 19.01.11, 19:21
            na politechniki w domu kultury Energetyk ferie zimowe są od 8-17. W cenie drugie śniadanie, obiad cateringowy, mają jakieś wyjścia na "miasto" itp. po godz 15 wyświetlane sa na ich sali kinowej filmy dla dzieci.Beznadziejna informacja na stronie internetowej, mieszkam obok , widziałam ofertę, ponadto zanjoma zapisała tu syna.
            Na Siedleckiej podobnie:
            www.gorna.nazwa.pl/POLKOLONIE/ZIMA_2011/PROGRAM_SIEDLECKA/index.php
            na Lokatorskiej krócej bo do 15:
            www.halolodz.pl/wiadomosci/artykul,4219,1,1.html
            • krokus-zakopane Re: Ferie zimowe w Kościelisku 15.01.12, 14:56
              Pieknie polozony ośrodek Krokus w KOścielisku zaprasza na wypoczynek. Wiecej informacji na stronie: krokus-zakopane.pl
      • binkaa Re: Ferie zimowe 24.01.12, 22:12
        w szkole u nas sa półkolonie 8-16
        ale to teofilów
    • eliza_lodz Re: Ferie zimowe 29.06.17, 23:26
      Świetne półkolonie zimowe i letnie organizuje cotton mill. Mają szeroki wybór tematyczny zajęć, gwarantują profesjonalną opiekę, wyżywienie, ubezpieczenie - myślę, że warto skorzystać smile cottonmill.pl/polkolonie/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka