kasa1923 01.06.11, 18:22 proszę o namiary na półkolonie najlepiej w śródmieściu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monia-1976 Re: półkolonie 2011 01.06.11, 19:37 Witam Półkolonii jest dość duży wybór. Ja jednak mogę Ci z czystym sumieniem polecić te które odbywają się co roku w Pałacu Młodzieży na Retkini. Jednak jest tam dość krucho z miejscami. Dzisiaj ruszyły zapisy i jest już prawie połowa dzieci przyjętych. Mój znajomy pojechał od rana i podobno stała mega długa kolejka. Jeśli zaś chodzi o same półkolonie to moja córka nie może się ich nachwalić. Chce tylko tam chodzić. Dobre jedzenia, bardzo fajne zajęcia - codziennie wyjście w inne miejsce. Koszt też stosunkowo mały bo 60 zł za tydzień. Ja je polecam. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
joanna7901 Re: półkolonie 2011 - Chojny 04.06.11, 00:35 a mnie interesuje polkolonie tylko na Chojnach czy ktos wie gdzie podajcie namiary Odpowiedz Link Zgłoś
eliza_lodz Re: półkolonie 2011 29.06.17, 23:16 Polecam półkolonie organizowane w cotton mill, to co prawda księży młyn, ale naprawdę warto tutaj więcej info: cottonmill.pl/polkolonie/ Odpowiedz Link Zgłoś